Nyårsafton

igår kom pappa och claes och hämtade mej och johan vid elva, ungefär. efter vi druckit lite kaffe åkte vi först till gamleby och vattnade mina blommor och sen hem till vimmerby. jag och johan började oss med att gå på stan en sväng. jag köpte två tröjor och en bh. inte en dag för tidigt, kan jag säga.
på kvällen gjorde vi inte mycket alls. satt runt köksbordet och gaggade hela kvällen :)

idag har vi inte gjort mycket än så länge. jag ska snart hoppa in i duschen och sedan göra mej iordning inför ikväll. har dock inte bestämt mej för vad jag ska ha på mej än.
ikväll blir det massa folk här hemma. men det blir nog väldigt trevligt, tror jag. blir en hel del spel och wii och så, kan jag tänka mej :)

nej, nu ska jag läsa lite bloggar. hejsvejs.

Skön kväll

godkväll. den här dagen har gått hur fort som helst. vi åt nämligen frukost vid halv ett. hehe. inte likt mej om man säger så. efter det har vi spelat lite tv-spel och så mest.

nu sitter jag med nymålade naglar. fick ett jättesnyggt nagellack av milla i julklapp som jag var tvungen att testa, och det blev kanonbra :)
alldeles snart ska jag och johan åka till lucas där även timmy är. vi ska spela lite guitar hero och titta på film och så, tänkte vi. blir nog roligt.

på förmiddagen imorrn kommer mamma och hämtar mej och johan. eftersom vi ska fira nyår hemma så är det dags att fara hemåt.

nej, nu ska jag läsa lite bloggar. hejsvejs.

The day the earth stood still

Nu är vi hemkomna från bion. det var en besvikelse, måste jag få säga. jag tyckte, till skillnad från johan och timmy, inte att den var dålig, men den var verkligen inte bra heller :b menmen, det var ju kul att göra någonting. dessutom åkte vi och åt på donken efteråt, och det är ju aldrig fel :D

nu ska jag gå och sminka av mej och gå och lägga mej, tänkte jag. är så mätt så jag tror jag spricker. jag har ätit såå mycket idag. haha. jag och milla tänkte att vi skulle ta oss en riktig långpromenad imorrn.

nej, nu ska jag gå. hejsvejs.

Spelkväll, mamma mia och bio

hejhej. runt sex igår kom magnus, johans kompis hit. först så la vi färdigt vårt pussel och sen så åt vi lite tacos... eller.. massa tacos :) efter det spelade vi pratmakarna och sist men inte minst spelade vi tp. hade väldigt, väldigt roligt igår. magnus åkte hem runt halv tolv, tror jag. blev en riktigt lyckad kväll :)

idag tog vi sovmorgon. åt frukost vid halv tolv ungefär. efter det gick jag upp och la mej och läste en stund och sen tittade jag, milla och leo på mamma mia. riktigt, riktigt bra film, måste jag få säga. och jag och milla bara grät en massa ;b men det gör vi ju alltid.

nu har jag precis duschat och så. snart ska jag, johan och timmy in till linköping och gå på bio. vi ska se the day when the earth stood still, eller vad den nu heter ;b tror faktiskt att den kan vara väldigt bra, men det är väl sånt som får märkas.

nej, nu ska jag läsa lite bloggar. hejsvejs.

Dagarna som gått...

jaha, då har det gått några dagar sen jag skrev nåt sist :b
julafton var riktigt mysig och jättetrevlig :) på morgonen kom sara in så vi bytte julklappar med henne, som vanligt :) fick massa jättebra saker. alltid lika roligt att få presenter av sara :)
vid tolv åkte vi ut till mormor allihopa. vi hade en riktigt, riktigt trevlig och rolig eftermiddag och kväll. blev en riktigt lyckad julafton med massa bra julklappar :)
när vi åkte hem, vid sju, så bestämde jag och matilda att jag skulle följa med ut till matilda och sova där. hon fick nämligen wii fit av adam så vi var väldigt sugna på att testa det. och det var sååå rooligt. vi skrattade så vi höll på att dö, plus att vi blev svettiga. haha.

på morgonen därpå var vi ute och gick 45min sen hoppade vi in i duschen och sen följde jag med till hennes jobb en sväng. det var inga barn där, men det var ändå trevligt att se hur det ser ut.
strax efter två kom pappa och hämtade mej. då åkte vi hem och så packade jag och så åkte vi till johan :)
igår kväll var två av millas kompisar här så vi spelade rockband och lite. hade väldigt roligt :)

idag tog vi en ordentlig sovmorgon. efter det åkte vi in till stan. fy fasen, vad folk det var. jag hade tänkt att handla en hel del, men jag hoppade faktiskt över det. men jag hittade faktiskt en bh som jag ska köpa när jag kommer hem till vimmerby, tänkte jag. haha.
innan vi åkte hem åkte vi till jysk för att köpa en säng åt johan. vi hittade en jätteskön, men den fanns naturligtvis inte hemma. men den skulle komma någon gång nästa vecka. ska bli så himla skönt att få en ordentlig säng. dessutom en dubbelsäng :D

nej, nu ska jag och johan spela lite tv-spel. hejsvejs.


Dan före dan...

godkväll. eftermiddagen och kvällen har varit riktigt trevlig. jag och mamma har gjort massa julmat och vid fem åt vi allihopa. efter det blev det lite ost och kex och sen tittade vi på bingolotto. har inte tittat på det på flera år, men det var mysigt.
nu har jag och mamma precis suttit och rimmat till några julklappar. alltid lika roligt. och eftersom vi är så värdelösa tog vi lite hjälp av internet. haha.

nu ska jag gå och lägga mej, tänkte jag. får se hur mycket jag kommer att sova inatt. ligger bredvid en mamma som hostar som en galning plus att lillan och harry är här och lillan skriker massa vilket dessutom leder till att hundarna är alldeles till sig :b men förhoppningsvis går det bra :)

nej, nu ska jag lägga mej och läsa den där eländiga boken. hejsvejs.

Världens coolaste bosse-bus

goddagens. idag har jag inte gjort speciellt mycket, faktiskt. slagit in lite julklappar och så bara.

ozzy är helt galen i kaninerna fortfarande. tur att bosse är så himla cool. han var ute och hoppade förut och både sigge och ozzy hängde över honom och var jättenyfikna, men bosse-bus bara hoppade omkring runt benen på dom och såg ut att tycka att det var ganska roligt. haha. det är väldigt skönt att det fungerar så himla bra. och bettan är inte heller rädd, även om hon är lite mer avvaktande. men det är så skönt att dom kan hoppa runt även att hundarna är i samma rum :)

ikväll kommer matilda och adam hit för då ska vi äta julmat hela familjen. vår egen lilla tradition såhär dagen innan julafton :) blir nog väldigt trevligt, tror jag.

nej, nu ska jag läsa lite bloggar, tror jag. mormor kommer snart hit och dricker lite kaffe. hejsvejs.


Tiden går..

..och snart är vi pensionärer allihop.
sitter just nu och har absolut ingenting att göra så jag har precis läst lite gamla blogginlägg. det är ganska intressant, faktiskt. jag har bloggat i snart två år nu, och det har hänt väldigt mycket under dessa två år, känns det som. framförallt har jag vuxit väldigt mycket som människa och lärt mej väldigt mycket om mej själv och om livet. inte nog med det har jag lyckats ta mej ur en jävla depression och kan idag hantera motgångar på ett helt annat sätt än jag kunnat tidigare.

dock är det ju så att jag aldrig, aldrig någonsin skulle kunna gjort detta själv. så nu blir jag lite sentimental och vill tacka min underbara familj och världens bästa pojkvän för allt ni gjort för mej. hade ni inte ställt upp för mej och funnit där för mej så som ni gjort hade jag aldrig varit där jag är idag. ni är underbara och jag är för evigt tacksam för att ni finns!


Lussebullar och pepparkakshus

när matilda slutat jobba förut drack vi lite kaffe och sen åkte vi upp till farfar, där även morfar var, och lämnade hans julklapp och satt där och pratade en stund. efter det åkte vi ut till matilda och satte igång att göra lussebullar. medan dom jäste gjorde vi ett pepparkakshus. lite senare kom mamma och pappa ut, så då fikade vi med dom superdupgoda lussebullarna och satt och pratade lite och så. var så trevligt så :)

nu sitter jag hemma i vimmerby igen. tror nog att jag ska gå och lägga mej snart. är hur trött som helst av någon anledning som jag inte riktigt vet :b

men först ska jag iaf läsa lite bloggar. hejsvejs.

I´m bored

Alltså. finns det ingen som kan komma och göra mej lite sällskap? jag håller på att dö av uttråkning. matilda jobbar en hel timma till och sara var tvungen att vara hemma och jag har läst alla universums bloggar, känns det som. vad ska jag ta mej till? skulle kunna lägga mej och läsa min engelska-bok.. men jag vet inte riktigt om jag känner för det.. jag vill göra nåt. men vad? jag skulle kunna ta och borsta bettan, förresten. det var ett tag sen. jag och mamma klippte henne lite runt ögonen igår så nu ser hon igen. måste vara skönt. nej, jag ska faktiskt ta och borsta henne och sen byta lådan. hejsvejs.

Slapp måndag

goddagens. idag vaknade jag vid nio ungefär. då gick jag upp och gjorde iordning lite frukost och sen satte jag mej framför tvn för att titta på sex and the city. råkade visst se färdigt hela första cdn. hehe. men det är ju så himla bra :) efter det gick jag och ställde mej i duschen och nu har jag precis ätit lite lunch och så.

idag vet jag inte riktigt vad som händer, faktiskt. ska nog mest ta det lugnt, tror jag. dock kommer matilda hit vid tre för att hämta doris så förhoppningsvis stannar hon och håller mej sällskap ett tag :)

nej, nu ska jag läsa lite bloggar, tror jag. hejsvejs.

Designbyte

godkväll. fick ett ryck förut och började fippla lite med min design på bloggen och helt plötsligt hade jag raderat hela stilmallen så jag fick börja om helt från början. inte rikigt vad jag hade tänkt mej, men visst :b nu känns det som att jag kan gå och lägga mej iaf.. är inte helt färdig än, men det duger iaf sålänge.

nej, nu ska jag, som sagt, gå och lägga mej. hejsvejs.

Julfest, jobb och julklappsutdelning

Julfesten var riktigt, riktigt rolig. men naturligtvis tog jag inga bilder :b jag har tagit typ fyra stycken eller någonting :b
till att börja var jag och flickorna hemma hos mej och gjorde oss iordning och så. runt fem gick vi till anna en sväng och efter det gick vi upp till skolan för att äta julmat strax efter sex. väldigt gott, faktiskt :) efter det blev det dans runt granen och sen kom kvännarn dit och underhöll oss. dom är ju inte friska på en fläck. men sååå roliga :) när dom var färdiga var det julklappsutdelning och sist men inte minst var det spex :) var riktigt roligt och trevligt allting, faktiskt. när det var färdigt var klockan typ tjugo i elva, tror jag. så då gick vi ner till byn för att festa. och det var huuur mycket som helst. trots att vi hade ett helt hus var det smockat med folk och det var kul att träffa många gamla kompisar och så, så det var jätteroligt.. enda tills polisen kom :b vet inte om det var någon granne eller nåt som tröttnat eller varför dom kom, men vi gick hem iaf. eller snarare sprang. haha. men det var jätteroligt så länge det varade :D

på fredagen vaknade jag strax efter nio, trött men absolut inte bakis. blir ju aldrig det. så då satte jag igång att städa och packa det sista och så för att sätta mej på tåget till johan klockan halv tolv. på fredagen gjorde vi inte speciellt mycket. tog det mest lugnt. förutom att vi hade julklappsutdelning. av min älskade pojkvän fick jag sex and the city- boxen! blev helt sjukt glad! älskar den serien. så nu har jag många timmar framför tvn att vänta :)

på lördagen var det jobb som gällde. trots att jag var dunderförkyld så gick det väldigt bra. var mycket folk så timmarna gick fort. när jag kom hem åt vi lite mat sen gick jag och la mej och somnade. sov till sex, ungefär :b då var det dags att äta igen och sen satt vi framför tvn hela kvällen. så skönt så :)

idag tog vi sovmorgon. åt frukost vid halv tolv. vid ett kom mamma och pappa för att hämta mej, plus att johan och dom bytte julklappar :)

nej, nu ska jag läsa lite bloggar. förhoppningsvis kommer mamma hem från ica snart så att hon kan börja med maten. jag är jättehungrig ;b hejsvejs.

Stackars mej

imorse vaknade jag och mådde jättedåligt. så innan jag gick till skolan kilade jag iväg ner till apoteket. dock hade dom varken det nässpray eller dom halstabletterna jag ville ha.. men det fick gå ändå :b efter det gick jag upp till skolan lagom till lunchen. trodde att jag skulle bli lite piggare när jag fått mat i mej, men icke. men jag hade iaf bara en lektion idag, så det var ju skönt. på engelskan fick jag tillbaka mitt nationella prov. fick MVG på det och alltså MVG i slutbetyg. inte helt fel, vill jag mena :)

nu sitter jag hemma. ska alldeles snart hoppa in i duschen och sen göra mej iordning. det är ju julfest ikväll. jag vill så himla gärna gå, men samtidigt vill jag bara vara hemma och krypa ner under täcket med en kopp te. men förhoppningsvis känns det bättre när jag börjar göra mej iordning och så.. det brukar ju göra det :b eller så får jag helt enkelt supa mej så redlös att jag inte känner att jag är sjuk ;b nej, jag hoppar nog över det, faktiskt.

men nu ska jag ta mej en lång, varm dusch. hejsvejs.

Krya på mej

oh, snacka om att det är synd om mej. jag har mått jättedåligt hela dagen. har superont i halsen, känns som huvudet ska sprängas och jag är allmänt seg och sliten. ikväll har jag till och med avstått från bonde söker fru med flickorna, och då är det illa :b jag hoppas för guds skull att jag mår bättre imorrn.
så ikväll tänkte jag äta lite clementin och dricka grönt te med honung i :b det sistnämnda är väldigt äckligt, men förhoppningsvis hjälper det mot mitt halsont.

nej, nu ska jag gå och göra lite te. hejsvejs.

Misslyckad hårfärgning

godmorgon. efter skolan igår gick jag och elinor hem till mej en sväng och pluggade lite. eller ja, jag pluggade och elinor satt mest och kunde inte koncentrera sig. hehe.
efter det gick vi över till elinor och skulle färga hår. men när jag fick se vad jag hade köpt för färg ångrade jag mej, så vi sprang ner till ica och köpte en som såg jättebra ut. precis sån jag ville ha. och så färgade elinor mitt hår och det syntes typ nada. såg lika dött ut som innan bara att jag inte hade någon utväxt. blev skapligt besviken. efter det färgade jag elinors hår och det blev jättefint. dock inte sån wow-effekt vi hade tänkt oss, men ändå ;b
men sen fick vi ett litet ryck och färgade mitt hår med den färgen jag köpt från början. visst, det blev ju mycket bättre, men låångt ifrån så bra som jag är van vid att det blir :b vet inte riktigt vad som var fel med mitt hår. men som sagt, det är ju fräschare och så nu iaf :)

nu sitter jag på skolan och har precis skrivit matteprov. det gick väl hyfsat, antar jag. nej, nu ska jag gå. hejsvejs.

Sovmorgon

goddag. eftersom jag och anna var så himla duktiga och räknade matte igår börjar inte jag skolan förrän tio över ett idag. inte helt fel, vill jag mena :) jag vaknade klockan nio idag, men har bara legat i sängen och tittat på tv fram till nu. himla skönt :)

ikväll ska jag räkna ännu mer matte, tänkte jag, och efter det ska jag över till elinor för då är det hårfärgning som står på schemat. trodde aldrig jag skulle låta någon annan än mamma färga mitt hår, men vad gör man inte? julfesten är på torsdag och jag träffar inte mamma innan dess :b så vi får väl se hur det går. haha.

nej, nu ska jag läsa lite bloggar innan jag går iväg till skolan. hejsvejs.

Kaninbusingar

Alltså, ibland undrar jag vad jag sysslar med. här sitter jag och är hur trött som helst och skulle bara vilja gå och lägga mej. men bosse och bettan hoppade precis nyss ut ur buren och då har jag inte mage att hutta in dom där så att jag kan gå och sova. jag menar, dom har ju varit inne hela helgen och kan ju behöva skutta runt lite, dom också. men jag lovar.. jag somnar snart på fläcken. haha.
Likadant gör jag med hundarna. om ozzy ligger nere vid mina fötter så nog ligger jag fruktansvärt oskönt för hans skull isf.. inte kan jag flytta på honom när han sover så sött. haha. märkligt är det egentligen.. men dom är ju så söta :)

nej, nu gäller det att skynda sig. bosse hoppade precis in.. puh, jag kan somna med gott samvete. godnatt. hejsvejs.

MVG både hit och dit

Kalaset igår var riktigt trevligt, med god mat och så :) tackar för det.
imorse var det till att gå upp tidigt. eftersom jag har en så snäll mamma ska skjutsade hon mej till gamleby imorse, trots att hon var ledig och kunde legat kvar i sängen länge till :b

idag har det varit en väldigt lugn dag. har inte gjort någonting mer än haft ett prov i skolan idag :b
men på en håla förut gick jag in på datorn för att se om min lärare rättat mitt fysikuppdrag. och mycket riktigt.. det hade han. och jag fick MVG!!! jag är så jävla lycklig. allting var perfekt, skrev han :) känns så oerhört bra, så det är inte sant. ojojoj, vilken börda som lättade från min axlar. haha.
och därefter fick jag reda på att jag kommer att få MVG i projekt och företagande. inte helt fel, det heller, må jag säga :)

efter skolan idag gick jag och anna till gymmet. eftersom nadja är i sälen tvingade jag med henne istället. och det gick så bra så :)
efter det gick vi ner på byn och uträttade lite ärenden. sen gick vi upp till mej och lagade lite mat och sen gjorde vi lite matte, åt lite godis och pratade massa strunt :) så himla trevligt så, vill jag mena.

nu ska jag alldeles strax gå och lägga mej. är hur trött som helst. vet inte riktigt vad det är med mej, men sömn behöver jag iaf. hehe.

nej, nu ska jag stänga av innan jag somnar. hejsvejs.

Julfesten

Si där ja..
Julfesten var riktigt rolig, igår. vi kom dit strax efter tre och började göra iordning allting. tog fram bord och dukade och sånt. strax innan fyra kom dom andra och då fick vi sätta igång att värma julmat och så :) medan det blev varmt körde vi en omgång med luftgevär. jag har aldrig skjutit det förut, så det gick ju inte så bra, vill jag väl inte påstå. haha. strax innan sex, tror jag klockan var, så började vi äta. det var riktigt gott faktiskt :) och jag blev, tro det eller ej, lagom mätt. inte alls sådär äckligt som man brukar bli när det är julmat ;b
efter det körde vi en omgång med luftgeväret till. gick lika dåligt då också. haha. och sen hade vi lite utlottningar och sånt. jag vann en tröja :)
efter det blev det lite ost och kex och efterrätt och så. så satt vi och gaggade och hade jättetrevligt :) vid halv elva, eller nåt i den stilen, började vi packa ihop och så gick vi vidare till krogen. även där var det riktigt roligt. dansade med svärfar och så :) kom hem runt halv två. det var en riktigt lyckad kväll, måste jag få säga. tack allihopa :)

Idag trodde jag faktiskt att jag skulle vara bakis, men icke. jag klarade mej denna gång också. har ju aldrig varit det någon gång. hehe.
på förmiddagen tog vi det bara lugnt framför tvn. vid två kom pappa och hämtade mej och nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli fem. mamma fyllde ju år igår så vi ska fira henne idag. släkten kommer och det blir lite julmat och så. blir nog väldigt trevligt :)

bilder från julfesten kommer såsmåningom. måste få dom från johan bara ;b

nej, nu ska jag gå och massera pappa lite. hejsvejs.

Grattis på födelsedagen, mamsen

GRATTIS på födelsedagen MAMMA :) hoppas du haft en kanonbra dag :)

igår efter skolan åkte jag och johan till åtvidaberg. på kvällen gjorde vi inte speciellt mycket, faktiskt. var trötta båda två så det blev sängen tidigt.

idag har jag jobbat. gick väldigt bra :) nu väntar jag på att badrummet ska bli ledigt. ska göra mej iordning. ikväll är det julfest med jobbet som gäller :) blir nog riktigt roligt, tror jag :)

nej, nu är leo klar så nu ska jag springa iväg. hejsvejs.

Torsdag

godkväll. igår på eftermiddagen var jag och johan ute och gick en sväng. väldigt skönt :) det tyckte dock inte johan. haha.
på kvällen kom elinor och kajsa hit och tittade på bonde söker fru och snackade lite skit. så trevligt så. som alltid :)

idag har det varit en väldigt skön dag. gjorde inte speciellt mycket på engelskan och ingen av oss var nå motiverad på mattelektionen så vi skrattade mest bort den lektionen :) efter det gick jag och nadja till gymmet. det var väldigt skönt :)
när jag kom hem lagade johan lite mat och jag satte igång att plugga. alldeles strax kommer anna hit. vi ska göra lite fysik ihop. förhoppningsvis kan jag skicka iväg uppdraget idag. det vore sååå skönt. jag har bara labbrapporten kvar att skriva, men det är inte helt lätt kan jag säga. men det löser sej nog :)

imorrn blir det till att gå till skolan en hel timma tidigare än vanligt. det är nämligen luciatåg med lite fika och så. så himla mysigt :) och efter skolan åker jag och johan hem till honom.

nej, nu ska jag läsa lite bloggar innan anna kommer. hejsvejs.

Hemma från skolan

igår kom johan till mej :) när jag kom hem från skolan gick vi och handlade lite. efter det tog jag mej en joggingrunda. såå himla skönt. när jag kom hem var maten färdig :) så himla bra så :) på kvällen gjorde vi inte speciellt mycket. jag hade väldigt ont i huvudet, så det blev sängen redan vid åtta.

idag har jag varit hemma från skolan. jag har varit så oerhört stressad den sista tiden, så jag kände att jag bara behövde en dag till att inte bry mej :b
så för att riktigt koppla av köpte johan god frukost imorse och så åt vi riktigt länge och drack lite kaffe och så. efter det satt vi nejlikor i apelsiner. tror inte att jag gjort det förut, om jag ska vara ärlig, men det blev så fint så :) nu har vi precis bakat pepparkakor och nu sitter vi ner och andas lite. johan håller på och tappar upp ett bad och jag ska sitta här ett tag, tänkte jag :)
hittills har det varit en väldigt bra dag, måste jag få säga. dessutom snöar det ute :)

nej, nu ska jag läsa lite bloggar. hejsvejs.

Tisdag

godmorgon. igår pluggade jag trots allt färdigt ganska snabbt så jag gick över till elinor en sväng, där även kajsa var. dock gick jag hem strax efter nio för jag var så himla trött.

idag ville jag inte riktigt gå upp när klockan ringde. som tur var hade vi bara matte, vilket innebär att jag inte behöver vara på lektionen. vi har fått lov att räkna hemma om vi vill det, så jag kan ta ifatt det ikväll. så jag kunde ställa fram klockan två timmar. inte helt fel, vill jag lova :)

nu sitter jag i skolan. väntar på att fikan ska öppna. tyckte att det var lite onödigt att äta hemma, så min frukost får bli här uppe istället :) första gången jag är så busig och inte äter frukost innan jag åker hemifrån, tror jag. haha.

ikväll kommer förhoppningsvis johan till mej :) vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men jag har tvättid så det blir väl till att vara hemma iaf.

nej, nu ska jag ta och gå.. frukosten kallar. hejsvejs.

Dödshjälp, gym och plugg

på förmiddagen idag skulle vi hålla ett muntligt framträdande. jag pratade om dödshjälp och det gick SÅ bra. jag kände mej jättesjälvsäker och alla satt verkligen och lyssnade, och efteråt fick jag jättemycket fina komplimanger :) ååh, det kändes så himla bra :)

efter skolan gick jag och nadja till gymmet. var där i två timmar. är helt slut nu, kan jag säga. men det är så himla roligt, för jag har fått öka massa vikter och så har jag avancerat till 150 rygglyft och situps :) känner mej lite stolt sådär. hehe.

nu sitter jag med ett päron i min hand och ska sätta igång att plugga. förhoppningsvis tar det inte hela kvällen, men vi får se. och jag orkar nog inte göra nåt speciellt efter det ändå, så det spelar ingen roll. haha.

nej, nu ska jag sätta igång så att jag blir färdig någon gång. hejsvejs.


Massa shopping och julstök

på förmiddagen i fredags gick jag, matilda och mamma på stan en sväng. hittade lite julklappar och så, faktiskt :) vid klockan två åkte jag och mamma till gamleby för att gå till veterinären med ozzy. han har nåt utslag på bröstet, så nu äter han lite medicin. efter det åkte vi till västervik och fortsatte shoppa där :) kom hem till vimmerby strax innan sju. på kvällen åt vi fruktsallad och tittade på tv.

igår gick jag och johan ner till stan en sväng. han skulle köpa skor och lite julklappar. och när han vill handla säger man ju inte nej. när vi handlat färdigt åt vi jättegod lunch på kina som han bjöd mej på :) så snällt :)
efter det julpyntade vi lite och så. klockan sex kom mormor hit och åt tacos med oss. så himla trevligt så :) och senare på kvällen tittade vi lite på tv och så.

idag har vi inte gjort speciellt mycket. jag och mamma har varit ute och gått en sväng, jag har slagit in julklappar. jag och mamma har bakat lite och så bara och så har jag gjort fysik. en väldigt skön dag, helt enkelt.

nu ska vi alldeles snart åka till gamleby. ikväll ska jag väl plugga lite inför talet jag ska hålla imorrn, tror jag. utöver det blir det till att städa kaninburen och sen sova :)

nej, nu ska jag titta på lite bloggar. hejsvejs.


Gymma, skola, vimmerby

imorse innan vi började skolan gick jag och nadja till gymmet. så skönt så :) roligt att det börjar ge lite resultat också. kan ha tyngre vikter och så. haha :)
efter det hade vi engelska. gjorde bla muntligt nationellt. gick väl hyfsat iaf, tror jag :b och sist men inte minst var det matte som gällde. gjorde färdigt min hemtenta :)

idag fick jag reda på att jag inte har några lektioner imorrn heller, så jag åker hem redan ikväll. jag kom alltså hit igår och åker hem idag. haha. inte helt fel det, inte :) så nu har jag packat och bunkrat upp med mat och vatten till kaninerna och nu sitter jag och väntar på att klockan ska gå. jag ska byta i almvik idag igen, så vi år se hur det går. haha.

imorse sa jag förresten till mina grannar. när jag tittade ut genom kikhålet såg jag att ena ungen stod i trappuppgången och skrek medan mamman fortfarande var inne i lägenheten. fattar inte vad han ska ut och göra innan dom ens är färdiga. men förhoppningsvis blir det lite bättre nu iaf.

nej, nu ska jag läsa lite bloggar och sen gå. hejsvejs.

Tillbaka i Gamleby

hejhej. som sagt, så åkte jag hem i onsdags. på kvällen gjorde vi inte speciellt mycket, vad jag minns :b på tisdagen var jag faktiskt duktig och pluggade. jag fick allting gjort som jag hade tänkt mej. dock trodde jag inte att jag skulle få det eftersom jag var hemma :b på kvällen åt vi lite gott och hade det mysigt och så :) alltid lika skönt och trevligt.
imorse skjutsade kats ut mej till matilda runt tio och vid elva skjutsade matilda mej till gamleby. dagen har varit väldigt bra, faktiskt. vet inte riktigt vad det har varit med min klass idag, men vi har skrattat oss igenom hela eftermiddagen :)

nu har flickorna precis gått hem. lite ovanligt att dom går hem så tidigt, men dom skulle upp tidigt imorrn allihopa :) men det var tervligt så länge dom var här iaf :)

igår köpte mamma några leksaker till min små kaniner och förut så gav jag två till dom. och bosse har jätteroligt! han leker hur mycket som helst. han tar dom i munnen och kastar runt dom :) jättesööt :)

nej, nu ska jag läsa lite bloggar. känns som det var hur länge sen som helst jag gjorde det. hejsvejs.

Hem till Vimmerby

hejhej. dagen har varit väldigt bra. började mej med att titta på julkalendern imorse och när jag gick till skolan var det lite halvmörkt och massa ljus tända överallt. supermysigt :)
dagen har varit väldigt bra. har gått jättefort. vi hade inte den sista lektionen idag så jag slutade redan tio i två. riktigt skönt. då gick jag och nadja till gymmet en sväng. blev bara en timma idag, men det räckte ändå. hehe. var så skönt så.

nu har jag precis kommit hem. har packat lite och så. jag har nämligen inga lärarledda lektioner imorrn, så jag tänkte att jag skulle ta och åka hem till vimmerby en sväng. dessutom börjar jag inte förrän halv ett på onsdag :) ska bli skönt att få komma hem lite. var ju inte hemma någonting i helgen. tyvärr har jag ju en hel del plugg att göra ändå :b men det löser sej. kan ju dessutom få lite hjälp av far min med fysiken då. blir ju skitbra :)

nej, nu ska jag läsa lite bloggar lite snabbt innan jag ger mej iväg till bussen. hejsvejs.