fredag

godmorgon. sitter i datasalen nu och ska ha data. har dock ingen jävla aning om vad jag ska arbeta med eftersom jag är färdig med allting :b men jag får väl sitta och lägga spindelharpan och kungen eller någonting :b

okej, det var någonting jag skulle berätta om gårdagen men nu kommer jag absolut inte ihåg vad det var. haha.

efter att jag slutat idag, dvs efter denna lektion (skönt med fredagar här på valstad), så ska jag och matilda åka upp till linköping och handla lite julklappar och förhoppningsvis kan jag hitta en födelsedagspresent åt min lilla älsklingsplutt också. men det återstår att se.

nej, nu har jag väl inte mer att skriva. inte för att något av det andra varit speciellt vettigt men ändå. hehe. nej, nu ska jag, tro det eller ej, läsa lite bloggar. hejsvejs.

övernattning

hejhej. var ett tag sedan jag skrev nu :b igår efter skolan åkte jag in till västervik för att träffa mamma. vi gick vi stan och tittade runt lite. efter det gick vi till harry´s och åt jättegod middag. väldigt mysigt. när vi ätit färdigt åkte vi hem till gamleby, eftersom mamma sov hos mej inatt. när vi kom fram gick vi till fritid och lånade lite filmer och sen tittade på pirates of the caribbean och åt lite chips och godis. var så himla mysigt så :)

nu sitter jag och har lektion. har precis gjort färigt mitt arbetsliv naturbruk- arbete så jag fördriver lite tid nu. efter denna lektion har jag arbetsmiljö och säkerhet. håller på att kräkas av bara tanken :b

efter att jag slutat ska jag åka in till västervik idag igen eftersom jag och mamma inte hann gå i alla affärer igår :) får se om jag hittar nåt fint jag kan få i julklapp. hehe.

nej, nu ska jag, som vanligt, läsa andra bloggar. hejsvejs.

En sista längtan

Som en sol

Sänker sig i fjärran

Bleknar hon

Vid tanken på det kommande.


Som höstvinden

Sveper gatorna

Attackeras hon

Av tankarna och känslorna


Varför

kan ingen hjälpa henne?

Finns det ingen som hör

Hennes rop på hjälp?


Som eld

Brinner i natten

Bränner tårarna

Bakom hennes ögonlock.


Varför

Finns där ingen utsträckt hand?

Är det ingen som ser

Paniken i hennes ögon?



- av Kajsa  Allvin 2006- 08- 16


duktigt

runt klockan halv ett idag pratade jag lite med sara. hon ville att jag skulle komma in och dansa med henne. fattade ingenting först men sedan kröp det fram att hon köpt en sån där dansplatta. jag blev helt exalterad så några minuter senare var jag inne hos henne. och mycket riktigt var det skitroligt. och oerhört jobbigt. världens jävla träningspass blev det. svetten bara rann om oss.. men kul hade vi. vi höll på med det till strax efter fyra, då pappa ringde och fråga när maten skulle vara färdig. hade helt glömt bort att jag lovat att laga mat idag, så jag sprang in till oss och gjorde spagetti och köttfärssås.
efter det satte jag och mamma oss med mitt arbete och jag fick faktiskt den ena delen färdig. så otroligt idiotskönt. sedan kom matilda hit och efter det har vi suttit vid köksbordet och gaggat och skrattat en hel del. oh, det är så skönt att vara hemma ibland :)

imorrn ska jag upp till verktyg och mekaniska och intervjua, eller vad man nu ska kalla det, katta om deras arbete för miljön typ. ännu en del av mitt arbete. och efter der kommer mormor hit och så ska jag och mamma hålla på med arbetet lite sen på eftermiddagen. ser ut att bli en bra dag imorrn :)
sen på kvällen åker jag äntligen till johan och ska vara där resten av helgen :D

nej, nu ska jag gå och tvätta av min ansiktsmask som jag har på mej. godnatt. hejsvejs.

it´s all fucked up

jaha, då var man hemma igen. vet inte riktigt vad fan jag ska ta mej till. dessutom läste jag nyss inlägget jag skrev för någon vecka sedan. varför? varför? gud, jag orkar inte! jag vill inte. snälla någon, ta mej bort från den här skiten.

nej,  nu ska jag gå och göra iordning lite frukost och gå och lägga mej igen....

myshelg med älsklingen

igår eftermiddag kom johan till mej. och eftersom vi var ensamna hemma hela eftermiddagen och kvällen, hade vi lite myspys. lagade god mat och lite senare åt vi chips och dipp och tittade på film. var så trevligt så.

imorse vaknade vi runt halv nio, tror jag, och då vara det bara att gå ut med hundarna. när jag kom tillbaka höll johan på att koka ägg åt mej till frukost :) han hade även börjat plocka ur diskmaskinen så att jag skulle slippa det. vilken klippa :) resten av dagen har vi mest tagit det lugnt.

nu kom vi precis hem från ica. har varit och handlat lite mat och så. ska äta ugnsbakat potatis ikväll. men eftersom jag inte tror att jag klarar mej på bara det hela kvällen får det bli lite fruktsallad också. men inte mej emot :) ser ut att bli en bra eftermiddag idag också :)

nej, nu ska jag läsa lite bloggar, tror jag. hejsvejs


I´m back

igår åkte jag, mamma, emelie och matilda ner på stan en sväng och kollade runt lite, men jag var duktig och inte köpte någonting. lite senare åkte jag och sara ut till matilda. på eftermiddagen åt vi lite tacos och så spelade vi lite wii. på kvällen åt vi fruktsallad och tittade på film. var så himla mysigt så.

nu är jag tillbaka i gamleby och precis haft utvecklingssamtal. det gick väl hyfsat, men jag tycker inte om det precis :b

nej, nu har jag data så jag tänkte jobba lite med växt- och djurliv. ha det bäst. hejsvejs.

hemma!

jaha, då var jag äntligen hemma. känns oerhört skönt faktiskt. just nu sitter jag bara och lyssnar på musik och bara är trött och seg. vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll, men förhoppningsvis ska jag väl umgås lite med mamma och sitta och prata och så. och eftersom jag har lämnat bönderna i gamleby blir det inget bonde söker fru ikväll. nej, istället får jag titta på akademin för det okända. eller ja, lite frivilligt är det väl kanske, men vad gör man inte för att få umgås lite.

nej, nu ska jag titta vidare lite. hejsvejs.

massa snö!

när jag skulle gå till matsalen för att äta frukost imorse möttes jag av världens snöoväder. det är hur mycket snö som helst ute, och det bara fortsätter vräka ner. jag är så lycklig! haha. synd bara att jag inte har så mycket bra kläder för pulkaåkning och sånt här. hehe.

troligtvis ska jag åka hem ikväll. håller på att bli förkyld och vi har friluftsdag imorrn. ska vara ute halva dagen och sen ha lite andra aktiviteter. det känns ju liksom inte helt rätt att riskera att bli sjuk såhär nära inpå lovet då det är så mycket som måste göras. och eftersom mamma och pappa ska hit till gamleby på utvecklingssamtal på fredag så är det ju ingen större fara, eller hur? eller? hmm.. ja, jag vet inte. har inte riktigt bestämt mej hur jag ska göra än. men det är sånt som får märkas.

nej, nu var det ju faktiskt så att jag satte mej här för att plugga lite så jag ska bara läsa lite bloggar och sen ska jag vara lite duktig :) hejsvejs.

dagarna som gått.

i fredags åkte vi, dvs jag, johan, birgitta och leo, till kristianstad för att hälsa på milla och jokke. på fredagen gjorde vi inte så mycket. åt gott och hade det trevligt och så bara.
på lördagen skulle vi gå på julmarknad men jag hade sån migrän så jag stanna hemma istället. vi skulle nämligen spela bowling på kvällen och  jag ville hellre kunna vara med på det. och det kunde jag också ;b det var mycket roligt. var nog länge sen jag hade så jävla idiotroligt faktiskt. hehe :) när vi gick från bowlingen gick vi in på subway och burger king för att köpa lite mat och ta med oss hem. så det satt vi och vräkte i oss en stund senare. efter det la vi oss och tittade på en film, som jag inte tror att någon, mer än möjligtvis johan, såg mer än tio minuter av.. vi löd kroppen ganska snabbt och somnade när vi väl lagt oss ner. hehe.
på söndagen var det bara att packa ihop och så och åka hem. vi kom iväg ganska skapligt så dom släppte av mej i vimmerby så att jag kunde vara hemma några timmar innan jag åkte till gamleby. det var väldigt skönt att få komma hem lite faktiskt :)

igår hade vi styrketräning på idrotten och jag fick träningsvärk redan igårkväll, så ni kan ju ana hur jag mår idag :b på kvällen igår var jag och nadja duktiga och räknade matte :) och efter det satt vi och tittade på tv och låg och pratade lite och så. mycket mysigt.
idag gick jag upp strax innan sju och gick iväg och åt frukost. efter det gick jag och la mej igen och gick inte upp förrän vid elva. börjar nämligen inte min första lektion förrän vid tolv, men var ju tvungen att hinna äta och så innan.

det har kommit massor av snö ute. dessvärre är det inte så kallt så det blir bara blask av det hela. inte alls kul, faktiskt. men förhoppningsvis kan det bli lite kallt snart så att snön ligger kvar :)
 
nej, nu ska jag gå till min lektion. ha det bäst. hejsvejs.

överaskade

på eftermiddagen idag hade vi växt- och djurliv, som vanligt. och när lektionen var över sa vår lärare att vi skulle sätta oss tillsammans allihopa på fikat. lydiga som vi är gjorde vi det, dock väldigt fundersamma över varför. men när vi suttit ner en stund kommer boman, läraren och kocken ut med världens mest gigantiska tårta (nå, det kändes så iaf). vi satt som frågetecken allihopa och boman förklarade att han var så otroligt stolta över oss, då så många av oss fått mvg på provet vi hade för några veckor sedan, så han tyckte att det var värt att fira. så oehört jävla gullig, va? var nästan så att jag blev tårögd. och dessutom är det nog en av de godaste tårtor jag någonsin ätit ;)

onsdag

idag vaknde jag trött som ett jävla hus. ville verkligen inte gå upp. men jag pillrade mej iväg till matten och det gick ganska bra, faktiskt. efter det hade vi kemi. vid halv två samlades vi åter igen för att få information av stefan om individuella valet. det var faktiskt väldigt skönt.. kan känna mej lite lugnare nu iaf :) får se sen vad jag kan pussla ihop bara. hehe.

ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. ska nog ta det ganska lugnt, tror jag. är så himla trött.

nej, nu ska jag nog plugga lite, tror jag. hejsvejs.

tisdag

idag gick jag, som vanligt, upp och åt frukost klockan sju. efter det gick jag och la mej igen och hade inte lektion förrän vid halv elva. väääldigt skönt att ha sovmorgon. dagen har varit bra idag. lite väl seg bara, men jag överlever :b  nu har jag precis haft min sista lektion och tänkte jobba lite med mitt arbete nu. jag är så duktig så ;b

ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. men det blir väl att vara på fritid, kan jag tänka mej. hehe.

nej, nu ska jag sätta igång med arbetet så att jag verkligen tar tag i det där. hejsvejs.

I fucking did it!

Det är så gott att må gott igen
Det känns som så länge sen

glömde skriva det förut men vi hade en väldigt intressant svensklektion förut. vi fick ut ett papper med tre dikter, eller vad man ska kalla det, som alla handlade om ideal och självkänsla. bla var det en tjej som hade skrivit om hur hon hennes läppar ler och ögonen tindrar, men när hon kommer hem och in på sitt rum undrar hon varför alla spelar en roll. 
en annan handlade om hur man kan vara stark som en oxe på utsidan men på insidan är man skör som en blommas stjälk. 
när vi läst dessa skulle vi diskutera dem i grupper och sedan prata om dem i klassen. jag måste bara få säga att det är fruktansvärt skönt att kunna prata om något som faktiskt berör mej så pass mycket, men kunna tänka att detta är passé.. den perioden är över. det var väldigt skönt att verkligen kunna inse hur jävla bra jag mår nu.. att jag verkligen lyckades ta mej igenom den svåra tiden. I fucking did it! 

jag vill också ge ett stort tack och en massa pussar och kramar till alla som stöttat mej genom det här.. (oh nej, nu börjar jag gråta..) framför allt till min familj.. hade aldrig varit där jag är idag utan er. jag har hela mitt liv att tacka er för. jag hoppas att ni vet att jag älskar er.. oerhört mycket. tack för att ni finns! 

back to school

godkväll. jaha, då var första dagen efter lovet avklarad. det har dock inte varit så jättebra, precis. jag har varit helt slut och känt mej hängig och nu på kvällen har jag varit väldigt illamående och så. så vi får väl se om det är någon vinterkräksjuka som är på g eller om jag enbart hade en dålig dag. hehe. jag har legat och vilat mej sedan vi slutade så det känns iaf lite bättre nu. men imorrn får det bli att ta nya tag igen.

nu har jag precis varit jätteduktig och börjat med arbetet vi fick innan lovet. känns väldigt skönt att vara igång iaf, så det ska nog gå bra det här.
nej, nu ska jag läsa lite bloggar, som vanligt. sen har jag ju lite biljard- spelande att ta igen ;b hejsvejs.

mysigt i dagarna två

godmorgon, eller vad man nu säger klockan halv tolv :b

igår var jag och johan på stan en sväng. köpte lite julklappar och så. han köpte en åt sin mamma och jag åt morfar och mamma :) blev så bra så.
på kvällen var vi ensamna hemma, så vi åkte och hyrde en film. först åt vi jättegod mat och sen kurade vi ihop oss i soffan och åt ytterligare lite onyttigt och hade det så mysigt så :)

just nu och johan och pappa iväg och handlar så då passar jag på att skriva lite här. birgitta och leo kommer snart hit så då ska vi, alla sex, gå ner till alv och gå på höst- och hantverksmässan. jättemysigt. tyvärr stänger dom jättetidigt iår så det hinner inte bli mörkt, men vi får hoppas att det blir mysigt iaf :) efter det ska leo och birgitta stanna här och äta lite middag och så. blir nog en vääldigt trevlig dag, tror jag :)

nej, nu ska jag läsa lite bloggar. hejsvejs.

I´m in love

Nehej, nu har jag varit väldigt dålig igen. får skylla på att jag har lov.. sitter i vid datorn någonting.
i fredags åkte jag till johan och var där till i tisdags. vi gjorde inte så mycket. tog det mest lugnt och spelade massa wii :) och här hemma har det flyttats möbler. inte alltför ovanligt :b men vi är mycket nöjda allihopa.
ikväll kommer  johan hit :) längtar jättemycket. ååh, vad jag älskar min lilla pluttunge.

igår slutade jag med min medicin. än så länge känns det faktiskt helt okej. får hoppas att det fortsätter så.

anledningen till att jag bloggar så tidigt som klockan åtta är att jag ska åka och klippa mig om en halvtimma. ska bli så otroligt jävla jätteskönt. har så himla långt hår :b

nej, nu ska jag gå och borsta tänderna och så. ha det bäst. hejsvejs.