nationella prov

var på utvecklingssamtal igår. ingen rolig upplevelse alls, faktiskt. uscha. men jag ska försöka ge skolhelvetet en sista chans och tvinga dit mej så mycket som möjligt, men det blir inte lätt. I fucking hate that place.

började vid tjugo i nio idag med muntligt nationellt prov i engelska. det gick verkligen superbra. känndes så bra det bara kan kännas. ojoj, vad vi babblade på, jag och ally. haha. och så hjälpte vi patte en del också, vilket också ger ett plus i kanten, antar jag. ja, så det är jag faktiskt supernöjd med.
efter det gick vi ner till cafeterian och tog en fika. vid kvart över tio gick vi upp till sal 200 för att ha muntligt nationellt prov i matte :/ jag vet inte riktigt hur det gick faktiskt. väldigt svårt att bedöma. men jag hoppas att det går väldigt, väldigt bra. menmen, det återstår väl att se :b

när jag kom hem gick jag och la mej efter att ha druckit en kopp kaffe med syster och mor min. var meningen att jag bara skulle titta på Grey´s anatomy lite, men som vanligt somnade jag. mamma väckte mej strax efter tre, och nu sitter jag här och längtar efter kvällen så att jag kan få gå och lägga mej igen..
jag är helt klart en väldigt trött människa...


Gran Canaria

   

tvättat lekerstugan

mamma, eller om det kanske var pappa, kom ner och väckte mej runt halv tio eller nånting imorse. gick då upp och åt frukost och tyckte jag var duktig som var vaken så tidigt. dessvärre råkade jag visst gå och lägga mej i mammas säng efter det och somnade en sväng. det var så skööönt :)
utvilad, men trött, vaknade jag runt tolv och gick ut och satte mej i solen och drack kaffe med mor och far. efter att ha legat och gassat i en baden-baden (?) ett tag kom sara in till mej, för vi skulle kasta vattenballonger. men istället fick mamma för sej att jag och sara ska, för en 500- hundring var, tvätta och måla det vita på lekerstugan, och ett sånt erbjudande kan man ju inte tacka nej till. så vi satte igång att tvätta med en gång och blev färdig med det för lite mer än en timma sen kanske, eller nånting. vi har varit sååå duktiga :) och det var riktigt roligt också, faktiskt. haha. men annat kan man ju inte vänta sej nära sara gustafsson är inblandad ;D

nu sitter vi här, hon och jag, har precis ätit grillat båda två, och är hur idiotiskt trötta som helst. jag vet iaf två människor som kommer sova vääääldigt gott inatt :)

nu ska vi nog faktiskt försöka lägga upp lite bilder från resan, kom jag på. hej sålänge :)


Gran Canaria

jaha, då var man hemma efter en underbart bra vecka på gran canaria :)
orkar inte göra nån längre berättelse av resan så det blir bara nå kort.

förra torsdagen åkte vi, dvs jag, mamma, pappa, matilda, viktor, johan och adam, upp till stockholm, lämnade bilarna på lindgrens (?) och blev skjutsade därifrån bort till arlanda där vi llåg över i ett litet övernattningsrum på rum kvadrat ;b
vid tjugo över fyra ringde väckarklockan och då var det bara att gå upp och duscha och göra sej lite fräsch iaf. jag tror att klockan var runt kvart i fem eller nånting när vi gick de ca 500 m bort i terminal 5. allting flöt på väldigt smidigt och rätt som det var så satt vi på planet :) de kommande sex timmarna var nog de längsta och jobbigaste i hela mitt liv. shit, så dryygt :/ men det var det faktiskt värt.
när vi kom fram gick vi upp till hotellrummet och lämnade väskorna och så. jag och johan hade ett rum i det den ena lägenheten. (fick trixa lite med sängarna för att kunna sova bredvid varandra, men det löste sej till slut.)
efter ett tag gick vi ner för att äta lunch. och ja, vi är faktiskt lite besvikna på maten. jag kan säga att jag har nog aldrig ätit så mycket spegetti+köttfärssås eller tzatziki (?) på en vecka. shit, så less jag är på det! ska bojkotta det i ett helt år eller nåt, tror jag. menmen, vi har ju överlevt iaf.
när vi ätit gick vi upp på rummet och kastade på oss bikini och gick ner till det underbara poolområdet och låg där tills det var dax att åka middag. haha. och ungefär så har det varit hela veckan. vi har, i princip, enbart solat och ätit. haha. men det har varit såååå hääärligt :)

dessvärre har jag varit dunderförkyld nästan hela veckan så jag har inte varit jättepigg och jag har varit inne en del, men det har gått hyfsat bra iaf :b

kändes jättebra att få ha med min lilla älskling på denna resa också. hade verkligen inte varit detsamma utan honom :) hoppas inte att du tröttnat alltför mycket på mej ;)

ja, nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer, men jag antar att syster min kommer skriva en del så att jag tycker allt kan läsa hennes också när hon väl uppdaterat hennes. (
http://aquaarius.blogg.se)

bilder kommer nog så småningom


foto


ett par bilder från gårdagens fotografering



image2        image3



solen har kommit

ojoj, så länge sen jag skrev nånting här. fy på mej!
idag har jag varit hemma från skolan. vaknade, gjorde lite frukost och satte mej ute på framsidan. runt klockan tolv gick jag in och gjorde kaffe till mej och pappa, som snart skulle komma hem på lunch, och så gick jag och satte mej ute igen. vid halv ett skjutsade pappa mej bort till sylvia för jag skulle sola. oooh, vad hääärligt. men jag blev visst lite röd i ansiktet. hehe. tog en härlig promenad hem därifrån. när jag kom hem hoppade jag direkt in i duschen och började sedan göra mej iordning. har nämligen varit modell åt sara i eftermiddag. ojoj, vad roligt det är.. alltid :) kommer nog inte lite bilder på det så småningom.

medan jag, hungrig som en varg, väntade på att mamma skulle komma hem och laga mat gick jag ner och började packa lite (nedräkningen har ju börjat nu. bara några dagar kvar tills vi åker :D ) och naturligtvis skulle lillan envisas med att sitta i min resväska när jag packade. ojoj, hon är ju för söt.

nehej, nu måste jag väl ta och ringa till minitryck igen. har ju fått hem våra avslutningströjor men så är det massa fel på det :/

älskar min johan