Disney jul

Idag när jag var hos matilda fick jag ett litet, ganska dyrt, infall :b hon hade fått hem nåt erbjudande från fyrklövern på bland annat en del av deras disney jul-servis och jag kunde bara inte låta bli, så jag beställde lite :)


I denna serie finns det 12 olika disney-motiv. I detta erbjudande får jag fyra kuvert av ovanstående för bara 50:- inkl. frakt. sen när jag fått hem det ska jag beställa ytterliggare 8 kuvert så att jag har en av varje motiv och i och med att jag beställer mer så får jag 2 skålar och ett tre vånings-kakfat :)

just nu är jag väldigt lycklig och nöjd, måste jag få säga :) kan inte vänta tills dom kommer hem :) så nu vet jag vad jag vill ha i julklapp framöver iaf :) tänk så himla roligt att ha något sånt. det finns ju mattallrikar och så också naturligtvis :)
gå gärna in och titta själva
här

När hjärnan och almanackan inte samarbetar...

I måndags åkte jag och matilda ner till västervik tidigt på morgonen för jag skulle vara på sjukhuset klockan elva. dock skulle vi gå på stan och shoppa lite innan, men vi kom dit typ tjugo i tio så affärerna var ju inte öppna. så vi åkte bort till pappa i husvagnen och drack lite kaffe, och plötsligt slog dej mej... jävlar... det är bara den tredje... jag skulle vara på sjukhuset den fjärde!
skrattandes ringde jag till chefen och förklarade att jag gjort bort mej, och han sa att han blev lite förvånad när jag inte var där på morgonen eftersom jag skrivit på lappen han fått att jag skulle vara ledig den fjärde. haha. så det kan bli ibland. jag som alltid brukar ha stenkoll på allting...
men eftersom det är många mil mellan åtvid och västervik fick jag ta ledigt även på måndagen, så jag och matilda hade många timmar vi kunde gå på stan :)

måste även säga grattis till sara, som tog körkort igår! så himla skönt! :D