Kassabok

Nu har jag varit duktig. var vid minuten förut och tog ut ett kontoutdrag. så nu har jag suttit och skrivit in hur mycket pengar jag har i min nya kassabok på datorn. pappa höll ju på och mixtra med den förra helgen. känns riktigt roligt faktiskt. haha. vi bestämde att den skulle starta 1 september, för att det var enklast så. dock var jag ju i linköping igår och handlade lite kläder och så, och eftersom det är så stora summor så tyckte jag att det var lika bra att skriva in det ändå.
men det känns skönt att jag ska få lite mer koll på min ekonomi. för nu när jag har flyttat och jag har plockat från sparkontot hit och dit, så känns det inte som jag vet någonting. så som sagt, ska bli skönt att få lite ordning och reda igen :)

nu sitter jag och äter en ny fil jag köpt. drottningsbär och jordgubb. riktigt, riktigt god faktiskt. jag hade även i min äpple-kanel-müsli, men den gör sej faktiskt bäst i vaniljyogurt. hehe. så jag får nog köpa något annat att ha i imorrn. men jag ser faktiskt fram emot att äta frukost imorrn. riktigt smarrigt :)

nej, nu ska jag plugga lite. hejsvejs.

Hemma i Gamleby

tjo flöjt. nu är jag hemma i gamleby igen. ganska skönt, måste jag få säga :) trivs väldigt bra här. hehe.

idag har jag och johan latat oss hela dagen. inte gjort ett smack. men sånna dagar måste man ju få ha ibland också :)

fick gå ner till station idag eftersom leo är på mässa i stockholm. inte alls roligt.. määään det gick. hehe. bra med lite motion efter att ha ätit godis och pommes idag. hehe.

höll på att gå av i överum, förresten. glömde att det är två staioner innan gamleby. men jag insåg ju iaf att det var fel när jag hade tryckt på "öppna" och var på väg ut. haha. det hade varit riktigt snyggt annars.. att gå av för tidigt ;b men det löste sej ju :b

nu har jag precis packat upp och lite sånt. vet inte riktigt vad jag ska göra resten av kvällen. kanske ta ett lååång, häärligt bad? jo, det tål helt klart att tänkas på. nej, nu ska jag iaf läsa lite bloggar. hejsvejs.

Jobb och Shopping

goddagens. idag jobbade jag för första gången på tre veckor eller någonting. jobbade ju bara från 9-13, så det var ju inte speciellt länge. men när man inte är van så går tiden väldigt långsamt ändå. men som sagt, det gick bra. bra att tjäna lite pengar. hehe.

efter vi slutat jobba åkte jag och johan in till linköping för att jag skulle köpte hjul, handdukar och en klocka och johan skulle köpa en extern hårddisk. tror ni dom hade någon klocka, hjul eller handdukar då?! nehej, varför skulle det sluta jävlas med mej nu för? alltså, jag förstår verkligen inte det här.. det har varit så enda sedan jag började flytta :b

men jag hittade iaf lite annat smått och gott. köpte ett par mörka bootcut-jeans, polotröja, ett nagellack och lite burkar. tror inte att det var något mer. så jag är ganska nöjd ändå. men lite tråkigt. men vi får väl åka in till stan nästa lördag igen, antar jag :b

nej, nu ska jag gå ner. hejsvejs.

Plugga matte

ojojoj, när jag gick in för att skriva detta inlägg såg jag plötsligt hur himla jättelångt det föregående blev. hehe. var kanske inte riktigt meningen :b

nu har jag iaf precis pluggat lite matte. drack lite kaffe och åt choklad samtidigt. då är det faktiskt ganska trevligt. haha.

just nu har jag verkligen ingenting att göra. johan, som tydligen blivit min sambo, har ju dammsugit och allt sånt. så vad ska jag göra nu då? tänkte han på det? nehe. nej, jag bara skojar.. verkligen jättegulligt av honom :)

nej, nu ska jag nog lägga mej en stund. är jättetrött. hejsvejs.

Akuten

gårdagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mej. runt ett fick jessica världens kramper i magen. hon har haft dom där problemen sen sjuan, men dom har aldrig konstaterat vad det är för fel. hon var inne på akuten i torsdags och då sa dom inte speciellt mycket utan skickade hem henne.
hur som helst, vid halv två gav vi upp, då var hon inte kontaktbar längre, i princip. så då skjutsade barbro in jessica, mej och sara till akuten. vi var där fem i två. jag var dock mest med för att hålla sara sällskap. eftersom jessica var helt borta hade jag inte hjärta att skicka iväg henne till att sitta på akuten i flera timmar helt ensam.
vi fick iaf komma in i en sal ganska omgående. då tog dom tempen och lite sånt. efter det fick vi vänta en timma ungefär innan läkaren kom. då kände han och klämde lite. var där i tio minuter kanske. efter det fick vi vänta ca tre timmar på att vi skulle få bli skickade upp till gyn. där satt vi och väntade i över en timma. sen var hon på undersökning i tjugo minuter. efter det väntade vi lite på papper och sedan på hennes patientbricka. sen fick vi knalla ner till akuten igen och vänta på att en läkare skulle släppa hem oss.
vi var alltså där i nästan fem och en halv timma och hon såg läkare i ca en halvtimma sammanlagt. helt sjukt! och jobbigt. dessutom hittade dom inget fel. alla prover och allt såg bra ut. det är så jobbigt att inte veta vad som är fel.

fast när vi satt uppe på gyn och väntade var vi fruktansvärt trötta och hungriga vilket, som tur var, övergick i att vi blev superfnittriga. så vi satt och skrattade och skrattade och.. ja. så det gick ganska bra ändå. men vi såg hamburgare flyga framför ögonen på oss.. så hungriga var vi :b

efter besöket knallade vi ner till donken och formligen kastade i oss mat och mcflurry. pommes har nog aldrig smakat så gott. jag hade ju inte ätit nåt sen halv elva. (och mycket riktigt har jag ont i huvudet idag, men inte så illa som jag trodde) efter det tog vi kvart i nio-tåget hem. så vi var hemma typ tio över nio, eller nåt. en väääldigt lång dag, med andra ord. men vad gör man inte för sina vänner?


nu har jag precis kommit hem från skolan. ska åka till åtvidaberg om några timmar. ska jobba imorrn. är inte speciellt sugen på det, men det är väl bara att bita ihop. haha. nej, nu ska jag faktiskt gå. hejsvejs.

Sovmorgon

jaha, då var det torsdag och jag har sovmorgon enda till 12:10. underbart. gick dock upp klockan 9:30 för att jag ska kunna somna ikväll och sånna saker. nu har jag precis gjort mej iordning och ska snart äta frukost/lunch.

efter skolan igår var jag ute och sprang. dock inte så långt eftersom vi hade haft idrott i skolan, men skönt ändå. när jag duschat och så kom elinor hit :) mycket trevligt. satt och pratade och så, om allt mellan himmel och jord. precis som det ska vara :)
när hon hade gått hem, strax innan halv tio, satte jag mej och pluggade. har gjort precis så långt som jag hade planerat. känns väldigt bra. 

när jag slutat idag ska jag och johan åka in till västervik. hade tänkt göra det häromdagen, men lite annat kom emellan. men nu ska vi det iaf. vi ska gå lite i affärer och så blir det väl säkert donken också, kan jag tänka :) 

nej, nu ska jag läsa lite bloggar. hejsvejs. 

Tisdag

goddag. nu har jag kommit hem. kemin gick faktiskt väldigt bra. efter det hade vi matte och till slut genetik. genetiken blir nog skitrolig! ola påminner så oerhört mycket om min älskade so-lärare, så det känns mer än bra, det här :)

efter det åkte jag till um. inte ett dugg jävla roligt, men skönt att få det gjort.
nu när jag kom hem hade johan gjort iordning maten till oss :) så himla gulligt. kan knappast bli bättre :)

nej, nu ska jag gå. hejsvejs.

Udden och Kemi

godmorgon. igår fick jag och johan ett ryck klockan kvart i åtta och blev supersugna på revbensspjäll. så vi gick ner till ica och köpte hem oss lite. haha. inte bra att ha affären så himla nära :b 
några timmar efter det blev det hux flux att vandra ner till udden för lite partaj. alltid trevligt. dock var jag inte kvar speciellt länge, men det är ju kul att träffa lite folk och så :)

nu sitter jag i skolan. ska snart ha kemi i artonmiljoner timmar. meeen, det blir nog bra.

ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, faktiskt. nej, nu ska jag gå. hejsvejs.

Måndag

hejhej. lektionen med kilowatt gick väldigt bra idag, faktiskt. var inte lika segt som jag trodde. kan nog bli en ganska rolig kurs, tror jag nog :)
efter det hade vi ekologi. kommer nog också bli bra, tror jag nog. dock var vi ute den lektionen.. och fy funken, vad med mygg! har nog inte fått mer än två myggbett på hela sommaren, men nu har jag typ två miljoner. uscha.

när jag kom hem gick jag och johan ner och handlade. fasen vad mat är dyrt. ojojoj. men denna gång betalade johan mer än hälften, så det blev ju bra ändå :)
när vi kom hem satte vi igång och laga mat. fick bli pasta, bacon och sås med paprika och champinjoner. blev väldigt gott, faktiskt :)

nu gör vi inte speciellt mycket. pratade precis med elinor. just nu är dom i stallet, men när dom är hemma därifrån ska jag upp till dom en sväng. tror dock inte att johan följer med, men det gör ju inte så mycket. hehe.

nej, nu ska jag läsa lite bloggar. hejsvejs.

Fiskpanett och ris

jaha, då har jag sminkat mej och klätt på mej. håller nu på att göra lite lunch. fick bli fiskpanett, ris och holandeisås. hade ingen potatis hemma. men det får gå med ris. haha. måste verkligen handla idag, det är bara så.
var iaf duktig och gjorde en matlista förut så johan vet vad han ska ha färdigt tills jag kommer hem i veckan ;) kanonbra. haha.

alltså, jag har verkligen tråkigt just nu. ojojoj. och det blir ju inte bättre av att jag ska ha kilowatt i 2timmar och 40min alldeles strax. jobbigt. men det blir nog bra.. säkert. haha.

nej, nu ska jag titta till riset. hejsvejs.

glömde visst spara förut.. men såhär blev resultatet iaf ;) smakade väldigt bra, faktiskt


Sovmorgon

Godmorgon, gott folk. klockan är tio och jag har varit upp i över en timma. inte dåligt, tycker jag. hehe. börjar inte skolan förrän tio över tolv idag, så jag fick sova ut lite.
vet dock inte vad jag ska göra nu i två timmar. kanske ska gå ner till ica och handla lite? jag har ingenting att dricka nämligen. och inte vet jag vad jag ska äta till lunch. nej, jag orkar inte.. tar det sen när johan kommit.

idag börjar alltså skolan på riktigt. känns lite märkligt, men ändå skönt att komma igång. vill bara att dom här två åren ska gå superfort så jag kan ta studenten och sätta igång att jobba. haha.

nej, jag har verkligen ingenting vettigt att säga.. jag märker det. lika bra jag slutar. hejsvejs.

Me like..

ojojoj, vet inte när jag uppdaterade så här många gånger på samma dag förut.
när jag gick ut i hallen förut stod där världens snyggaste väska :D så jag tänkte att jag skulle fota det jag handlade i helgen. tror bara att jag nämnde almanackan och väskan, va? köpte en filt och en konservöppnare också :D är så himla nöjd så det finns inte.




Mitt nya hem..

godkväll. känner att jag behöver skriva lite om det här med att ha flyttat hemifrån :) vad tycker jag om det egentligen? jo, det är helt underbart! det är inte så att jag tycker det är skönt att slippa från min familj, för jag trivs hemma i vimmerby, absolut. dock är det så himla skönt att få ta hand om sej själv och ta ansvar för sej själv. jag kan ju säga att jag känner mej så otroligt vuxen när jag går nere på ica och veckohandlar :)
om jag ska vara helt ärlig så fungerar till och med städningen jättebra. jag försöker absolut diska efter varje måltid så att det inte blir ett berg. hehe. och jag tar gärna lite nu och då så att jag inte behöver ta en hel kväll till att städa. som förut, till exempel, när jag inte hade nåt vettigt att göra dammade jag fönsterbräderna och tvättade badkarskanten (var stearin och så på den). det blir liksom ingen stor grej av det om man tar lite i taget.
och för att inte tala om hur underbart det är att få laga sin egen mat. ojojoj, vad jag älskar det. och det blir alltid så himla gott. haha.
nej, jag ångrar verkligen inte att jag flyttade hit. visst, det har inte gått speciellt lång tid, men det känns verkligen kanon. jag säger till och med "hem" om lägenheten. haha. japp.. detta är definitivt mitt hem :D





I´m walkin' on sunshine

förut bestämde jag mej hux flux för att ta mej en joggingtur. så jag snörade på mej skorna och gav mej ut. sprang upp för trapporna till garpe, sprang hela rundan och sen tillbaka. (en strecka på ungefär 4km, skulle jag tippa på) det var bara det att eftersom jag kom in mitt på spåret skulle jag ju fortsätta efter den egentliga startplatsen.. det skulle jag nog inte gjort. sprang lite vilse. tyckte inte riktigt att jag kände igen mej, men jag trodde att det mest berodde på att jag inte sprungit där denna årstid eller nåt. haha. men tillslut så kom jag ut på rätt väg igen iaf :) och sen när jag tillslut hittade tillbaka ut på berget och skulle ta trapporna ner igen, sprang jag åt fel håll. haha. himla bra att det är en flaggstång precis vid trapporna så man vet vart man ska. så jag hittade tillslut rätt iaf.
när jag var påväg tillbaka lyssnade jag på en kväll i juni och i´m walkin' on sunshine. trodde inte att leende joggare existerade, men jag hade fel.. jag fick så himla mycket spring i benen och mådde bara såå bra! kände mej så fri och så lycklig! dessvärre har jag, som vanligt, fått skavsår i hålfoten, men det är smällar man får ta. det går över. jag är bara så himla stolt över mej själv!  

nu har jag precis ätit spagetti och köttfärssås. himla smidigt och ha köttfärssås i frysen. var bara att värma den och koka lite pasta. jättesmidigt :) och gott. hehe.
nej, nu ska jag faktiskt gå och diska. var bara tvungen att sätta mej här en stund först. hejsvejs.


Hemma i Gamleby

jaha, då var man hemma i gamleby igen. ganska skönt, faktiskt :)
idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. måste iaf städa lite. packa upp och sånna saker. efter det får jag väl ta och ringa elinor eller nåt, kanske :) aja, det är sånt som får märkas.

nej, jag har faktiskt ingen vettigt att säga.. så det är lika bra jag slutar. hejsvejs.

Shopping

goddagens. imorse fixade pappa det där i excel åt mej. så nu kan jag hålla koll på hur mycket dom är skyldiga mej. mohaha. funderar faktiskt på att göra ett likadant åt min egen budget också. känns inte som jag har koll på någonting just nu, faktiskt.

idag har vi varit och åkt på gränsö och tittat på alla fina hus och så. hehe. efter det gick vi på stan en sväng. jag köpter en almanacka, en lila filt och en supersnygg väska! ojojoj.. känner mej så redo för skolan nu. hehe. efter det gick vi till tant grön och köpte med oss supergod lunch. jag köpte en pastasallad med lax och massa goda grejer och mamma och pappa köpte varsin skagenbaguette :)

nu har vi precis varit och gått en promenad på campingen, väldigt mysigt här, måste jag få säga. nú sitter vi och dricker lite kaffe och har det gott :)

nej, nu ska jag sluta. hejsvejs.

Lysingsbadet

jaha, idag är det fredag och alltså sista dagen innan helgen :) alltid lika skönt. skoldagen flöt på väldigt bra. när vi ätit och så åkte jag, elinor och kajsa hem till mej en sväng. jag packade lite och så och vid två åkte jag in till västervik. nu är jag, mamma och pappa på lysingsbadet med husvagnen. trevligt att vara ute med den igen, faktiskt :) dock känns det lite konstigt att vara utan min lilla älskling.
ikväll har vi tittat på film och ätit chips och dipp. mycket mysigt, måste jag få säga :)

nej, nu ska jag sova. godnatt. hejsvejs.

Städning och Pluggning

idag har jag faktiskt varit duktig måste jag få säga. efter att vi ätit, och jag diskat allting städade jag i köket. tog sånt där medel på diskbänken och i diskhon och så, så nu är det skinande rent :) efter det gick jag lös på badrummet. tvättade toan, handfatet och badkaret :) efter det gick jag och johan och handlade lite. när vi kom tillbaka därifrån tog jag fram papper och penna och plockade fram mina kvitton och räknade ut hur mycket jag handlat mat och så för sen jag kom hit. än så länge är jag skyldig mamma och pappa pengar, inte tvärtom.. tyvärr. haha ;) känner mej ganska duktig, måste jag få säga.
nu skulle jag bara ta en liten paus sen ska jag sätta mej och räkna lite matte. lika bra att sätta igång med en gång.

nej, nu ska jag, som sagt, räkna lite. hejsvejs.

Fysik på distans

jaha, då var även andra skoldagen avslutad. började vid tio över tolv, sen har vi bara haft matte till halv tre. egentligen slutar vi vid kvart i fyra, men eftersom fysikböckerna inte kommit hade vi bara matte. gick faktiskt ganska bra. visst, det är inte lika roligt som med pelle, men det kommer nog fungera bra.
förresten fick vi idag reda på att vi ska läsa fysiken på distans. vi ska bara ha erika som lite stödlärare en lektion i veckan. känns lite märkligt, men ändå kanska kul att läsa på distans. hehe. kommer ju få användning av min bärbara dator :D haha. det kommer alltså sitta någon nere i malmö, eller vart det var, och skicka uppgifter till oss över nätet. får se hur det blir. tur att jag har pappa ;)

har även kommit fram till att jag måste ha en almacka. tänkte skicka efter en från internet, men jag vet inte rikigt.. får se. johan vill inte följa med till västervik och titta idag så jag kanske får åka ensam.. eller nåt. hehe. nej, nu ska jag gå. hejsvejs.


Fösta dagen avklarad

jaha, då var första skoldagen avklarad. vi har inte gjort speciellt mycket. haft lite samarbetsövningar med dom nya nv-ettorna bara. ganska roligt, faktiskt. verkar vara ett hyfsat gäng.
dock fick vi reda på att vi inte ska ha pelle i matte mer. det känns inte speciellt jävla roligt, kan jag ju inte påstå, men det är väl sånt man får stå ut med, antar jag. vi har iaf bestämt oss för att ge erika en ärlig chans, och fungerar det inte får vi väl försöka göra något åt det då.

nu sitter jag och johan hemma hos mej. gör inte speciellt mycket. var alldeles nyss och handlade. ikväll blir det vildsvinskött (som johan hade med sej), klyftpotatis och beasås :) mums, full i biblan. blir nog jättebra, tror jag.

nej, nu ska jag läsa lite bloggar innan vi börjar med maten. hejsvejs.

Skolstart

godmorgon, gott folk. festen igår var väldigt rolig, den också. hände inget speciellt, men var bara sådär allmänt trevligt som det ska vara :) tror ni att jag tog några kort? icke! dåligt dåligt.

nu sitter jag iaf här med mitt frukostkaffe bredvid mej. ska snart iväg till skolan :b börjar vid tio, så det är ganska skönt. vet inte riktigt vad dagen har att erbjuda, men det blir nog bra. hehe.

nej, nu måste jag sluta. ska hinna diska, borsta tanden och klä på mej innan jag ska gå. hejsvejs.

Korvstroganoff

korvstroganoffen blev jättegod! det trodde jag faktiskt inte om mej själv. haha. men det var ju jätteenkelt. stekte bara korven lite, sen hällde jag över matgrädde. efter det tillsatte jag chilisås, sweet chili-sås, salt och peppar och hade bulgur till det. supergott och jätteenkelt :D haha.

nu har jag precis duschat. sitter just nu och väntar på linnea och elinor. dom kommer snart hit. ska passa på att läsa lite bloggar sålänge. hejsvejs.

Valstadbo igen

gårdagen var väldigt rolig. runt nio gick vi, dvs jag, elinor, linnea och felicia, till eve där festen redan var i full gång. hade trevligt och miglade runt lite och sådär. dock kom vi aldrig iväg till udden, utan vi var kvar hos eve hela kvällen. hade roligt faktiskt. kul att träffa alla kompisar igen. trevligt att vi lyckades få dit lite ettor så att dom kom in i gemenskapen också. haha.
och dålig som jag är knäppte jag inga kort, trots att jag hade med mej kameran. tog bara några få bilder när vi fortfarande var kvar hemma hos mej. så det får duga med dom den här gången. haha.

     



idag har det inte hänt speciellt mycket. elinor ringde och väckte mej klockan elva. då gick jag upp och åt frukost och diskade lite och sådär. efter det gick jag över till elinor där även linnea var. satt och pratade lite och så. sen gick vi till u-mottagningen och efter det till vårdcentralen. ja.. vad har vi gjort mer..? inte speciellt mycket. planerat vad vi ska göra ikväll.. blir troligtvis lite partaj ikväll också.. vet dock inte vart än. men det är sånt  som märks.

nu sitter jag i min lägenhet. linnea och elinor är iväg och rider. jag ska nog ta och laga mej lite mat snart. magen börjar bli hungrig, känner jag. får bli korvstroganoff idag. matgrädden måste användas.

japp, det ska jag gå och göra nu.. hejsvejs.

Lite av varje..

igår var ju, som sagt, matilda och sara här. först åt vi tacos. jättemums :) efter det spelade vi lite kort ett tag. dock inte så länge. efter det satt vi och gaggade en massa och åt chips och godis :) verkligen jättetrevligt. har ingen aning om när vi gick och la oss, men roligt hade vi på kvällen iaf. haha.

vid tolv idag hade jag tvättid, så då gick jag ner dit. då åkte dom hem. efter det kom elinor hit. vi pratade också en massa och så. hon tittade på grejerna jag inte behövde och bestämde att hon tar alltihop. haha. skitbra :) så efter en stund tog vi mikron och gick till henne. jättefint där också :) när vi var påväg till mej igen träffade vi på alice, så då gick vi upp för att se hur hon bor. jättefint :) där blev elinor hux flux marsvins-ägare. alice ville inte ha dom, så elinor tackade glatt ja. haha.

nu sitter jag ensam i min lägenhet och gör inte speciellt mycket. lyssnar på lite musik och så.

ikväll bär det iväg till udden för lite partaj! ska bli roligt att få träffa allt folk igen, faktiskt :) och jag ska försöka komma ihåg att ta lite kort.. är ju så himla dålig på det i vanliga fall. haha. men som sagt, jag ska försöka ikväll.

nej, nu ska jag nog laga lite mat. har inte ätit någon lunch idag.. åt ju frukost så sent. hehe. men jag känner mej lite skakig i händerna, så det är väl dags att stoppa i sej nåt nu, kanske?

japp, så får det bli. hejsvejs.

Ofrivilligt ensam

jaha, nu har jag johan åkt hem och jag får inte tag på elinor, så nu är jag faktiskt ensam några timmar ;b inte helt fel det heller, men jag skulle föredra att ha någon här. jag har precis ätit lunch, jag dammsög igår, jag har vattnat blommorna och tvättat handfatet, vad mer kan jag göra? nada. haha. nej, jag får nog testa och ringa elinor igen. haha. det är ju tur att jag har dator och tv iaf :)

nej, nu vet jag.. jag ska läsa! japp, så får det bli. hejsvejs.


världens snyggaste systrar.. men den bjuder jag på!

Superhelg

jaha, vad gjorde vi igår.. hmm. på dagen låg jag mest i sängen och tittade på os medan johan satt vid datorn. ingen av oss var sugna på att göra någonting, så vi tog det mest lugnt.
till middag blev det ugnsrostade grönsaker, dvs potatis, morötter och palsternacka, stekt kött och beasås :D så himla gott så.
på kvällen åt vi chips och popcorn och tittade på borat. helt sjuk film.. men den är rolig. haha.
har haft en väldigt mysig helg, måste jag få säga :)

idag åker johan hem vid halv tre. då ska jag väl troligtvis till elinor en sväng. måste ju få se hur hon bor. hon har flyttat in i huset bredvid. dock är dom lägenheterna renoverade så jag har ingen aning om hur det ser ut. så spännande! haha.
vid fem-sex någon gång kommer matilda, sara och doris hit och ska sova här. vi ska äta tacos, säkert spela lite kort och ha det trevligt :) blir nog kanonbra :)

nej, nu ska jag gå. hejsvejs.

Världens bästa pojkvän

Ja, ibland har man det allt bra. när jag gick och sminkade mej förut satte johan igång med lunchen och nu sitter jag här med kaffe och choklad bredvid mej medan han diskar! :D inte helt fel, faktiskt.

känns faktiskt väldigt bra, dethär. att bo i en egen lägenhet.. tillsammans med johan. men det kan nog vara bra att jag får bo själv ett tag först. tror det är nyttigt :) men jag längtar allt lite efter att få flytta ihop med honom :)

nej, nu ska vi gå ut en sväng. det har slutat regna nu, så det gäller väl att passa på. ha det bra.. det ska jag :) hejsvejs.

Johanbesök

runt kvart i sju förut gick jag till stationen för att möta johan :) när han kommit gick vi till ica för att handla lite. det kröp nämligen fram att han inte tycker om korvstroganoff, det jag tänkt laga till middag ikväll. så vi köpte en påse chicken nuggets, så fick det bli dom, ris, currysås och sötsur sås :D så jättegott så. jag hade ändå tänkt att äta det en dag i veckan så då får jag äta korven då istället, så det gjorde ju ingenting.

efter att jag diskat gick vi till pressbyrån för att köpa en tidning. han måste ju också ha någonting att läsa ikväll. hehe.
nu ska vi nog sätta oss och titta på simpsons- the movie, som han köpte förut, och äta lite chips och ha det mysigt :)

nej, nu ska jag faktiskt gå. hejsvejs.

Flyttat till lägenheten

nu sitter jag vid mitt alldeles nya köksbord i min alldeles egna lägenhet :D mamma och pappa har precis åkt till västervik för att campa, så nu är jag här helt själv. känns väldigt bra, måste jag få säga :) trivs faktiskt här :)

idag har vi skruvat ihop köksbordet, hängt upp vitrinskåpet, hängt upp spegeln i hallen och hängt upp mina fönsterlampor. jag har packat upp mina kläder och grejer, så nu är nog allt färdigt, tror jag. är bara tavlorna i vardagsrummet som ska upp. men eftersom det är på en fondtapet så är det ingen brådska.. behöver knappt vara nåt där. men det kommer bli såå snyggt! :D

ikväll kommer johan hit. han ska vara här i helgen. vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men det blir nog mest att ta det lugnt, tror jag.

nej, nu ska jag faktiskt ställa mej i duschen. haha. så spännande! har ju aldrig duschat här förut ;) ha det så bra.. det ska jag ha! hejsvejs.


Joggingtur och Hårfärgning

strax efter sju tog jag på mej joggingkläder och tog mej en joggingrunda. väldigt skönt, må jag säga. sprang i ca 45 min :D lite stolt över mej själv är jag allt. haha.
dock brukar jag inte springa hela tiden när jag är ute. brukar gå lite emellanåt.. det gjorde jag inte idag. frågan är vilket som är bäst.. bra kondis eller att slippa skavsår? har sånt jävla sår i hålfoten, så det finns inte. kan knappt gå. det är faktiskt synd om mej ;b men jag ska köpa compeed-plåster imorrn, så då blir ju det ju oftast bättre.

just nu sitter jag med färg i håret. äntligen har jag och mamma kommit till skott. inte en dag för tidigt, om man säger så.

nej, nu ska jag gå och sätta mej i soffan en stund. hejsvejs.


Hemsökta hus

idag vaknade jag ungefär kvart i fem. väldigt roligt, måste jag få säga. skulle titta på tv, men orkade inte gå upp och byta på digitalboxen, så det enda som fanns att titta på var hemsökta hus. och det är inge bra att titta på klockan fem på morgonen när det är dunkelt ljus i rummet och man är lite halvtrött. blev ju fasen vettskrämd! var länge sen jag var så rädd, kan jag säga. ojojoj. tur att jag hade laban bredvid mej. så länge han låg och spann och inte stirrade på någonting kunde jag vara lugn, tyckte jag. inte för att jag var det, men ändå. haha. låg och önskade att det skulle ta slut hela tiden. haha.
när klockan blev sex för det äntligen slut, och då gick även mamma och pappa upp så då kunde jag gå upp och äta frukost tillsammans med dom, så att jag kunde lugna ner mej lite. haha. 

när dom hade åkt till jobbet, runt sju, gick jag och la mej i mammas säng och tittade på os. dröjde dock inte mer än en timma så hade jag somnat. hehe. enda till doris tyckte att det var dags för mej att vakna och kom och slickade mej på kinden. himla trevligt :b

när jag klivit upp gick jag och packade. flyttar på riktigt imorrn, så jag måste ju ha med mej massa kläder och skolgrejer och sånt. känns skönt att ha det gjort, faktiskt :) var även duktig och skrev en matsedel och inköpslista på en och en halv vecka. så bra så :)
efter det kom matilda hit, så då lagade jag lite lunch och sen åkte vi ut och gick pelarnerundan, där mormor och ronja mötte upp oss. 
efter det åkte vi hem till mormor och åt kladdkaka och drack kaffe. så trevligt så :)

när jag kom hem började jag laga mat. fick vi kotlett med viltsmak idag. jättegott, faktiskt :)

jaha.. nu sitter jag här och vet inte riktigt vad jag ska göra, faktiskt. läsa lite bloggar? haha. japp, så får det bli. hejsvejs.

Smultronstället

igårkväll skjutsade pappa ut mej till matilda. då åkte vi och tittade på en kattunge i totebo. jättegullig. efter det åkte vi tillbaka till frödinge och tittade på en liten pjotor. såååå jäääävla söööt. ojojoj! såg ut som en liten mini-ludwig fast med vita tecken. vi blev stormkära i honom alla tre. så möjligtvis blir det en tillökning med en pjotor :)
på kvällen stekte vi ägg, potatis och bacon till kvällsmat. så mumsigt så :)

idag vaknade vi ganska tidigt. gjorde inte så mycket fram till elva. vid halv ett åkte jag, matilda, mamma och sara till söderköping för att äta glass på smultronstället :) sååå himla gott! dyrt, men trevligt :) absolut värt det. efter det gick vi i lite affärer. jag köpte lite smycken.. inget speciellt, men bra-att-ha-grejer. hehe.

efter det åkte vi hem till matilda och lagade tacos. då kom även pappa ut. så nu har vi varit där ute i några timmar. väldigt trevligt.. som alltid när man är där :)

nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. gå och lägga mej, kanske? får se. först ska jag läsa lite bloggar iaf. hejsvejs.


inte världens bästa bild, det syns lite av våra glassar iaf

Lugn dag

Ja, idag har jag mycket riktigt haft en slappardag. har tittat på OS nästan hela dagen. haha. men jag har faktiskt gjort lite nytta också. har tvättat några maskiner, diskat och lagat mat. gjorde lax i ett knyte (eller vad det nu heter) med lök, morötter, citronpeppar, salt och lite smör. till det hade jag potatis och holandeisås. blev faktiskt riktigt gott, måste jag få säga. för att bara vara ett hopkok av vad som fanns hemma blev det riktigt bra. haha.

just nu sitter jag och har jättetråkigt. mamma håller på med kursen hon ska hålla i höst och jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. vill hitta på någonting! men hon är väl färdig snart, antar jag. vet dock inte vad vi ska göra.. det är ju jättetråkigt väder ute. menmen, det är sånt som får märkas.

nej, nu ska jag, för ovanlighetens skull, läsa lite bloggar. hejsvejs.

Slappardag?

godmorgon. igår kväll var jag faktiskt duktig nog och ställde klockan på nio, för att jag inte skulle vakna så sent. känns bra att inte ha sovit bort hela dagen. haha.
just nu sitter jag och tittar på OS. för tillfället brottning. roligt, men inte det roligaste jag vet, precis :b men varje gren sänds ju inte så jättelänge, så det är ingen fara.

idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, faktiskt. känns som att det vore skönt med en slappardag, och bara sitta här framför tvn med pyjamasen på hela dagen :) har inte haft en enda sådan dag på hela sommarlovet :b menmen, det är sånt som får märkas.

ojoj, vad mycket babbel det blev nu då.. börjar ju likna kats detta ;) bäst jag slutar innan det går för långt. hejsvejs.

Rännespelet

vid sju kom annelie och anders hit. då åkte dom, jag, mamma och pappa till krön och fikade. jättetrevligt. efter det åkte vi tillbaka hem till oss och spelade rännespelet. jätteroligt :) gick faktiskt väldigt bra.. trots att hundarna var jättebusiga och sprang runt fötterna på oss hela tiden. haha.

nu har dom precis åkt hem och jag ska väl snart gå och lägga mej, hade jag tänkt mej. ska läsa lite bloggar först bara. hejsvejs.

Tandläkaren

godmorgon. nu har jag precis kommit hem från tandläkaren. och vet ni vad..? jag hade inga hål! wohu! dock hade jag början till hål mellan tänderna, så hädanefter är det flitig användning av tandtråd som gäller! punkt slut.
det var faktiskt inte ett dugg roligt och ligga i den där jävla stolen. började kallsvettas och skaka och ha mej.. usch, så nervös och rädd jag var. men nu är det över för denna gång och det känns så skönt!

nu sitter jag vid köksbordet. mamma håller på och bakar bröd och matilda är påväg hit. vi ska hitta på någonting, men vet inte riktigt vad än. kanske ska vi ta en tripp till söderköping och äta glass? var så länge sen vi var där. eller ska vi bara ta en promenad med hundarna? eller kanske både och? ja, vi får se.. men glass är ju alltid trevligt. haha.

nej, nu ska jag läsa lite bloggar.. som vanligt. hejsvejs.

Let me get some sleep

men vad är nu detta, kajsa allvin? klockan är fanken snart halv ett och här sitter jag och läser en massa bloggar. var jag tvungen att välja just ikväll att vara sugen på det? ska nämligen vara hos tandläkaren kvart i nio imorrn så det vore ju bra om jag fått några timmars sömn iaf. och nej, mamma, det är inte för att jag sov så himla länge imorse.. för jag är faktiskt trött. jag är bara inte sugen på att sova. hmm.. mycket märkligt, men så är det. och dessutom.. hur fanken ska jag kunna sova utan tv? tog ju med den till gamleby förut. ojojoj, detta blir inte bra. kanske kan man titta på nån film genom internet? ja, det får nog bli så, tror jag. och snart, dessutom.. måste sova. måste! japp, så får det blir. godnatt. hejsvejs.

Lägenheten

runt tolv idag åkte jag, mamma och pappa, för ovanlighetens skull, till gamleby. idag har vi fixat och trixat med en del småsaker. lite hyllor som kommit upp på väggen, tvn är på plats och lite prydsnadsgrejer har jag fått upp. dock är det inte helt färdigt än. det är lite småpyssel som är kvar. jag har inget köksbord, vitrinskåpet i köket ska upp, jag ska ha några hängande fönsterlampor i vardagsrummet och gardinerna måste sys upp. jag har inte fått upp spegeln i hallen och lite annat sånt smått och gott.

men tror det eller ej, idag knäppte jag faktiskt en del kort. inte så många och inga bra, men ändå. ni får se lite hur det ser ut iaf. men som sagt, kom ihåg att det inte riktigt är färdigt än.

   

  

 


Mästerfotografen Anna Eriksson

Förut kom jag på världens bästa idé. över min soffa ska jag ha två tavlor som hör ihop. antingen i svartvitt eller med lila toner. och eftersom min älskade vän anna eriksson är en sådan mästerlik fotograf har jag bett henne om att få göra två vavlor utav ett par av hennes bilder :) kommer bli såå himla bra!

så nu har jag tittat på hennes blogg och så efter bilder jag gillar och har fastnat för två stycken. dock ska hon skicka lite bilder till mej på måndag eller nåt, så jag får se lite vad som finns, men just nu känns det väldigt bra och roligt iaf. haha.

tack så jättemycket för att jag får din tillåtelse att göra detta, anna :D kommer bli superbra. haha.

Ikea och Gamleby

jaha, då var det ett par dagar jag skrev nåt sist. på förmiddagen igår åkte jag, mamma och pappa till gamleby för att skruva lite möbler och så. ungefär en timma senare kom mormor och bg på inflyttningsfika :) av bg fick jag ett jättefint vitrinskåp (likadant som matilda fick när hon flyttade) som hans pappa gjort. och så fick jag ett fat med ljus på av mormor. samma serie som lite annat jag har. så det blev så himla fint så :) fick även ett hjärta jag ska hänga i köket. tackar så jättemycket. verkligen jättegulligt.

idag har jag, mamma och matilda varit på ikea.. igen! känns inte som vi gör annat än åker till ikea och gamleby. naturligtsvis är det roligt, men snudd på att det börjar bli jobbigt. haha. orkar dock inte gå in på detaljer, men vi kan väl skratta åt det senare, antar jag. haha.
efter ikea åkte vi till gamleby och bar upp grejern, sen åkte vi och lämnade av matilda hemma hos henne och nu sitter jag hemma och har precis ätit.

ska väl inte göra speciellt mycket mer idag, tror jag. är jättetrött. nej, nu ska jag läsa lite bloggar. hejsvejs.

Full fart hela dagen

när mamma kommit förut åkte vi hem till vimmerby. först stannade vi till på sibylla och åt lunch lite snabbt. fick kasta i mej maten för att hinna till frissan till kvar över tolv. men det gick. blev riktigt nöjd.. som alltid. har klippt mej där i.. fyra år, tror jag det är, och har inte blivit missnöjd en enda gång. har alltid blivit supernöjd :) bilder kommer förhoppningsvis när jag färgat håret, vilket jag hoppas blir inom ett par dagar. men jag är ju så himla dålig på att knäppa kort. eller alltså, jag kan ju.. men jag gör det aldrig. vet inte riktigt varför faktiskt. inläggen blir ju så mycket roligare med lite bilder. kanske nåt jag borde jobba på till hösten? eller vad tycker ni?

efter klippningen gick jag iaf ner till öb där jag handlade lite rengöringsgrejer till lägenheten. sånt som alltid behövs. så fort jag gjort det åkte jag och mamma till gamleby där pappa redan var. när vi kom dit var det färdigtapetserat och han höll på att skruva ihop mitt supersnygga nattduksbord som kostade 799kr :b men det var värt det. haha.
han skruvade även ihop mitt matchande soffbord som kostade 995kr. också värt det.. helt klart. jag och mamma diskade massor och plockade in i skåp och sådär. badrummet är helt färdigt nu. i köket fattas gardiner och köksbord. i vardagsrummet/sovrummet är det är del kvar att flytta, men vi har hunnit rätt långt ändå. la ut mattan och hängde upp gardiner där inne idag också. blir så jääävla snyggt. ojojoj. förhoppningsvis kommer även bilder därifrån snart.

när vi gett upp i gamleby åkte jag och pappa till toverum för att prova sängen jag ska få låna av hastarna. superskön, var den, så den följer med till gamleby. mamma åkte till matilda, dit även och och pappa åkte senare. sickan mår inte bra, nämligen så vi tittade till  honom. tog tempen och lite sånt. han mådde dock bättre när vi åkte därifrån, så det känns skönt. lillan fick följa med oss hem så matilda kunde hålla lite koll på sickan.

när jag kom hem hit så kom sara in, ganska omgående, med en kasse med kläder. bla massa bh:ar. sååå himla bra. sånt som alltid går åt. haha. dock var dom flesta för stora, men jag tog tre stycken eller nåt sånt iaf. känns riktigt bra. tog även två tröjor och ett par mjukisbyxor :)

nu sitter jag äntligen i min säng. är jättetrött, men var tvungen att skriva av mej lite bara. haha. imorrn bär det iväg till gamleby igen. och eventuellt linköping för att inhandla tv-möbeln. men vi får se hur det blir. nu ska jag iaf lägga mej här bredvid lillan och laban. ibland är det allt bra mysigt med djur :) hejsvejs.

Hårklippning och lägenhetsinredning

godmorgon. nu sitter jag hemma hos johan.. helt ensam. jättetråkigt :b väntar på mamma. hon borde vara här om typ tjugo minuter eller nåt. när jag kommit hem ska jag åka och klippa mej. sååå skööönt. är så fruktansvärt trött på mitt hår så det är sanslöst. ska bli skönt med lite förändring.
efter klippningen åker vi till gamleby. pappa borde då ha tapetserat färdigt så då är det bara att börja packa upp möbler och så :) underbart.

nej, nu ska jag gå och borsta tänderna och så. hejsvejs.

Sista dagen på jobbet

Jaha, idag var det min sista dag på jobbet. eller ja.. jag kommer ju jobba varannan lördag också, men ändå. hehe.

dagen har gått hur idiotsegt som helst. har tittat på klockan typ var tredje minut. har inte varit mycket folk alls och bara jättedrygt. men nu är det över iaf. haha.

runt tio var jag upp till ica och köpte kladdkaka, kolatårta och glass som jag bjöd på. uppskattades väldigt mycket :)

nu har jag och johan precis ätit. fick bli kebabrulle och kebabtallrik. ingen av oss orkade eller ville laga mat. vet inte riktigt vad vi ska hitta på ikväll faktiskt, men det är väl sånt som märks, antar jag.

pappa ringde precis. han åkte från gamleby nu. han har tapetserat alla tre helgråa väggar och runt dörren på fond-tapeten. efter att jag klippt mej imorrn ska jag och mamma åka dit. får väl se om pappa åker dit på morgonen så han är färdig när vi kommer eller om han ska göra färdigt på eftermiddagen. också sånt som märks, antar jag. jag vet dock att jag längtar som fan! ojojoj, vill dit. nu! haha.

nej, nu ska jag läsa lite bloggar. hejsvejs.

Hemma från jobbet

på jobbet idag var de jättelugnt.. och tur var väl det, för jag klarade inte av att komma tillbaka efter lunchen. hade så jäkla ont i huvudet. var ingen idé att försöka ens. men jag fick sova och äta lite, så nu känns det mycket bättre igen. är fortfarande väldigt seg i kroppen och så, men det är ingen fara.

pratade med mamma förut.. då hade pappa precis åkt iväg till gamleby för att börja tapetsera min lägenhet :D han kom iväg ganska sent så han hinner inte så mycket idag, men det är skönt att det är igång iaf. och det tar ju inte så himla lång tid att tapetsera det rummet. möjligtvis att vi kan åka dit på torsdag efter att jag klippt mej.. men det är sån vi får se.

nej, nu ska jag läsa lite bloggar.. sen ska jag nog lägga mej och titta på tv en stund. vill bara att det ska bli kväll, så att det kan bli onsdag, så att jag kan få ha sommarlov och inreda min lägenhet. haha ;) hejsvejs.

Dammsugarägare

Första arbetsdagen efter semester idag. har gått väldigt bra, faktiskt. varit lugnt idag. spöregnat hela jäkla dagen. det bara vräker ner hela tiden.. har inte varit uppehåll en minut sen klockan tio, tror jag. men det behövs väl, antar jag.

imorse gick jag till chefen och sa att jag behövde en bra dammsugare till ett bra pris. så han tog fram de priser som gällde för mej (lite rabatt och så när man är anställd) och jag velade länge, faktiskt i åtta timmar. men när jag provat båda bestämde jag mej för den dyra för 1300. det fick vara värt det.. trots att det skiljde 700kr. men efter lite om och men så fick jag den dyra för bara 700kr.. en dammsugare som från början ligger på 1995! haha. det är fan i mej inte dåligt.. kanske ska bli affärsman jag? har gått runt med ett flin i två timmar nu. haha. jag är verkligen supernöjd. kunde knappast blivit bättre :D

nej, nu ska jag läsa lite bloggar.. kanske gå och packa upp min jättesnygga dammsugare, som dessutom matchar inredningen i min lägenhet, och provköra den lite? ;) vi får se.. hejsvejs.


IKEA

imorse åkte jag, mamma och matilda upp till linköping. först gick vi in på biltema där jag köpte några småsaker till köket.. dom har verkligen allt där :b efter det gick vi in på ikea :) handlade bla ett soffbord, matta och nattduksbord. har även tittat ut vad jag ska ha för tv-bänk. utöver det köpte jag massa småsaker till hela lägenheten. har nog faktiskt så att jag klarar mej helt och hållet nu, skulle jag tro. (men några vändor till blir det allt) idag gick det på 4300. fick väldigt mycket för dom pengar, måste jag få säga :) nej, jag är väldigt nöjd, helt klart :)

efter ikea åkte vi och åt pizza på oasen i åtvid.. därefter åkte vi till johan där jag blev avsläppt. efter det åkte mamma och matilda vidare till gamleby för att lämna av alla grejer i min lägenhet. ååh, jag vill också åka dit. har verkligen inget annat än lägenheten på skallen just nu. ååh, vill bara dit och packa upp allting!

nej, nu ska jag och johan lägga oss och titta på en film. måste ju sova tidigt ikväll.. imorrn är det ju tillbaka till arbetet! :b hejsvejs.

Lägenhetspyssel

efter att jag ätit frukost och så imorse åkte jag, mamma och pappa till gamleby till lägenheten. pappa har rivit lite tapet och spacklat och så. jag och mamma har diskat allt porslin och glas och ställt in i skåp. har även varit och handlat lite så att jag har lite kryddor och mjöl och sånt. har även fått upp lite handdukar och så på toa. känns jättebra allting faktiskt :) skulle mer än gärna åka tillbaka nu igen. haha.
har ätit med mina nya bestick jag köpte för några veckor sedan. mycket bra köp måste jag få säga. dom var jättesköna att äta med.

om det är dåligt väder imorrn ska jag, mamma och matilda åka till ikea en sväng. jag både hoppas på sol.. men ändå inte. haha.

nej, nu ska jag in på ikeas hemsida och titta lite. hejsvejs.

Rännespelet

mycket riktigt så gick jag in till grannarna en sväng. mycket trevligt faktiskt.
kubb-spelet jag nämde var något gunnar och hjördis hade spelat på timmernabben, där dom har sin husvagn. där hade dom spelat med några som hade varit i danmark och sett detta. så nu hade hans-åke gjort ett par sådana spel.

spelet påminner om kubb med träklossar och en kastpinne. på träklossarna står det siffror. från 1 till 15. det gäller att få ner en träkloss i taget. det nummer som står på, så många poäng får man. får man ner tex två klossar får man istället två poäng. får man inte ner någon får man en plump. det gäller att komma upp i 50 poäng. står man på tex 47 och får ner kloss nr 5, och alltså får mer poäng än 50, åker man ner till 25 poäng. får man tre plumpar i rad är man ute ur spelet.

oerhört roligt spel, måste jag få säga. mamma beställde precis ett från hans-åke. så edsby-bor.. förbered er på sena kvällar med Rännespelet!

nej, nu ska jag gå in och ta mej en macka. hejsvejs.

Lugn fredagkväll

efter att jag avslutat här sist åkte jag och mamma ut till mormor och drack lite kaffe och gaggade en stund. sen åkte vi ner till mossjön och tog oss ett kvällsdopp. såååå sköööönt! var supervarmt i vattnet. dock lite långgrunt, men det är ju lite roligare för hundarna.

nu har jag precis flyttat över dom sista bilderna till min dator så nu är jag nog nöjd och belåten, tror jag. känns ganska bra att ha något innehåll i burken också.

nu sitter jag och mamma här bredvid varandra med varsin bärbar dator och lite likör och äter chips, och har det trevligt. pappa gick precis in till grannarna som har lite fest, eller nåt. kanske ska över dit en sväng och kika läget.. dom har tydligen köpt nåt kubb-liknande spel som jag blev lite nyfiken på.


Lägenhetsfix- och trix

idag vaknade jag strax efter nio, och när jag ätit frukost och så packade jag och mamma bilen full med köksgrejer sen åkte vi två, pappa och matilda till gamleby till min lägenhet :D första flyttlasset.. känns riktigt bra, måste jag få säga :) pappa mätta lite i vardagsrummet så vi kunde beställa tapeterna. diskade lite och ställde in en del i skåpen och så. hann inte göra speciellt mycket, men det känns iaf superbra :D är så oerhört glad att kök och badrum är så fräscht.

när vi skulle släppa av matilda och doddan i frödinge passade vi på att ta en fika också. fick se hennes nya matsalsmöbel för första gången. så jävla snyggt! ojojoj, säger jag bara. riktigt avis, måste jag få säga. blev läckrare än jag räknat med. superbra!

efter det åkte vi hem till oss och satte oss ute i solen i några minuter. sen åkte jag och mamma upp till jysk för att titta på köksbord till mej. och mycket riktigt hittade jag ett. var nedsatt till bara 2000. det ser precis ut som jag ville ha det. kunde fanken inte blivit bättre. dessutom hittade jag illgröna gardiner nedsatt till 100:- och en illgrön kökspensel och slickepott i silicon fnedsatt till knappt 30:-/styck. och så köpte jag två par underlakan.. även dom nedsatt pris. så jag har gjort så mycket fynd idag, och jag är så himla lycklig :D detta kommer bli så oerhört bra.

och inte nog med det.. sen ikväll ska vi ut till mormor och hämta ett orange duschdraperi. har jag nämnt att jag ska ha orange i badrummet förresten? ja, nu har jag det iaf. haha. kommer bli så jävla bra. dessutom ska vi passa på att ta oss ett kvällsdopp och lite kaffe därute hos henne. ojojoj, vilken bra dag, förstår ni :D

just nu håller jag på att flytta musik och bilder från denna dator, vår stationära, till min dator. alla bitar börjar falla på plats.. I can feel it! :D

nej, nu ska jag gå ut och vara lycklig istället. hejsvejs

Hemma i Vimmerby

imorse konstaterade vi att doris nu börjat höglöpa. inte speciellt roligt att bo med en och en halv hanhund (en kastrerad ozzy) i en husvagn då. så på förmiddagen bestämde vi oss för att det fick bli hemfärd runt sju på kvällen så vi iaf fick ut något av dagen. så hela dagen har vi allihopa legat utanför husvagnen i solen och löst korsord. jätteskönt. gällde att steka järnet nu innan vi skulle åka hem. haha.
men några minuter innan sju lämnade vi iaf campingplatsen för att bege oss hemåt. stannade på donken i växjö, vilket blev en liten upplevelse. vi lämnade doris i bilen och våra i husvagnen. våra ylade och doris rörde för mycket på sej så larmet gick igång. så när vi hade köpt vår mat och skulle sätta oss ute och äta såg vi att vår bil blinkade för fullt. och dom som stod i bilen bredvid, som dessutom sett att vi stoppat in hundar och så, hade inte gjort en antydan till att säga till oss. menmen. det löste sej iaf. dom fick sitta hos oss och äta allihopa.
när vi gett oss iväg från växjö fick sigge nåt ryck och försökte smita ifrån bagagen till doris som var i baksätet. bara det att det var ett nät i vägen.. men det prejade han sej igenom. ni som känner sigge vet att han inte sysslar med sånt. minsta motstånd så ger han upp. men icke. haha. ja, det är inte lätt när naturen tar över.

vi kom iaf hem ganska precis halv tolv. har tagit in min madrass och sådär nu, så nu är klockan halv ett. ska alldeles snart sova.. är dock inte riktigt trött än.

imorrn får jag tillgång till min lägenhet! beroende på hur vädret är ska vi dit och mäta väggar så att vi kan beställa tapeterna. jag både hoppas på solsken, men ändå inte. haha. vill ju faktiskt dit. men vi får se hur det blir.

nej, nu ska jag nog fanken inte babbla mer, tror jag. ska läsa lite bloggar sen måste jag nog sova. godnatt. hejsvejs.