onsdag

hallojsan. blev visst hemma idag också. inte bra alls. men nu har jag iaf lovat både mej själv och mamma att jag ska gå till skolan imorrn, och därmed basta. så enkelt är det.

nu har vi äntligen bestämt oss för vilket kakel vi ska ha i badrummet, och jag är säker på att det blir kanonläckert. asaballabra, blir det :) men det blir nog jobbigt att duscha nere i några veckor. men det är iaf bättre än att behöva gå in till grannen, som vissa andra får. haha. man ska alltid se det positivt, remember?

nej, nu ska jag faktiskt gå och göra nånting annat. kanske få tyst på mina jävla hundar som bara skäller hela tiden? ååh, jag blir så trött. menmen.. jag vet inte hur man klipper av stämbanden på en hund, så jag får väl helt enkelt stå ut. nej, vad hemsk jag är. haha. såklart jag tycker om mina små, fina odjur ;b


händer



tisdag

goddag. varit hemma från skolan idag. alltså, det här känns inte alltför bra, men jag har verkligen inte tillräckligt med motivation för att tvinga iväg mej själv när jag mår dåligt och har migrän. jag vet att jag borde, men jag kan inte. vet dock inte varför riktigt. maybe I´m back on scratch?

aja, idag har jag inte gjort mycket alls, mest tittat på tv. har tittat på MASSA djur- program. så himla underbart. känner bara mer och mer att jag vill jobba med djur när jag blir äldre. inte typ veterinär, men att hjälpa skadade, kanske hemlösa djur. lite typ djurens ö, kanske? typ i den stilen. menmen, det är ju sånt som framtiden får utvisa. okej, bara genom att jag skrev så kanske visar att jag ändå kommit en bit på väg till att må bättre, right? ojoj, för några månader sen hade jag fått panik för att jag inte visste.. typ :b

ikväll är det pojkerfejs som gäller och efter det desperate housewives :) förhoppningsvis kan jag få mamma att göra en fruktdrink och komma och göra mej sällskap framför tv:n. hoppashopppas.

nej, om man kanske ska ta och vara lite nyttig iaf och gå och städa sitt rum? hmm.. jo, så får det bli. ha det bra. hejsvejs i lingonskogen..

måndag

ja, det där med att dagen skulle bli bra gick ju åt helvete.. som vanligt, känns det som :b men som tur är har jag ju mamma som kan få mej tillbaka ner på jorden igen, och när jag sedan kommer tillbaka till skolan har jag ju mina vänner som alltid får mej att tänka på bättre tider ;b

efter skolan idag var det dags att gå på ungdomsrådsmöte, och som vanligt så var det väldans kul :) blev ett hyfsat kort möte eftersom att det vid klockan sex bar iväg till plenisalen och kommunfullmäktige. efter det kom mamma och hämtade mej, och eftersom att jag inte hade ätit sen jag och mamma åt bakad potatis på lunchen var jag vrålhungrig, och inte fanns det nånting att äta. men mamma skulle ändå ner och handla så hon lovade att köpa hem något. mycket riktigt kom hon hem med lax och nånting åt mej, och det var så jäääääävla äckligt. herre jesus, vilken vidrig mat. vid detta läge var inte mitt humör på topp, vill jag lova, och när jag inte ens fick mat bröt jag fan ihop. men mamma sa att hon kunde göra min älskade pasta+bacon, så jag gick och tittade på tv en sväng sålänge.. när mamma sedan sa att maten var klar höll jag på att slänga mej död på golvet när jag insåg att inte det heller var rätt! herre gud, vad less jag blev! menmen, det var bara att bita ihop, häva på lite ketchup, och tro´t eller ej, men det var smarrigt värre. tittade på pokerfejs samtidigt som jag åt. riktigt bra, faktiskt. efter att det var slut gick jag och ställde mej i duschen, och nu sitter jag här :b fy, vilken himla jobbig dag detta varit. är trött hela jag. så nu ska jag nog faktiskt gå och lägga mej. hejsvejs och godnatt.

skola?

godmorgon gott folk!
inatt har jag sovit hos mamma, för vikke kanske skulle sova i min säng. tycker faktiskt om att sova bredvid dej, mamma :)

idag bär det av till skolan igen :b vill inte, vill inte, vill inte! menmen, det är väl sånt som måste göras. det är väl bara att bita ihop, I guess. har so- redovisning idag också. känns inte alltför bra, är hur jävla nervös som helst, så jag får väl se hur det går med det :b

vet inte varför, men det känns som att jag är på jävligt bra humör idag :) hoppas att det kan förbli så också. nej, nu ska jag gå och ta mej en sista titt i spegeln ;b pusshej.

lev livet, innan det är försent.

underbara helg!

ja, den här helgen har helt klart varit kanon. i fredags skjutade pappa mej till johan på eftermiddagen. Kom dit ganska sent så vi åt lite mat, såg lite på tv och sen var det dags att gå och sova, eftersom att johan skulle upp och jobba på morgonen.
på lördagsmorgonen fick jag en chock när jag vaknade i johans säng, men där fanns ingen johan. haha. ojoj, vad det snurrade i mitt lilla pära innan jag kom på att han var och tjänade pengar. när jag låg där i min ensamhet bestämde jag mej för att jag skulle läsa lite, så det gjorde jag.. i ungefär två timmar. sen gick jag ner och tittade på tv och strax efter kom leo och johan hem.
lite senare när även birgitta slutat jobba och kommit hem beslutade vi att vi skulle åka in till stan och gå på bio, och se Hannibal- och ondskan. Vi blev allihopa lite besvikna på den faktiskt. den var inte alls vad vi hade förväntat oss.. men trots det höll jag på att krama sönder johans hand vid ett flertal tillfällen. mohaha. väl ute från bion och påväg in till åtvid igen, var det visst några som var lite hungriga.. själv hade jag varit så himla nervös under filmen så jag smällt i mej massa godis, men vi åkte iaf till mcdonkan, och när jag väl kom in dit insåg jag att ingen mat = migrän för mej, så jag tog en cheeseburgare och minimorötter. ojoj, vad himla mumsigt det var.
idag har jag underhållt mej med att lägga kort med mej själv ett tag, och så har jag och johan tittat på emil och griseknoen :)

nej, nu är det väl kanske dags att gå och lägga sej, eftersom att lovet nu är slut och det är dags för skola imorgon :b godnatt.

leo, när han försöker prata engelska
- look, a fuckningmaskine! (kondomautomat)


applåd för mig!

jaha, då sitter man här igen. har jobbat idag också, men bara fram till tolv. var väldigt lagom att sluta då, kände jag. nu har jag ätit och duchat och så. ska snart gå och göra mej iordning. vi ska åka och ta pass i eftermiddag så då vill man ju se lite fräch ut  ;b

igår jobbade jag och mamma på mitt EU- arbete. så otroligt skönt att äntligen ha kommit igång. har skjutit upp det sedan flera veckor innan jul. vi var faktiskt jätteduktiga och jag ska nog bara skriva avslutningen och diskussionen ikväll, sen är det nog färdigt, får jag hoppas :b vore en stor lättnad att få lämna in det till björn efter lovet, så jag slipper ha det på mitt samvete :b menmen, jag får se hur jag gör.

nej, nu ska jag faktiskt ta mej själv i kragen och fortsätta med mitt arbete..

ses snart, johan.

jobbjobbjobb

vaknade imorse av att pappa väckte mej och sa att det nog var dags att gå upp. och mycket riktigt hade han rätt.. klockan var kvart över sex och det var god tid att gå upp och klä på sej och äta frukost innan vi sedan åkte iväg till jobbet, han och jag. kändes inte alltför bra att gå upp så tidigt när jag har lov, men sen när lönen kommer är det helt klart värt det ;)

har inte varit världens bästa dag på jobbet, faktiskt. det är mycket som har jävlats med mej, och fram mot halv två- två var jag nära att ge upp, så när klockan var två och ronald och kerstin gick hem fick chris klara sej själv vid 69:orna och så gick jag glatt över till att köra lite 74:or. skööööönt att slippa det där jävelskapet. massa gamla bitar som det var fel på, så det var inte mycket som blev som det skulle. en stomme tog säkert tio minuter :b

men det har inte bara varit dåligt, faktiskt. när chris och gänget är i närheten blir det faktiskt oftast helt okej. och så har jag och adam mobbat nån ny kille också. ojoj, vad skum han såg ut. heter tydligen nånting med brie, fick jag reda på sen, adam ;b ojoj, den människan kan man nog ha mycket roligt åt framöver.. för många kragar, rött hår, skum, mupp..? ja, det kan inte bli mycket värre :b

men nu har jag iaf kommit hem. åt nyss jättegod spagetti och köttfärssås. yammi! ivkäll ska jag kanske till sara en sväng, om jag orkar. men jag hoppas verkligen det. saknar dej, gumman :)

nej, nu ska jag faktiskt ta och fixa lite på min design :) finslipa lite. haha. hejsvejs.

muppdag..

smack that- all on the floor, smack that- give me some more..

japp, det är det som kommer ur mina högtalare såhär när jag precis kommit hem från johan och linköping. jag har verkligen haft en jättekanonbra helg. jag och johan har haft superjävlamys, och jag och birgitta har varit jätteduktiga och varit ute och gått :)

idag  gick vi upp tidigt för att åka in till linköping för att johan skulle skriva upp. vi höll på att frysa ihjäl och när vi äntligen kommit fram och väntat där i typ en kvart visar det sig att han ska skriva upp imorrn. aja, det var ju bara och bita ihop, men arga gick vi ut till busshållsplatsen igen.. och ser att bussjäveln precis åker iväg så vi skulle få vänta i tjugo minuter på nästa :b ingen bra början på dagen, vill jag mena. men för att vi inte skulle frysa oss till döds så gick vi ner till sjukhuset och väntade där till bussen kom, så vi överlevde iaf. när vi sedan kom till stan var vi varma igen,  men höll istället på att gå åt av hunger, så vi gick bort till burger king- som naturligtvis var stängt! sura ännu en gång fick vi gå runt och göra ingenting i ungefär en timma, men med bra sällskap går ju faktiskt det också bra :) sen kunde vi iaf till slut äta, och jag tror aldrig att en hamburgare har smakat så gott. haha. sen när vi ätit gick vi på stan lite. köpte bara lite underkläder. sedan var det dags att gå ner och vänta på tåget- och här sitter jag nu. hemma i vimmerby och saknar min lilla johan :b men vi ses ju snart igen :)

älskar dej otroligt mycket, johan.

trevlans

ojoj, vilken bra vecka jag har haft. har bara varit i skolan en dag :b inte bra gjort alls, kajsa. men nu har jag ett underbart lov att se fram emot och så ska jag försöka ta nya tag sen igen, eller hur, mamma?

i eftermiddag har jag, mamma och pappa varit i hultanäs och tittat på kakel, så nu har vi fått ny inspiration. det som vi är inne på nu blir nog hur bra som helst, tror jag :) kom hem precis nu.
just nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar. jag hungrar ihjäl vilken sekund som helst!

ikväll ska jag bara vara hemma och mysa med mami och papi. känner att jag skulle behöva det. bara äta gott och onyttigt, ta det lugnt och inte bry mej om omvärlden ett dugg. ska bli så sköööönt.

nej, nu måste jag tydligen gå och hjälpa mamma med vitlöksdressingen. bara jag som kan det :D

Första inlägget

japp, detta är alltså mitt första blogg- inlägg. mamma har tjatat sådant att jag också ska skaffa en, nu när hon är stamkund på annas och kats :) så nu är hon äntligen nöjd.

nehe, nu ska jag försöka se om jag kanske kan få kläm på resten :)