Städdag

när mamma kom hem förut satte vi igång att rensa lite nere. hela vårt hus är ju uppochnedvänt nu med köksgrejer överallt och så, men vi tänkte att vi kunde gör iordning där vi kan iaf. så först flyttade vi min garderob in i min gå in-garderob så att vikke också fick någonstans att ha sina kläder. efter det tog vi tag i massa kartonger som stod och samlade damm. i dom hade vi saker vi plockat undan som vi inte riktigt ville ha men som vi inte ville slänge en gång i tiden, men nu tänkte vi att det var dags att rensa. så jag hittade massa grejer jag gjorde när jag var liten, och så hittade jag en mina vänner-bok som några skrivit i. var jätteroligt att sitta och läsa sånt. jag ville tydligen bli "en sån som sminkar" när jag var mindre. haha. var inte helt ute och cyklade där tydligen :b

när klockan blev fem åkte jag, mamma och pappa ut till mormor och bg för att äta lite middag. det gäller att utnyttja dom man känner när man inte har någon spis :b efter maten blev det lite likör, kaffe och glass. så himla gott så :)

när vi kom hem kom sara in hit för då skulle jag sminka henne och fixa hennes hår. hon ska nämligen till harry´s ikväll :) hon blev så fin så. efter det satte jag och mamma igång med att skruva bort handtagen från dom gamla skåpsluckorna och bar sedan ut luckorna. och efter det plockade vi nere lite igen.

nu har jag precis betalat en räkning och ska väl sätta mej och titta lite på tv, tror jag.

Dumdidum

Detta inlägg är tillägnat emelia perälä bara för att hon ska någonting att göra på jobbet ;)

just nu sitter jag och tittar på massa bloggar. veti nte hur många timmar jag suttit vid datorn idag. har bara duschat :b men jag har verkligen inget annat vettigt att göra, och detta får iaf tiden att gå. haha. elektrikern har stängt av strömen så jag kan inte ens titta på tv! inte roligt alls, vill jag mena!

men nu ska jag faktiskt gå och hämta min lilla bettan för att borsta henne lite. gjorde det igår, men det kan jag allt göra idag också :) hejsvejs.

är det någon som har en pepparkvarn?

Det snöar!

godmorgon. klockan är åtta och jag har varit uppe en timma. inte illa alls, för att vara ledig, tycker jag ;b men faktum är att jag var lite halvt tvungen att gå upp. elektrikern är här nu så jag läre ju vara vaken när han kom, liksom. måste ju hålla koll på att han sköter sej. hehe.

första snön har kommit, förresten. det började snöa på eftermiddagen igår, men då trodde jag att det skulle försvinna lika fort igen, men faktum är att det är alldeles vitt på backen idag, och snön faller fortfarande ner. så himla mysigt :) om än lite tidigt, men det gör ingenting.

idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, faktiskt. kanske bara ta det lugnt hela dagen. känns som det var länge sen jag gjorde det :b men vi får se. blir säkert att jag åker ut till matilda eller nåt. hon är ledig idag, nämligen.

nej, nu ska jag gå och äta lite frukost. macka med ishavssallad :) hejsvejs.

I´m back!


hejhej. nu var det länge sen jag skrev nåt här, men jag har ju jobbat så det har inte hänt så mycket. dessutom har jag kommit hem ganska sent på kvällarna och liksom inte orkar göra något mer än att äta, andas och sen gå och lägga mej :b

däremot satt i princip hela åtvid bänkade framför tvn i tisdags. då vankades det cancergala och min chef och hennes familj var med :) lite häftigt måste jag få säga. får er som såg, så var det anne. hon som haft bröstcancer men klarat sej. var som sagt lite roligt att se henne på tv. hehe.

idag har det varit full rulle hela dagen. när jag vaknade idag gick jag först ner och åt frukost och sen hoppade jag in i duschen. när jag var färdig där kom mamma och hämtade mej. då åkte vi först till gamleby för att hämta lite grejer i min lägenhet, för att sedan åka vidare till matilda. hon och adam har köpt ett akvarium så vi hjälpte henne med att bestämma vart det skulle stå. det är nämligen på 600 liter så det tar ju lite plats. när vi gjort det åkte vi och åt mat lite snabbt och sen åkte vi och hämtade farfar och skjutsade honom till någon fotvård. därefter åkte vi till jörans kakel och materialmännen. sedan hämta farfar och skjutsa hem honom och ner till albins för att titta på tapeter. nu har vi äntligen kommit hem och ät helt slut både mamma och jag.

ikväll vet jag inte riktigt vad vi ska göra. känns som att jag bara vill ta det lugnt och inte göra någonting, faktiskt. vore oerhört skönt.

nej, nu ska jag läsa lite bloggar. har ju massor att ta igen när jag varit borta såhär länge. haha. hejsvejs.

Övernattning hos mormor

hejsan. igårkväll åkte jag och sara ut till mormor för att sova där. först när vi kom åt vi lite mat och sen satt vi och spelade kort till halv ett, eller nåt, tror jag klockan var. vi hade jätteroligt och spelade massa nya kortspel. riktigt trevlig kväll :)

imorse när vi duschat och så satt vi och åt frukost i en och en halv timma. jättemysigt att sitta så länge och bara prata och småäta lite :) efter det spelade vi en omgång kort till :)

vid halv tolv åkte vi in till stan för vid tolv skulle vi vara hos morfar på kalas. han har fyllt år. var väldigt trevligt där också :) nu har jag precis kommit hem. vet inte riktigt vad jag ska göra idag.

ikväll ska jag iaf åka till åtvidaberg. jag ska nämligen jobba måndag, tisdag och onsdag. skönt att skaffa sej lite pengar :)

nej, nu ska jag faktiskt läsa lite bloggar. hejsvejs.

Höstlov!

godmorgon. gårdagen var riktigt rolig. jag, linnea och sofia var på fritid i princip hela kvällen. det är så skönt att sitta där och bara ta det lugnt, men ändå har vi jätteroligt. hehe. vi var även nere i stallet en sväng och hjälpa sofia att göra höpåsar och fodra. jag åkte hem runt tio ungefär. och när jag kom hem var det bara att sätta igång att packa. det är ju höstlov nästa vecka.

har inte sovit mycket alls inatt. har haft magkramper i princip hela natten och morgonen. jag har haft värmedyna på, jag har gått omkring, tagit en samarin, legat på rygg, mage och sidan, och ytterligare några timmar senare tog jag en ibumetin, men ingenting hjälpte. vet i funken vad felet var riktigt. men nu känns det iaf bättre, och det är himla skönt det, vill jag lova.

matilda och sara kommer och hämtar mej om en timma ungefär. det är väldigt mycket som ska med hem, kan jag lova. dels ska jag ju vara hemma i en vecka, så det går ju åt en hel del kläder, dessutom ska jag jobba några dagar, så då går det åt en annan typ av kläder. och så ska ju bosse och bettan med hem, så jag måste ha massa hö, spån och mat och kaninburen. haha. matildas bil kommer vara fullpackad ;b

nej, nu ska jag bädda lite och så innan dom kommer. hejsvejs.

Gratis godis

Haha. jag är så nördig så att jag precis blivit medlem på gratis godis. gå in och bli medlem och få gratis godis du också ;)

http://www.gratisgodis.se/?r=262873

Torsdag

dagen har varit väldigt lugn. hade ju bara en lektion idag, så vid två eller något gick jag upp till linnea. vi låg och pratade lite och sen somnade vi allihopa, dvs jag, linnea och sofia.
nu har vi precis ätit, så jag har alltså ätit uppe på skolan idag. kändes konstigt. har ju inte gjort det på flera månader nu. haha :b

ikväll vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. blir nog att ta det ganska lugnt, tror jag, faktiskt. nej, nu har jag inget vettigt att skriva igen, så det är lika bra att jag slutar :b hejsvejs.

Kanindröm

godmorgon. så himla skönt med sovmorgon. det behövdes verkligen.
jag drömde verkligen en sjuk dröm inatt. jag vaknade på morgonen och insåg att bosse och bettan hade fått ungar. helt plötsligt hade jag sex kaniner istället för två. dessutom var dom större än mina två :b när dom var födda var vi iaf tvugna att flytta på dom, så vi tog dom upp till edsbyn. men där fanns det inte nåt ultimat ställe att ha dom så för att dom skulle få vara skyddade ställde vi madrasser mot buren. sen en dag när jag kom in till dom hade madrasserna ramlat och tagit sönder hela buren, så en kanin var knosad och dom andra hade flytt. men det var jätteenkelt att hitta dom.. vi satte bara ozzy på att leta så var det problemet löst.
haha, så märkligt det kan bli ibland alltså :b

nu har jag precis ätit frukost och städat kaninburen. just nu är bosse ute och utforskar hela lägenheten, och bettan sitter i buren och äter hö :) dom är så himla söta dom där två.

nej, nu ska jag gå och diska. hejsvejs.

Mysig djurvård

hejhej. nu är jag hemma. så himla skönt. när jag kom hem tog jag upp bettan och började borsta henne. jag skulle kunna hålla på med det hur länge som helst. dels är det mysigt och det behövs. dessutom verkar hon tycka att det är minst lika mysigt som jag tycker :) när jag var färdig med henne skulle jag borsta bosse också, men man behöver nog en annan borste till honom. han fäller jättemycket, men det fastnade inget hår på borsten :b nu har jag precis lagt upp nytt hö och lite pellets åt dom, så nu sitter dom i buren och är så nöjda och glada så :)

Kanonbra onsdag

hejhej. nu sitter jag i skolan. förut fick jag tillbaka mitt kemiprov. fick VG på det :D är nog första gången någonsin jag är nöjd med ett VG ;b men jag trodde faktiskt inte jag skulle få det.

nu har jag precis skrivit färdigt två arbeten. sååå skönt. nu har jag hela veckan till att bara slappa och göra ingenting. haha.

egentligen slutar jag tjugo över fyra idag. men eftersom jag och denise är ensamna i klassen idag, kändes det lite onödigt att ha kemi, så istället fick vi håla. då passade vi på att göra både ekologin och samhällen, vilket innebär att vi slutar vid halv tre istället :) kan knappt bli bättre.

ikväll kommer flickorna på besök igen. det är naturligtvis bonde söker fru som gäller, men jag anar nog att det blir en hel del massa prat och skratt också :) 

nej, nu ska jag gå och fika. hejsvejs. 

Helkväll med tjejerna

jag måste få säga att jag är lite stolt över mej själv. jag gick till genetiken idag och skrev det där provet, och det gick faktiskt bra, tror jag. efter det gjorde jag färdigt fysiken. ni anar inte hur jävla skönt det känns. världens tyngd lättade från mina axlar. nu har jag bara två arbeten kvar att göra :b men skit samma, jag har gjort lite.

idag kom jag hem från skolan klockan fem. helt sjukt. började liksom klockan åtta. men när jag kom hem städade jag kaninburen lite snabbt och sen gick jag, linnea, elinor och sofia och åt pizza. efter det gick vi upp till mej och då kom även kajsa. vi bakade en misslyckad kladdkaka och satt och pratade om allt och ingenting hela kvällen.

nu är klockan kvart i tolv och flickorna har precis gått hem. jag borde absolut gå och lägga mej, men var tvungen att titta runt här lite först.

men nu ska jag lägga mej. ska ju upp halv ju imorrn :b hejsvejs.

Tisdag

godmorgon. nu sitter jag och äter frukost :b

igår var jag faktiskt duktig och pluggade jättelänge. jag borde egentligen inte göra provet idag, men samtidigt vore det skönt att bara ha det gjort. det får väl gå som det går, antar jag :b

när jag pluggat färdigt gick jag och johan och handlade. han köpte bla en kronärtskocka som han kokade senare på kvällen. det var inte ett dugg gott, alltså. så jag gick och hämtade mej lite glass istället. haha.

idag vet jag inte riktigt vad som händer. har iaf skola fram till fyra. och sen måste jag göra massa fysik. uppdraget ska vara inne senast imorrn :b

nej, nu ska jag gå och borsta tänderna. hejsvejs.

Massa plugg

hej. gårdagen var jättetrevlig. skönt att träffa mamma, pappa och matilda :) ozzy var helt galen i bosse och bettan. det var knappt att han kunde slita sej ens när han skulle få godis. haha. dessutom var det skönt att ha fysiken gjort. tack för hjälpen, pappa :)

dagen har varit ganska lugn. känns inte som jag gjort speciellt mycket, men ändå har jag varit i skolan från åtta till tjugo över fyra :b och det slutar inte där. jag har prov imorrn så jag måste plugga ikväll :b vill verkligen inte det. funderar allvarligt på att vara sjuk imorrn. men å andra sidan kan det vara skönt att ha provet gjort innan lovet :b men jag kanske kan göra det på fredag isf? hmm.. aja, vi får se hur det känns efter att jag pluggat några timmar :b

nej, nu ska jag läsa lite bloggar, sen ska jag sätta igång att plugga :b hejsvejs.

Märklig dag

goddag. idag sov jag och johan till kvart över tio eller något sånt. vid elva gick johan och handlade lite frukost. vi åt kokt ägg och rostade mackor med ishavsröra och skinka. hur gott som helst. en jättebra start på dagen :)

därefter blev det inte lika bra. vi upptäckte att bosse är jättedålig i magen. han hade bajsat massor under sängen. inte alltför jävla roligt att ta hand om det, kan jag säga. jag tror att det beror på att dom hade tidningar i busen och att han ätit av dom. dom hade tidningar hos sina förra ägare och jag tänkte att dom skulle få vänja sig vid att bo här innan jag började styra och ställa i deras bur. men efter jag torkar, eller snarare skrubbat, upp bajs var det bara att sätta igång att städa buren och hälla i miljöströ istället. dessutom ger jag dom bara hö nu ett tag och ingen annan mat. dom har nämligen ätit jättemycket, så det kanske också har gjort magen konstig på honom. aja, det blir nog bra tillslut.
haha. mycket intressant att läsa om, inte sant? :b

i eftermiddag kommer mamma och pappa hit. pappa har målat taket i köket o dom har ingen spis, så dom tyckte att dom kunde komma hit och äta middag, och det får dom ju mer än gärna göra :)

nej, nu ska jag läsa lite bloggar. hejsvejs.

Tillbaka i Gamleby

hejhej. nu är jag och johan i gamleby. eftersom det var första gången bosse och bettan var ensamna tyckte jag inte att dom skulle vara själva hela helgen. så jag och johan passar på att ta det lite lugnt och så denna helg.

idag har jag jobbat. gick jättebra. timmarna flöt på ganska snabbt.

just nu hoppar bosse och bettan omkring runt mina fötter och är väldigt nyfikna på bordet. bettan låg uppe på det en sväng förut. får väl se om det blir hennes favoritplats :b

ikväll kommer elinor och kanske linnea och sjöblad hit. vi ska väl titta lite på tv och äta lite chips och sådär :)

nej, jag har verkligen ingenting vettigt att skriva. så jag ska läsa lite bloggar istället. hejsvejs.

Bosse och Bettan

När jag kom hem från skolan igår var mamma och sara redan här med bosse och bettan :) bosse är en lejonhuvad dvärgvädur och bettan är en dvärgangora. jag blev helt kär i samma sekund som jag såg dom! dom är helt underbara. och jättelätta att hantera. jag vill ha min bur öppen så fort jag är hemma så dom kan hoppa ut och in som dom vill, och dom lärde sej jättesnabbt hur dom ska göra. tog inte många gånger innan dom inte nuddade buren alls. nej, det känns oerhört bra det här, måste jag få säga. dom är redan mina små sötnosar. dock fick vi klippa bettan lite. hon hade så mycket hår fram vid ögonen så vi klippte så att hon ser ordentligt åtminståne. hon blev så fin så :)
mamma och sara åkte hem runt halv åtta, och vid åtta kom elinor hit. hon tyckte också att dom var jättesöta, naturligtvis :) hon var här till halv tolv, tror jag klockan var. vi satt och gaggade om allt mella himmel och jord.

nu kommer bosse hoppandes så jag ska nog ta och gosa lite med honom :)


Bettan (innan vi klippte runt ögonen)


Bosse

Torsdag

godmorgon. nu sitter jag och äter frukost. filen tof dock slut igår, och det glömde ju naturligtvis jag bort, så det får bli bara mackor idag. men det är ju inte så lång tid kvar tills jag ska äta lunch. klockan är ju snart tio.

gårdagen var jättetrevlig. vi åt varma mackor, tittade på tv och satt och gaggade en massa :)

nu ska jag gå och ställa mej i duschen. efter det ska jag gå och handla lite. mamma och förhoppningsvis sara kommer hit med kaninerna ikväll och då tänkte jag bjuda på middag. inget märkvärdigt, men jag måste ändå handla. får bli lax och potatis, tänkte jag :)

nej, nu är det bäst jag sätter fart om jag inte ska behöva stressa. hejsvejs.

Politik och Bonde söker fru

godkväll. nu har jag pratat med robin om ungdomsrådet. kruxet är bara det att han har flyttat till frankrike för att plugga, så han kan ju inte riktigt hjälpa mej. men han sa att inte tror att u-rådet fungerar speciellt bra, och han tyckte att jag skulle gå med i en studiecirkel istället. jag fick iaf johannes regells msn, och jag vet ju det att kontaktar jag honom så är jag ju såld. jag har varit med om hand övertalningsförmåga förut :b men samtidigt känns det som att det skadar ju inte att åka dit några gånger och se hur dom har det och vad jag tycker om det. men det hade varit såå skönt om robin hade följt med alltså. haha. men kanske är det så att jag känner igen någon när jag väl kommer dit. det är ju mycket möjligt. men jag får allt ta mej en funderare på detta. har iaf kastat iväg ett mejl till regell, så vi får väl se vad som händer.

alldeles nyss ringde det på dörren, och trodde naturligtvis att det var elinor och dom, men icke. det var elin, frida och denise som var lite nyfikna på hur jag bor, och dom verkade faktiskt mena att dom tyckte det var jättefint :) alltid roligt att höra sånt. dom var iaf på väg upp till lina för att titta på bonde söker fru. alla valstadbor sitter verkligen bänkade alltså. haha :)

nu sitter jag, som sagt, och väntar på elinor med resten. dom har dock stalltjänsten ikväll, så dom kommer nog inte förrän om en timma ungefär.

Hemsk skoldag

hejhej. nu har jag precis kommit hem från skolan. dagen har varit både överjävlig och rolig. jag har varit jätteupprörd flera gånger idag. har varit irriterad på tre lärare och skolan i allmänhet. dessutom fick jag tillbaka två skrivuppgifter. fick vg på båda. svenskan bryr jag mej inte så mycket om. det var inget komplicerat, men sahällen har jag laft ner hur många timmar på som helst, och så var det inte tillräckligt. känns inte så jävla roligt, kan jag säga. jag skulle fasen aldrig klara mej utan nadja. hade inte hon funnits idag hade jag nog varit på hur dåligt humör som helst. men på nåt sätt får vi varandra pigga och glada.

pratade med mamma förut och hon kommer med kaninerna imorrn eftermiddag :)

nej, nu ska jag lägga mej en stund. har väldigt ont i huvudet. beror nog på alla spänningar under dagen. ikväll kommer flickorna hit för att titta på bonde söker fru :) hejsvejs.

Kaninägare!

godmorgon. imorse ringde mamma och sa att hon hade fått ett mejl av sin jobbarkompis. han hade tydligen två kaniner som han skänker bort. en hona och en kastrerad hane. det medföljer en jättestor innebur och en stor utebur. dom är fyra och fem månader, tror jag det var. och såklart kan jag inte säga nej till detta. så nu är jag alltså kaninägare :D känns väldigt roligt, måste jag få säga. skönt att ha något djur här i min lägenhet. det är ju så himla tyst. dock vet jag inte riktigt när jag får hem dom. mamma samåker idag, så hon kan inte komma hit med dom. men vi får väl se. kanske kan få dom efter helgen. oh, så himla spännande :D

nej, nu ska jag gå och klä på mej och åka till skolan. kom på igårkväll att jag har prov idag. men å andra sidan har jag inte fått tillbaka mitt papper om det, så jag har ändå ingenting att plugga på. så vi får väl se hur det går. nej, nu ska jag, som sagt, gå. hejsvejs.

Blabla

hej igen. ja, nu sitter jag här och ugglar igen. har haft en jävligt tråkig eftermiddag, måste jag få säga. men nu är iaf elinor på väg hit så förhoppningsvis blir det lite bättre :)

just nu känner jag mest för att lägga mej under täcket och ligga där i ett par månader. vet inte riktigt vad det är med mej, men bra är det inte iaf. nej, nu ska jag gå och ta hand om tvätten. hejsvejs.

Trött som ett helt hus

hejsan. nu har jag kommit hem från och sådär. är hur himla trött som helst. har varit det hela dagen. vet inte riktigt vad det är med mej. somnade på lektionen förut, och det hör inte till vanligheten, kan jag säga :b

ska alldeles strax slänga in tvätt i maskinen. efter det ska jag väl laga lite mat och sen ska jag nog lägga mej och titta på tv. skulle egentligen behöva göra lite fysiken, men inte som jag mår just nu. det känns som jag skulle kunna somna vilken sekund som helst.

nej, nu ska jag faktiskt gå ner till tvättstugan. hejsvejs.

Fnitterkväll

godkväll. nu har jag precis kommit hem. gick upp till skolan halv sju för att träffa elinor och linnea. fick därmed lite motion också :) vi har haft riktigt roligt ikväll, faktiskt. har, som vanligt, pratat om allt och ingenting, och det känns faktiskt riktigt himla jätteskönt.

jag kan knappt tro det själv, men jag har inte haft onti magen ikväll. hur underbart skön känsla som helst.

nej, det blev ju inget vettigt av det här, kan jag väl inte påstå. ska lägga mej och titta lite på tv nu. måste försöka sova. klockan är mycket. godnatt. hejsvejs.

Personlighetstest

Din personlighetstyp:

Populära och känsliga, med enastående social kompetens. Utåtriktade och empatiska. Uppriktiga och ärliga i sin strävan att förstå hur andra mår. Tycker i allmänhet inte om att vara ensamma. Ser allt ur ett mänskligt perspektiv och ogillar objektiv analys. Mycket framgångsrika i att hantera relationsproblem och att leda debatter. Vill vara till nytta för andra och sätter troligen andras väl före sitt eget.


Karriärer som skulle kunna passa dig:

Lärare, konsulter, psykologer, socialarbetare, personalvetare, präster, affärsbiträden, säljare, HR-personal, direktörer, eventkoordinatorer, politiker, diplomater, skribenter, skådespelare, designers, hemmafruar/hemmamän, musiker.

http://se.41q.com/index.41q?a=1 


Projektredovisning

hejsan. nu har jag precis kommit hem från skolan. roy är sjuk idag så vi fick sluta en hel timma tidigare :)

dagen har varit bra, faktiskt. har varit väldigt lugnt. vi hade redovisning på projekt och företagande idag. gick bra. fick bla se när en orm åt upp en råtta. intressant, men väldigt äckligt :b vårt projekt var att baka sju sorters kakor till redovisningsdagen, så nu är jag fruktansvärt äckelmätt, kan jag säga. ändå åt jag bara tre kakor :b dessutom hade karin bakat tårta för hon tyckte att vi skulle fira att vi hade varit så duktiga med projekten. så jag tror nog jag får vänta med middagen några timmar till. haha.

ikväll är det faktiskt så att jag inte har någonting att plugga på. såå jäälva skönt! ska väl höra med elinor och dom vad dom ska hitta på. jag kanske till och med har ork nog att umgås med någon.

änsålänge har magen varit bra idag. har ont i fem minuter eller nåt förut, men det var ingen fara. får väl se hur det blir framåt kvällen :b

nej, nu ska jag läsa lite bloggar. hejsvejs.

bjuder först på en bild från min fotosession med anna

Måndag

godmorgon. inatt vaknade jag strax efter tolv av att jag hade världens kramper. fick ligga med värmedyna en timma eller nåt, sen var det iaf så pass bra så att jag kunde somna.

nu sitter jag och äter frukost och tittar på tv. väldigt skönt, faktiskt.

ska iaf åka till skolan idag får vi se hur det går. ska försöka stå ut hela dagen, men som sagt, vi får se hur jag känner mej sen.

nej, nu ska jag nog lägga mej ett tag innan jag ska åka. hejsvejs.

What should I do?

hej igen. nu har kommit hem till gamleby. sitter här med en värmedyna på magen och tittar på pretty woman. funderar på om jag ska ta mej en lång, varm dusch. vore kanske skönt. det känns nämligen som att det blir lite bättre när jag får värme på. eller så kanske ska gå och lägga mej. igår blev det ju bättre när jag legat i sängen en timma eller nåt. eller vad fan, jag vet inte. vet bara att det gör förbannat ont, och att jag snart inte står ut mer.

nej, nu ska jag ställa mej i duschen. hejsvejs.

Kramper

hejhej. nu har jag precis kommit hem från mormor. som vanligt bjöds det på mycket god mat och vi hade väldigt trevligt.

hela eftermiddagen idag har jag haft världens kramper i magen och ryggen. har haft det varje dag i en vecka nu, tror jag. det är hemskt :/ måste skänka en tanke till kats också. hur står du ut?! och det hjälper ju inte med några värktabletter. dessutom är det frustrerande att inte veta vad som är fel. men jag ska iaf ringa till vårdcentralen imorrn, har jag bestämt. se vad dom tycker att jag ska göra. jag klarar inte av det här länge till, nämligen!

nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma hem från affären. han ska skjutsa mej till gamleby. usch, vill inte tillbaka dit. orkar inte. men det är väl bara att bita ihop antar jag.

nej, nu ska jag lägga mej ett tag. hejsvejs.

Rockband, jobb och vimmerby

hejhej. ovanligt dålig uppdatering från mej :b
i fredags eftermiddag åkte jag, som sagt, till johan. när han slutat jobba och så kom emil ut till oss två. så på kvällen spelade vi rockband och drack lite öl och vin och hade jätteroligt, faktiskt. men jag har kommit på att jag är värdelös på att sjunga :b men trummorna var riktigt jävla roliga, faktiskt :D

igår jobbade jag fram till ett. flöt på riktigt bra, faktiskt. när jag slutat kom pappa och hämta mej och johan och vi åkte hem till vimmerby. gjorde inte speciellt mycket igår kväll. satt och pratade, åt tacos och så.

idag har vi hittills inte gjort speciellt mycket, heller. både jag och johan är helt slut. just nu håller jag och mamma på med mitt skolarbete. det jag sa att jag får panik på. känns lite bättre nu, men långt ifrån bra. känns inte som jag vet vad jag ska skriva. riktigt frustrerande faktiskt :b

i eftermiddag är det kalas ute hos mormor :D ska bli kul att träffa henne igen. känns som det var ett bra tag sen :b efter det bär det väl av tillbaka till gamleby igen :b

nej, nu ska jag läsa lite bloggar lite snabbt. hejsvejs.

Panik!

hmm.. sitter fortfarande i skolan. vet inte riktigt vad jag ska ta mej till just nu. jag har hållt på jättelänge med ett arbete på samhällen, och jag kommer bara inte framåt. spelar ingen roll vad jag gör, jag hittar inte den fakta jag behöver. känns bara som om allting blir pannkaka just nu. har tittat på vad nadja skrivit för att se vad hon har skrivit och kanske få lite inspiration därifrån, men icke. ingenting hjälper! vet inte riktigt vad jag ska ta mej till. och grejen är den att det är inte ens något stort arbete.. jag får det bara inte att fungera :b ingenting blir bra!

ååh, jag som var på så himla bra humör förut. himla jävla typiskt :b dessutom är det nästan en hel timma kvar tills jag ska åka. åååh, jag får panik.

nej, nu är det nog bäst jag slutar innan jag blir alltför nere. får ta mej ett snack med jenny på måndag eller nåt.. jag vet inte. eller mamma kanske kan hjälpa mej lite att komma igång på söndag. japp, vi får se hur det går. hejsvejs.

I'm bored

hejhej. nu har jag precis slutat skolan. sitter och väntar på att klockan ska bli tre. ska åka med karin till åtvid. fram till dess vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på :b
skolan idag har iaf varit riktigt rolig. eller alltså, inte själva skolan, men jag och nadja har gjort det roligt :) ska inte gå in på detalj, för ingen kommer fatta någonting ändå, men just nu mår jag väldigt bra. haha.

ojoj, vilket flummigt inlägg detta blev. bäst jag lägger in en seriös bild ;)


Politik

sitter just nu och tittar på Debatt på ettan. handlar om höger- och vänsterextremism och våldet det föder. när jag sitter och lyssnar på vad som säger bara känner jag hur det börjar krypa i kroppen på mej. jag saknar politiken så det bara skriker om det! jag saknar den tid då jag själv hade någonting att säga till om och då jag själv var inblandad i denna debatt.

jag kanske skulle ta och kolla upp om det finns något ungdomsråd i närheten. om jag inte minns helt fel så pratade robin om ett i västervik. japp, det tål helt klart att funderas på. nej, nu ska jag fortsätta lyssna på debatten. ojojoj, så engagerad jag blir med en gång. jag saknar att ha någonting att brinna för!

Gör jag något annat än pluggar?

fysiken gick faktiskt bra. skönt att få en del saker utklarade. känner mej mycket lugnare nu :) dock drog det ut på tiden en hel del så jag var inte hemma förrän halv fem. i sånna lägen är det bra att ha lite rester i kylskåpet. hehe.

nu sitter jag och finlirar lite på mitt ekologi-arbete. är alldeles strax färdig med det också. himla skönt :) dessutom har jag suttit med uppdraget på fysiken en liten stund också.

ikväll ska jag nog bara ligga i sängen. har såååå ont i magen. har haft kramp nästan hela dagen :/ vet inte riktigt vad som är fel. men jag får väl ligga och läsa lite eller nåt ikväll. blir väl bra det. 

nej, nu ska jag läsa lite bloggar. hejsvejs. 

Duktigt jobbat

Nu känner jag mej riktigt duktig faktiskt. efter engelskan gick jag och fixade till arbetet om presidentvalet och skickade iväg det till jenny. efter det satte jag igång att börja skriva på "att döda ett barn". blev till och med färdig med det, så nu har jag skickat iväg det till karin :) känns sååå sköönt, ska ni veta. två saker mindre att behöva tänka på. ojojoj, vilken befrielse. nej, nu ska jag gå och fika lite, sen ska jag ha fysik. hejsvejs.

Plugga eller inte plugga..?

godmorgon. nu har jag precis duschat och så. sitter och funderar på om jag ska ta och plugga lite. det är ju en hel timma kvar till jag måste åka till skolan, så jag skulle ju hinna ganska mycket. men samtidigt känns det som jag är alldeles för trött för att plugga. nej, jag tar nog fanken och skiter i det. får plugga på håltimman i skolan sen istället.

i vanliga fall får jag ju åka hem efter engelskan på torsdagar eftersom vi bara har fysik kvar. men idag skulle vi tydligen göra en labb tillsammans så nu läre jag väl stanna :b känns inte alls roligt, men det är väl skönt att göra det ihop, antar jag.

nej, nu ska jag knäppa på tvn och lägga mej och slappa ett tag. hejsvejs.

Trevlig kväll med flickorna

godkväll. nu har flickorna precis gått hem. blev en väldigt trevlig kväll, måste jag få säga. vi har pratat om allt mellan himmel och jord. saknar att umgås med dom. har inte blivit så mycket med det sista tiden :b får helt klart ta och ta tag i det där igen.

nu sitter jag och äter en clementin och tittar på tv. jag har inte bestämt mej för om jag ska lägga mej än eller inte. jag börjar ju inte förrän tio över tolv imorrn så jag kan ju gott och väl sitta uppe ett bra tag till, men samtidigt vore det skönt att få krypa ner under täcket. hmm.. japp, det ska jag nog göra. godnatt. hejsvejs.

Timjankyckling och Havreflarn

Timkankycklingen blev jättegod! absolut någonting jag kan göra igen. och det var superduperenkelt att göra. verkligen jättesmidigt. och johan blev också nöjd :)

Havreflarna blev också supergoda! dock blev det inte riktigt som jag tänkt mej. första satsen jag gjorde råkade jag nog ha lite mycket bakpulver i plus att jag gjorde dom för stora och hade för många på samma plåt. så på den första plåten jag tog ut ur ugnen var det ett enda stort havreflarn. allting hade flutit ihop. man kunde bara ana formen på kakorna. så jag fick sitta och försöka bryta isär dom så gott det gick :) men vid den åttånde plåten, tror jag det var, hade jag faktiskt fattat galoppen och dom blev runda och fina och till och med lagom stora :)

nu har jag precis följt johan till tåget. tycker inte om att han åker hem. men han har ju ett jobb och sköta och dessutom så ses vi ju på fredag igen, så det är bäl bara att bita ihop :b

nu sitter jag och väntar på elinor, linnea och kajsa. dom kommer hit och tittar på Bonde söker fru med mej. det är ett absolut måste om man går på valstad. haha.

nej, nu ska jag passa på att läsa lite bloggar innan dom kommer. hejsvejs.

Plugg, matlagning och bak

goddagens. istället för att sluta skolan kvart i fyra slutade vi klockan två idag :) superskönt. vår samhäll var inställd och på svenskan fick jag lov att åka hem och skriva på mitt arbete. visserligen var jag ju inte ledig då, men det är ändå skönt att få komma hem :)

nu har jag och johan precis varit och handlat lite. jag ska alldeles snart fortsätta plugga. håller på och skriver ett arbete om vattenkraft. inte alltför roligt, men inte speciellt svårt. det ska vara inlämnat på måndag. jag fick reda på detta idag så jag började precis, och är nästan färdig. inte illa :)

om en timma ungefär ska jag laga lite mat. idag får det bli timjankyckling. har aldrig ätit det förut, så det ska bli spännande att se hur det smakar. kanske får det bli pizza ikväll. haha. nej, men det är nog säkert gott :)

efter maten ska jag baka lite, tänkte jag. har inte gjort det i lägenheten än. katastrof. har ju inte ens invigt min nya elvisp. haha.

nej, nu ska jag fortsätta plugga så jag blir färdig någon gång :b hejsvejs.

Fysik och Johanbesök

hej igen. nu har jag stängt ner fysiken. håller på med uppdraget. det är inte jättesvårt, men det är lite jobbigt i och med att man inte kan skriva alla tecken i det programmet :b jag kanske ska ta och göra det i word istället? hmm.. måste nog ta mej en funderare på det :b men det är skönt att vara igång iaf. har inte speciellt mycket kvar och det ska inte vara inskickat förrän om två veckor :)

nu har jag dock skapligt ont i huvudet. måste nog ta mej en tablett och sedan lägga mej ett tag. om en och en halv timma ungefär kommer johan hit :) har inte träffat honom på jättelänge, så det ska bli kul. saknar honom massor.

nej, nu måste jag sluta.. mit huvud tillåter inte detta längre. hejsvejs.

Massa prov hit och dit

 på morgonen idag skrev jag kemiprov. gick åt helvete. men jag skiter i vilket, just nu. orkar inte bry mej om kemin. har annat att lägga min energi på. efter kemin fick jag reda på att jag fick MVG på ekologiprovet jag skrev förra veckan. helt jävla otroligt. jag hade ju inte öppnat boken en enda gång! :D efter det fick vi tillbaka våra matteprov. vi fick bara G allihopa. helt jävla sjukt! så efter den lektionen gick nv i samlad trupp till stefan och sa att han fan fick ta tag i det här och att vi inte tänker ha erika. det drabbar vår skolgång. vi talade om för honom att det var tvunget att hända någonting nu. så vi får väl se hur det går. annars vet jag inte riktigt vad vi ska göra. men det får vi ta tag i sen isf.

nu sitter jag hemma. ska alldeles strax sätta igång med fysiken. var bara tvungen att få en liten paus först. ska läsa lite bloggar också. hejsvejs.


Åtta timmar i bilen

när vi vaknade imorse var det bara att packa ihop våra grejer för att sedan bege sig hem till gamleby. vi lämnade edsbyn strax efter nio. åkte den vanliga vägen enda till örebro där vi tog en avstickare till kumla. pappa och emelie skulle nämligen köpa ett par delar till deras bilar. så vi stannade på en bildemonteringsaffär. när vi lämnat affären och åkt 500m eller nåt, säger matilda att hon tappat sina räddningsdroppar. så det var bara att åka tillbaka. det var ju bara så att mamma och hon hade ju varit ute och gått med hundarna så den där lilla flaskan kunde ju vara i princip vart som helst. men vi satte doris på att spåra, och vi hittade den faktiskt :) och doris var superdupnöjd trots att det var mamma som hittat flaskan och visat doris vart den var :)
efter åtta timmar var vi framme i gamleby. och då hade ändå mamma och pappa nästan en timma kvar, stackarna.

nu sitter jag och äter varma mackor med senap, ost och skinka :) mumsigt. har redan packat upp och så. skönt att ha det gjort. ska nog sätta mej och titta på tv nu, tror jag. hejsvejs.


En bild från min fotosession med
anna eriksson

Healing och Fotografering

godkväll. igår var det ju djurkommunikationskurs, så då var jag där ute en sväng så att dom fick testa att prata med ozzy. dom fick in jättemycket och var superduktiga :) efter det kom anna hit en sväng, så då fixade vi bilderna som jag ska göra till tavlor. skönt att ha fixat det. blev jätteläckert :) och på kvällen satt vi och gaggade och drack vin och så :)

på morgonen idag blandade kats droppar åt mej och sara och efter det gav hon mej healing och så. var nog den bästa stunden på länge för mej. betydde verkligen supermycket. känner mej så trygg och säker nu. tack :) efter lunchen idag åkte vi allihopa ut till anna och drack lite kaffe. efter det åkte vi tillbaka hit och då stod jag modell för anna. superroligt :) och vi fick allt några bra bilder :) dom kommer upp här senare. nu är dom andra på bandy. jag orkade dock inte följa med, så jag är kvar hemma istället. skönt :)

nej, nu ska jag läsa lite bloggar. hejsvejs.

Edsbyn

godmorgon. jaha, då var man i edsbyn. altid lika trevligt :) i torsdags åkte vi runt två, och kom upp strax innan nio. det var ganska jobbigt för eftersom dom hämtade mej i gamleby först åkte vi ju inte den väg vi alltid har åkt i hela mitt liv. men vi kom ju fram iaf :)
när vi kom hit gick vi ut i stallet och drack lite te och åt smörgåstårta och mackor :) såå mysigt. och hon har fått superfint i stallet :) efter det var det bara att gå och lägga sej.
igår var vi ute och gick en promenad och så fixade vi och trixade massa ute i stallet innan kursen. på kvällen höll kats i en djurkommunikationkurs som matilda och emelie var med på. kursen är även idag, men dom var så nöjda efter gårdagen :)

nu har jag precis gått upp. ska äta frukost  nu, och så får vi se vad dagen bjuder på :) hejsvejs.

Kan vi byta grannar?

godmorgon. idag har jag ju sovmorgon, men jag vaknade vid sju, eller nåt sånt, av mina jävla grannar igen. deras ungar är ute i trappuppgången och skriker! och jag kan säga att jag pratar inte ens i uppgången för att det ekar så mycket och är så lyhört. jag har ju hört dom från deras lägenhet flera gånger, men då gör det mej inte så mycket.. jag menar, barn skriker ju, så är det bara. men när man inte ens kan hålla koll på dom i trappuppgången blir jag riktigt irriterad. nej, nu måste jag nog prata om nåt annat innan jag blir arg igen.

nu har jag iaf packat färdigt allting och så. tror inte jag glömt nåt iaf. det är väl kanske inte hela världen isf. ska åka till skolan om en timma. ha en halv lektion och sen skolfotografering, sen åker vi :)

nej, nu ska jag läsa lite bloggar. hejsvejs.

Duktiga jag

godkväll. i eftermiddag har jag varit riktigt duktig. jag har dammsugit, vattnat, packat och pluggat. har även hunnit med att vara ner hos rosan en sväng. tjejen jag bodde granne med på internatet har flyttat in under mej :)
nu sitter jag och väntar på att elinor och resten ska komma hem från stallet så att jag kan umgås med dom lite :)

imorrn är det skolfotografering som gäller. tycker inte riktigt om sånt.. menmen, det är väl bara att göra.
efter det får jag rusa fort hem, för sedan kommer mamma, pappa, matilda och emelie hit och plockar upp mej och så åker vi till EDSBYN :D har längtar hur länge som helst. haha.

jag stör mej på lampan i taket. den hänger inte mitt över bordet. ska jag flytta bordet och soffan och allt ihop eller blir det för trångt vid dörren då? eller ska jag helt enkelt stå ut med att det inte riktigt är som jag vill? vill ju behålla denna lampa.. den är mycket snyggare än den andra. hmm.. det får jag ta mej en funderare på.

nej, nu ska jag läsa lite bloggar. hejsvejs.

Matteprov, orientering och plugg

på morgonen idag hade jag matteprov, som jag åt helvete! jag har aldrig gråtit efter ett prov förut men det gjorde jag då. men samtidigt skiter jag i det. men jag har talat om för henne att jag inte kan skriva matteprov, att det helt enkelt inte går, men ändå så verkar hon inte fatta. jag bad att jag typ skulle få sitta ensam eller någonting, men det verkar hon ju ha förträngt. aja.. nu är det gjort iaf och nu kan jag släppa det. ska nog be henne att jag inte ska få tillbaka provet. vill inte veta hur det gick :b

efter det hade vi idrott. skulle orientera... i spöregn! vi var genomblöta redan innan vi börjat, men det gick riktigt bra. jobbade ihop med nadja och vi kom överens bättre än jag trodde och lyssnade faktiskt på varandra. annars brukar ju både hon och jag vilja ha rätt, men det gick bra. dock trampade jag rakt i typ sankmark ett bar gånger så jag blev ännu mer blöt. dessutom gjorde jag typ ett fritt fall ner i ett hål. kom och sprang och så helt plötsligt försvann foten under mej. som tur var var det mjukt och jag var uppe lika snabbt igen, och skrattade så jag höll på att kissa på mej. inte lätt att skratta och springa samtidigt kan jag lova. jag kunde bokstavligt talat vrida ur vatten ur mina kläder när vi kom tillbaka till omklädningsrummet. helt sinnessjukt! men det var roligt.

istället för att sluta kvart i fyra slutade vi vid halvt två idag. två lektioner var nämligen inställda. sååå sköönt! så efter samhällen åkte jag hem och här är jag nu. ska alldeles strax sätta igång och plugga, så har jag det gjort :) ska bara läsa lite bloggar först. hejsvejs.