Shopping i Ängelholm och Helsingör

goddagens. idag har vi, tro det eller ej, inte varit på stranden en enda gång. och inte har vi solat heller. på förmiddagen åkte vi, allihopa, in till ängelholm stad och shoppade lite. jag köpte en vit klänning, örhängen och en jätteläcker, illgrön grytvante i silicon. kommer pappa skitbra i mitt kök. den är skithäftigt. haha. när vi shoppat åt vi lunch på en uteservering. dock går inte allting alltid som man tänkt sej när man har tre hundar. men det löste sej ändå.

när vi kom hem bytte vi om lite och sen åkte jag, matilda och pappa ner till helsingborg. där mötte vi upp johan, leo och birgitta och sen tog vi färjan över till helsingör där vi gick och strosade lite. jättetrevligt och roligt faktiskt. skönt att få träffa johan igen.. trots att jag bott med honom i fem veckor har jag faktiskt saknat honom nu när vi varit ifrån varandra. tog färjan tillbaka klockan sex och då åkte vi tillbaka till husvagnen igen. har gjort av med ungefär 800 :- idag.. känns inte helt bra, men jag får väl unna mej själv lite nu när jag jobbat så mycket. hehe.

nu sitter vi i förtältet och gör inte speciellt mycket. pratar lite och äter lite smått och gott. nu ska jag läsa lite bloggar också. hejsvejs.


mamma vid stranden

Överkokt kräfta?

jaha, då var det tisdag. har varit strålande solsken hela dagen idag. jag och matilda har legat på stranden nästan hela dagen idag också. och har vi inte varit där har vi suttit i solen vid husvagnen. kände även idag när jag duschat och skulle klä på mej att det gjorde lite ont. och ändå har vi smort in oss flera gånger, men det hjälpte ju inte. vill dock inte veta hur vi skulle sett ut annars. haha.

nu har jag och pappa precis varit ute och övningskört lite. både roligt och jobbigt att köra i nya städer. men jag lär mej ju av det. hehe. 

nu har pappa precis tänt griller och vi lyssnar på husvagnshits och löser korsord. så himla mysigt så. det här är vad jag kallar semester!

nej, nu ska jag väl läsa lite bloggar lite snabbt, sen ska jag umgås med min familj igen. hejsvejs. 

Kokt kräfta?

idag har jag och matilda legat i solen hela dagen. från klockan halv tio till klockan sex. vi var jätteduktiga och smorde in oss och så, men inte fanken hjälpte det. vi är röda som kräftor båda två och har jätteont. var borta och duschade nyss och det var inte ett dugg skönt att klä på sej igen. haha. blir väl ännu roligare inatt kan jag tänka mej.

igår kväll hade vi väldigt trevligt. satt och löste korsord ihop och drack lite vin och åt gott. kanoners.

nej, det blir mest svammel av detta, känner jag. lika bra jag slutar. haha. pappa ska börja grilla nu iaf, så det blir nog en mumsig kväll ikväll också. haha. nej, nu ska jag sluta. hejsvejs.

Ängelholm

strax efter tio imorse åkte jag, mamma, pappa och matilda mot ängelholm. tog det väldigt lugnt ner, vilket är skönt. kom fram till campingen vid tre. när vi checkat in och parkerat gick jag och matilda till den 6km långa, vita sandstranden och badade i havet! det var jättevarmt och superskönt. var i ett par gånger. jätteskönt. vi ska nog spendera hela veckan på den stranden, tror jag.
nu sitter vi utanför husvagnen. är fortfarande jättevarmt och skönt. vi ska alldeles snart äta lax och potatis. mumsigt värre.

nej, nu ska jag gå och duscha. känner mej inte så himla fräsch. haha. men det är sånt man får ta.

ha det bra.. det ska jag. hejsvejs.

Bara jag som dör av värmeslag?

jaha, då sitter jag här igen. måste nog gå ut och sätta mej, dock. håller på att svettas ihjäl här. det är sjukt varmt. dessutom har jag packat in alla sköna kläder i husvagnen så jag kan inte byta om till det jag vill heller. haha. nej, nu ska jag nog ta på mej mjukisbyxor och gå ut och sätta mej, tror jag. har lite inställningar jag vill fixa på datorn och så, så jag får väl sitta här en stund. haha. nej, nu ska jag gå och byta om, som sagt. hejsvejs.

Äntligen hemma!

Jag kan tala om att jag just nu sitter vid min nya bärbara dator och surfar. sitter i vardagsrummet så jag kan ha lite kontakt med mamma när hon lagar mat. haha. känns lite häftigt, måste jag få säga.
dessutom kan jag tala om för dej, anna eriksson, att vi två har likadana datorer. haha. häftigt, va? ;) vilken slump.

idag har jags, sagt, jobbat sista dagen för denna gång. är nu ledig en vecka sedan jobbar jag tre dagar till. mamma och matilda kom och hämtade mej klockan ett. då åkte vi till valö och åt lite lunch. nya stammisar där, känns det som. haha. efter det åkte vi vidare till hoffe-pia för att dricka en kopp kaffe. det var bara det att vi råkade bli kvar där i två timmar! men vi hade så himla trevligt så. och hon var hundvakt åt en liten jättesöt lagotto-valp.

nu sitter jag, som sagt hemma, pappa håller på och grillar, det är strålande solsken och jag är ledig. kan knappt bli bättre! livet känns väldigt bra, just nu.

nej, nu ska jag gå och klä på mej lite. terese och farfar kommer hit snart, och man bör väl ha mer än bikini på sej första gången man träffar brorsans brud. haha.

imorrn åker vi förresten till västkusten. datorn följer med men jag kommer nog inte blogga speciellt mycket. jag ska ha semester. haha. hejsvejs.

EN!

JA! nu är det bara en dag kvar! wohu! så jävla underbart!

nu har vi precis ätit. potatisgratäng och helstekt fläskfilé :) mums, full i bibblan.
och gissa vad jag ska göra snart..? packa! har aldrig varit så glad över att få packa någonsin, tror jag. haha.

ikväll vet jag inte riktigt vad vi ska göra. ska väl sitta ute i solen med ett glas vitt och lite chips, kanske? blir nog jättebra.

nej, nu ska jag faktiskt gå och packa. hejsvejs.

Tre..

gissa vem det är synd om idag? jo, mej! johan har smittat ner mej! mår inte ett dugg bra. inte roligt alls. menmen.. nu är det bara att stå ut i tre dagar till. kan knappt bärga mej.

dagen har gått hyfsat bra ändå. har varit fruktansvärt lite folk, dock. men det har ju varit så himla fint väder, så det är väl inte så konstigt, antar jag.

nej, jag orkar faktiskt inte sitta här. ska kanske ta mej ett dopp i poolen? ja, vi får se. hejsvejs.

Fyra..

Jaha, då har även tisdagen gått, vilket innebär att det bara är fyra dagar kvar :)

idag var johan hemma från jobbet.. är jätteförkyld stackarn. han har mått dåligt ett par dagar nu och idag gick det inte mer. och gissa vem som vaknade upp i halsen imorse.. jo, hans kära flickvän som var sjuk för två veckor sedan och hemma från jobbet två dagar! ååh, jag har varken tid eller råd att vara sjuk. absolut inte! men jag får hoppas att det blir bättre. dricker extra mycket aloe vera på morgonen och hoppas att det blir bra. hehe.

nu har jag precis rakat benen, målat naglarna och sminkat av mej så nu känner jag mej faktiskt lite fräsch. inte helt fel, det heller. haha.

nej, nu kom johan och kastar baciller på mej, så nu ska jag gå. haha. hejsvejs.


Fem dagar kvar..

..ja, nedräkningen har helt klart börjat.. snart är jag hemma!

joggingturen igår var superskön. sprang hela vägen ner till järnvägen. där ställde jag mej och stretchade lite. efter det gick jag raskt tillbaka och sprang skitfort dom sista 100m. så himla befriande! mådde genast mycket bättre när jag kom hem.

idag var birgitta tillbaka från semestern på jobbet, så hon stod i kassan med mej. gick jättebra, faktiskt. mycket trevligt.
när jag och johan åkte hem tog jag en omväg. eftersom jag har träningsvärk efter igår visste jag att jag inte kommer att ta någon promenad ikväll, så då tänkte jag att det var lika bra att ta lite motion när jag ändå var på cykeln. hehe. känns bra iaf :)

ikväll vet jag inte riktigt vad vi ska göra. klockan är ju redan halv åtta, så det hinns ju inte med så mycket. men vi kanske ska se en film eller nåt, vad vet jag.

men nu ska jag iaf läsa lite bloggar. hejsvejs.

Uttråkad mammasaknare

alltså, jag håller på att dö.. är så jävla uttråkad! johan håller på med datorn och leo och birgitta bastar. ute spöregnar det och vad fan ska jag ta mej till?!
just nu önskar jag att jag kunde sitta hemma runt köksbordet med mamma och matilda med ett glas vin i handen. men det är bara en vecka kvar nu.. bara att hålla ut.

jag kanske ska sminka av mej och ta en joggingrunda.. det är ju så himla skönt när det regnar. japp, så får det bli.. jag kommer bli dyngjävlasur, men det är ju det det. haha.
hejsvejs.

Shoppingtur i Linköping

imorse vaknade vi runt klockan nio. var världens åskoväder ute. fy, så hemskt. kunde inte ligga kvar speciellt länge så vi åt frukost hyfsat tidigt. efter det gick jag och la mej ett tag och somnade naturligtvis. haha. när jag vaknade igen var det fortfarande dåligt väder och vi bestämde oss för att åka in till stan en sväng.
först gick vi in på skopunkten där jag köpte ett par skitsnygga svarta pumps. och tro det eller ej men birgitta köpte två par skor varav ett par var med klack!

efter skopunkten gick vi in på siba där johan köpte sej en ny dator och efter det åkte vi till donken och åt lite lunch. nu är vi hemma igen och johan och leo ligger här på golvet bredvid mej och håller på med datorn.. johan är nog världens lyckligaste just nu, tror jag. haha.

birgitta är nere och bakar pitabröd som vi ska äta till middagen ikväll. blir nog mumsigt värre :)

nej, nu ska jag läsa lite bloggar sen ska jag nog gå ner och lösa lite korsord.. precis vad man ska göra när det är dåligt väder ute. hejsvejs.


Äntligen helg

nu är det äntligen lördag eftermiddag och jag har slutat jobba för denna vecka. har iofs bara en dag ledigt, men så jäävla skönt. just nu känner jag absolut inte för att jobba nästa vecka, men jag får väl tänka på pengarna, antar jag.

idag, klockan tio över ett, kom det en kvinna och ryckte i dörren. vi hade redan låst men öppnade och sa att vi hade stängt. då sa hon att hon bara skulle betala virke som hon hade fått från bygglagret och naturligtvis skulle hon få göra det. men när hon kom in gick hon och letade efter nåt i butiken. när hon hittat det frågade hon efter vinkeljärn och så skulle hon bara ha en skjutregel också. och det var ju inte så att hon visste precis vad hon ville ha utan varje vara tog ju sin lilla stund.. jag blir bara så himla trött. det är så jävla respektlöst, måste jag få säga. usch, så trött jag blir.

aja.. var bara tvungen att få klaga lite ;b nu ska jag nog gå och lägga mej och vila lite. är jättetrött.. och mätt. haha. nej, nu ska jag gå. hejsvejs.

Torsdag

jaha, då var även torsdagen gången. just nu står jag nere på jobbet. det är en kund kvar uppe blend vitvaru-avdelningen så jag väntar på att han ska bli färdig så att jag kan skriva ut kasasn för dagen.

ikväll vet jag inte riktigt vad som händer faktiskt. ska väl lägga mej tidigt. har haft ont i huvudet hela dagen.

nej, fy så stressad jag blev av att blogga på arbetstid.. bäst jag slutar. hejsvejs.


Onsdag

hejhej.  jaha, då var även onsdagen gången. klockan är halv sju och jag kom precis hem från jobbet.. himla roligt.

vet inte riktigt vad som händer ikväll, faktiskt. kanske hitta på nåt med milla och jokke.. nej, vi får se. sånt som märks.

förresten tog jag ur min navelpiercing igår kväll. blev så jävla trött på den.. och inte läker den heller. kändes dock lite konstigt när jag duschade imorse. hehe. men jag ångrar mej absolut inte. och gör jag det är det ju bara att ta ett nytt hål.

nej, nu ska jag lägga mej ett tag innan maten. är så himla trött :b hejsvejs.

Tisdag

hejhej. var ett tag sen jag satt här nu.
i söndags kväll åkte jag ner till ica och handlade frukt och vaniljglass till en fruktsallad, sen åkte jag hem till sara y och umgicks med henne några timmar. hade inte sett henne på ett helt år, tror jag. men det var väldigt trevligt. vi gjorde inte nåt speciellt.. satt och pratade och så bara :)

igår morse skjutsade pappa mej tillbaka till åtvidaberg och jobbet. dagen gick hur långsamt som helst. mina etiketter hade tagit slut. haha.

idag har också varit en oerhört seg dag. har varit jättetrött och hängig. vet inte riktigt varför. men ungefär en timma innan vi slutade fick jag massa nya etiketter så imorrn har jag lite att göra även när det inte är några kunder. skönt. haha.

nej, nu ska jag läsa lite bloggar, sen ska jag gå och lägga mej. är skitslut. hejsvejs.

Bärbar dator-ägare

efter att jag duschat och så imorse åkte jag och pappa ner till intropris för att titta på en bärbar dator till mej. och bara helt plötsligt så hade jag köpt en. haha. har inte riktigt fattat det än, men det känns väldigt bra iaf. fick en väldigt bra dator (en HP), en dataväska (som är stor nog att få rum massa skolböcker i också), ett extra internminne på 1GB och ett USB-minne på 2GB.. allt detta för bara 5400 kr! är oerhört nöjd, måste jag få säga :)

just nu sitter jag dock vid vår vanliga.. pappa håller på och fixat och trixar med lite grejer. men sen kan jag sitta och blogga ute på gräsmattan om jag vill :) så himla härligt. haha.

nej, nu ska jag läsa lite bloggar. hejsvejs.

Dumdidum

jaha, då sitter man här igen. har inte gjort så mycket sedan jag kom hem. tagit det lugnt och gaggat lite med mamma och så. och som vanligt har jag plockat lite med disken och plockat undan från bordet och så. hehe. har suttit en del med forever living också. trevligt.

nu ska mamma precis börja laga till tacosen. börjar blir hungrig. vet inte riktigt vad som händer efter det. börjar krypa lite i kroppen på mej, känner jag.. måste hitta på nåt snart :b

Äntligen hemma

arbetsdagen idag gick oerhört for. det vara svischade till så var klockan ett. skönt :) 
vid ett kom mamma och pappa och hämtade mej på jobbet. då åkte vi till valö och åt lunch. jag och mamma tog bakat potatis och pappa räkmacka. så trevligt så :)

nu har vi precis kommit hem. oerhört skönt att vara hemma, faktiskt. ikväll ska vi äta tacos och ha det lite mysigt här hemma, tror jag. imorrn vet jag inte riktigt vad som händer, men det är sånt som märks.

nej, nu ska jag läsa lite bloggar. hejsvejs.

Fredag

jaha, idag var det en ny dag med nya möjligheter.
när jag gick upp imorse var det jättefint väder med strålande solsken, men när jag kom ner på jobbet var det mulet och det har regnat, i princip, hela dagen. väldigt tråkigt, faktiskt. men det blir ju iaf inte så kvavt inne i butiken.

dagen har faktiskt varit ganska bra.. jag håller fortfarande på att byta etiketter, men det är ganska skönt.. får tiden att gå.

igår kväll, klockan halv nio, fick jag ett ryck och började rensa johans garderob. blev en hel del skrikande och tjafsande, för han vill ju spara så himla mycket.. men det löste sej till slut iaf, och nu är det riktigt fint. jag vek ihop alla kläder och organiserade på den enda hylla han har.

nu har vi precis ätit lite mat och jag ska alldeles snart gå och packa för imorrn får jag åka hem! :D jobbar ju bara fyra timmar sen kommer mamma eller nån och hämtar mej. vet inte om jag någonsin längtat hem så mycket som jag gör nu, utan att jag inte har mått psykiskt dåligt. känns väldigt bra, faktiskt.

nej, nu ska jag packa lite, som sagt. hejsvejs.

torsjävladag

den goda nyheten är att jag inte haft ont i huvudet idag. erhört skönt.
den dåliga nyheten är att dagen började värdelöst, riktigt jävla hemskt, faktiskt.
var på jättebra humör när jag åkte till jobbet, men redan vid den första kunden strulade det till sej, och detta inte pga av mej, men det var naturligtvis jag som fick ta smällen för det.
kunden därefter borde ha brutit ihop och gått därifrån.. det gick bara inte alls. det var rörigt och min okunnighet gjorde det ju inte bättre. var så irriterad så jag höll på att gå upp i atomer. efter en kvart eller något kom en kund och hämta lite varor han beställt, en rutin som brukar gå jättesmidigt, men naturligtvis skulle det krångla, och inte var det mitt fel denna gång inte.. och inte nog med det.. när man ber om hjälp så blir man halvt ignorerad!
sån himla tur att jag har christian annars vet jag fanken inte vad jag skulle göra.
nej, nu har jag nog klagat färdigt.
resten av dagen har varit.. eeh.. helt okej. bortsett från vissa insidenter, eller vad man ska säga. aja, strunt samma. var bara tvungen att få skriva av mej lite. tack så mycket.

nu har vi precis ätit lite ugnspannkaka. jag tänkte gå ut och sätta mej i solen snart.. klockan är ju bara halv åtta. hehe. ska nog ta och ringa mamma också.. hon kom ju hem från edsbyn idag. japp, så får det bli. hejsvejs.

Världens sjukaste människa

(tack för tipset, mamma!)
jaha, idag var det fjärde dagen i rad med huvudvärk. läste inte kommentaren från mamma förrän nu, så jag har fortfarande inga tabletter. men jag gled lite snyggt in på ämnet när jag pratade med cj imorse och han sa att jag skulle säga till om jag ville ha nåt av honom. känns bra att veta iaf.
inte nog med det gjorde jag nåt med axeln, eller nåt förut, så jag hade ontt inne i ryggen på nåt vis och ner i lungan och ut i axeln.. jättemärkligt. men jag tror nog att ibumetinen jag tagit gick till attack där också, för efter lite knappt en timma hade det gått över.
och precis som tidigare dagar går huvudvärken över framåt eftermiddagen. förstår inte riktigt vad det beror på, faktiskt. men det positiva är att jag får hur mycket energi som helst så dom sista timmarna bara flyger förbi. hehe.

nej, nu ska jag fanken sluta klaga och läsa lite bloggar istället.

Huvudvärk

jaha, då var även tisdagen förbi. eller ja, klockan är bara halv åtta, men ändå :b
dagen har gått väldigt bra, faktiskt. har varit hyfsat mycket folk och tiden har gått ganska snabbt :b

vet inte riktigt varför, men jag har haft ont i huvudet i tre dagar i rad nu. det ligger och trycker hela tiden. känns som det vore bättre att få ett riktigt migrän-anfall så att jag blir av med det.. eller jag vet inte. riktigt jobbigt är det iaf. hjälper inte med mina älskade ibumetin och klantarsel som jag är tog jag inte med mej nya pronaxen när jag var hemma, så dom är slut. kanske kan gå in till chefen och fjäska till mej nåt imorrn om det inte blir bättre. nej, men det ska fanken bli bättre till imorrn.. så är det bara. punkt!

bara fyra dagar kvar tills jag får komma hem. hehe. lääängtar jättemycket.
nej, nu ska jag gå och sminka av mej, sen ska jag lägga mej i sängen och titta på tv. det är värdelöst att jobba till sex.. man får ju inget liv :b nej, nu ska jag sluta klaga.. hejsvejs.

Utsövd

i lördags eftermiddag kom gunilla och anders hit. vi åt mat och drack gott och så. strax efter klockan sju skulle jag gå upp till johan en sväng. han satt och spelade så jag la mej i sängen.. och där blev jag kvar... till klockan elva morgonen därpå. sov 14 timmar den natten, och dessutom sov jag en timma eller nåt när jag kommit hem från jobbet. har nog varit ett par tuffa veckor för mej, så jag behövde nog den där sömnen. haha.

jaha, idag är det måndag och första arbetsdagen denna vecka är avklarad. dagen har gått riktigt fort, må jag säga. helt plötsligt var klockan fem i sex och det var dags att börja tänka på stängning.

skänker en liten tanke till min familj. saknar er väldigt mycket allihopa. bara sex dagar kvar nu så kommer jag hem :) hejsvejs.

lördag

jaha, då var även lördagen avklarad och jag har jobbat färdigt för denna vecka. oerhört skönt, må jag säga.

nej, jag har faktiskt inget vettigt att säga, så det är lika bra jag håller käften. hejdå 


Onsdag

godkväll. jaha, då var det onsdag och halva veckan har gått. har varit en hyfsat bra, men lugn vecka. förkylningen vill inte ge med sig så jag går fortfarande och snörvlar och hostar hela tiden :b

nu har vi precis ätit tacos. så mumsigt så. jag ska nog gå och lägga mej snart, tror jag. är jättetrött.

nej, jag har faktiskt inget roligt att skriva. jag jobbar ju bara hela tiden så det händer inte så mycket i mitt liv just nu. hejsvejs.