fredag!

godmorgon. gick upp vid tio över sju idag. då gick jag och åt frukost och efter det gick jag och la mej igen. så himla skönt. nu har jag precis vaknat för andra gången idag och sitter och ska ha datakunskap. efter det har vi traktorteori och sen får jag äntligen åka hem! usch, så underbart det ska bli!

i eftermiddag kommer johan till mej, men jag har ingen aning om vad vi ska göra, men det är väl sånt som märks. men nu ska jag titta på lite andra bloggar.. som vanligt. haha. hejsvejs.

migrän

vaknade med världens mest hemska migrän idag. spydde som en kalv hela morgonen och kunde därför inte vara med på traktorkörningen. men det löser sej. dessvärre har jag inte fått tag på Pelle idag. eftersom jag mådde så jävla hemskt kunde jag inte gå bort och sjukanmäla mej och jag har inte numret så dom vet inte varför jag inte var med på första lektionen, vilket innebär att det blir skolk, men jag ska försöka fixa det imorrn. hur eller hur så har jag mått jävligt dåligt hela dagen men jag har iaf lyckats ta mej igenom den. nu sitter jag här och vill att tiden ska gå bajsfort så att daghelvetet kan vara slut någon gång så att det kan bli fredag och helg.

jag vill inte vara här! jag vill hem! har varit så jävla nära flera gånger att lyfta luren, ringa mamma och be henne hämta mej, men jag antar att jag får stå ut. helvetes fan, vad jag vill hem!

ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. mest ta det lugnt, tror jag. orkar inte göra så mycket.
men nu ska jag läsa lite bloggar. hej.

laxodling

nu har vi precis kommit hem från laxodlingen. och precis som min syster sa, så var det ganska roligt.
först tog vi den lilla minibussen och åkte en bra bit, till typ loftahammars skärgård någonstans. därifrån åkte vi båt i ca femton minuter. oh, det var så himla häärligt att vara på havet med solen i ryggen och vinden i håret :) riktigt underbart. när vi kom fram så pratade han först om sin odling sen var det fika, och efter det fick vi vara med när han rensade en lax. var väldigt intressant faktiskt. och roligt. väldigt trevlig gubbe. hehe.

ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. troligtvis blir jag nog sängliggandes. hade ju ingen aning om att vi skulle ut på havet så jag hade inga solglasögon med mej. och ni som känner mej vet ju hur mitt huvud blir i solsken utan solglasögon. men förhoppningsvis ska det gå vägen iaf. men det är ju sånt som märks.

för övrigt har jag väldigt mycket hemlängtan. har väl en jobbig vecka eller nåt, antar jag. känner inte riktigt för att vara här just nu, även att jag trivs på själva skolan och har massa kompisar och så. så det ska bli väldigt skönt att komma hem på fredag, faktiskt. men nog om det, nu ska jag gå och äta. hejsvejs.

traktorkörning igen

skrev ju igår att jag skulle gå och lägga mej efter maten, vilket jag också gjorde. var dock inte meningen att jag skulle sova i två timmar. men det var väl behövligt, vill jag mena. efter det gick jag till fritid och satt och spelade kort och gaggade och så. blev kvar där till strax efter tio, då jag gick upp på mitt rum och läste lite körkortsteori. jag är så duktig så. efter det la jag mej och läste lite i min bok och somnade sedan till en film.

jag var så himla nära att ligga kvar i sängen imorse när klockan ringde, men eftersom jag då kom på att vi skulle ha traktorkörning hela förmiddagen så masade jag mej upp. körningen gick faktiskt väldigt bra, så jag fick godkänt på den övningen vi gjorde. runt elva, eller nåt gick vi till datasalen för att göra teoritest på datorn. blev godkänd även på det. hade tre fel av sjuttio frågor :)

nu har vi precis ätit lunch och snart ska vi åka och titta på nån himla laxodling. hmm.. vääldigt intressant det verkar vara då :b menmen, det är väl bara att stå ut, antar jag :b 

vet inte riktigt vad jag ska hitta på ikväll men jag ska nog iaf plugga en del, tror jag. sen får vi se vart livet leder mej. haha. nej, nu ska jag lägga patiens (stavas det så?) eller litet tag. hejsvejs. 

boooring

okej, lite dålig uppdatering från min sida. ska försöka bättra mej. hehe.
nu sitter jag i datasalen på skolan och har precis slutat för dagen. har varit en väldigt tuff dag, må jag säga. men nu är den äntligen över.
igår kom min lilla älskling hit på kvällen, så jag och hanna var nere och mötte honom vid station. efter det gjorde vi inte mycket alls, för både han och jag var jättetrötta. dock följde nadja med oss upp på rummet och vi tre såg på Walk the line :) efter det somnade jag jättefort. hehe.
idag har det, som sagt, varit fullt upp och det är inget speciellt som har hänt, tyvärr. menmen.. såna dagar måste det väl också finnas. haha.
nu ska vi snart gå och äta. jag är hur jävla hungrig och trött som helst. funderar allvarligt på att gå och lägga mej efter maten, men vi får väl se hur det blir med det.

nej, nu ska jag spana in några bloggar. hehe. ha det underbart. saknar er alla därhemma!

hem ljuva hem

godmorgon. igår åkte ju jag till västervik för att träffa mamma. hon slutade vid tre så då gick vi på stan lite. bla för att jag skulle köpa gardiner och så. och mycket riktigt köpte jag gardiner. skitsnygga! :D jag köpte även en lampa, prydnadsgrej, ett par jeans och sen var det väl inget mer, tror jag. men jag är så himla nöjd med gårdagen :) när vi kom hem satt vi, dvs jag, mamma, matilda och pappa, vid köksbordet och pratade hela kvällen. mycket, mycket trevligt :) och det var väääldigt skönt att få sova i sin egen säng, vill jag mena. ojojoj.

idag fyller bg år så vi ska åka ut till honom och mormor och äta middag sen. häärligt att hinna träffa mormor också :) efter det åker jag nog till johan, tror jag. vet inte riktigt vad vi ska göra eller så, men det får ju märkas. ska bli skönt att få träffa min lilla plutt.

nej, nu ska jag gå och duscha och så. hejsvejs.

ormar och ödlor

hejhej. nu har jag slutat skolan. sitter och väntar på att min buss in till västervik ska gå. den går inte förrän fem över två så jag vet inte riktigt vad jag ska göra till dess, men det löser sej nog. hur som helst, från västervik ska jag köra med mamma hem. ska bli så otroligt skönt att komma hem. även att jag stormtrivs här så har jag lite hemlängtan. haha. förhoppningsvis kan jag åka till johan ikväll också, så det är ju extra bra.

på morgonen idag hade vi mentorstid fram till tio, men vi gick typ kvart över nio eller någonting. då träffade jag hanna med en hamster i famnen. hon hade gosat med henne igår och sett att det var något konstigt på magen på henne så förut visade hon det för sin lärare, erik. erik, som egentligen är veterinär, sa att det troligtvis är en cancerknöl. men dom ska hålla koll på den lilla och så får vi se hur det går. 
när vi varit där uppe gick vi ner till ödlorna och ormarna. ååh, vad jag vill ha en leopardgecko. så sööt han är, den lilla. jag höll på och kelade med massa mysiga djur.. bla en skäggagam och två majsormar. så nu har jag bestämt mej för att jag ska välja sjurvård som inriktning på naturen. det känns faktiskt jättebra :) ååh, jag vill ha massa djur. funderade på att ta med skäggagamen hem där ett tag, men pappa skulle nog inte bli så glad då. haha. nej, nu ska jag läsa lite andra bloggar och sånt. hejsvejs. 

traktorkörning

kände mej som en zombie (stavas det så?) imorse. var hur trött som helst. men jag lyckades iaf ta mej upp och så, och det är jag stolt över. ni som vet hur jag var förra året förstår nog varför. hehe.

när jag läste på schemat efter frukost så insåg jag att jag skulle köra traktor! fick lite smått panik men tänkte att någon gång måste ju vara den första. först pratade Per- Arne en massa och sen fick vi sätta oss i varsin traktor och köra lite. det var faktiskt väldigt roligt. jag var sist in igen och gick tillsammans med Per- Arne.

Jag: Jaha, då har man kört traktor för första gången.
Han: Jaså, var det första gången för dej?
          Jag trodde att du hade kört innan, det gick ju så himla bra :)

kändes ju väldigt bra att han sa så, för det verkade som att han faktiskt menade det också. haha. eftersom det är mycket teori också så blir det ju lättare när jag ska ta bilkörkort sen eftersom jag redan skrivit upp en gång då.

iaf.. efter körningen  hade vi svenska. gjorde inte så mycket, utan satt mest och pratade och så.
efter det var det dags för lunch och nu har vi precis haft estet. vi har varit uppe på berget och tittat på utställningen av troll som är där. det var faktiskt ganska häftigt.

snart är det fika (igen) och efter det ska vi ha nån informationsgrej. ska bli ganska skönt att bara sitta ner och lyssna för jag är jättetrött. vet inte om jag sovit dåligt inatt eller vad det beror på :b

nej, nu måste jag sluta om jag ska hinna få i mej nåt kaffe. haha. hejsvejs.


långpromenad

igår efter maten, alltså klockan halv sex, gick jag, hanna, magdalena och ellinor ner på byn för att jag skulle köpa hänglås och lite så. sedan när vi var precis vid skolan igen mötte vi resten av ettorna för vi skulle på tipspromenad, så det var bara att knata vidare i mina flipp- flopp. först skulle vi knata upp på ett berg, vilket inte var alltför lätt och sen skulle vi runt på en massa ställen för att till slut komma till hammarsbadet. dit kom vi klockan kvart i åtta, så jag gick alltså i över två timmar+ att vi fick gå hem därifrån sen. ojoj, vad jag var nyttig alltså ;D känns faktiskt jättebra. dessutom har jag börjat mitt nya liv så jag har avstått från all efterrätt och så. haha.
när vi kom hem på kvällen ställde jag mej i duschen och sedan gick vi till fritid och satt där och gaggade en sväng. vi gick och la oss strax efter elva, tror jag.

idag vaknde jag med ont i huvudet, men duktig som jag är knatade jag upp iaf och gick och åt frukost. efter det hade vi biologi/kemi, vilket faktiskt var väldigt roligt. efter lunch skulle vi ha poängjakt med alla andra på skolan, även personal, men jag gick och la mej eftersom mitt huvud inte riktigt ville vara som det skulle. så jag har sovit några timmar och så, så nu känns det mycket bättre, faktiskt.

ikväll vet jag inte riktigt vad vi ska göra, men jag ska nog gå och lägga mej ganska tidigt, tror jag. hehe. kan vara ganska skönt :b

nej, nu måste jag ju läsa lite andra bloggar. hejsvejs.

första skoldagen

hejhej. nu sitter jag och har datakunskap.

när vi kom hit igår fick vi först massa information och sen fick vi våra nycklar och så. efter det gick vi upp på mitt rum och fixade lite. det blev faktiskt väldigt bra :) runt två eller någonting åkte mamma och pappa hem så då blev jag lämnad ensam. det gick faktiskt bra även då. hittade folk att prata med direkt :) senare på kvällen grillade vi korv och hade det trevligt.
för övrigt var gårdagen väldigt bra. har träffat på trevligt folk och så :) gick dock och la mej ganska tidigt för jag var hur trött som helst. dagen var påfrestande psykiskt. hehe.

när jag vaknade imorse fick jag en smärre chock. visste först inte riktigt vart jag var. haha. har haft jätteroligt nu på förmiddagen också, så detta känns verkligen kanon :) 

i eftermiddag och kväll vet jag inte riktigt vad som händer, men troligtvis skriver jag väl om det imorrn ;b 

nej, nu ska jag titta på lite andra bloggar. haha. hejsvejs. 

skolstart

godmorgon. klockan var ställd på halv sju, och jag hade tänkt gå upp runt kvart i. klockan halv sex vaknade jag och var pigg som en mört. stängde på tvn, vände mej om, burrade ner mej i kudden och försökte somna om iaf. det gick bara inte. så klockan fem över sex, tror jag klockan var började bädda min säng och plocka undan från nattduksbordet. efter det gick jag upp och duschade och gjorde mej iordning. nu har jag precis ätit frukost och håller på att dö av nervositet. vet inte riktigt vart jag ska ta vägen och det är en hel timma kvar tills vi ska åka ;b känns väldigt konstigt, det här, måste jag få säga. men det blir nog jättebra. haha. och mamma har redan lovat att det bara är att ringa så kommer hon och sover hos mej inatt. haha ;D

nej, nu ska jag lägga spindelharpan eller någonting för att fördriva lite tid. hehe. ha det bäst.

goodbye Vimmerby, hello Gamleby

runt två eller någonting skjutsade vi hem johan till åtvidaberg. han tyckte inte att han behövde vara hemma här när jag skulle packa och damsuga och ha mej. hehe.

så nu har jag nog packat allting, jag har dammsugit, bytt lakan och plockat lite. var tvungen att ta mej en paus. hehe.

är så otroligt nervös inför att börja skolan imorrn. ska ju bo på internat så det är extra spänt :b men det blir nog jättebra. har ju sett fram emot detta jättelänge egentligen. måste nog bara ta mej förbi de första veckorna så blir det nog super. haha.
så vi åker nog runt klockan nio eller någonting imorrn. uppropet är klockan tio. ska bli intressant att se hur mitt rum ser ut  och så också :b

nej, nu ska jag nog ta och göra något vettigare, tror jag. hejsvejs.

Utmaning

Hmm.. har tydligen blivit utmanad av kats.


* Först regler, sen fakta/vanor.
* Bloggaren skriver ner åtta fakta/vanor om sig själv.
* Den som blivit tagged/utmanad skriver en egen bloggpost om sina åtta vanor/fakta & skriver in dessa regler.
* I slutet av bloggen väljer du ut åtta personer som du utmanar & skriver deras namn. Glöm inte att lämna en kommentar i deras bloggar så att dom vet att dom blivit utmanade & bör läsa din blogg.


1) Kan vara väldigt lättirriterad

2) Är ofta överenergisk och därmed outhärdlig

3) Lättja är av hög prioritering

4) Godismonster på elitnivå

5) blir tokig av att se andra än mamma laga mat (ingen gör ju som jag skulle gjort)

6) Har väldigt lätt för att skratta

7) Även väldigt lätt för att gråta

8) Försöker se en mening med livets motgångar


Här kommer de utmanade:

Matilda:
http://aquaarius.blogg.se
Pia: http://sandees.blogg.se
Vikke:
http://vikke.blogg.se

de andra har blivit utmanade av kats redan ;b


myspys till max

i torsdags när johan kom hit kom kom även birgitta, leo, mormor och bg så då drack vi lite kaffe och fikade. trevligt. efter det åkte jag, pappa och johan och handlade chips och dipp till kvällen. var jättetrevligt :)
igår gjorde vi inte mycket alls på dagen. jag och mamma var ute och gick lite och så bara. men sen på kvällen bestämde jag och johan oss för att vi skulle gå ner på monte carlo och äta middag. det var jättemysigt. vi åt souvlaki, båda två och hade det jättetrevligt :) efter det sen så satt vi och tittade på tv och åt popcorn. gick och la oss ganska tidigt och tittade på När lammen tystnar. jag var dock väldigt rastlös så jag plockade med annat emellanåt ;b
Idag vaknade vi ganska sent och efter att vi ätit frukost gick vi och la oss igen. superduperskönt. har inte gjort så mycket idag heller. jag har varit ute och övningskört lite bara. för ett par timmar sedan lagade jag och johan plankstek. det gick bra, förutom att när jag skulle ta ut plankorna första gången så satte brandvarnaren igång! det låg tydligen nåt i ugnen som gjorde att det blev rökigt som fanken, men vi lyckades fixa det också. haha. och det blev jättegott till slut :)
nu står johan i duschen och när han kommer ut därifrån ska vi skala lite morötter och dippa även ikväll. superjävlamys :D

nej, nu ska jag gå och snoka på lite andra bloggar ;)

fyndat

kom precis hem från stan. åkte dit klockan halv ett ungefär. köpte två par byxor för 150kr! det var 70% så det kostade ju nästan ingenting. haha. köpte även två ögonskuggor.

nu ska jag snart gå och laga mat. eftersom mamma glömde handla åt mej igår så får det bli spagetti och kötförssås, men det är ju absolut inte fel det heller :)

lite senare ikväll kommer johan hit. längtar så otroligt mycket efter honom. men nej, nu är klockan efter fyra så nu ska jag väl ta och börja med maten, antar jag. hejsvejs.

boooooring

fick äntligen träffa sara igår. åkte över till henne igår eftermiddag. skönt att träffas och bara ta det lugnt. vi satt nämligen mest och pratade och så :) på kvällen igår satt jag och tittade på tv med mamma och pappa. väldigt trevligt det också.

idag vaknade jag runt halv tio, då jag gick upp och åt frukost. efter det ställde jag mej i duschen och nu har jag precis klätt på mej och gjort mej iordning. jag är så fruktansvärt sugen på att hitta på någonting men jag vet inte vad. sara ligger fortfarande och sover och sara mitt emot är upptagen. detta är inte roligt alls :b hmm.. ska nog fråga matilda om hon vill göra något sen när hon slutar jobba.. hon borde nog komma hem snart tror jag.

okej, jag kan ju faktiskt städa mitt rum lite sålänge. hejsvejs.


tandläkarjävel

klockan var ställd på sju imorse, inte alls roligt att vakna vid den tiden, kan jag säga. men jag var tvungen att pillra mej upp eftersom jag skulle vara hos tandläkaren vid halv nio. lagade ett hål.. fan i helvetes jävlar vad idiotont det gjorde! har aldrig varit med om något värre, tror jag. men jag överlevde iaf, tur det. hehe.
när jag var färdig där åkte jag bort till mårten och köpte shampo.. oh, mitt älskade shampo, som jag har längtat ;b beställde även en tid till att ta hål i örat. mitt vanliga hål har vuxit igen så han mårten ska fixa det imorgon. superduper. när jag var färdig där åkte jag till minuten för att ta ut de 1000:- jag är skyldig mamma. inte rooligt alls att ta ut så mycket och sen behöva ge bort dom. hehe. men det är ju som det är med det. efter att jag gjort det åkte jag bort till konsum för att köpa lite fikabröd, det blev vaniljhjärtan :) jag köpte även hårfärg som jag tyckte att mamma skulle kunna få fixa på mej någon dag i veckan. hehe.

nehe, nu ska jag väl kanske ta och gå och sätta på lite kaffe så jag får mitt vaniljhjärta någon gång. haha.


älskar dej så otroligt mycket, johan.


övernattning hos systeryster

igår på förmiddagen packade jag en liten väska och åkte ut till matilda. när hon hade ätit lite så åkte hon, jag och emelie ut till almvik. först plockade vi lite svamp och blev totalt ihjälbitna av myggor. därefter åkte vi bort till stallet för att emelie skulle rida lite. när hon hade gjort det i några minuter åkte vi bort till gamleby för att handla lite middagsmat och frukt till oss och pojkarna. det blev grillad kyckling och potatissallad. hur gott som helst. efter någon timma eller nåt började vi skära frukt och så för att göra fruktsallad. så på kvällen satt vi och se på film och åt lite fruktsallad. mums full i bibblan :b

idag vaknade vi runt tio eller någonting och gick då upp och åt frukost. på dagen gjorde vi inte så mycket, men nu har vi precis bakat bullar. dom står i ugnen för tillfället, så vi får väl se om dom är ätbara. men degen var iaf god. haha ;b

nej, nu ska jag ta och hjälpa min syster med att plocka lite i köket och så. ha det fint. hejsvejs.

sammanfattning

igår kom pappa och hämtade mej hos johan strax efter ett någon gång. efter det var vi inte hemma så länge förrän jag kände hur det började krypa i kroppen på mej av längtan att köra bil. haha. var ju så länge sen nu ju. så först körde jag lite i ett villaområde, men så blev jag så himla sugen på att köra på 90- väg så vi bjöd in oss själva till matilda på lite kolatårta. hehe. trevligttrevligt :) när vi kom hem satte jag med och hjälpte mamma med hennes nyskapade blogg med en gång, sedan blev jag kvar här tills halv tio eller någoning, tror jag. men resultatet blev jättebra.
när jag var färdig med bloggen gick jag ner och la mej och läste lite. läste faktiskt ut boken som jag hållt på med i flera månader. fångat byte, heter den. inte någon höjdarbok direkt, men helt okej.

idag vaknade jag vid halv elva och gick upp och åt frukost. efter det gick jag raka vägen ner till mitt rum och började städa lite.. var kläder precis överallt. efter ett tag kom mormor så vi fikade och drack lite kaffe. och nu sitter jag här :b
jag och mamma ska till bup och prata med min läkare sen, och efter det ska jag troligtvis träffa sara. så himla underbart... var så länge sen vi sågs :b

kolla in mammas blogg: tootoolah.blogg.se

nej, nu ska jag nog fortsätta städa lite på mitt rum, tror jag. hejsvejs.


jag är uttråkad

godmorgon gott folk :)
jag har precis varit nere och ätit frukost. GI- ruta med jordnötssmör på. ojoj, så himla supergott :)
idag är det lite halvfint väder ute så jag kanske ska vara ute en del, men jag tror inte att det blir nåt bad.
ikväll kommer det lite folk hit, just nu kommer jag dock inte på vad dom heter. hehe. vi ska äta tacos och så. det blir säkert trevligt :)

nej, nu ska jag nog gå och ställa mej i duschen. hejsvejs.

I wanna be a glasögonorm

vaknade runt klockan tio idag. gick då ner och åt frukost tillsammans med älsklingen. efter det gick jag och ställde mej i duschen och gjorde mej sedan iordning lite. runt klockan tolv kom leo hem på lunch så då åt vi kolpudding. oh, så jävla idiotgott :D 
vid tjugo över ett tog jag och birgitta bussen neråt för att vi skulle handla lite och sånt. först gick vi till optikern för birgitta skulle få linser och så. och då passade jag på att prova lite bågar. åååh, jag vill verkligen ha glasögon. funderar allvarligt talat på att köpa mej ett par bågar. lika väl som jag köper kläder. eller...?

nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli färdig. vet inte riktigt vad det blir för någonting, men det är väl säkert gott som vanligt :)

nej, nu ska jag ta och läsa lite andra bloggar, tror jag nog. hehe. ha det underbart. hejsvejs.

kvällsdopp

nu är klockan strax efter elva och jag, johan och birgitta har precis badat. var jättesköönt :) sixten satt i köksfönstret och tittade på oss som om vi vore dumma i huvudet, vilket vi kanske är också. hehe. nej, nu är frun i huset färdig i badrummet så nu ska jag gå och borsta tänderna. godnatt.

lila sockerkaka

ska fösöka sammanfatta  veckan lite kort..

i måndags steg vi upp tidigt, packade ihop och åkte hem från edsbyn. alltid lika himla tråkigt :b först stannade vi i staden med kupolen (vad fanken du nu heter igen..) och åt på mc donkan. mumsigt värre. efter det åkte vi vidare till ludvika, tror jag att det var, där mamma och pappa tittade på husvagnar och jag och sara var inne på dollarstore. efter det stannade vi utanför askersund då det var kaffepaus. mumsigt. och sen när vi var i linköping insåg vi att vi skulle vara hemma jättesent och inte få mat på länge så vi var tvugna att stanna i rimforsa och äta lite. haha. så det tog nio timmar att komma hem. så lång tid har det aldrig någonsin tagit tidigare att åka den streckan.

när jag kom hem packade jag ur husvagnen, kastade mej i duschen, packade om och så åkte jag och pappa till johan. ojoj, vilken underbar far jag har som offrar sej så för mej :) ni skulle sett johans min när han kom ner för trappen och fick se mej.. ojoj, så glad han blev. jag hade nämligen inte talat om för honom att jag skulle komma :)

i tisdags var jag och birgitta ute hela dagen och badade och solade. väääldigt härligt. kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde på kvällen :b

igår var vi ute ännu mer och hade det mysigt. på kvällen satt vi framför tvn allihopa och hade det trevligt. vi åt lite kräftor och sådär. har för första gången i mitt liv ätit mer än bara klorna och stjärten. haha.

idag har johan varit hemma från jobbet och vi har varit ute nästan hela dagen. vi har badat massor och haft jätteroligt.
förut idag blev jag sugen på att baka så vi skulle göra sockerkaka med blåbär i. johan fick dock nåt ryck och sa att vi skulle köra blåbären i mixern, och eftersom han egentligen inte tycker om att baka så var jag snäll och lät honom få  sin vilja igenom, så jag har för första gången i mitt liv sett en lila sockerkaka. vi har dock inte smakat den än för vi skulle vänta till efter maten, men den är säkert god.

för ett par timmar sedan blev jag jättesugen på att gå ut och gå, så jag tog min mp3 och promenerade en sväng. gick ner till sjön och lite. men det var så jävligt med mygg så jag kunde tyvärr inte vara ute så länge.

nu och johan och fiskar med ett par kompisar och leo har precis komit hem från jobbet så vi ska nog äta snart.

ojoj, vilken massa strunt det blev även denna gång. haha. men nu ska jag gå ner. hejsvejs.

hemfärd

godmorgon. nu sitter jag och sara här och gör inte mycket alls. väntar mest på att pappa ska bli färdig med stödbenen och så till husvagnen. vi ska ju åka hem idag. och så himla typiskt nog så är det strålande solsken och jättevarmt ute idag när vi ska åka hem.

ska bli väldigt skönt att komma hem men jag kommer, som alltid, sakna dom här uppe :b

nej, nu ska jag ta och försöka vakna till.. är trött som ett helt hus. hejsvejs.

soooligt

goddagens. sitter här med sara och glor. idag är det iaf fint väder så vi ska väl vara ute, antar jag. var dock tbugna att ta en paus från hettan.

imorrn åker vi hem. ska bli otroligt skönt att komma hem till min underbara säng. ojoj, vad jag saknar den. saknar min lilla johanpohan också men honom kommer jag ju inte få träffa på ett tag eftersom han jobbar. tråkigt, men så äre väl.

nej, nu ska vi nog ta och gå ut, tror jag. hejsvejs.

lofsdalen

nu har vi anlänt till edsbyn :)

i fredags kväll åkte vi ju, som sagt, och vi stannade i askersund. åkte därifrån skapligt på lördagsmorgon och kom fram till lofsdalen på kvällen. på måndagen var vi ute och gick en vandringsled och resten utav dagen latade vi oss mest. på tisdagen skickade mormor ett meddelande och sa att dom ville ha elva- kaffe.  dom var alltså påväg till oss. trevligt med lite sällskap utav dom :D tror inte att vi gjorde så mycket på kvällen sen faktiskt. i onsdags gick vi upp ganska tidigt, packade lite kaffe och begav oss upp på hovärken för att vandra upp för det höga berget. ojoj, vad vi var duktiga. var i princip ända uppe vid toppen, slutade vid 1050 m.ö.h. vi var helt slut hela dagen och kvällen efter det så vi gjorde inte mycket alls. jag och sara var bara inne hos mormor och spelade lite kort på kvällen. var väldigt trevligt faktiskt, som alltid :)
igår åkte vi till vemdalen, eftersom jag velat åka dit båda de andra åren vi varit norrut. var marknad där så vi gick där en sväng. efter det åkte vi till sveg och hälsade på pia och hennes hundar. oh, jag blev så himla kär i hennes lilla hugo :D jag ska ha en cavaljer sen, har jag bestämt ;b

idag packade vi ihop direkt på morgonen och satte oss i bilen för att åka hit till byn. hääärligt. men nu kom anna och robin så nu ska jag gå och hälsa på dom. hejsvejs.

saknar dej hur mycket som helst, johan