.....

Den senaste tidens sorg och tungmod försvann
som genom ett trollslag och hon ville kyssa fjärlien som tack.

shopping

underbara, underbara dag.
när jag var i skolan idag fick jag ett sms från pappa där det stod att jag får 5035 :- i lön! jag höll på att dö av lycka och skrek och hoppade. var bara tvungen att ringa till mamma en sväng och hon skrattade lika mycket som jag :D
när vi hade slutat sista lektionen greppade jag Mica och konstaterade att hon skulle med mig till stan en sväng, och hon följde gladeligen med :) först gick vi till skonisse och tittade skor. hittade ett par SKITSNYGGA sandaletter med lagom hög klack i vit lack. men dom var ruggigt osköna, så den idén fick jag skippa. efter det gick vi vidare till downstairs där vi både kollade på skor och kläder. jag la undan ett par shorts som var asaballaläckra, men jag tänkte höra vad mor min säger innan jag köper dom. sedan bar det iväg till cubus och då började det på allvar. ojoj, vad vi provade och riktigt roligt hade vi :) Mica hittade sig en skitläcker skorta, ett bälte och en mössa/keps? även jag köpte en skorta och ett bälte. när jag handlat mitt där skulle jag in till dressman och hämta ut pappas byxor som kommit hem, så då passade jag på att be dom göra ett nytt hål, längre in, på bältet. men nu när jag kom hem och provade igen var det alles för stort, lik förbannat :b
när jag kom hem låg kläderna från halens på sängen så då var det bara att sätta igång och prova det. ska bl.a behålla klänningen. så nu ligger den där, min avslutningsklänning, och bara väntar på att det ska bli sommar och skolavslutning.
ska ju till ullared på måndag så då blir det väl också en hel del handlande, kan jag tänka mej. ojoj, vilken bra dag detta varit. men nu är jag helt slut. haha.

nu ska jag gå och hjälpa mamma att laga lite mat. ha en bra dag.. hälsningar den rika ;)

pigg som en mört

godmorgon folket. nu är klockan halv sju och jag har varit  vaken i.. låt se.. snart fyra timmar! har testat alla knep som finns.. räknat får, andats ordentligt, men ingenting har fungerat. och så kan jag inte ligga på höger sida för att jag har så jävla ont. nån som känner för att hjälpa mej? ;b

aja. sista dagen på den här veckan idag iaf. väldigt skönt. ska nog jobba ikväll, tror jag. har inte gjort det på länge och det vore skönt att bara jobba och inte behöva tänka på allt annat.
ska jobba imorrn bitti också, har jag tänkt. efter det kommer johan äntligen hit. saknar dej.

om jag inte redan berättat det så är jag färdig med hemkunskapsarbetet nu. så jävla sköönt! men det är ju många veckor kvar, så jag undrar vad jag ska göra på de lektionerna, men det får väl vara nästa bekymmer. jag är faktiskt väldigt nöjd med arbetet och jag hoppas att angelica också tycker att det duger.

har för övrigt samhällsprov på tisdag och jag kan inte ett skit. har två so- lektioner idag, så jag får väl se hur det går. får kanske prata med björn i eftermiddag och be om att få göra provet tisdagen efter eller nånting, eftersom jag varit borta så himla mycket och inte har haft någon chans att träna :b

Okej, nu riktat till alla vimmerbybor! på måndag har ungdomsrådet ett möte med bengt- nånting, som har hand om källängsparken, typ. om ni inte visste det så har vi lyckats påminna kf om att det ska bygga ut scenen och förbättra källängen över huvud taget. så på måndag har vi då detta möte med honom och har då alltså möjligthet att påverka hur det ska se ut nere i vår älskade park, så därför tycker jag helt klart att du ska höra av dej till mej, eller nån annan som är med på våra möten och tala om vad du tycker så att vi får höra lite av era idéer :)

ja, vad kan jag mer hitta på för strunt att skriva? det känns nämligen inte som att jag skrivit nånting vettigt idag. haha. men vad ska man göra såhär jättetidigt på morgonen annars? ;b

nej, men titta, nu vaknade johan så nu ska jag prata lite med honom. ha en underbar helg :)

Can´t stand this shit..

ingen bra vecka alls för mej. eller snarare ingen bra månad alls. vet inte riktigt vad det är som händer med mej, om jag ska vara ärlig. samtidigt som jag förlorar mej själv blir jag missförstådd hela tiden. jag orkar inte.

can´t somebody just kill me?

fredag

hade nationella prov i engelska igår. Läs- och hörförståelse. Jag vet inte riktigt hur det gick, men det kändes inte jättebra :b men Pia log när hon satt och rättade det, så jag får väl hoppas att det bådade gott, iaf.
Igår när jag gick på stan och väntade på tåget fick jag ett litet infall och gick in till mårten så han tog två hål i mitt öra. haha. det blev snyggt, faktiskt :)
Igår gjorde jag och johan inte mycket alls. var neråt en sväng och köpte en massa onyttigt som vi satt och mosade i oss. haha. det var väldigt mysigt. tss. har massa kvar idag så vi får väl ta oss en onyttig runda ikväll också.
Eftersom johan jobbat idag tänkte jag vara duktig och gå ut och gå, men det blåser ju rena rama stormen ute, så jag fick tyvärr hoppa över det. vill inte riskera varken att bli bortblåst eller att få migrän :b men jag får väl ta med mej johan och gå en sväng sen om det blir bättre väder.

jaha, imorrn ska vi upp tidigt, eftersom vi ska till uppsala imorrn :D ses imorrn, gott folk :D


edsbyn i final :D

Vi är från byn, bönder från byn! armar och klibbor upp emot skyn. edsbyn på is, vilken underbar syn. Haleluja, vi är från byn!

ojoj, herre jesus. har precis tittat på den femte, och avgörande, matchen mellan edsbyn och sandviken. trodde jag skulle kissa på mej eller nånting vissa stunder.. shit, så nervös jag varit. men efter en otroligt spännande match vann edsbyn med 6-2 och är därmed klara för SM- final på söndag! så på söndag förmiddag bär det iväg till studenternas i uppsala. hoppashoppashoppas att dom slår hammarby iår igen! fan, vad bra dom är!

nej, nu ska vi in och läsa lite på redfarmers. låt bästa lag vinna :D

linedance

har haft en väldigt, väldigt bra dag idag. vaknade och var på gott humör när jag åkte iväg till skolan. allting har flytit på jättebra där och när skoldagen var över gick jag till fritidsgården för ungdområdsmöte.
när mötet var slut kom annelie och lisa och hämtade mej och vi begav oss ut till pelarne för att dansa linedance. oh, herre jävlar, vad himla rooligt det var. haha. jag ääger på att dansa. mohaha. en dans skulle man dansa två och två, mitt emot varandra och jag dansade med annelie. haha. fan, vad roligt det var. och vad dåligt det gick för oss. ojojoj. så räkna med att jag kommer nästa vecka också :)

kom precis hem från pelarne nu. tänkte faktiskt vara duktig och jobba lite med mitt hemkunskapsarbete. det går ju bort några måndagar nu, så det säger väl bara schwooopa, så är det vecka 16 och arbetet ska vara klart. haha.

nej, nu ska jag, som sagt gå och göra det. ha det bäst.

fest hos lucas

jaha, då var även denna helg över.

efter att vi kom hem från "stan" i lördags hoppade jag in i duschen med en gång och därefter började jag göra mej iordning. var färdig runt tre nångång, så då satte vi oss och åt lite. birgitta hade lagat jättegod lax med pepparrotsfärskost på och så ris till det och en hummersås. mums, full i bibblan! när vi ätit och jag tagit en sista titt framför spegeln åkte vi till lucas. kom dit runt fyra, redan, för vi skulle hjälpa honom att städa lite. hehe. hade väl ganska trevligt då, men bättre blev det ju sen när lite folk började ramla in. ojoj, vilken bra kväll det blev. men jag har falukorv i håret. jävla johan (inte min johan, en annan :b). haha. men vi hade ett roligt litet falukorvskrig allihopa. det var vääldigt mycket härligt folk där som jag hoppas att få se mer av. goa gubbar. haha.
eftersom att vi kom så tidigt så var jag sugen på att åka hem redan vid halv tio. och vilka protester det blev.. haha. ingen ville att vi skulle åka.. så sööta så :) men efter en flaska vin och fem smirnoff ice, var jag ganska gå-och-lägga-mej-sugen.
när vi kom hem satte vi oss och åt lite mackor. johan gjorde en superdupergod specialare. han rostade en macka, tog smör på, sen pepparosten, leverpastej och avslutade med nån skink-greja som det var kryddad. jag trodde att det skulle vara jätteäckligt, men ack så fel jag hade. ojoj, vad vi mumsade i oss såna. haha. åt det till frukost imorse också :)
när vi kom hem kände jag mej inte mer än lite lullig, men efter att vi legat i sängen ett tag kändes det som om allt det jag druckigt de senaste tre timmarna hann ifatt mej. tjena, vad illamående jag blev och skakade som ett asplöv gjorde jag. men johan, han sussade så sött. han märkte inte ens när jag var iväg för att kräkas. bläää! men jag får väl skylla mej själv, I guess. tss.

jag vaknade vid halv sju imorse och var pigg som en mört, men gav mej fan på att jag skulle somna om, men det skulle jag nog inte gjort. för när jag sedan vaknade för andra gången var jag hur trött som helst, och har förblivit resten av dagen. iallafall gick vi upp och åt frukost och satte oss framför tv:n och dagen har bestått av tv-tittande och chips-ätande. åååh, så gott :)

nu har jag precis suttit och tittat i en halens-katalog och ska beställa en massa. råkade visst komma upp i 1057 :- men det får det väl vara värt, antar jag. haha.

nej, nu ska jag fanken ta och göra nåt annat. hejsvejs.

lördag

godmorgon, gott folk!
sitter hemma hos johan just nu, men han är och jobbar. vaknade för ett tag sen av att jag höll på att dö av värmeslag. det är jättefint väder ute idag och solen ligger på vårt fönster så det blir duktigt varmt här inne. såg det som ett tecken att jag inte skulle sova  bort hela förmiddagen och gick faktiskt upp ganska skapligt. haha. jag  har precis varit nere och ätit frukost, gosat lite med sixten och pratat en massa goja med birgitta :) härlig start på dagen, faktiskt.
snart ska jag göra mej iordning lite, för jag och birgitta ska ta bussen neråt, för vi ska på systemet och lite sånt. häääärligt. haha.

uscha, vad dåligt jag har sovit inatt. fy fanken. har haft ont i hela kroppen och bara legat och vridit och vänt på mej hela tiden. och så har jag hamnat i den där jävla skarven i sängen hela tiden. så runt två eller nånting gav jag upp, så då väckte jag johan och frågade om vi inte kunde byta plats och gullig som han är gick han med på det. somnade faktiskt med en gång då. haha. skööönt :)

nej, nu ska jag faktiskt lägga mej och läsa lite, tror jag. var faktiskt ett tag sen jag gjorde det. har varit så himla trött och seg så jag har varken haft lust eller ork till att läsa.

aja.. ha en bra dag. det ska jag iaf :) hejsvejs.

kommande helgen

jaha, är hemma från skolan idag också. men idag ångrar jag verkligen inte att jag inte gick. det hade bara inte gått. vet inte riktigt vad det är som händer med mitt sinne och min kropp just nu, men bra, det känns det verkligen inte. känns som att jag hela tiden skulle kunna bryta ihop och ge upp vilken sekund som helst. vet inte hur länge jag orkar, faktiskt. men jag måste, antar jag. så är det väl bara.

just nu är pappa nere och handlar åt farfar, men efter det ska han skjutsa mej till johan. orkar inte känns nånting över det just nu, men det blir säkert bättre när jag väl kommer dit.
imorrn ska vi, som sagt, festa hos lucas.. så jag har vääldigt mycket kläder med mej, så att jag har lite att välja mellan imorrn. haha. ska faktiskt bli skönt att få dricka sig lite onykter och bara må jävligt bra för en kväll, iaf. känns som att det var länge sen jag verkligen njöt av livet nu. okej, det är sjuk att jag säger att det är bra att alkoholen är inblandad då, men just nu är det faktiskt så.. mycket, mycket lättare att släppa allt annat och leva i nuet med lite gifter i kroppen. sad, but it´s the reality.

nej, nu ska jag faktiskt gå och gosa med laban ooch se om han kan skänka mej lite krafter.

Duktiga Kajsa

jaha.. har varit hemma från skolan idag också. blev så igår med :b inte bra alls, det här. känns som att jag inte säger annat än detta. haha. men imorrn ska jag gå iaf.

eftersom att det varit hantverkare här hela dagen åkte jag och mamma ut till matilda på morgonen. först fikade vi lite och så, sen var dom ute och gick medan jag tittade på jönssonligan. när dom kom in därifrån satte vi genast igång att organisera i matilda och adams garderober och förråd. haha. undra vad adam sa när han kom hem i eftermiddag :b men det blev mycket bättre nu än det var innan iaf.

förut var jag och postade papprena om avslutningströjorna. så jääääävla skönt att det äntligen är överstökat. nu är det bara lite med pengar kvar att fixa, men det är ju inte mitt problem :)
efter att jag kommit hem från min tripp till hydro satte jag mej vid datorn och jobbade lite med mitt hemkunskapsarbete. jag är så himla duktig :) har hittat alla saker nu, förutom den där jävla potatisstickan. haha. så i skolan är det bara att sitta och klippa och klistra nu. sååååå skööööönt. ska nämligen försöka göra det där färdigt så fort som möjligt så att jag slipper det sen.

ja, imorrn blir det inget metro för mej iaf. är verkligen inte sugen på det längre, av vissa anledningar :b men jag hoppas att jag kan gå nästa gång. var ju jättelänge sen jag var där nu. men jag och johan ska iaf till lucas på lördag och ha lite trevlans :)

just det, nu kom jag på att jag har en muntlig bokredovisning som ligger och väntar. kanske ska vara ännu mer duktig och träna lite på den ikväll också? ojoj, vad jag är himla himla bra. haha.

nej, nu ska jag faktiskt leta reda på en nedrans potatissticka så att jag har det gjort sen. haha.
ha det underbart.. pusshej.


dagen och morgondagen?

hejsvejs. sitter här med pappa trummandes med findrarna mot bordet bredvid :b kom precis hem från skolan. uscha, vilken dag det har varit. fy sjutton! men nu är den äntligen, äntligen slut!
har sovit hos min älskade lilla mamma inatt igen. haha. och stackarn fick sova med hörselproppar för att jag lät, sa hon, eftersom att jag var täpt i näsan. och stackars pappa får aldrig sova ut, jag bara kommer och kör iväg honom från sin egen säng var och varannan dag. men som jag brukar säga- kom ihåg att ni älskar mej :)

ska nog jobba lite ikväll tror jag.. skönt att komma på andra tankar och så, känns det som. men isf måste min huvudvärk, som jag har just nu, försvinna. men det känns som om det blir lite bättre när jag får lite mat in magen. om jag fortsätter i den här takten kommer nog min lön i slutet av månaden vara duktigt hääärligt :) lagom till vi åker utomlands också. kan inte bli mer perfekt.

idag har jag och sara tagit över det här med dom där jävla idiotiska skoltröjorna. ååh, jag blir galen. men jag har precis suttit och strukturerat upp det lite så nu fattar man vad som händer och fötter iaf. tur att  jag finns. haha :D

imorrn kanske jag ska följa med sara till oskarshamn. hon ska ta bort sin tandställning. hon har två tider med flera timmars mellanrum och då hade vi tänkt att gå på stan och sånt trevligt :) vet inte om jag någonsin varit i oskarshamn, faktiskt. mer än och spelat snickers cup i sexan. haha.

på tal om snickers cup.. herre jävlar, vilka tider det var. och vad beskjuten jag blev. och arg också, kommer jag ihåg nu. haha. ja, jag var allt en riktig hårding på den ti´n ;)

menmen, nu är nu och då var då. och just nu känner jag för att gå och lägga mej och vakna om drygt en månad eller så. vore väldigt skönt. är bara så himla trött på allting just nu. gah! men nu ska jag gå och se om maten är färdig innan jag hungrar ihjäl. byebye

jag är bäst :)

dagen började med att jag var hur jävla trött som helst och ville verkligen inte gå till skolan, men jag var duktig nog och tvingade iväg mig själv iaf. när jag kom till skolan hade vi en dryyyyg biologilektion och efter det var det dags för min redovisning av balkan- arbetet. det gick så jävla bra! oh, vad duktig jag är. haha. efter det så gick jag och björn, min lärare, in i grupprummet för han ville prata med mej lite. fick då tillbaka mitt EU- arbete, som jag fick MVG+ på :D alltså, jag satt bara och gapade när han pratade med mej.. trodde verkligen inte att det var sant. tjena mittbena, alltså! så nu har jag helt klart, sa han, MVG i historia, religion och geografi. Har ett starkt VG i samhäll, och det är det vi ska jobba med nu, så han sa att jag har goda chanser att höja mej i det också :D ja, den pratstunden har nog lyst upp hela min dag, tror jag. var tvungen att gå ut och ringa mamma en sväng när han sagt det. haha. och hon blev nog lika glad som jag, tror jag ;)
har verkligen kommit igång på hemkunskapen nu, så det känns också jättebra. tänkte faktiskt jobba lite med det senare ikväll.
nu är jag nästan, nästan färdig med min dopklänning i syslöjden. oh, den blir så gullig :D är verkligen nöjd med den, alltså. ujuj, vad bra.

efter skolan pillrade jag iväg till vivo och köpte mej en sallad, sen vidare till aktivitetshuset, där det skulle vara ungdomsråd. satt där och åt och pratade en massa goja, tills vi började fundera på vart fanken tesa höll hus egentligen, så danne ringde till henne och då visar det sej att hon är sjuk. och eftersom att hon är ordf. och ingen annan hade så mycket att säga, så flyttade vi mötet till på torsdag.

så nu sitter jag här.. har precis kommit hem. jag ska nog faktiskt vara duktig och gå ner och läsa lite ekonomi, så att jag kan ta ifatt det jag missat. kanske jobba lite ikväll också? hmm.. får se hur det blir med det. hejsvejs.


söndag

godmorgon. gårdagen var jättemysig, helt klart :) även att min lilla älskling inte mådde så bra. stackare.
idag vaknade vi runt tio- elva och gick upp och åt frukost. efter det tittade vi på Den otroliga vandringen. ojoj, vad jag hatar den filmen.. den är ju så bra! och jag bara gråter. nej usch, det är så hemskt. efter att den var slut och jag blivit trött av allt gråtande gick vi ner och la oss igen, och såklart så somnade jag :b det var väldigt skönt att få sova lite till, faktiskt :)
pappa kom ner för ett tag sen och frågade hur det blir med jobb och sådär, och eftersom att johan är här skulle jag jobba när han åkt hem.. men min lillplutt längtar ju hem till sitt wow också så vi kom överens om att han skulle åka redan vid halv fyra, så att jag kunde jobba lite längre :) gullunge.
så nu sitter vi här, med laban bredvid oss, och inser att han snart måste åka. tråkigt :b men veckan går fort, får vi hoppas :)

haha. idag är mamma bakfull. ojoj, vad full hon var redan på förfesten här hemma. hade velat vara med på pumpen och sett na. men dom hade nog roligt, verkade det som.

nej, nu ska jag ta och gosa ner mej med min sötnos ett tag till. ha det bra. kramar

min älskade johan

tjenahejsan. sitter här med johan bredvid mej, har precis ätit lunch. mums :)

igår var vi nere och hyrde Hard Candy och köpte lite godis. när vi kom hem satt vi och umgick med mamma och pappa ett tag. gick och la oss redan klockan halv nio och såg på filmen och hade supermys, filmen var dock dålig. som alltid när vi hyr film. haha.

det var meningen att jag skulle jobba idag, men jag orkade verkligen inte det, och nu är det nästan lite sent :b men jag har ju jobbat tidigare i veckan, så jag får väl vara nöjd ändå.

ikväll ska mamma och pappa till pumpen, rayday spelar, så det kommer lite folk hit innan, och sånt tycker jag alltid är trevligt :) sen när dom har åkt ska jag och johan äta toast med en jättegod röra, sen har vi tänkt att ha lite myspys.. kanske duscha med lite ljus tända och så :)

älskar verkligen dig, johan. vet inte vad jag skulle göra utan dig. känns så underbart att somna med dig bredvid mig med din arm runt mig :) tack för att du är min.


torsdag

godmorgon sömntutor.
ja, tro´t eller ej, men idag kommer jag faktiskt iväg till skolan, precis som jag lovat. det värsta är bara att jag måste cykla i det här tråkiga vädret :b

var uppe och jobbade en sväng igår. sååå sköööönt. hade ju inte gjort nånting på två dagar, eftersom att jag varit hemma. så det kändes väldigt bra att få göra nånting, och dessutom få betalt ;) jag och ullis jobbade på väldans bra. vi var riktigt duktiga faktiskt. haha. även att hon trodde att hon förstört hela maskinen en gång ;b ska nog upp och jobba ikväll också, om jag inte har nåt annat för mej.

nej, nu ska jag faktiskt spela lite supermario innan jag måste åka iväg till skolan. tjingeling.