Hinderbana à la samarbete

på morgonen idag hade vi idrott och det var min och nadjas tur att hålla vår lektion.
först så hade vi styrkekillerboll, vilket innebar att när man blev tagen skulle man göra fem amerikanska upphopp och tio situps och sen var man med i spelet igen.
efter det hade vi hinderbara à la samarbete. det går ut på att man blir indelade i lag med fem i varje och så bygger man upp en hyfsat enkel hinderbana. sen gäller det att ta sej runt hinderbanan så fort som möjligt. inget konstigt. kruxet är bara att man ska bära varandra. det är alltså fyra stycken som ska bära en femte runt hinderbanan, och denne får inte nudda golvet.. gör den det får man börja om från början. alla ska bli burna en gång och den som kommer först runt vinner. alla hade jätteroligt men jag och nadja skrattade nog mest. hehe.
efter det körde vi lite hederlig spökboll.
blev en oerhört lyckad lektion och jag ser fram emot att hålla en ensam :)

nej, nu ska jag läsa lite bloggar innan jag ska gå och äta. hejsvejs.

Fortfarande uttråkad

www.zapera.com

SÅDAN ÄR JAG:

Du finner din energi i den inre världen och gillar att tänka på saker (utan att nödvändigtvis tala om dem). Du anstränger dig att förstå andra människor.

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut - även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.


Du är detaljorienterad och sannolikt en praktisk person, som är intresserad av att ta reda på HUR saker fungerar. Du är resultatinriktad och vill helst göra saker på det sätt du är van att göra dem på.


Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar.


Uttråkad

1. Pratar du fortfarande med personen du kysste senast?
- Har inte kysst någon annan än johan på ett och ett halvt år så, ja :)

2. Har du sett din bästa vän gråta?
- Yepp.. all of them.

3. Är du romantisk?
- Jag vet inte riktigt. 

4. Vad åt du senast?
- Knäckebröd med mjukost på

5. Har du fått någon komplimang idag?
- Japp, från Nadja.. som alltid ;) 

6. Har du varit med i en rättegång?
- Ja, som åhörare.

7. Är du polare med grannarna?
- Helt klart

8. Vilka språk pratar din mamma?
- Svenska och jätterolig engelska

9. Vilka länder har du bott i?
- Enabrt Sverige

10. Senaste piercingen?
- Räknas örat?

11. När åkte du bil i mer än 15 minuter senast?
- I söndags

12. Gay?
- Nope, inte på en fläck

13. Har du däckat/spytt för att du druckit?
- Nope, aldrig.

14. Har du äggat någon?
- Naj du.

15. Har du täckt någons hus med toalettpapper?
- Tyvärr inte.

16. Suger det här?
- Vad gör man inte för att fördriva tiden?

17. Har du varit på stranden?
- Inte i år

18. Har du haft en stalker?
- Nope.

19. Minns du dina/din musiklärares namn?
- Ja, tyvärr.

20. Hur bra är din syn?
- Tyvärr så pass bra så att jag inte får glasögon!

21. Har du varit på ett party?
- Jupp

22. Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar?
- Ja, sånna här små silverhajar som man har i akvarium.

23. Vad skulle du säga om jag sa att jag var kär i din bror?
- Ja, det är inte så ovanligt att folk är det, så inte speciellt mycket.

24. Har du varit utomlands?
- Jaaaa!

25. Har du sett din bästa vän naken?
- Jo

26. Vilket är det bästa bröllopet du varit på?
- Mammas och pappas

27. Skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan
- Dom skulle nog mest bli förvånade

28. Var är dina syskon just nu?
- På jobbet, tror jag

29. Vad var den senaste drömmen som du minns?
- Inatt drömde jag att jag hade långt hår!

31. Vilken tid gick du upp imorse?
- 06.50 (frukost) och 10.00 (skola)

32. Vad har du gjort i helgen?
- Tagit det lugnt och haft mys med pojkvännen 

33. Vad står det i det fjärde smset i din inkorg?
- Har inte mobilen på mej, men nåt gulligt från johan iaf.. det är alla jag sparar

34. När var du riktigt sjuk senast?
- För några veckor sedan

35. Vem är den senaste kändisen du tog på?
- Hmm.. ingen aning.

36. Vad finns i din bakficka?
- Har ingen bakficka

37. Har du färglinser?
- Nej, inte ens det.

38. Vad gjorde du klockan 2 inatt?
- Sov :)

39. Vad är det första du gör på morgonen?
- Går upp och tar mitt lilla piller

Tjejkväll på Prästgårdshöjden

igår efter maten gick jag, nadja, frida, elinor och kajsa hem till jojjo och tittade på film, åt godis och chokladpudding. var riktigt roligt, faktiskt. lyssnade även en del på musik och dansade och höll på att fula oss. haha.
var tillbaka på skolan strax innan elva. då gick vi upp till elinor och satt där och gaggade och hade asaballakul, som vanligt. alltså, jag förstår inte riktigt hur vi alltid kan ha en massa att prata om när vi, i princip, träffas dygnet runt.

nu sitter jag och najda, för ovanlighetens skull, i datasalen och gör ingenting. har slutat före alla andra, som vanligt.

har ingen aning om vad som händer ikväll, men det blir väl det gamla vanliga, kan jag tänka. hehe.
nej, nu ska jag läsa lite bloggar. haha. så chockerande! hejsvejs.

Still in shock

hej igen. hade ju, som sagt, matteprov förut. gick åt helvete, kan jag säga! var nära på att ge upp flera gånger om, men jag stod ut. efteråt var jag helt slut. orkade knappt hålla ögonen öppna. längtar inte efter att få se resultatet på det provet.
efter matten hade vi småföretagande och det såg jag verkligen inte fram emot eftersom jag var så trött, men det blev kanske bra det också. skulle komma på ett eget företag och jag och nadja kom med en hel del störda idéer, så vi fick oss några goda skratt :) efter lektionens slut fick vi som hade haft karin i arbetsmiljö och säkerhet stanna kvar för att få veta hur det gick på det där provet vi hade innan jul (det som var så himla konstigt). jag tappade hakan och började, i princip, gråta när jag fick se resultatet: MVG! alltså, jag har fortfarande inte riktigt smält det. detta innebär att jag har ett MVG i det ämnet med mej i bagaget till vi ska ha det i trean igen. känns oerhört skönt. vilken lättnad.

nu sitter jag och nadja i datasalen och har jättetråkigt. som vanligt har vi slutat före alla andra och det finns inte ett jota att göra. men det är väl bara att gilla läget, antar jag.
men jag var iaf duktig och skrev klart min svenska förut. ska kanske bara finslipa den lite. men det är skönt att ha det gjort. nej, nu ska jag läsa lite bloggar. hejsvejs.

I'm so bored.

godmorgon. idag gick jag, som vanligt, upp klockan halv sju. ställde mej i duschen, klädde på mej, fönade håret och gick och åt frukost. åt hyfsat snabbt för att kunna sova i en timma efter det. hur skönt som helst. hade ställt klockan på kvart över åtta. då gick jag upp och sminkade mej och så och sen gick jag iväg för att ha biologi. när vi kommer bort dit får vi reda på att lektionen är inställd eftersom roy fortfarande är sjuk. himla tråkigt. så även idag har vi bara två lektioner. har matteprov vid halv elva och efter det småföretagande och sen slutar vi. ska vad fanken ska vi göra hela dagen?

igår pratade jag och nadja med stefan om att vi vill ha fler lektioner. han såg lite ställd ut först. tror inte att det är så vanligt. hehe. men dom skulle iaf ha nån konferens om nv på fredag så han skulle ta upp det då och så får vi se vad som händer.

nej, nu ska jag läsa lite bloggar och kanske skriva färdigt svenskan. hejsvejs.

Will you catch me if I fall?

ja, vi kan ju konstatera att jag hade fel när jag trodde att det skulle hjälpa att komma hem några dagar. fattar verkligen inte vad det är med mej. och inte är jag ju stressad, det är ju ett som är säkert. men ändå mår jag såhär. det är väldigt frustrerande när jag inte kan sätta fingret på vad det är. men det är väl bara att bita ihop och stå ut några dagar och hoppas på att det blir bättre, antar jag! 


Duktiga jag

idag började vi med matte. då hade vi mest genomgång inför provet som vi har imorrn. väldigt slappt. efter det var det fika och sen svenska. då tittade på färdigt på Shrek och sen började vi skriva om den och efter det var skoldagen slut för oss i NV. helt sjuk, om du frågar mej. när svenskan var slut var det dags för mat och nu har jag och nadja suttit i matsalen i en timma. kom precis därifrån.

nu tänkte jag vara lite duktig och skriva lite på svenskan men vi får se hur det går med det. vet inte riktigt om jag orkar. fast jag kan ju iaf renskriva det jag skrev på lektionen förut. aja, jag får se hur jag gör. nu ska jag iaf läsa lite bloggar. hejsvejs.

Hej igen. sitter fortfarande i datasalen. har faktiskt varit duktig och nästan skrivit färdigt svenskagrunken. har bara ett par punkter kvar som jag ska göra :)
snart är det fika så nu får jag äntligen träffa lite folk igen. tänkte vara duktig och springa upp på mitt rum och hämta engelska-grejen innan också. jag är bästast. hehe.

nej, nu ska jag faktiskt ta och gå, om jag ska hinna till rummet också. hejsvejs.

söndag

jag och johan hade verkligen en jättemysig kväll igår, precis som jag hade trott. hehe. vi gjorde inte något speciellt men mysigt och trevligt var det :)

idag vaknade vi runt halv elva. gick då upp och åt frukost. strax efter det var det dags att hoppa in i duschen och sedan göra sej iordning och så. vid klockan halv ett åkte vi nämligen ut till matilda och adam för att fira deras födelsedagar. åt god tårta och pratade och hade det jättetrevligt :)

när vi kom hem därifrån tog vi hem mat från monte carlo. tyvärr var det en besvikelse, eftersom köttet inte var så bra :b efter det var både jag och johan helt slutkörda så vi gick och la oss ett tag. ännu en gång var det ju inte meningen att jag skulle somna, men så blev det.
vaknade runt halv sex då nadja kom hit. sen vi sex åkte vi till stationen och släppte av johan.

nu kom pappa hem från hockeyn så nu ska vi åka till gamleby. hejsvejs.


He's finally comming

goddagens. hade klockan ställd på nio idag. då gick jag upp och åt frukost. efter det duschade jag och gjorde mej iordning. skönt att känna sej lite fräch igen. haha ;b runt halv elva åkte jag och mamma ner till stan och handlade födelsedagspresent till min kära syster :) och mamma var även gullig och köpte ett tränings-gummiband till mej :D
nu har vi precis ätit jättegod mat och druckit lite kaffe. just nu håller mamma på och klipper pappa så då tänkte jag att jag kunde passa på att sätta mej här lite.

vid halv tre eller någonting ska jag och pappa åka och hämta johan :D
mamma och pappa ska iväg ikväll så vi blir ensamna hemma, så vi ska laga lite god mat och kanske hyra en film eller nåt och bara ha det jättemysigt :)

längtar hur mycket som helst efter dej, hjärtat. älskar dej obeskrivligt mycket! 
om du bara visste hur mycket du betyder för mej. tack för att du finns!


                                 image27

Let's dance

Nu har jag och mamma precis suttit och tittat på let's dance. mycket, mycket trevligt :) tyvärr fick vi dock sitta i deras säng och titta eftersom det var hockey på tv:n och vikke och pappa redan satt bänkade, men det gick ju det också. jag blir så himla sugen på lära mej dansa när jag ser dom där dom flyger fram över dansgolvet i sina fina klänningar. oh, vad det ser härligt ut. tyvärr tror jag inte att min pojkvän håller med och det är ju lite svårt att dansa pardans själv, right? ;b

Karl-Petter: Jag är nog som en kastrerad hankatt;
jag vet vad det är jag ska göra, men jag kan inte riktigt göra det fullt ut!

Mamma, senare i programmet: Oj, vad förvånad jag blev när hon sa Annika och Tony,
jag trodde att hon skulle säga lax.
(mamma var tydligen inne i  drömmarnas värld)

Anna Eriksson

detta inlägg tillägnar jag anna eriksson för hennes hjälp med min header. kan inte tacka dej nog. blev supernöjd :)
jag är inte riktigt färdig med resten än men nästan iaf. får se hur slutresultatet blir :)

vill också passa på att tjata lite på mamma och kats. tycker att ni kan ta er i kragen och se till att jag får träffa min lilla annapanna snart. vi har ju inte setts sen i somras. för i allsindar.. dålig stil, tycker jag ;)

Nog för att detta är gamla bilder, men vi är ju så himla snygga ändå ;b

     

     

sotarbesök

ja, det var ju inte riktigt meningen att jag skulle somna när  jag la mej och tittade på greveholm, men å andra sidan borde jag känna mej själv så pass väl så att jag vet vad som händer. hehe.
vaknade av att det ringde på dörren och jag inser då att det är sotaren, så jag kände ju det att det var bäst att stänga in hundarna. inte helt lätt när dom är helt galna för att det kommer nån.. men sotarn fick snällt vänta utanför tills jag var färdig. haha. sen skällde hundarn konstant i kanske en halvtimma, eller hur länge han nu var här. jag gav dom kex och godis jag skrek lite åt dom och jag klappade på dom, sa åt dom att vi skulle sova, men ingetdera fungerade i mer än fem sekunder. är det inte mysigt med hundar? men jag får väl se det positivt.. det är ju ingen som kommer in i detta hus obemärkt så man kan ju sova lugnt på nätterna iaf. haha.

jag funderar starkt på att gå och duscha och göra mej iordning så att jag får lite energi. men jag har inte riktigt bestämt mej för om jag orkar det än. haha. kära nån, vilket I- landsproblem.
ja, jag ska iaf gå och dricka ett glas vatten och sen läsa lite bloggar. hejsvejs.

sega dag

grattis på 21- årsdagen, syster!

kära  nån.. vaknade inte förrän halv tolv idag. jag har förfallit totalt. gick upp med en gång, innan jag hann somna igen, och gick ut med hundarna. men dom otacksamma sakerna ville inte göra någonting så pappa får ta dom sen när han kommer hem igen. nej, vad hemsk jag låter. men det var inte roligt att vara ute med jätteont i huvudet när det dessutom blåste.

idag hade jag tänkt åka ner på stan en sväng, men mitt huvud höll visst inte med om det. himla tråkigt :b och dessutom jobbar alla.

har ingen aning om vad som händer idag, faktiskt. men jag ska nog mest ligga och dega framför tv:n, tror jag. sen ikväll blir det väl myspys med mamma och pappa, tror jag.

nej, nu ska jag gå och lägga mej och titta på mysteriet på greveholm, känner jag :D hejsvejs.

torsdag

har ingen aning om när jag gick upp idag, men alldeles för sent var dag iaf. då åt jag iaf frukost och drack kaffe tillsammans med mamma. sen gick vi och la oss och tittade på tv sen sväng. strax innan tolv, tror jag det var, kom matilda hit med doris och katterna. då var det även dags för lunch. lax och potatis :) sen drack vi kaffe ytterligare en gång och satt och gaggade som vanligt. strax innan två åkte mamma på massage och matilda åkte till jobbet och då tog jag faktiskt tag i mej själv och satte mej vid datorn och gjorde min engelska, så nu är jag precis färdig med den. är så himla stolt så :)

mamma kommer hem vilken minut som helst och då blir det väl middag antar jag. hoppas det blir nog gott. därefter har jag ingen aning om vad som händer, faktiskt. blir nog en lugn kväll, tror jag iaf. det återstår att se.

blev inget vettigt skriver i detta inlägg heller, men nu ska jag läsa andra bloggar. hehe. hejsvejs.


Lycklighetstest

[x] Du har en pojkvän/flickvän.
[x] Du har ett eget rum.
[x] Du har en mobil.
[x] Du har en iPod/MP3 spelare.
[x] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[x] Du har fler än 2 bästa vänner.
[ ] Det finns en pool i din gård.
T 0 T A L: 6

[x] Du klär dig som du vill.
[x] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[ ] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[x] Du har aldrig blivit nedslagen.
[x] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden.
[x] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[x] Ditt rum är stort nog för dig.
T 0 T A L: 6

[ ] Du har över 50 kompisar på Bilddagboken
[ ] Du har bilder på Bilddagboken
[x] Dina föräldrar låter dig ha bilder på Bilddagboken
[x] Du får tillåtelser.
[ ] Du samlar på något normalt.
[ ] Du längtar till skolan.
[x] Du önskar inte att du var någon annan.
[ ] Du har någon sport.
[x] Du brukar göra något efter skolan.
T 0 T A L: 4

[ ] Du äger en bil.
[x] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[ ] Du är nöjd med ditt utseende.
[ ] Du har inget självförtroende alls.
[ ] Du har aldrig fått IG.
[x] Du har vänner.
T 0 T A L: 2

[ ] Du vet vad som händer i världen.
[x] Du bryr dig om folk.
[x] Du är nöjd med ditt liv
[x] Du kan mer än ett språk.
[x] Du har ett nickname.
[x] Du har ett husdjur.
[x] Du kan hela orden från 5 låtar.
[ ] Du har inga "fiender".
[x] Du är en ganska snäll person
T O T A L: 7

summa: 25


Multiplicera antalet x med 3

75% lycklig

home, sweet home

nu har jag precis varit och packat väskan. pappa kommer och hämtar mej alldeles snart. gud, vad skulle jag göra utan mina underbara föräldrar? ja, jag har faktiskt ingen aning. ska bli såå jääävla skönt att komma hem. jag behöver en paus från allting, känner jag. tror faktiskt att det räcker att bara vara borta några dagar så kan jag samla nya krafter igen. men jag ska iaf vara duktig och ta hem engelskan. nog för att det inte är mycket att skriva på den men då kan jag iaf lämna in den på måndag morgon och känna mej lite stolt.


image5

Måste bara få säga att
min syster är snyggast i världen


please get me out of here

jag vet inte riktigt vad som händer med mej just nu, men jag mår verkligen inte som jag ska. om man backar ett år så var detta vardagsmat för mej, men nu känns det genast mycket konstigare. det känns inte rätt. vet, som sagt, inte varför men jag känner mej trött.. psykiskt trött. kan man vara det? jag orkar ingenting och har världens humörsvängningar. jag orkar bara inte just nu, känner jag. vet inte ens vad det är jag inte orkar, men någonting är det. någonting är fel, men jag kan inte sätta fingret på det och jag  vet inte vad jag ska göra åt det heller. skulle så hemsk gärna bara vilja åka hem men jag vet ju att det inte går. jag har ju faktiskt en skola att sköta, men allt skulle kännas så mycket bättre då, det vet jag ju. fanfanfan, vad i helvete ska jag ta mej till?! jag orkar inte!!

lutidutidu

vaknade med världens migrän idag också. bara det att idag kunde jag inte gå bort och äta frukost så jag fick haffa min granne när hon skulle gå och be henne ta med sej ett par knäckebröd till mej så att jag kunde fortsätta sova ett tag till. men jag var iaf duktig och har varit på alla lektioner idag trots att det har varit vääääldigt tungt många gånger.

vid halv tre gick jag och nadja, som vanligt, bort och fikade och sen så satt vi där med kajsa och sofia enda till maten som är kvart över fem. men vi hade väldigt trevligt och vissa stunder kom vi in på oerhört känsliga ämnen så vi fick handsvett allihop, men det var skönt att rensa luften lite.

nu sitter jag här i datasalen med nadja och elinor. när sofia och frida kommer tillbaka från stallen ska vi ut och gå med gångstavar igen. hade lite problem med stavarna igår. dom ville inte stanna kvar där jag ville utan dom var blev kortare hela tiden, men det fixade sej till slut iaf. var riktigt skönt faktiskt.
när vi kom tillbaka från promenaden testade nadja sin nya massageolja på mej. hon masserade mej i över en timma. kan inte tacka dej nog, nadja. behövde verkligen det där. känns mycket bättre i ryggen idag :)

nej, nu ska jag läsa lite bloggar, tror jag. hejsvejs.

migrän och ryggont

när jag vaknde imorse kunde jag knappt resa på mej. hade sån jävla migrän och så idiotont i ryggen. visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen. men det var bara att gå och ställa sej i duschen och sen gå och äta frukost. vet ju iaf att  huvudet brukar bli bättre då. och skaplig chock jag fick när nadja satt där och väntade på mej. hehe.
när vi ätit gick vi upp till mitt rum och jag ställdes inför ett dilemma. antingen skulle jag sova så att huvudet kunde bli lite bättre genom det, eller så skulle jag sminka mej så att hela jag blev lite piggare så kanske mitt psyke kunde hjälpa huvudet på bättringsvägen. naturligtvis tillsammans med ibumetin och koffein. och jag valde att sminka mej och tänka sej.. det hjälpte faktiskt. var inte helt roligt att gå på matten men efter det har det faktiskt kännts helt okej :)

slutade vid två idag så då gick jag och nadja upp på mitt rum och jag somnade naturligtvis medan hon tittade på film. vid halv tre gick vi och fikade och sedan tillbaka till mitt rum då hon somnade medan jag tittade på en annan film. haha. vilka liv vi lever, alltså!

nu har vi precis ätit. det är snart luckträff. känns som att det är nåt allvarligt som har hänt för micke ska prata med oss allihopa samtidigt och blablabla. men vi får se.

efter det blir det en stavgångspromenad som gäller för mej, frida, nadja och elinor. och så ska nadja massera min stackars rygg också. resten av kvällen spenderas nog uppe hos elinor, tror jag. får se vad som händer.

nej, nu måste jag faktiskt gå. hejsvejs.


guitar hero

i torsdags kväll kom johan till mej. vi gjorde inte mycket alls på kvällen. tittade lite på tv och så bara. båda måste ha varit trötta för vi somnade med våra "vanliga" kläder på oss och med lampan tänd och allting. hehe.
på fredagen gick jag till elva. efter det var det lunch sen tog jag, johan och nadja bussen in till västervik. där väntade gudrun på oss så vi fick åka bil hem. hehe.

hela fredagen spenderades åt att spela guitar hero. haha. mycket intressant att se mammas och pappas framgångar. hehe. dom blev riktigt duktiga till slut :)

på lördagen åkte vi, dvs jag, johan, mamma, pappa och matilda, ut till mormor för att äta middag och dansa ut granen. men när vi kom dit hade strömmen gått. så det blev matlagning på gasolkök. så mysigt så :) och eftersom mormor är så förutseende hade dom bryggt kaffet tidigt och hällt upp i termos ;b men det blev allt några trevliga timmar :)

resten av dagen och kvällen spenderades med guitar hero. haha. trodde inte att mamma skulle tycka att det var så roligt, men hon var den som ville spela mest och hela tiden :) får se om dom har köpt in ett eget till nästa vecka när jag kommer hem. man vet ju aldrig med mamma allvin. hehe.

nu är pappa ute och går men när han kommer hem ska vi ut och övningsköra. sen i eftermiddag kommer nadja hit. då ska vi på friskis&svettis och sen bär det av till gamleby igen.
nej, nu ska jag läsa lite bloggar. hehe. hejsvejs.

somebody, please help

herre jisses. nu har det gått så långt så att jag ocj nadja inte orkade mer. vi tröttnade och gick bort till stefan när skolan var slut förut. alltså, händer det ingenting snarast så kommer hela min gymnasietid vara förstörd, och jag överdriver faktiskt inte. (tyvärr jag kan jag inte nämna vad det handlar om, måste bara få ventliera mej lite.) men det var iaf skönt att fick sån förståelse från stefan. vi hade inte räknat med att det skulle gå och göra någonting åt men han började genast fundera på möjligtheter och lösningar. känns jättebra. men vi får väl se hur det blir.

igår gick jag ifrån nadja och elinor klockan tre på natten men jag somnade inte förrän typ kvart över fyra. haha. trodde inte riktigt att det var sant när klockan ringde klockan sju imorse. men som tur var så skulle jag bara upp och äta frukost för vi hade nämligen sovmorgon till halv elva. så det var så skönt att krypa ner i sängen igen. trodde att jag skulle ha dundermigrän idag men icke. har inte ens tagit en tablett :D

efter våra två lektioner så gick vi ju som sagt till stefan och efter det var det fika. klockan tre gick vi upp till frida och tittade på dawson´s creek. (stavas det så?) efter det gick vi tre, alltså jag, nadja och frida, ut och gick i ca 50 minuter. vi är så duktiga så. jag och nadja har gått varje dag sen i söndags :)
nu har vi precis ätit och gör inte mycket alls.

ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, men eftersom nadja och elinor var uppe hela natten och jag är förkyld och alltså trött så blir det nog en lugn kväll, tror jag. fast iofs.. när man umgås med dom så vet man ju aldrig! haha.


KWh: Det finns ju inte en viss summa pengar i varje samhälle... eller... jo, det gör det ju, men...
Haha. det lät så himla roligt. var bara tvungen att skriva det.
måste även tala om att det märks att detta är "hennes ämne". hon är faktiskt en duktig lärare, tro det eller ej.

nej, nu har jag babblat tillräckligt mycket strunt. hejsvejs.

trötta människor akt 2

igår kväll gick jag och nadja ner till ica, och tro det eller ej, men jag köpte bara morötter som jag kunde sitta och gnaga på. är så duktig så.
sen satt jag, nadja, frida och elinor på mitt rum och fnittrade och pratade till klockan ett. fick en smärre chock när vi tittade på klockan. var skapligt trött när klockan ringde imorse.

idag slutade vi skolan vid två så då gick jag och nadja upp på mitt rum för att ligga i sängen och prata lite. naturligtvis somnade vi typ kvart över två och vaknade inte förrän klockan fem. så jag anar att det kan bli väldigt roligt att försöka somna ikväll. hehe. men det är smällar man får ta.

ikväll ska jag och nadja gå ut och gå. och efter det ska vi plugga lite matte tänkte vi. faktum är att vi ska gå och räkna nu. haha. simon är ju inte inne på msn så nadja vill inte sitta här längre. haha.

hejsvejs.


trött människa

hade första lektionen med nya klassen idag. Oh My God! jag vet inte riktigt hur jag ska stå ut faktiskt! det är ju tur att det inte är så många lektioner vi har ihop med dom... eller jag hoppas inte att det är det iaf :/ men jag överlever nog, förhoppningsvis.

vi slutade vid två idag och sen dess jag har jag nadja legat i min säng och sovit. var ju inte riktigt meningen att jag skulle somna, men jag är ju en trött människa. somnade dessutom med huvudet på hennes axel. mycket varmt och skönt :)

nu har vi precis ätit. makaronipudding. ovanligt. spyr snart på den skiten. uscha. menmen, det är bara att äta och se glad ut.

vet inte riktigt vad som händer ikväll, men nadja skulle nog isolera sej på sitt rum, lät det som. och jag tror det blir så för min del också, tror jag. stänger väl inte mej med min musik och mina matteböcker. herre gud, vilken pluggis. haha. but I like it ;)

nej, nu ska jag ta och läsa lite bloggar. måste bara säga att mamma, du är sämst av alla på att uppdatera. jag vet ju inte vad som händer i ditt liv när jag är här och du hemma i vimmerby!
nej, nu ska jag, som sagt, gå. hejsvejs.

Dumhetstest

( ) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat
( ) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat
( ) du har gått in i en glasdörr
( ) du har hoppat ur ett fordon som rör sig
( ) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig
summa:  / 5

( ) du har sprungit in i ett träd
( ) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
( ) du testade precis om du klarade det
( ) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat
( ) ditt hår är/ har varit blont
( ) folk har kallat dig långsam/seg
summa:  / 6

( ) du har råkat tända eld på någon sak ett flertal gånger
( ) du har någon gång somnat på en lektion
( ) du kan ibland berätta om någonting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om.
( ) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig
( ) du använder dina fingrar när du ska räkna enkla mattetal.
summa:  / 5

( ) du har ätit en insekt utan tvång
( ) du gör detta testet när du borde göra någonting viktigt
( ) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller ut och in utan att ens märka
( ) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan
summa:  / 4

( ) du råkar göra sönder väldigt många saker
( ) du har trillat av stolen då den stått helt still
( ) du använder ordet ''eh'' väldigt många gånger om dagen
summa:  / 3

Mer än 18 av dom här 23 betyder att du är dum och de är extremt.
Bara så att alla vet så fick Nadja 19.

Boooring

Tog detta från Hanna för att jag är så jääävla uttråkad.

Hårfärg: plommonlila.

Beroende av: familj, johan, vänner 

Hur mycket smink använder du dagligen? oftast ingenting.

Vad har du ätit idag?: Pannkakor :b

Dagens klädsel: mjukisbyxor, vilket inte är så ovanligt.

Senaste låt du hörde?: Vi är en (Lejonkungen)

Vilka hårfärger har du haft?: Lite av varje.

Brukar du äta frukost?: Alltid, överlever inte utan frukost.

Vad gör du på helgerna?: Umgås med min kära pojkvän och bara tar det lugnt.

Gillar du att få uppmärksamhet?: Ja, de kan jag nog inte neka till.

Din största talang?: Jag är bästast i hela världen.. på allt ;)

Brukar du bädda sängen?: Ja, den här på skolan bäddar jag nästan alltid.

Hur gammal kommer du vara när du flyttar hemifrån?: 17, tror jag.

Hur många timmar sover du på en natt?: sju, ungefär

Är du nöjd med dig själv?: No fuckin way.

Hur mår du just nu?: Bajsigt

Senaste program du såg på?: Scrubs.

Senaste film?: Flykten från hönsgården

bok?: Nej, inte han!

Vad var det senaste du sa? Mamma är ledig så det är inga problem att komma hem.

Hur ofta tvättar du ansiktet?: Varje dag.

Vem vet mest om dig?: Mamma

Vad har du i ditt fönster?: En blomma och några prydnadsgrejer.

Hur dags gick du och la dig igår?:  ett, tror jag.

Vad ska du göra ikväll?: Umgås med Sara.

Piercings: Nada, tyvärr.

Tatueringar: ingen.

Längd: 162

Skostorlek: 39

Tycker du om någon?: Oja, många.

Önskar du att du bodde någon annanstans: Nej, faktiskt inte.

Tycker andra att du är attraktiv: Det betvivlar jag.

Vill du ha fler piercingar: I guess.

Vill du ha fler tatueringar: Jag tror det.

Vilket shampoo använder du: Bio+ för känslig hårbotten.

Vilka skor använder du: just nu, vanliga sneakers.

Vad är du rädd för: Massor.

Uppge din ålder?: 16

Vad åt du till frukost?: Yoghurt, macka, kaffe och dom jävlarna glömde äggen. 

Vem fick du senast en komplimang av?: Nadja

Vad sa personen i fråga?: Det kommer jag faktiskt inte ihåg.

Vad är riktigt jävla töntigt? jag?

Vart köper du dina kläder?: Gina, oftast.

Hur bor du just nu? : Enkelrum på ett internat

Trivs du med hur du bor?: Hell yeah

Har du använt någon hårprodukt?: Jupp.

Hur många speglar finns i det rum du är i nu?: Ingen.

Var är du nu?: Datasalen på skolan.

Saknar du någon nu?: Massa.

Isåfall vem?: Johan, mamma, pappa, syster.. ja, listan kan bli lång.

När var du i en affär senast?: Ica, i tisdags.

Mötte du någon du kände då?: Massa bönder överallt!

Tycker du om dina grannar?: Dom är bästast.

När fick du senast en present?: Julafton.

Vad har du för framtidsplaner?: Tror jag vill bli etolog.

Vad drack du senast?: Vatten.

Har du några högklackade skor?: Ja, ganska många. För många om man frågar mamma.

Vad har du för planer till helgen?: Gosa med min älskling.

Har du en hårborste i din väska?: Nej.

Hur många lampor har du i ditt rum?: Fem.

Vill du ha barn?: Ja, jag antar det.

Vilken färg har du på dina underkläder nu?: Svarta med spets.

Längtar du till din nästa födelsedag?: Vem gör inte det förutom Nadja?

Har du rakat dina ben någon gång?: Oh ja.

Vilka språk kan du prata?: Svenska, engelska, lite tyska och några fraser på finska.

Vilken stad är din mamma från ursprungligen?: Vimmerby.

Vilken stad är din pappa från ursprungligen?: Vimmerby

Brukar du bada i sjöar om somrarna?: Ja, definitivt.

Född: 91 05 21

Stjärntecken: Oxe

Snällast denna vecka: Nadja, Sofia, Frida, Elinor, Jessica

Vad säger du ofta: Noooooo.

Vem stör du dig på: Alltför många.

Har du blivit uppraggad: Jupp.

Har du dansat tryckare: Ja ;)

Har du delat säng med någon utan att något snuskigt hände: Klart.

Har du masserat eller kliat någon utan att ha några snuskiga baktankar: Ja, många gånger.

Har du brutit ett löfte: Det har jag säkert någon gång.

Har du ljugit för någon på någon annans begäran: Det tror jag inte.

Har du sökt igenom någons rum utan hennes vetskap eller samtycke: Jag har faktiskt äldre syskon ;)

Har du haft förhållanden med två eller fler personer samtidigt: Räknas andra klass?

Har du sett någon fullkomligt naken under bra ljusförhållanden: Joo

Har du blivit sedd fullkomligt naken under bra ljusförhållanden: Mmm..

Vad gör du just nu: Väntar på att ha biologi.

Är du blyg: Nästan aldrig.

Vilken tid gick du upp idag: 10. 15. vaknade av att Nadja bankade på dörren.

När kräktes du senast: Tror inte jag gjort det sen midsommar -06.

Varför hånglar man: Det är så mysigt.

Har du sovit i din egen säng inatt: Japp.

Har någon annan sovit i din säng inatt: Nej, men imorse hade jag Nadja bredvid mej.

Har din pappa glasögon: Ja.

Har din mamma glasögon: Ja, men inte alltid.

Har du glasögon: Nej, tyvärr.

bajs on you

för ett antal veckor sedan hade vi ju ett prov som allihop tyckte var jättekonstigt och helt stört. idag hade vi den lektionen igen och trodde ju naturligtvis att vi skulle veta hur det gick. men hon hade inte rättat dom eftersom inte alla hade gjort det. hon ville rätta alla samtidigt så hon kunde jämföra med alla andras. och efter det kläckte hon ur sig att hon hade ändrat massa frågor efter att vi hade gjort provet eftersom vi hade klagat så mycket, vilket vi tyckte naturligtvis var sjukt orättvist eftersom vi då inte får samma förutsättningar som alla andra. så jag, elinor och adina pillrade oss iväg till rektorn, men varken han eller stefan var där, så vi fick ingen att ta ut våra protester på. ska ju bli spännande att se resultatet på det där provet alltså. ojojoj.

måste även få nämna att vi pratade biologi-betyg idag och jag kommer få ett MVG i slutbetyget :D

innan maten gick vi, dvs jag, nadja, elinor, frida, sofia och jessica, ner på byn för att handla. och tro det eller ej, men jag var så himla duktig så jag köpte inget annat än den tandkrämen jag skulle ha. är nästan stolt över mej själv att jag inte köpte nåt onyttigt trots att några av de andra gjorde det ;b

nu har vi precis ätit. ska nog ska upp till frida och titta lite på film, lät det som, men vi får väl se vad det blir av det hela.. sånt som brukar märkas.
nej, nu ska jag läsa lite annat. hejsvejs.

första skoldagen

jaha, då var man tillbaka i skolan igen.
har absolut varit kul att träffa allt folk igen :)

på morgonen hade vi svenska och då fick vi tillbaka vårt arbete om yrkes-grejen. jag fick VG+ :/ fick även reda på vad vi ligger på för betyg, liksom. och jag hade ett solklart MVG. hon sa att det finns en risk att jag kommer att tycka att resten av svenskan är för lätt ;b
efter det hade vi idrott. hade styrka. oerhört jätteskönt och jag var helt död i hela kroppen. men det är väl så det ska vara, I guess ;b när den var slut genomled jag en mattelektion. gjorde nog ett tal, max, tror jag. menmen.. man får väl ha sånna lektioner också, kanske. hehe.

efter det hade vi estet och det var dags för mej att visa upp min dans. var så jävla nervös så att jag höll på att kissa på mej. och så var jag ju så himla trött efter idrotten så jag trodde att jag skulle ramla ihop. men det gick jättebra. alla tyckte att jag var jätteduktig :D oerhört skönt att få det avklarat. och eftersom det inte var nån annan som skulle visa upp nåt så fick vi sluta efter det :)
efter fikat gick jag, nadja och sandra upp på mitt rum. jag låg och sov och nadja pluggade. så duktig så :)
nu har vi precis ätit och ska snart upp till frida. hejsvejs.

mästerspelarna

skrev ju igår att jag och sara skulle spela wii en liten stund. blev en ganska lång stund. hon kom in hit strax innan åtta, tror jag, sen höll vi på till klockan tio över ett. tog enbart en paus för att äta en macka. inte så konstigt att jag kände mej lite mörbultad. hehe.

jag gjorde nåt jag aldrig kommer göra om, tror jag. jag fick 258 poäng på en bowlingrunda (det mesta är 300). är ganska stolt över det, faktiskt ;)

snart ska jag åka och klippa mej. ska bli oerhört skönt. är så himla långhårig. eller ja, det beror ju på vem man frågar, men ändå. hehe. sen vet jag inte riktigt vad som händer resten av dagen.

nej, nu ska jag läsa lite bloggar. hejsvejs.

pussel&wii

goddagens. ännu en dag utan att få nåt vettigt gjort. men idag har jag iaf klätt på mej. hehe.
jag och mamma har pusslat färdigt även det andra pusslet nu. blandade känslor. kul att se hur det blev men nu har jag ju inget att göra. haha. har spelat en hel del wii idag också. fått hem vår andra kontroll idag med så jag slog pappa i lite tennis :) nu har jag precis dansat. hade jeans och så på mej så jag gjorde ju inte rörelserna till 100 men det känns som att det kommer att gå bra på måndag :b
nu sitter jag här och trökar och väntar på att sara ska komma in och umgås lite med mej.

nej, jag får nog lägga kungen eller nåt sålänge. hejsvejs.

lördag-onsdag

i lördags kom johan hit på eftermiddagen. kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde då men vi tog det nog bara lugnnt, skulle jag gissa. hehe.
söndagen gjorde vi inte så mycket. men på kvällen kom mariestadsligan :) så vi åt gott, spelade spel och spelade naturligtvis wii. mycket roligt, vill jag mena. höll på till ett eller någonting :)
i måndags, nyårsafton, gjorde vi nog inte så mycket på dagen, vad jag kan minnas. ojoj, känns som jag är sextio eller nåt med mitt minne. hehe. men vid sex kom sara, hastarna, matte och mormor och bg :D först minglade vi lite och sen åt vi en jättegod förrätt som annelie gjort. typ skagentoast. superdupergott. (har beordrat mamma att skaffa fram receptet.) efter det åt vi nån kyckling med örtagårdost eller nåt i den stilen. även det mycket, mycket gott, men det brukar ju mammas mat vara. efter en bra stund åt vi sist men inte minst efterrätt. glass med hallon och blåbär och massa annat gott. bra val, mormor :)
efter, och naturligtvis även mellan måltiderna, satt vi och pratade massor och hade jättetrevligt. 
runt kvart i tolv eller något, gick de flesta av oss (några stannade med hundarna) bort till vändplanen för att titta på fina fyverkerier :) var så mysigt så. hade en väldigt trevlig nyårsafton med familj och vänner :)
igår var vi lika slut allihop så vi gjorde inte mycket alls. degade och drack en massa kaffe ;b på kvällen kom sara in och spelade lite wii med mej bara.
idag har jag inte ens tagit av mej pyjamasen. har pusslat och spelat wii hela dagen. och nu precis har jag gjort färdigt min dans. himla himla jätteskönt. måste bara öva på det sista jag gjort lite mer :)
nej, nu ska jag läsa lite bloggar. hejsvejs.