veckan som gått

hejhej. lite dålig uppdatering från min del här på siståne. ska försöka bättra mej nu.

jaha, vad har hänt denna vecka då..?
i tisdags och onsdags var det medeltidsdagar här på skolan. på tisdagen låg jag i migrän hela jävla dagen, så det var mindre roligt. på onsdagen, däremot, fick vi nv- elever i uppgift att typ skapa en medeltids- roll, så jag var narr. hade skitläckra kläder på mej och sprang runt och enbart var mej själv hela dagen ;) på eftermiddagen fick vi bl a smaka helstekt lamm och bröd. var jättegott :) på kvällen blev det chokladbollsbak och bonde söker fru på fritid :)

igår var det en fruktansvärt seg dag och jag orkade bara ingenting. och när jag kom matan på eftermiddagen insåg jag att det var blodpudding. inte en jävla chans i hela världen att jag placerar något så vidrigt i min mun. och muukki äter ju inte blodprotein så hon och jag cyklade ner på byn och åt pizza. träffade även frida och elinor så dom följde med oss. när vi kom tillbaka till skolan gick vi till fridas rum och åt massa godis och glass och satt och gaggade en massa. dock gick jag och la mej runt halv nio, för jag var så himla trött. och jag hann nog inte mer än att lägga huvudet på kudden förrän jag somnade :)

idag har jag inte gjort så mycket. slutade ju vid tolv och efter det har ju bara packat och så. nu sitter jag här i datasalen och väntar på att min lärare ska sluta jobba. ska nämligen åka med henne till åtvid :)

nej, nu ska jag nog läsa lite andra bloggar och så. hejsvejs.

blablabla

dagen började med sovmorgon fram till halv tio. därefter var det dataprov som gällde, vilket var hyfsat enkelt. dock vet jag inte riktigt hur det gick, men det är ju sånt som märks. efter det hade vi traktorteori och det var lika kul som det alltid är när man har per- arne :)

eftersom det är öppet hus imorrn ska jag inte åka hem idag och jag har verkligen ingen aning om vad jag ska hitta på. är väääldigt uttråkad. har en känsla av att denna dag kommer gå väldigt segt. menmen, det är ju sånt som får märkas.

förresten mormor, om jag inte kommer ihåg att ringa dej ikväll, kan du väl ringa mej om du läser detta? :)

nej, nu ska jag nog gå och se om det finns nån som  jag kan spela biljard mot. hejsvejs.


why can´t I just disappear?

goddagens. på traktorkörningen imorse fick jag köra på landsväg med tillkopplad vagn. det gick faktiskt jättebra :) men efter det har dagen varit åt helvete. just nu orkar jag inte vara på skolan överhuvudtaget. jag är så fruktansvärt trött på allt och alla! jag känner bara för att skita i alltihop och sticka härifrån.. men vad fan.. det är väl bara att bita ihop.. dåliga dagar har väl alla :b men som tur är så kommer min kära syster hit snart så då får vi väl hitta på någonting. kanske åka in till västervik och gå på stan eller nåt.

nej, nu ska jag inte sitta här och klaga. jag får väl ta och hitta på nåt vettigt iaf. hejsvejs.

trädgård

idag har jag haft trädgård hela dagen. har faktiskt varit förhållandevis kul. lite småjobbigt nu och då, men det gick allt ;b dock tror jag inte att det är någonting jag ska satsa på. men det ligger väl i släkten ;)

ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. ska nog mest ta det lugnt, tror jag. är så himla trött och seg. möjligtvis att jag slår alex i lite biljard bara :b

nej, nu orkar jag inte sitta här längre. har precis damsugit mitt rum och jag är alldeles för seg för att plugga så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på, faktiskt :b men någonting annat än detta får det nog bli iaf. hejsvejs.

gymmet

runt halv fem igår åkte jag, nadja, johanna och frida ner på gymmet i gamleby. var väääldigt fruktansvärt skönt att få träna. vi kom hem runt halv åtta eller något. efter det åt jag lite mat och sen ställde jag mej i duschen. när jag kom ut ur duschen stängde jag på en film och somnade som en stock. oerhört skönt :) är lite mör i kroppen idag men inte så farligt, faktiskt. ska nog börja gymma regelbundet :)

idag har jag bara två lektioner, vilket är otroligt skönt. ska nog ligga i min säng och ta det lugnt största delen av dagen idag :) nej, nu börjar vi vår matte igen, så nu måste jag gå. hejsvejs.


helgen

i fredags kom mamma och hämtade mej och då åkte vi in till västervik och handlade lite. bla fick mamma sin älskade lampa. efter det åkte vi hem och tog det mest lugnt, så vitt jag kommer ihåg iaf. hehe. på kvällen kom sara in och vi åt fruktsallad och hade det så trevligt så :)
på lördagen åkte jag och mamma ner på marknaden en sväng. jag köpte julklappar åt milla. sköönt :) efter det åkte jag, i princip, hem och packade och åkte till johan på kvällen. fy fan, vad vi såg mycket djur när vi åkte. bla höll jag på att köra på en älg.. eller ja, det kändes som att det var nära iaf. hehe. jätteäckligt!
på kvällen gjorde vi inte så mycket. hyrde en beck-film och tittade på den och åt lite onyttigt. både jag och johan var väldigt trötta så vi gick och la oss ganska tidigt.
på söndagen kände vi allihopa för att hitta på någonting så vi elva, eller nåt, hoppade vi in i bilen och åkte in till linköping och ikano- huset. jag köpte en jacka och en mössa och en julklapp åt mormor :)

på svenskan idag fick vi tillbaka arbetet vi har hållt på med.. och tro det eller ej, men jag fick mvg på det också ;D

nej, nu ska jag fanken ta och läsa lite bloggar. hejsvejs.

simning

godmorgon. igår följde jag, nadja och sex tjejer till med och badade med fritid i västervik. jag såg fram emot att få röra på mej och vara nyttig och simma en massa. men fan, jag kunde inte simma mycket alls.. fick så fruktansvärt ont i huvudet och nacken. var 100% säker på att jag skulle ha världens migrän idag, men jag klarade mej från det.

nej, nu ska jag ta och göra något vettigt. har ju, trots allt, data nu. hejsvejs.

traktorkort!

direkt på morgonen idag fick jag gå ner och skriva upp till traktorkortet. jag var nervös så jag trodde att jag skulle kissa på mej. men det gick skitbra. fick 68 rätt av 70 så nu har jag mitt traktorkort!
nu den sista lektionen hade vi prov i biologin och jag fick MVG på det! är så fruktansvärt glad. wow, vad jag är bäst :D


stallet

idag stod det stall på schemat, vilket innebär att jag har varit i stallet hela dagen. slutade precis. på morgonen när vi kom fick vi släppa ut hästarna och mocka och så. efter fikat fick vi rida lite. dom som hade ridit en del innan fick först leda dom som inte hade ridigt så mycket, så jag fick leka lite ridlärare. hehe. men det gick bra.. emelie var jätteduktig. efter det fick även vi andra rida och det var så otroligt underbart att sitta på en hästrygg igen. ååh, vad jag tycker om det :D
när vi kom ner igen så släppte vi åter ut hästarna. efter det var det lunch och sen fick vi smörja sadlar och lite annat smått och gott. och nu till sist fick vi utfodra och ta in hästarna igen.
det har faktiskt varit en väldigt bra dag. känner verkligen hur mycket jag tycker om hästar.

ikväll borde jag nog plugga en hel del men jag tror inte att jag orkar. men nu ska jag läsa lite bloggar. hejsvejs.

besök av syster

igår kväll frågade min syster om hon kunde komma hit och sova hos mej, så runt sju eller något dök hon upp. då gick vi till fritid och lånade tre filmer. efter det åkte vi ner på byn och handlade lite smått och gott. så vi satt på mitt rum hela kvällen och åt onyttigt och hade det mysigt. som tur var så hade matilda tagit med sej en luftmadrass så vi behövde inte sova i min säng båda två. hehe.
på förmiddagen idag hade vi matte så då gick jag dit och sa att jag skulle sitta på mitt rum och jobba, men jag var lite olydig och tittade på tv och så med matilda. men jag har faktiskt pluggat nu efteråt och ska fortsätta jobba ifatt resten av veckan så att jag inte hamnar efter. ojoj, mitt samvete klarar inte sånthär. haha.
på eftermiddagen idag hade vi arbetsmiljö och säkerhet och då fick vi tillbaka provet vi skrev förra veckan. tro det eller ej, men jag fick mvg. det trodde jag absolut verkligen inte. kändes väldigt kul,f aktiskt :)

nej, nu ska jag läsa lite bloggar.. och hjälpa alex med traktorteorin. haha. känns ganska bra att kunna hjälpa någon som har traktorkort. mohaha ;)

fäärdig.

hjääälp! jag har klarat alla repetitioner och nu kan jag göra sluttest i traktorteorin! ojoj, vad nervös jag blev. haha. shit! oh my god! aaaah....

helvetes jävla dag

har haft en helvetiskt dag idag. inte bra alls. allt känns åt helvete, faktiskt. inte ens traktorkörningen var rolig.. hade en värdelös traktorjävel. ska aldrig mer köra en volvo 500! därefter har det gått spikrakt neråt. men jag får väl hoppas att det bli bättre framåt kvällen iaf.

nej, jag orkar inte sitta här och beklaga mej.. känns inte bättre. ska läsa lite bloggar och se om det finns nåt kul som kanske kan få mej på bättre humör. hejsvejs.



lite senare:
ja, nu känns faktiskt allt lite bättre. har suttit och klurat med traktorteorin och nu har jag äntligen klarat den första repetitionen.. nu har jag bara två kvar :) känns rätt bra. kanske är inte mitt traktorkort så långt bort ;b

golf

Goddagens. som jag sa igår så åkte jag till johan på kvällen. fick skjuts av min svensklärare. billigt och smidigt ;b när leo kom hem beställde vi pizza och hade det mysigt. jag och johan gick dock och la oss ganska tidigt. vi var så trötta. imorse åkte jag med leo upp till golfbanan. vi var där i ungefär två timmar. det är nog dom drygaste timmarna i hela mitt liv.
nu har jag precis ätit lasagne och är väldigt mätt och belåten. vi har ingenting mer idag så jag vet inte riktigt vad jag ska göra resten av eftermiddagen. funderar på att damsuga mitt rum :b
ikväll bär det troligtvis av ner till udden för lite partaj. ska bli skönt att komma ut lite, faktiskt :b gäller nog bara att klä på sej ordentligt så att jag inte fryser ihjäl :b

nej, nu ska jag gå och damsuga. hejsvejs.

migrän och prov

vaknade med migrän idag men jag pillrade mej iväg bort och åt frukost eftersom det brukar bli bättre då. dock blev det inte det så jag stannade kvar i sängen första mattetimman eftersom vi hade prov den andra. bättre att vara med då, tänkte jag. och det var jag också.. provet gick hyfsat bra. fick lite hjärnsläpp och så men jag har ju fler tillfällen att visa vad jag går för ;b efter det hade vi biologi och då åkte vi ut i skogen och tittade på lavar och mossor. faktiskt lite kul. lurade visst i min lärare en giftig lav. jag läste att den var ätbar och sen så längst ner stod det att det var ett giftigt bitterämne i som skulle kokas bort ;b men han lever ju än iaf :) när vi kom hem därifrån var det bara att springa ner till körgården och ha prov i arbetsmiljö och säkerhet. jävla helvete vad tråkigt.. men det gick bra. satt kvar till sist. har jag aldrig gjort förut. jag brukar ju alltid vara så snabb. men jag skrev så mycket och alla andra gav typ upp så denna gång var det positivt ;b känns väääldigt bra att ha det gjort.

imorrn ska vi ju åka till åtvid för att titta på golfbanan, eftersom man kan bli greenceaper (?) om man går här. funderar på att åka till åtvid redan ikväll och sen åka med leo imorrn, eftersom han bröjar jobba vid nio. stämmer väldigt bra med när vi ska vara där :) japp, så får det bli. tar halv fem-tåget till min lilla johan-plutt.

nu ska jag läsa lite bloggar. förresten mamma, jag hittade peter lemarcs blogg igår, som du sa. vääldigt intressant :) hejsvejs.

mensvärk

vaknade med världens mensvärk idag, men det var bara att pillra sig iväg bort och äta lite frukost. brukar ju bli lite bättre när man får igång kroppen. oh, jag var så himla sugen på min vaniljyoghurt och så kunde jag knappt äta någonting. inte kul alls. efter jag plågat i mej lite macka gick jag och la mej igen och sen var det dags för svenska. satt med en filt runt mej och gjorde inte så mycket det lektionen. lektionen efter hade vi orientering på idrotten och det kändes ju väldigt roligt så som jag mådde. men jag gav mej fan på att jag skulle springa så jag hakade på kajsa och sofia och jag var faktiskt riktigt duktig. men direkt när jag kom upp på rummet kräktes jag som en jävla kalv.. skaplig mensvärk. ojoj, det var länge sen jag mådde så dåligt av det. sen hade vi matte och då gick jag dit och satt av tiden inne i grupprummet. huvudsaken är ju att jag får närvaro. efter att vi ätit och så skulle vi ha dans, men när jag kommer bort dit ser jag att den är inställd. så jääävla skönt. så nu i eftermiddag har jag suttit och skrivit färdigt svenskan och även pluggat lite biologi. så nu kan jag spela biljard med gott samvete ikväll :)

i helgen var jag ju hos johan. milla och jocke var även där :) i veckan hade leo och johan varit inne i stan och köpt ett nintendo wii så vi har spelat tv-spel hela helgen, i princip. väääldigt trevligt faktiskt. haha. fruktansvärt kul ;b får väl se hur lång tid det tar innan min lilla sötnos tröttnar ;)

nej, nu har jag klagat färdigt känner jag.. rensat huvudet lite iaf :b ska läsa lite andra bloggar nu. hejsvejs.