Ikea-tur

igår mådde jag faktiskt mycket bättre, så jag, mamma och pappa bestämde oss för att åka till ikea och titta på kök. först när vi kom dit åt vi på chili. har aldrig ätit där förut.. men det var ju underbart gott. skulle kunna äta ihjäl mej där, tror jag.
hur som helst, vi hittade jättefina luckor och handtag och så, men det är lite problem med ugnen. mamma vill ju ha en inbyggnadsugn, men dom som finns är ungefär hälften så små som den mamma har nu, och det blir nog en svår omställning för henne. men vi får se hur det blir.
jag passade även på att handla lite till lägenheten. ska ju upp en sväng i augusti, men jag kunde inte riktigt hålla mej. hehe. så jag köpte bestick, handdukar, badrumsmatta, toaborste, vattenkanna, vinöppnare och en isbitsgrej. lite över 600:- gick det på. är så himla nöjd så. min lägenhet kommer bli snyggast i världen :D haha.

nu kom jag precis hem från jobbet. har gått väldigt bra idag, faktiskt. skönt att ha någonting att göra igen.
förkylningen är långt ifrån över, men jag mår hyfsat iaf.

nej, nu ska jag lägga mej i sängen lite. ska snart äta hemmagjord pizza :) hejsvejs.

Köksrenovering

vaknade och mådde inte ett dugg jävla bättre idag. usch, så tråkigt.
när jag och mamma satt och drack morgonkaffe började på fundera på om vi inte ska göra om köket när vi ändå ska hålla på med fönstren. och vi kom fram till att det är lika bra att göra det. så i princip hela dagen har gått åt till att planera och fundera. har varit nere på mm och tittat på golv och så. känns riktigt bra det här. haha. vi har en väldigt klar bild av hur vi vill att det ska se ut. gäller bara att hitta någon affär som säljer det vi vill ha också :)

nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra faktiskt. funderar på att lägga mej och titta på en film eller nåt. har varit igång lite för mycket idag, känner jag. japp, så får det nog bli. hejsvejs.

Hemma från jobbet

när jag vaknade imorse visste jag inte riktigt vart jag skulle ta vägen. mådde verkligen jättedåligt. men jag tänkte att det brukar ju bli bättre när man kommer igång och så, så jag var iaf duktig och gick upp och duschade, klädde på mej och åt lite frukost. men inte ens efter frukosten mådde jag något bättre. bestämde mej då för att vara hemma från jobbet både idag och imorrn. känns inte speciellt roligt precis, men jag anser att det är bättre att vara hemma nu och ta det lugnt så att jag kan vara fit for fight nästa vecka istället.

idag jobbade mamma i västervik, men när hon slutat kom hon och hämtade mej i åtvid. då åkte vi till valö och åt lite gott. hon åt en räkmacka och jag bakat potatis. så trevligt så. tyvärr var ju inte vädret nån höjdare, men det gjorde inte så mycket.

nu har jag precis duschat.. ååh, vad jag har längtat efter vår dusch, vill jag lova. ojojoj, skulle kunna stått där en evighet. men nu ska jag läsa lite bloggar, sen ska jag lägga mej bredvid mamma och titta lite på tv. hejsvejs.

Förkyld

jaha, då var man här igen. ännu en arbetsdag avslutad. även denna har varit bra. allt har inte gått på räls, kan jag väl inte påstå, vet inte vad jag hållt på med vissa stunder, men det har löst sej till slut iaf. haha.
nu har jag tydligen jobbat så länge så jag börjar kunna stammisarnas namn och något enstaka kundnummer. haha. det är fanken inte dåligt, vill jag mena ;b
idag var jag duktig och stängde kassan. lät jättekrångligt igår när cj visade mej, men idag klarade jag det helt själv utan att någon ens tittade på. hehe. så stolt så :D

nu har vi precis ätit makaronsallad och kassler och det supergoda vitlök-olja-chili-brödet :D nu sitter jag här och vilar magen lite. ska väl ner och titta på tv sen eller nåt.

och förkylningen fortsätter bara att bli värre. men på lunchen idag var jag iaf och köpte nässpray så det känns lite bättre. men jag ser ju ut som rudolf med röda mulen. haha. men den bjuder jag på :b

nej, nu ska jag kila. hejsvejs.


Onsdag

jaha, då var ännu en dag på jobbet avklarad. har gått väldigt bra idag, måste jag få säga. flutit på bra och så, faktiskt. har lärt mej en hel del nya funktioner och så också. hehe.
när jag och johan kom imorse såg vi att vi hade fått våra lönespecer. efter skatt fick jag 900 :) oerhört skönt att ha lite pengar igen :) bad anne att hon skulle dra extra mycket skatt på mej så att jag slipper restskatt sen. fick ju det förra året och det var inte ett dugg roligt. så det här blir nog bra, tror jag.

haha. överträffade faktiskt mej själv idag. jag pratade tyska! sen att jag bara sa typ hej och sen 417:- och sen hejdå, men det behöver man ju inte nämna högt. haha. men när jag hörde att dom pratade tyska blev jag jättenervös. kändes jättekonstigt. aja, nog om strunt.
eller jo, jag råkade ut för italienarna idag igen. dom förstår inte ens engelska knappt. det är tur att vi har bebben som kan italienska. hur som helst så råkade jag få iväg fakturan innan han hann säga att han skulle ha 20% rabatt och inte dom 15 som är inlagda. och jag blev lite smått nervös då också, för att dom är inte roliga att tass med. haha. men det löste sej för jag är så himla himla jättebra :D

förkylningen blir bara värre och värre. det går iofs hyfsat bra under dagen när jag är igång och inte tänker på det, men som allting så är det värst på morgonen och på kvällen. nu har jag börjat bli täpt i näsan och så också, så detta bådar inte gott, vill jag mena :b

nej, nu har jag väl pratat av mej för idag, tror jag. blev ju bara en massa goja ändå. haha. menmen, strunt samma. nej, nu går jag. hejsvejs.

Jobbat

jaha, då var andra dagen på jobbet avklarad. när jag och johan cyklade dit imorse regande det på oss. inte specillt roligt faktiskt :b men dagen har faktiskt varit bra. det mesta har flutit på som det ska.
däremot var det världens rush vid tio i sex i eftermiddag. oerhört roligt måste jag säga :b dom sista som kom till kassan kom kvart över sex, vi stänger vid sex, och dom hade en hel jävla vagn full med varor. och inte ursäktade dom sej och så.. nej, dom tyckte att cj skulle gå ut och skära täckduk åt dom, för tio minuter mer eller mindre spelade ju ingen roll. ååh, så less man kan bli. och jag som tyckte att dom verkade så himla trevliga när dom klev innan för dörren.. men ordet respekt vet dom nog inte vad det innebär.
nej, nu ska jag inte fortsätta klaga, tror jag. eller jo.. lite kanske. har skitont i knät. vet inte vad jag ska ta mej till. men NU är jag färdig.. för idag iaf. haha.

nej, nu ska jag slita johan från datorn och så ska vi titta på tv eller nåt :) hejsvejs.

Midsommar och jobb

midsommarhelgen var kanontrevlig! tyvärr var inte vädret jätteroligt, men vi hade mysigt när vi satt i husvagnen och spelade kort. vet inte hur många timmars kortspel det blev under helgen, men roligt är det :) naturligtvis knäppte jag inga kort, och har inte fått några av sara eller matilda än, men dom kanske kommer upp här senare.

nu kom jag precis hem från min första arbetsdag. riktigt jävla slut är jag. har fruktansvärt ont i benen och dessutom har jag gått och blivit sjuk! riktigt synd om mej är det faktiskt.
nej, men det har gått bra idag ändå. har lärt mej att nytt sätt att slå in bultar och skruv och sånt, så nu går det mycket smidigare. oerhört skönt. dock ska jag nog be om att få packa upp lite varor eller nåt imorrn när det är lugnt. tiden går fruktansvärt långsamt annars.

ja, men vilket bra inlägg detta blev. haha. men strunt samma. nu ska jag gå och kräva en benmassage av min kära pojkvän och sen ska jag sminka av mej och lägga mej och slappa framför tvn. hejsvejs.

Mot Gamleby

nu har jag precis packat in det sista i husvagnen. sitter här och tar det lugnt medan mamma fortfarande stimmar. hehe.
såfort pappa kommer hem så vi haka på vagnen och sen bär det iväg till gamleby :D ska bli sååå härligt att campa igen. och speciellt när vi är så många. blir nog en riktigt härlig midsommarhelg, tror jag.

nå, vad ska ni göra över midsommar?
hoppas alla får det kanon iaf. hejsvejs.

vår och matildas husvagn på tättö förra midsommar

Forever living

oh, vad jag tycker detta är roligt! nu har jag och mamma suttit och mixtrat lite med forever living och har tittat över vad vi behöver ha hemma och fixat lite med kvitton och så. dessutom har vi precis gjort ytterligare en beställning på produkter. lite sjuk faktiskt. vi, eller pappa med hjälp av oss, har precis startat detta och vi behöver redan fylla på vårt förråd :)

jag förstår inte riktigt varför men jag tycker att det är jätteroligt med allt detta. med att strukturera och planera och tänka framåt och sånt. passar mej perfekt. bara längtar till jag blir 18 och får hålla på med det själv :D

Morgon-motion

godmorgon. dagen började när mamma kom ner och väckte mej klockan halv nio. då var det bara att slänga på sej träningskläderna och springa halvmilen med mamma. okej, jag kan väl inte skryta med att vi sprang hela vägen, men tillräckligt långt för att vara stolta över oss själva :)
nu har vi precis suttit och ätit lite mackor för att ladda battierna igen. mumsigt. ska hoppa in i duschen alles snart nu.

idag vet jag väl inte riktigt vad jag ska göra, faktiskt. kanske ska packa husvagnen, men jag har ju nästan hela dagen på mej imorrn också, så vi får väl se hur jag gör. imorrn åker vi ju nämligen till gamleby hela gänget för att campa över midsommar :) blir nog riktigt roligt... det brukar det bli.

nej, nu ska jag läsa lite bloggar innan mamma är färdig i duschen. hejsvejs.



Jag och mamma efter bergsvandring i lofsdalen

Matilda-dag

igår eftermiddag kom matilda in till stan och hämtade mej och då åt vi lite och sen åkte vi ut till mormor.. dock inte utan baktanke. hehe. jag fick ju massa byxor av mamma förra veckan så jag lämnade dom hos mormor så att hon kunde sy upp dom. fick med mej klänningen och ett par byxor hem, sen orkade vi inte vänta mer. haha. men jag var iaf gullig och köpte en påse hemkola som tack ;)
efter det åkte vi hem till mamma och packade och sen åkte vi ut till matilda. var ute och gick med doddis en sväng och sen satte vi oss framför tvn och åt lite chips och dipp. så trevligt så :)

idag vaknade vi hyfsat tidigt, faktiskt. åt lite frukost och så, sen gick vi ut och städade husvagnen. vi är så himla duktiga så :) dock gick det lite fortare än vi trodde.
resten av dagen har vi inte gjort speciellt mycket. men nu på kvällen gjorde vi lite chokladbollar och så satte vi; jag matilda och adam, och spelade lite kort och drack vin. mycket trevligt det också :)

nu kom jag precis hem. pappa var gullig och kom och hämtade mej. ska väl gå och lägga mej snart, antar jag. ska titta lite bloggar först. hejsvejs.

Shop with no money

nu har jag och mamma precis varit nere på stan en sväng. jag köpte med mej två par skor och ett nagellack :) dessvärre är jag helt pank och dessutom skyldig mamma 200 :- nu. men det får det väl vara värt, antar jag. det var faktiskt skor som jag behövde och som jag kommer använda mycket och kan ha till allt :)

nu tänkte jag nästan gå och lägga mej en stund. det har åskat idag, vilket innebär att både mamma och jag är väldigt tunga i huvudet. vore skönt att ligga ner ett tag. men efter det ska jag väl måla på mitt nya lack antar jag. hehe. så spännande :)

And then?

jaha... ganska händelselös dag, faktiskt. gick upp så sent som halv tolv och vid halv två åkte jag, mamma, pappa, maria och claes ut till matilda och fikade lite. och när vi kom hem därifrån har vi mest suttit och pratat forever living. helt klart jättetrevligt :) har även lyckats sälja lite produkter till sara, så förhoppningsvis kan hon börja må bättre, det förtjänar hon definitivt.

nej, men vilket givande inlägg detta blev nu då. haha. bäst jag slutar.. hejsvejs.


Sverige - Spanien

nu har vi precis tittat på sverige- spanien- matchen. vilken jävla match. ojojoj. usch, vad jag har ärvt min mammas nerver. klarar ju inte av någonting. var jättenära på att gå därifrån flera gånger om. jobbigt värre.
blev absolut inte ett rättvist resultat. domarjävel, säger jag bara. snacka om att döma till spaniens fördel hela andra halvlek. solklar frispark till sverige precis innan 2-1 målet. menmen, nu blev det som det blev och det är bara att hoppas att allt går som vi vill dom kommande matcherna! lycka till sverige!

Studenten

i fredags tog mitt lilla hjärtegull studenten! stora pojken nu ju :)
på morgonen åkte jag, leo, birgitta, milla och jokke in till linköping där vi mötte upp matilda, mamma och mormor :) efter det gick vi bort till skolan och såg när dom sprang ut. han såg så himla stolt ut :)
när det var färdigt skulle dom åka lite lastbilsflak. då såg han ännu mer stolt och lycklig ut :) jag, mamma, matilda och mormor stannade kvar i linköping öch väntade tills han var färdig och dom andra åkte hem och plockade fram smörgåstårta och annat smått och gott som vi senare avnjöt.
han fick massa fina presenter och var nog väldigt nöjd med dagen, tror jag. min lilla älskling är vuxen nu :)

Forever living

Jaha, nu har jag börjar rensa min garderob också. uschusch, inte roligt alls. har hållt fast vid mina byxor alldeles för länge.. ganska deprimerande när ett par byxor, som man använde för två år sedan, bara kommer halvvägs upp över låren. menmen, förhoppningsvis blir min kära syster lite glad iaf.

nu har pappas
foreverliving - produkter precis kommit hem. jätteroligt att sitta och titta på alla nyttiga och hälsosamma produkter för både utsidan och insidan och kroppen.
något som jag ser fram emot att testa deras shampoo och balsam. jag har, i flera år, kört med ett shampoo som jag köper från min frisör. jag har nämligen fruktansvärt känslig hårbotten och har stora sår och det kliar jättemycket. förhoppningsvis ska även detta shampoo, som till största del innehåller aloe vera, hjälpa för min hårbotten och även vara bra för mitt hår. ja, det ska helt klart bli intressant att se resultatet, vilket jag återkommer med om några dagar när jag gett det lite tid.
  

Garderobsrensning

igår kväll, efter nio någon gång, kom mamma på att hon nog borde rensa ur sin garderob. så hon satte igång att prova massa kläder och allt hon inte kunde ha fick jag prova. fick med mej massa fina grejer. blir så himla inspirerad när jag får på mej någon stil jag inte brukar ha och ser allt som skulle vara snyggt till. bla tog jag en svart skjorta som var för stor för mamma och som var ganska gigantisk på mej, men till den ska jag bara ha mitt serica (stavning?) bälte, ett par leggings och några snygga lågskor. blir både snyggt och jätteskönt :D som sagt, fick med mej en hel del från mamma och vi kastade mycket, men hon har ändå hur mycket kläder som helst. men jag kan säga att nu är både min gå-in-garderob och min vanliga garderob proppfulla så det är nog dags att jag gör en liten rensning också :b

nu har jag precis dammsugit och dammat med mammas skitsnygga dammhandske. fruktansvärt jävla idiottråkigt. har inga problem med att städa mitt rum och så för det är liksom min skit- mitt ansvar, men guud var det är tråkigt att göra nån annans. fy fanken. aja, nog om det. 

nu vet jag inte riktigt vad vi ska ta oss för, men någonting hittar vi väl säkert på. jag kanske skulle ta och duscha och göra mej iordning och prova massa olika kombinationer av kläder och samtidigt slänga en del? hmm.. måste fundera en stund. hejsvejs.  

Städklubben

idag är mamma ledig och vi har varit riktigt duktiga, faktiskt. har fixat och trixat massor här hemma så nu är det jättefint, faktiskt :) men jag kan ju säga att det kommer dröja länge innan jag städar ett kylskåp igen. har gjort det två gånger under en veckas period. fy fan, säger jag bara! nån annan får göra det i min lägenhet sen ;) nej, men det känns bra att faktiskt ha gjort något med den här dagen.

jag har även varit duktig och ringt och beställt en tandläkartid. tänkte passa på nu när jag är hemma under sommaren. men jag vill verkligen inte dit. usch, jag har sån fruktansvärd tandläkarskräck. drömmar mardrömmar flera gånger i månaden, och det är faktiskt helt sant. det är jättehemskt! men den 11 augusti är det dags. då finns det ingen återvändo!

nej, nu ska jag lägga mej i sängen bredvid mamma och tycka synd om oss lite, tror jag. hejsvejs.

Ronja-jakt

förut när vi precis ätit ringde mormor och var helt hysterisk. hon var i stugan och ronja hade sprungit bort och hon kunde inte hitta henne någonstans. och hon var ju lite extra orolig eftersom dom inte varit i stugan speciellt mycket.. hon tänkte att ronja kunde gå vilse helt och hållet. hur som helst så kastade jag och mamma oss i bilen och gasade iväg till stugan. när vi kom fram var mormor och bilen borta, hon hade tagit den och gett sej ut och frågat folk. däremot var ronja precis där hon skulle. när hon såg oss komma sprang hon glatt fram och hälsade. så det var ju skönt att hon hittade hem helt själv iaf. haha.
när vi även fått tag på mormor igen åkte vi hem hit och så fick mormor lite mat och sådär.
sen när hon skulle åka följde jag och pappa efter i saaben för pappa skulle låna bgs såg, så då passade vi på att ta en runda på stan så att jag fick stadsträna lite ;b

idag har jag även varit duktig och städat mitt rum. hade ju en hel del grejer från gamleby som stod mitt på golvet. usch, det såg ut som ett bombnedslag. men nu är även det fixat, så jag är så stolt över mej själv så ;) nu kan man tom dammsuga. inte dåligt alls ;b

nej, nu ska jag nog gå och sminka av mej och gå och lägga mej, tror jag. hejsvejs.


Jobbtider

Goddag. nu har jag precis pratat med cj, min chef, angående sommarjobbet. ska jobba vecka 26-29 och om jag vill får jag även jobba 30-32. men jag ska jobba till 29 och bestämma därefter hur jag vill göra. kanske vill vara ledig en vecka däremellan eller nåt. men det blir nog bra. känns bra att inte behöva bestämma sej nu. haha.
bad honom även om att jag skulle få min lön för det jag jobbat hittills redan denna månad, och det skulle han fixa sa han, så jag behöver inte vara pank hela sommaren. haha.

nu sitter jag och johan och väntar på matilda och emelie. ska umgås lite med dom en stund.

nej, nu ska jag gå. hejsvejs.

Har man ingen pool så...

idag vaknade jag med feber igen. inte ett dugg jävla roligt :b tog dock en tablett och nu mår jag helt okej. men har varit duktig och legat i skuggan nästan hela dagen iaf.
förut blev jag dock både varm och rastlös så då plockade jag fram vattenspridaren och hoppade lite genom den. kände mej som en treåring. haha. men roligt var det.. och kallt ;b

nu sitter jag och johan och tar en paus från solen, igen. vet inte riktigt vad vi ska göra resten av dagen. är ganska låsta här hemma. fanken för varmt för att förflytta sig någonstans i annat än bil :b

nej, nu ska jag gå och göra nåt vettigare. hejsvejs.

Migrän, feber, sol och bad

godkväll. idag vaknade jag med migrän. inte ett dugg roligt. låg kvar i sängen till tolv, ungefär. när migränen släppte fick jag mina feberkänslor igen, som jag haft varje dag i en vecka nu. inte heller speciellt kul, men jag överlevde.
runt halv ett åt jag och johan en jättegod lunch som johan så gulligt tillagat åt sin sjuka flickvän. efter det kom matilda. hon har delat pass idag så hon var ledig mellan ett och fyra, så vi åkte till vår lilla strand vid krön och solade och badade. hade med oss kaffe och kakor också. så mysigt så. fick även i hundarna i vattnet lite :)
runt halv fem eller någonting satte johan igång att grilla. jättemumsigt blev det faktiskt. jag kan nog få användning av honom trots allt ;)

nu var precis sara och linus inne en sväng. linus ville hälsa på tissen och voffarna. doris skötte sej faktiskt jättebra, måste jag få säga. men jag bad johan sitta med henne i soffan och klappa lite på henne, så det gick så bra så. laban såg inte så himla nöjd ut, men han är så himla van så han bara låg där och lät sej bli klappad på. hehe. men linus var snäll, så det var ingen fara.

ikväll kommer matilda hit och ska sova här. blir lite smörgåstårta och morötter och dipp. blir nog en bra kväll, tror jag.

nej, nu ska jag gå. hejsvejs.

Sol och bad

igår jobbade mamma i västervik så hon skulle plocka upp mej i gamleby runt halv fyra. johan skulle ta ett tåg som var inne i gamleby tjugo i fyra, så det passade ju kanon. men när jag satt och väntade på mamma så ringde johan och sa att tåget han åkte med hade börjat brinna och dom stod och väntade på brandkår och grejer :b blev turbulent med vid tjugo i sex var dom framme i gamleby genom buss iaf. haha. så vi kom hem ganska sent :b när vi kommit hem gjorde vi inte speciellt mycket. gick och la oss ganska tidigt och tittade på emil i lönneberga :)

imorse vaknade vi vid halv elva. då gick vi upp och åt frukost och efter det kom matilda och plockade upp oss och hundarna och så åkte vi till krön och badade innan hon skulle åka och jobba. var där knappt en timma, men det var faktiskt lagom. kanonskönt i vattnet :)

nu sitter jag och johan och tar en paus från solen ett tag. är lite jobbigt att vara ute hela tiden. ska börja med maten alldeles strax, tänkte vi :) och så blir det tonfiskröra och rostade mackor till kvällen :D

nej, nu ska jag gå. hejsvejs.

Sommarlov!

SOMMARLOOOOV!!!! fy fan så jävla skönt! nu är det över för iår. studenterna har precis sprungit ut och jag sitter och väntar på mamma för att få ha ett tio veckor långt lov! wouwouwou! hallå livet!

avslutningen i kyrkan var jättefin, men tyvärr var inte nadja där.. hon fick nämligen ett stipendie. ååh, jag är så himla stolt över min lilla älsklingsflicka!

nej, nu ska jag ut i solen och värmen. ha det underbart!

Kökstädning

jaha, idag har jag städat till och från hela dagen. ska bara dammsuga en snabbis på mitt rum sen innan jag går och lägger mej, sedan är allt färdigt. har precis städat vårt gemensamma kök, vilket inte var speciellt roligt. alltså, varför måste jag ta på mej en ledarroll såfort någonting ska göras? varför kan jag inte vara som en liten myra och städa i en kvart och sen smita, som de andra 98% gör? nej, naturligtvis blir jag, och tre till, sist kvar och får göra allt skitjobb. 
bla skulle ju, naturligtvis, allting vara diskat och rent, så vi tog det som stod på diskbänken och körde igång en maskin. sedan när vi skulle ställa in det i skåpen var det en som sa att vi bör titta på de tallrikar och så som redan står i skåpen för dom brukar inte vara helt rena. och mycket riktigt.. folk ställer in smutsiga grejer i skåpen! bla var det en stekpanna som hade en stor fläck med fett! så fruktansvärt äckligt så det är ju sorgligt, alltså. aja, men nu är det gjort iaf och jag behöver aldrig göra om det någon mer gång!

nu sitter jag och linnea och väntar på att klockan ska bli halv, för då ska vi gå bort till grillplatsen där det vankas grillad korv :) mumsigt. dom andra är i stallet men kommer förhoppningsvis senare :)

nej, nu ska jag läsa lite bloggar. hejsvejs.

Flyttstädning

idag hade vi inget småföretagande, vilket innebar att jag passade på att flyttstäda mitt rum. det är väldigt mycket mer att göra än vad man tror, och då har jag ändå bara ett litet rum. stackars jäklar som flyttar från hus :b nu har jag iaf bara min garderob kvar och sen toalett och sånt, men det kommer nog gå ganska bra, tror jag.

nej, nu ska jag gå och äta lite lunch. hejsvejs.


Två- årsdag

idag har  jag och johan varit tillsammans i två år! det har varit två helt underbara år och jag är verkligen glad att jag har en så otrolig pojkvän. tack älskling för att du finns! du betyder massor för mej. älskar dej, hjärtat.

None

Tömt rummet

idag började vi vid halv tolv, vilket är skönt i och med att man kan sova länge, men jag blir så himla seeg när jag ligger kvar i sängen för länge. men jag kom upp tillslut iaf. hade en mattelektion som gick jättebra och efter lunchen hade vi småföretagande, vilket gick hur långsamt som helst, men det är smällar man får ta. efter det kom mamma och matilda hit för då var det dags att ta hemma ALLA mina grejer från rummet. går ju på sommarlov på torsdag och då ska allt vara ute. så vi packade bilen helt full. men jag tänker fanken inte vara på mitt rum mer än när jag ska sova nu. det är jättehemskt.. så tomt och nej, usch. men det är ju bara två nätter så jag får väl stå ut :b

när dom var här var vi även nere på byn och valde tapeter till min lägenhet. blev en grå fondvägg med ljusgrå blomrankor, eller vad man nu ska säga, och sen resten av väggarna grå. kommer nog bli skitläckert till mina grejer!

vet inte riktigt vad jag ska göra under kvällen, faktiskt. men det är sånt som märks. men nu ska jag gå. hejsvejs.

Shopping

idag slutade vi redan halv tio, så vid tjugo över tio satte jag och nadja oss på bussen och åkte in till västervik för att shoppa lite :) jag hittade massa roligt. köpte en limegrön duk till mitt blivande kök, två par leggings, smink och en skriksericerosa kjol :D nadja köpte massa som jag knappt har en aning om vad det var, men hon har iaf spenderat 1800:- idag. åt lunch på donken och lite senare fikade vi på tant grön :) ett måste. har verkligen varit en superbra dag med massa skratt och flams. det behövde vi nog båda två. var länge sen vi skrattade så mycket ihop faktiskt. riktigt bra dag.

när vi kom hem, strax efter fem, gick vi till matsalen och åt äcklig mat. därefter åkte vi ner till udden, där linnea och elinor redan var, och solade lite. skulle bada men så blev det inte :b efter det gick vi och köpte godis och sen fungi för en pizza för alla utom mej. hehe.
nu har vi precis kommit tillbaka till skolan och sitter här och degar lite, som vanligt.

har helt klart varit en underbar dag med oerhört mycket skratt. verkligen välbehövligt! tack brudar!

Sommarjobb

ojojoj, dålig uppdatering av mej. ber om ursäkt.

dagarna sedan sist har varit helt kanonunderbara. har mest tagit det lugnt och solat och badat och livet har varit oerhört bra. verkligen skönt, må jag säga :)
i lördags jobbade jag ju, som jag brukar, och när jag kom tillbaka från fikarasten säger carl-johan, min chef, att dom precis satt och pratade om mej. då berättade han att dom hade bestämt att jag skulle få ersätta birgitta, som jobbar i kassan, under hennes semester och lite utöver det! det innebär alltså att jag äntligen fått ett sommarjobb! blev så lycklig att jag höll på att börja gråta. tydligen är dom supernöjda med mej och allting har verkligen funderat kanon! känns superbra.
när vi kom hem så skulle jag ringa och berätta för mamma och pappa, men då säger johan att det inte behövs för dom vet redan om det, dom jäklarna. och tydligen visste även matilda om det. så den enda som inte vetat att jag har sommarjobb är jag själv! :b

nej, nu ska jag läsa lite bloggar. hejsvejs.