Händelserika dagar...

igår jobbade jag på korttids för sista gången i sommar. vet ju inte alls om jag kommer tillbaka dit mer, mer än och hälsar på. känns väldigt konstigt. kommer ju sakna både personal och barn :b
men det var en väldigt bra dag. på förmiddagen var jag och "mitt barn" och fikade i frödinge ostkakebod tillsammans med bla matilda. var så trevligt så :)
på eftermiddagen var vi allihopa nere på astrid lindgrens värld. jag har inte varit där på flera år så jag såg verkligen fram emot det. var nog mer taggad än barnen tror jag :) det var så roligt så :) så mycket minnen...

jag slutade vid fyra och då åkte jag och hämtade matilda och adam och vi åkte vidare till västervik där även mormor, vikke, mamma och pappa var, för vi skulle fira pappas födelsedag :D åt smörgåstårta och hade det jättetrevligt :)

imorse gick jag upp klockan halv sju för att åka ner till posten och hämta ut mitt körkort innan jag åkte och jobbade i åtvid. tänkte att det skulle bli lite lagom att åka från vimmerby typ halv åtta. men när jag kom ner till posten ser jag att dom ändrat sina öppettider och inte öppnar förrän klockan åtta! så för det första hade jag gått upp en timma för tidigt, alldeles i onödan, för det andra kanske jag inte ska tillbaka till vimmerby innan den dagen jag var tvungen att hämta ut det och för det tredje skulle jag komma försent till jobbet. så jag fick ringa cj och fråga om det var okej att jag kom ungefär en halvtimma försent, och som tur var gick det bra :) tack så mycket! så det löste sig iaf och nu har jag mitt körkort :D

nu på kvällen har jag gjort en forever-beställning :) himla roligt. det är alltid lika kul. haha.
men nu ska jag läsa lite bloggar och sen gå och lägga mej. hejsvejs. 

Lyckligt lottade kaninisar

jag måste bara få tacka mamma och pappa för allt jobb ni lägger ner på bosse och bettan. även det jobb vikke lägger ner är guld värt! tack så hemskt mycket för att ni tar så väl hand om dom och ser till att dom mår bra när jag inte är hemma :) ni skulle bara veta hur mycket det betyder för mej.

här kommer två bilder på hur fint dom har gjort


här ser ni hur stort utrymme dom mått och så mycket kul dom har att pyssla med.


efter ytterligare lite fix och trix fick dom även "toa" ute och tak :)

Forever-visning

Hejsan. länge sedan jag skrev här nu. men jag jobbar ju hela tiden, så det har inte funnits speciellt mycket att skriva om.

Igår däremot höll jag i min allra första forever-visning! :D det gick väldigt bra, måste jag få säga. det tycker även gästerna :) så nu är jag reda att sätta igång med detta på allvar :) är så himla taggad.
det var väldigt roligt att dom handlade också.. fick sålt för nästan 2000kr och då var dom bara fyra stycken som var "utanför familjen", så jag är väldigt nöjd :)

nej, nu ska jag fortsätta med bokföringen. det är ju inte riktigt lika roligt, måste jag få säga. jag tror nästan att jag gjorde bort mej när jag skulle göra allt så himla "proffsigt" ;b men det löser sej nog förr eller senare.

Brand?

Jag kom på att jag bara måste berätta en sak som hände igår.
Jag, elin och jenny satt på jobbet och så plötsligt gick strömmen. det händer ju i princip aldrig inne i vimmerby, så vi blev lite oroliga. efter det hör vi en brandbil på lite avstånd, och då blev vi verkligen nervösa, kan jag ju lova. men samtidigt tyckte vi att det var konstigt att det inte gick något brandlarm isf, men man vet ju aldrig med tekniken, alltså :b så vi gick bort mot dörrarna och skulle se vad som hände. då upptäcker vi att det är en telefon som låter som en brandbil och strömavbrottet var över nästan hela vimmerby, så det var inget konstigt alls! men vi var bra nervösa där ett tag. haha.

Lite av varje..

godkväll. idag har jag jobbat mellan 13 och 21:15. det är över en vecka sedan jag jobbade sist, och jag måste få säga att jag saknat barnen. dom är ju såå himla goa :)

för övrigt har det inte hänt så mycket sedan jag skrev sist, tror jag. förutom att kats och daniel är här nere just nu, men dom är i västervik hela tiden så jag hinner ju inte träffa dom :b

jo, förresten, igår träffade jag elinor. himla mysigt. var lite kul att kunna åka och hämta henne och så. haha. men vi gjorde inte så mycket på dagen. det var ju såå himla dåligt väder, så vi satt mest inne i husvagnen och pratade, men inte mej emot. det är ju så himla mysigt.
däremot mamma och dom, som var på öland, hade jättebra väder. humpf.. himla osis :b

nej, nu ska jag gå igen. sedan jag kom hem har jag plockat lite och städat, vikt tvätt och så. men just nu sitter jag med min ansiktsmask från forever på mej, så jag ska gå och skölja av den nu. man känner sej såå himla fräsch efter detta. underbart :) hejsvejs.

Linköping

idag har jag, johan och jocke varit inne i linköping en sväng. först satte vi oss på en uteservering. pojkarna drack lite öl och jag tog en kaffe. väldigt mysigt trots regn och åska. haha.
efter det gick vi till en kinaresturang och åt jättegod mat :) tack, älskling.
efter att vi varit på game och elgiganten åkte vi hemåt.

för att vara första gången jag kör i linköping gick det riktig bra, må jag säga. haha. dock åkte vi typ halv fem så det var ju hur mycket trafik som helst och dessutom spöregnade det. men det gick bra, som sagt. haha.

ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. både jag och johan är jättetrötta, så troligtvis blir det väl en lugn hemmakväll, tror jag :) alltid skönt.

nej, nu ska jag läsa lite bloggar. hejsvejs.

Körkort!

Idag har jag tagit körkort!! :D går inte med ord att beskriva den känsla alltså. helt otroligt! vet inte vad jag ska skriva faktiskt.. är bara så himla lycklig :)