Äntligen helg

igår efter skolan åkte jag in till västervik för att ha körlektion. och när jag klev av tåget blev jag intervjuad av svt angående alla problem som är med tågen på den sträckan. så igårkväll var jag på tv. coolt va? ;b

körlektionen gick faktiskt väldigt bra. tyckte jag iaf. haha. sen vet man ju inte riktigt vad hasse tyckte ;b det var bara lite smågrejer som inte var helt kanon.
när jag kört färdigt kom matilda och hämtade mej, så vi gick på stan en sväng. jag köpte ett par rosa-orange shorts. dom var superfina, så jag kunde inte låta bli att köpa dom trots att det är flera månader kvar innan jag kan använda dom :b

när vi var färdiga på stan åkte vi hem till mej där johan väntade. på kvällen åt vi tacos och satt och tittade på tv. väldigt trevligt faktiskt :)

nu är jag hemma i vimmerby. jag och johan ska vara hundvakt i helgen, medan mamma och pappa är i örebro och kollar på footloose. hoppas att dom får riktigt roligt :)

ikväll blir det god middag och sen kommer sara in lite senare ikväll, tror jag. sen blir det förhoppningsvis let´s dance och lite onyttigheter :)

men nu ska jag läsa lite bloggar. har ju ändå inget vettigt att skriva här, känner jag. hejsvejs.

Johan-besök

efter skolan igår gick jag hem och pluggade en snabbis. efter det kom elinor till mej. runt halv åtta gick vi två och kajsa en långpromenad. var ute i en timma. väldigt skönt :) efter det gick vi upp till mej en sväng. innan dom skulle gå var det några killar som höll på att skrika en massa i byggnaden. det var jätteläskgt :b vi blev lika rädda allihopa. men som tur var så hörde jag senare på kvällen att dom gick ut, så då kunde jag sova lugnt iaf. haha. man vet ju aldrig vad som kan hända.

på förmiddagen idag var jag och anna och gymmade. jag hade träningsvärk från i måndags så det var extra jobbigt. men det är ju ändå så otroligt skönt :)

efter skolan idag gick jag hem och pluggade lite och sen gick jag och mötte johan på station. nu sitter vi och väntar på att klockan ska bli halv åtta. johan ska nämligen bort till körskolan och boka en körlektion. skönt att han äntligen tar tag i det där :)

nej, nu ska jag ta och läsa lite bloggar. hejsvejs.


Motion och fruktsallad

Godkväll. skulle ju på aerobics ikväll, men hon var skadad så istället var det motion, hette det. det var väldigt likt det man gör på friksis&svettis. det var roligt, men fruktansvärt jobbigt. jag är helt död i hela kroppen nu. men det som är så himla skönt med det passet är man att tränar både styrka, smidighet och kondition.. hela paketet liksom. så jag vet inte riktigt om jag ska fortsätta på aerobics eller börja på motionen istället :b vi får se. kanske går varannan vecka?

efter passet så gick jag, nadja, elinor och kajsa upp till mej och åt fruktsallad och satt och pratade. dock var vi jättetrötta allihopa och kajsa och elinor ska upp halv fem imorrn för att ha stalltjänst, så dom gick hem typ kvart över nio. känns väldigt konstigt att klockan är så lite och dom redan gått. haha.

nej, nu ska jag nog lägga mej, tror jag. godnatt.

Göra massa nytta- dag

idag hade vi bara samhäll. eller ja, på dom andra två lektionerna frågade jag om jag inte kunde få jobba hemma, och det gick bra. detta innebar att jag slutade strax efter tio. inte helt fel, det inte. och vad mycket man hinner med när man är ledig. jag har hunnit plugga massor, tvätta, vattna, äta, bytt lakan, diska och lite annat småplock. helt underbart :) nu sitter jag här och kopplar av ett tag. det behövs det också, kan jag säga.

ikväll är det aerobics som gäller. himla skönt. får se hur mycket jag har glömt bort. jag har ju inte varit på två veckor nu :b men det ska säkert gå bra.

nej, nu ska jag läsa lite bloggar sen ska jag nog plugga lite till, tror jag. hejsvejs.

Söndag

jaha, igår var det jobb som gällde igen. var oerhört lite folk igår också, men timmarna gick ganska fort ändå :b

på eftermiddagen satt jag och birgitta och tittade på några det onkända-avsnitt och så. mycket trevligt. och vid klockan åtta var det naturligtvis melodifestivalen. dock blev jag inte speciellt imponerad. jag har ju sagt i flera år att jag inte ska titta på det, så jag förstår inte riktigt varför jag ändå fortsätter :b

idag har jag bara suttit framför tvn än så länge. johan sitter just nu på bussen upp till stockholm. han ska nämligen på ACDC ikväll. hoppas att det blir riktigt roligt för honom. dock har jag sagt till honom att han måste skicka massa sms under dagen och natten så att jag vet att han lever. haha. märks det att jag är släkt med min mamma, eller vad? ;b

nej, nu ska jag läsa lite bloggar. sen ska jag äta och sen bär det iväg hem till gamleby och kaninisarna :) hejsvejs.

Jobbat

igår åkte jag och mamma till gamleby för att lämna min kaniner och lite av min packning som jag haft med mej hem efter lovet. efter det åkte vi vidare till åtvidaberg.
igårkväll gjorde vi inte speciellt mycket. jag tittade på knutby-vägen hem. det är verkligen helt sjukt. helt ofattbart. den filmen visar verkligen vilken makt folk kan ha. helt vanliga människor som blir så totalt hjärntvättade. nej, det är verkligen skrämmande.

idag har jag jobbat hela dagen. kom precis hem. det har gått bra, men det har varit sååå tråkigt. har inte varit nåt folk alls, i princip. så det har blivit en hel del aftonbladet och jag har lagt många kungen, harpan och spindelharpan. haha.

ikväll är det let´s dance som gäller. utöver det vet jag inte. jag är ganska trött så det blir väl ryggläge, antar jag.

jag måste verkligen ta tag i mej själv och ringa en sjukgymnast. jag står snart inte ut mer alltså. och det känns som att det bara blir värre och värre för varje vecka som går :b

nej, nu ska jag gå ner och vänta på att maten blir färdig. hehe. hejsvejs.

Övernattning hos syster

i tisdags eftermiddag följde jag med matilda hem till henne. på kvällen åt vi tacos och spelade wii fit och gjorde lite pilates. så roligt så :)
igår var vi jättesega hela förmiddagen. låg i soffan och tittade på tv enda fram till klockan tolv. då tog vi tag i oss själva och gick en promenix med doris. (ibland är det ju tur att man har djur så att kroppen kommer igång.) efter det gjorde vi jättegod mat och så, och vid halv fem åkte vi på auktion. det var första gången jag var på auktion, men det var ganska kul. men medelåldern är ju ganska hög om man säger så. hehe. matilda och adam ville ha en fotölj, fälgar och en mobil, men det var nån himla gubbe som absolut skulle ha den där fotöljen, så det blev tyvärr inget :b
efter auktionen åkte vi hem till vimmerby. var hemma halv tio ungefär, tror jag.

idag har jag faktiskt varit duktig och ringt runt och sökt praktikplats. just nu väntar jag på ett en från handikappomsorgen ska ringa tillbaka och så ska jag återkomma till kalmar tingsrätt imorrn eller på måndag, så vi får väl se hur det blir :)

nej, nu ska jag läsa lite bloggar, faktiskt. hejsvejs.

Gamleby och Västervik

godkväll. imorse ringde klockan vid halv sex. inte roligt alls :b vid halv sju åkte jag, mamma och sara mot gamleby. jag glömde nämligen att hämta ut några böcker från biblioteket och mamma skulle ändå jobba i västervik så då tog vi svängen där över. kändes väldigt konsigt dels att vara i gamleby när jag inte riktigt behöver, men framförallt att vara i min lägenhet i flera timmer utan några kaniner :b
på förmiddagen låg jag och sara och tittade på det okända-avsnitt och sov i omgångar. riktigt skönt. strax efter ett gick vi bort till biblioteket och efter det tog vi bussen in till västervik och tog en fika och så, för att sedan åka med mamma hem vid klockan fyra. tack för sällskapet, sara :)
nu har vi precis ätit middag. blev kycklingsallad med tzatsiki (stavas det så?) till. jättegott.

ikväll ska jag nog  inte göra någonting. är hur trött som helst och skulle helst av allt bara vilja gå och lägga mej redan nu. men jag ska nog passa på att borsta bosse och bettan lite, tror jag. det behöver dom. fast först och främst ska jag läsa lite bloggar. hejsvejs.

Osammanhängande babbel

Hejhej. igår på kvällen åt vi tacos och efter det åt vi en jättegod efterrätt som jag och mamma hade gjort tidigare på dagen. nu kommer jag inte ihåg vad den heter, men gå in på mammas blogg och kolla: tootoolah.
På kvällen kom sara in en sväng också. mycket trevligt :) vi två och mamma och pappa satt och tittade på på spåret och let´s dance :) efter samantha somnade jag som en stock. var hur trött som helst.

idag hade mamma gjort frallor i ugnen till frukost. himla gott :)
efter det la jag mej i sängen och tittade på knutby-vägen hem. (mamma spelade in det åt mej i torsdags) det är ju helt ofattbart alltså. jag ska absolut försöka se de andra två delarna också.

nu sitter jag och anna och håller på lite med fysiken. men vi har nog äntligen löst det, tror jag, så nu är det bara att skriva ihop labbrapporten och sen är vi färdiga med hela uppdraget :D sååå skööönt!

ikväll ska mamma och pappa till hast och jag tror att jag ska följa med dit. det är ju mycket trevligare att vara där och äta trerätters och spela spel än att sitta här hemma själv och uggla :b

just det, det är ju alla hjärtans dag idag. himla sorgligt att jag är i vimmerby och johan i åtvid ;b menmen, vi bestämde att vi skulle fira det någon annan dag istället. haha. romantiskt va? ;) men om jag ska vara helt ärlig tycker jag inte att det är något speciellt med det, men jag tycker samtidigt att det är en fin tradition :)

alltså, det märks att jag har tråkigt för det blev ju bara en massa osammanhängande babbel detta. nästan så att det börjar lika kats blogg ;D
bäst jag slutar. hejsvejs :)

Sportlov!

jaha, då var man hemma i vimmerby. nu har jag en hel veckas lov framför mej. sååå himla skönt. och så oerhört välbehövligt. nu ska jag bara se till att göra färdigt det sista på fysikuppdraget så att jag kan lägga det bakom mej. himla skönt. fick förresten tillbaka till idrottsprov idag. vg+ :) skapligt chockad jag blev. jag tyckte ju att det gick käpp rätt åt.. men det gjorde det tydligen inte.

ikväll ska vi äta tacos här hemma. vet inte riktigt vad vi ska göra mer, faktiskt. jag ska väl, som sagt, hålla på en del med fysiken, kan jag tänka mej. men jag har bara en labbrapport kvar att skriva, så det ska nog gå ganska bra. bara jag lyckas reda ut formeln så :b nej, men fasen vad tråkigt det här blev då. uscha.

nej, jag ska gå och se till att kaninerna lever. dom brukar ju vara lite småchockade när dom har åkt bil ;b

Fullt hus

igår efter skolan gick jag och nadja till gymmet. såå himla skönt. vi var hemma hos mej vid halv sju ungefär. då lagade vi lite mat och strax efter sju kom anna och linn hit. och strax efter åtta kom även elinor och plingade på dörren. så himla trevligt så :) vi skrattade så vi hade kramp i magen allihopa :)
anna skulle dock upp och mjölka klockan fem så hon och linn gick strax innan tio. nadja stannade till strax efter tio och elinor kom iväg halv ett. haha.
det jag tycker är så himla skönt med dessa människor är att man verkligen kan prata om allting på en och samma gång. ena sekunden skrattar vi jättemycket, men man kan även prata om allvarliga saker. oerhört skönt :)

nu har jag precis haft dagens enda lektion dvs idrott. hade handboll idag. riktigt jätteroligt faktiskt :)

nu sitter jag och väntar på klockan. ska alldeles snart ta tåget in till västervik och ha körlektion. nej, det är bäst jag klär på mej nu faktiskt. hejsvejs.

Onsdag

godmorgon. igår fick jag tillbaka mitt samhällsprov som jag skrev förra veckan. fick endast 0,5 fel! helt sjukt bra :D däremot skrev jag idrottsprovet och det kändes inte alls bra :b dels hade jag ont i huvudet och så var jag trött och så, så jag kunde verkligen inte formulera mej, kände jag :b menmen, vi får väl se hur det gick.

på kvällen var kajsa och elinor här och gaggade. som vanligt gjorde vi inget speciellt, men hade oerhört roligt ändå :D

nu ska jag alldeles snart åka iväg till skolan. börjar inte förrän halv ett, så det blev en ordentlig sovmorgon idag. så himla skönt. det behövs verkligen emellanåt :)

nej, nu ska jag läsa lite bloggar. hejesvejs.

Måndag

idag har det varit en väldigt bra dag i skolan. har varit både roligt och lugnt och så som det ska vara. dessutom slutade vi vid halv tolv, och det är ju inte helt fel, vill jag mena :) och som pricken över i:et har det varit världens vårväder idag :) solen skiner och fåglarna kvittrar. helt underbart! :D

när jag kom hem fixade jag kaninburen lite och diskade och så, och nu har jag precis pluggat till idrotten. jag känner mej inte färdig, men just nu känns det som att jag skiter fullständigt i hur det går. jag har iaf pluggat så pass mycket att det borde räcka till ett vg, så jag struntar i resten nu ;b

snart kommer anna hit en sväng. vi ska plugga lite tillsammans. himla skönt att ha någon att plugga med. blir mindre tråkigt då, om man säger så ;b efter det kommer pappa hit. han ska hjälpa mej lite med fysiken och så ska han fixa så att min tevedosa fungerar. jag har varit utan dosa i flera månader, så jag hoppas verkligen att det fungerar. det är så frustrerande. speciellt på kvällarna när man ligger i sängen och så inser man att man nog vill sänka ljudet lite. och sen när man kommer tillbaka till sängen hör man ingenting istället ;b

nej, nu ska jag gå och handla lite. hejsvejs.

Stressigt värre..

jaha, igår skulle jag ju, som sagt, till johan. och när jag hade 100m kvar till station eller nåt såg jag tåget rulla in. så jag fick springa sista biten för att hinna. dessutom gick skosnöret upp precis då, så det måste ha sett mycket graciöst ut! men jag hann iaf :) men när vi kom till falerum blev vi stillastående i ca 20min för att vi var tvugna att vänta på att mötande tåg. detta ledde då till att jag fick stressa ner till jobbet för att leo inte skulle behöva vänta på mej. haha. men det gick ändå, det också :)

igår tittade vi på let´s dance och efter det somnade jag som en stock. trodde inte att jag skulle göra det för jag sov nästan två timmar precis innan åtta. haha. men det gick :)

idag har jag jobbat. var sååå segt. knappt inget folk alls. och inga varor att packa upp eller någonting.. och jag kan säga att både aftonbladet och expressen blir väldigt tråkigt efter ett par timmar ;b

när vi hade ätit lunch satte jag mej och pluggade förut. jag som har som princip att aldrig plugga på helger och lov bröt det igen. men precis som förra helgen så är det för att inte vara stressad i veckan istället ;b är fortfarande långt ifrån lugn, men det känns ju lite bättre iaf.

nu har jag precis sovit i två timmar. är ungefär lika trött som när jag gick på mina mediciner förut. då fanns det inget stopp på mej, och det gör det inte nu heller, känns det som ;b men det är ju bara en vecka kvar och sen är det ju lov :)

nej, nu ska jag läsa lite bloggar. ska nog snart hjälpa leo att laga mat. blir grekisk pytt ikväll. såååå gott! :D hejsvejs.

Körlektion och 18-årsfest

Körlektionen igår gick väldigt bra, faktiskt. dock tyckte han att jag skulle använda mej av kopplingen mer när det går långsamt och ha foten på kopplingen i svängarna. och det blir ju väldigt svårt att lära sej eftersom jag verkligen inte är van vid det. men det löser sej nog.

när jag kom hem kom alice hit en sväng och efter det satte jag igång och göra mej iordning inför min klasskompis 18-årsfest :) den var riktigt rolig faktiskt. helt perfekt :) och duktig som jag är gick jag när jag hade som roligast. hehe.

det var liiiite segt att komma upp imorse, men det gick allt. dock upptäckte jag att jag inte skulle kunna cykla för det vräkte ner snö och låg redan flera cm på marken. men det gick allt.

nu sitter jag och väntar på att klockan ska gå. ska alldeles snart ge mej iväg till johan :) nej, nu ska jag passa på att läsa lite bloggar. hejsvejs.

Körlektion

jaha, idag är jag ledig från skolan. eller egentligen har jag idrottsprov, men det ska jag ju inte göra förrän typ tisdag eller nåt. känns ganska skönt. så tills idag har jag bokat en körlektion innei västervik vid två. efter att jag duschat förut så sminkade jag mej och så, för att jag tänkte att det kunde vara skönt att ha lite härlig egentid inne västervik och gå runt och titta i affärer. men för tio minuter sen började det vräka ner snö. hur kul är det att gå i affärer då egentligen? åh, vad trött jag blir :b det har ju varit soligt och fint i flera dagar nu ju.

nej, nu måste jag springa. klockan tickar. önska mej lycka till. hejsvejs.

Träning och plugg...

ja, igår kom elinor och sofia till mej. vi bakade lite scones och hade så väldigt trevligt. efter att dom hade gått la jag mej och läste ut dan brown´s änglar och demoner. så himla bra! jag läste ju deception point för ett tag sen och denna var minst lika bra. så nu ligger hans digital fortress och väntar på att få läsas. och jag som inte ens tycker om att läsa! men dom här går verkligen inte att lägga ifrån sej. haha.

när jag hade läst ut boken var klockan kvart över elva och jag var inte ett dugg trött. så vid halv tolv satte jag igång och träna pilates. gjorde det en timma. så himla skönt så. och efter det somnade jag som en stock :)

innan skolan idag gick jag och nadja ner till gymmet i 1,5 timma ungefär. väldigt skönt det också :)

nu har jag precis kommit hem från skolan. har dock hunnit med att plugga lite fysik innan. hade tänkt att sitta med det jättelänge så att jag kommer någonvart, men hjärnan vill bara inte. så jag får försöka med det lite senare sen, tror jag :b

nej, nu ska jag läsa lite bloggar, som vanligt. hejsvejs.


Tisdag

igår var jag ju som sagt på aerobics. det var jätteroligt och jättejobbigt. man blir mer och mer trött för varje gång eftersom nu kan man stegen så mycket så nu behöver man inte fundera, vilket leder till att man tar ut stegen mer och arbetar då mer. väldigt bra, må jag säga :)
efter det gick jag, elinor och kajsa upp till mej och satt här och gaggade en massa i några timmar. mycket trevligt :) och efter det somnade jag som en stock.

på morgonen idag skrev jag samhällsprovet. det gick bra, men jag har ingen aning om vad jag får, eftersom vg/mvg-frågorna ska man diskutera en massa så det är ju jättesvårt att veta innan. men vi får väl se, helt enkelt :b
efter det hade vi matte och sen vid halv tolv slutade vi eftersom erika är sjuk och vi alltså inte har någon fysik. inte helt fel att sluta vid halv tolv istället för vid fyra :b

i eftermiddag ska jag försöka plugga en del, tror jag. skulle absolut behöva det. lite senare sen kommer elinor och kajsa hit :)

nej, nu ska jag läsa lite bloggar en stund. hejsvejs.

Måndag

jaha, imorse ringde klockan vid kvart i sex. inte roligt alls, vill jag mena :b efter vi ätit frukost och så skjutsade mamma mej till gamleby.
slutade vid tolv idag. väldigt skönt, måste jag få säga. efter det gick jag ner till biblioteket. min bok har tyvärr inte kommit. med det finns ju en mening med allting, så jag ser det positiva i att då kan jag inte göra mer på det arbetet just nu och behöver alltså inte fundera över det.

jag pratade förresten med lisa, idrottsläraren, idag. det gick bra, men rösten höll inte riktigt hela vägen. haha. men det känns skönt att ha fått det gjort och det känns som att jag kan ta det lite lugnare nu iaf.

i eftermiddag ska jag plugga en del och så ska jag nog mest ta det lugnt. ikväll är det aerobics som gäller. himla skönt :)

Utmaning

Utmaning

Jag har blivit utmanad av 
anna och då ska jag tydligen göra såhär:

• Gå in i mappen där du har dina bilder

• Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen

• Släng upp bilden på bloggen och skriv något om den

- Utmana andra personer och länka till dem, samt tala om för dem att dom är utmanade

Här ligger matilda, adam och vikke och solar på gran canaria för två år sedan


 



Jag utmanar:
Mamma
Maja
Matilda
Denise

Promenad och plugg

Goddag. efter att vi ätit frukost imorse tog jag och mamma hundarna och gick en promenad. vi var ute en timma. jätteskönt. solen skiner och det är alldeles vindstilla :) helt underbart, faktiskt.

nu har jag precis pluggat lite. äntligen känns det som att jag faktiskt börjar få grepp om det där provet. jag har väldigt mycket annat att göra, men det känns ju skönt att få lite avklarat iaf ;b

i eftermiddag och kväll har jag ingen aning om vad som händer, men troligtvis ska jag väl plugga en hel del till. det behövs. annars så blir det väl mest att ta det lite lugnt, tror jag.

nej, nu ska jag, som vanligt, läsa lite bloggar. hejsvejs.