I´m walkin' on sunshine

förut bestämde jag mej hux flux för att ta mej en joggingtur. så jag snörade på mej skorna och gav mej ut. sprang upp för trapporna till garpe, sprang hela rundan och sen tillbaka. (en strecka på ungefär 4km, skulle jag tippa på) det var bara det att eftersom jag kom in mitt på spåret skulle jag ju fortsätta efter den egentliga startplatsen.. det skulle jag nog inte gjort. sprang lite vilse. tyckte inte riktigt att jag kände igen mej, men jag trodde att det mest berodde på att jag inte sprungit där denna årstid eller nåt. haha. men tillslut så kom jag ut på rätt väg igen iaf :) och sen när jag tillslut hittade tillbaka ut på berget och skulle ta trapporna ner igen, sprang jag åt fel håll. haha. himla bra att det är en flaggstång precis vid trapporna så man vet vart man ska. så jag hittade tillslut rätt iaf.
när jag var påväg tillbaka lyssnade jag på en kväll i juni och i´m walkin' on sunshine. trodde inte att leende joggare existerade, men jag hade fel.. jag fick så himla mycket spring i benen och mådde bara såå bra! kände mej så fri och så lycklig! dessvärre har jag, som vanligt, fått skavsår i hålfoten, men det är smällar man får ta. det går över. jag är bara så himla stolt över mej själv!  

nu har jag precis ätit spagetti och köttfärssås. himla smidigt och ha köttfärssås i frysen. var bara att värma den och koka lite pasta. jättesmidigt :) och gott. hehe.
nej, nu ska jag faktiskt gå och diska. var bara tvungen att sätta mej här en stund först. hejsvejs.


Kommentarer
Postat av: Anna

Hehe, nej det är nog inte så många som vet. Ska dit på fredag och kolla på den och då får vi bestämma om vi vill ha den... vilket vi troligtvis vill =) annars får vi vänta på att en annan lägenhet blir ledig.. :) den ligger i alfta iaf =)

Postat av: kats

så härligt med en joggingtur...

Förstår att det är skönt med egen lägenhet... nu ska ju anna som du sett... flytta... Men jag förstår er... måste ju vara OOOOoootroligt skönt att slippa era familjer ju;-)) fniss fniss



kramelikram

2008-08-24 @ 20:42:36
URL: http://kats.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback