kvällen i lucas stuga

goddagens. nu sitter jag här framför jockes dator och fördriver lite tid.
runt klockan sju igår åkte vi ut till lucas stuga, som tydligen låg utanför loftahammar, på hasselö. vi tog bilen till lofta och därifrån körde lucas deras båt för första gången. men hans pappa var med och förklarade allting och höll koll på honom under resan så det gick jättebra. hehe. när vi klev iland fixade vi först lite och sen gick vi och satte oss ute på en brygga och pratade och hade trevligt. efter en stund hade vi fått fästingar på oss och det började bli lite småkallt så då gick vi in istället. hade jättetrevligt. satt och pratade, hade yrrol i bakgrunden och så. tyvärr blev vi allihopa trötta väldigt fort så klockan var nog vara tolv när vi gav upp och gick och la oss, men vi har bestämt att vi ska ta en hel helg därute om några veckor istället, så kanske det blir lite roligare.
vaknade runt halv tio imorse, så då var det bara att städa lite och göra iordning för att sedan gå bort till färgan och ta den in till loftahammar igen. när vi, efter drygt en timmas båtfärd, kom dit åkte vi upp till fifty fifty och smällde i oss lite dagen- efter- mat :)

när vi kom hem la jag mej och sov i ett  par timmar eller något, vaknade av att johan sa att vi skulle dricka kaffe och äta bullar, och snabbare än så har jag nog aldrig vaknat och rest på mej tror jag ;) efter det satte vi oss, allihopa och tittade på en film och nu har vi precis ätit.
ikväll vet vi inte riktigt vad vi ska hitta på, men milla har en kompis här så det kanske blir att vi spelar lite spel och sånt trevligt. vi är så slöa allihop så det blir nog lugnt i varje fall.

nej, nu känns det som att jag har ventilerat och pratat av mej färdigt, så nu ska jag väl ta och rota i andras bloggar. mohaha. ha det guttans. pusshej.


kortfattat

runt klockan fyra i tisdags kom jocke och emelia och hämtade mej och vi åkte till åtvid. på kvällen gjorde vi inte alltör mycket. vi tog det mest lugnt.
i onsdags åkte jag, johan, milla och jocke in till stan för att shoppa lite. jag var verkligen inte på humör för det tyvärr, men jag lyckades iaf hitta en klänning, en tunika, två tröjor och två par trosor, så jag är nöjd iaf :) på kvällen hyrde vi en film och hade jättetrevligt. filmen var en besvikelse men det gjorde inget. jag och milla hade skrattfnatt iaf :b
idag ska jag, johan, lucas och linda åka ut till lucas stuga på en ö utanför västervik. vi ska laga mat och ha alkoholförtäring och sånt trevligt :)

Brigitta: Ja, nu ska han väl förskingra henne också!

uttråkad?

vaknade runt tio eller någonting idag. gick upp och åt frukost och satte igång och packa med en gång efter det. milla och jocke kommer ju hem till åtvid idag så jag ska åka med dom från vimmerby och dit sen.
vet inte riktigt vad vi ska göra varken idag eller någon annan dag i veckan, men det är väl sånt som märks, antar jag :b

övningskörningen igår gick jättebra. var riktigt roligt faktiskt. jag la tom i tvåan. haha :) det var en gubbe som snodde vår skylt också :b finns lustigt folk alltså ;b så det var bara att åka bort till statoil och köpa en ny. får se om jag hinner köra idag innan jag åker till johan. mamma är och färgar håret nu och efter det ska hon handla åt farfar så jag vet inte riktigt när hon kommer hem. men förhoppningsvis ska vi väl hinna med en liten sväng iaf. hehe.

nej, nu ska jag faktiskt gå och gosa med hundarna lite.. är väldigt sugen på det. hejsvejs.

övningsköra :D

idag vaknade jag strax efter nio och gick då upp och åt frukost. efter det gjorde jag mej iordning och sånna saker. ska åka till tandläkaren om en halvtimma :b efter det ska jag åka ner till resecentrum och ta bussen därifrån till matilda :) bla skulle vi städa hennes garderob och så ska vi troligtvis åka och bada lite. blir nog väldigt trevligt :)

när jag var ute och hämtade in posten förut fick jag göra ett litet lyckorus.. idag har dom sista papprena från vägverket kommit så nu får jag börja övningsköra. så alv- parkeringen.. here I come ;D

midsommar

nu har vi precis kommit hem från tättö. naturligtvis har det varit pissväder enda fram till idag, då vi skulle åka hem. men vi har haft så himla tervligt och mysigt så iaf :) vi har grillat massor, spelat kort, åkt trampbåt och skrattat hur mycket som helst. och tro det eller ej, men johan har faktiskt överlevt att bo i husvagn några dagar. är så stolt över min lilla älskling.
är alldeles för trött för att gå in mer i detalj vad som har hänt och så, men jag är helt klart nöjd med helgen. pusshej

tättö

idag är det full panik här hemma. vi packar och styr och har oss. ikväll åker vi nämligen till tättö. ska fira midsommar där :) vi blir fyra husvagnar, tror jag och ungefär 19 pers så det blir nog kanon :D vi åker, som sagt, ikväll och kommer hem på söndag. jag får se om jag åker med johan direkt eller om jag åker till honom på tisdag eller någting. det är ju nämligen så att milla och jocke kommer hem så då måste jag ju dit :)

herre gud, vad jag inte kände för att skriva just nu. ska göra nåt helt annat. hejsvejs.

gammal?

Känner mej som en gammal tant!  ;)

nu har jag och mamma varit och shoppat lite. gav upp för ungefär en halvtimma sen, för då var vi helt slut, och nu har vi precis fyllt på vår energi med lite kaffe. 
jag har hunnit med att inhandla lite smått och gott. har köpt ett broderi, ett pussel, ett litet pennfack och en överstrykspenna.

tro det eller ej, men mamma har också köpt sej ett broderi. haha. så nu får vi väl se hur det går. troligtvis blir det väl att jag får ta över efter ett tag, då hon gett upp. hehe. så nu ska vi sitta som två små tanter och brodera ikapp, hon och jag :D jag hittade bla en jättegullig julkalender som jag vill brodera, så nu tycker jag faktiskt att det är dags för min kära syster att skaffa en småtting. så det så ;)

nej, nu ska jag nog sätta mej och pussla lite, tror jag. det var ett sånt här roligt pussel. det är liksom en bild på framsidan, som vanligt, men så ska man pussla hur det ser ut i framtiden :) blir nog lite småklurigt ;b hejsvejs.

skrattfnatt

igår hade jag en slappardag hela dagen. klädde inte på mej förrän klockan fem eller någonting, tror jag. jag satt och broderade nästan hela dagen samtidigt som mamma läste :) på kvällen kom sara och matilda hit och jag vet inte riktigt vad det var med oss.. fan, vad vi garvade hela tiden.

innan vi skulle äta skulle jag ta bort matilda naglar och när jag tog bort en så kom hamnade det två på bordet och jag började asgarva.. det är nämligen så att för ett tag sen sa hon att det var en nagel som hon inte hittade så jag trodde att hon hade satt fast två naglar på samma finger! men det var visst min nagel som ramlade av också. låter inte så jätteroligt just nu, men vi garvade så vi grät ;b

(kalle är väldigt fascinerad av vår lilla damsugare)
kalle: lasse, får jag dammsuga?
pappa: ja, visst får du det.
kalle: pappa, oh yeah!

på kvällen masserade jag, matilda och sara varandra och tyvärr så sprängdes matilda bröst! och jag har för övrigt inga skulderblad... möjligtvis antydan till skulderknölar :b



idag ska jag och mamma gå ner på stan en sväng. jag ska bla köpa ett broderi till och lite. hehe. jag är så duktig så ;) nu är tomas och gänget på väg ner till alv så nu kan jag gå och ställa mej i duschen. tjingelong!

myskväll med sara

igår skulle jag vara ensam hemma hela dagen och kvällen eftersom mamma och pappa var på studentfest i västervik. var jättefint väder mitt på dagen så jag låg ute i solen och läste i flera timmar. sen runt fyra eller någonting kom sara in hit för att spendera resten av kvällen här. först gick vi ut med hundarna en sväng. efter det gjorde vi kyckling och pommes och slängde ihop en kladdkaka. när vi ätit oss mätta för en hel vecka framöver så satte vi oss vid tvn och tittade på pirates 3 och step up. pirates var verkligen en besvikelse. vilken jävla usel film. hur drygt som helst. satt bara och väntade att den skulle ta slut :b men step up däremot var superb :)

idag gick jag upp klockan tolv, det var nämligen en doris som stod på min mage och pussade på mej så jag hade inte så mycket mer val än att gå upp. satt och åt frukost med mamma och efter det åt vi kladdkaka och drack kaffe :)

idag får vi edsby- besök i form av asno, tomas, erik och kalle :) trevligt trevligt :) dom ska gå på alv och lite sånna saker, så dom stannar här i några dagar. men detta innebär att jag måste försöka samla ork och städa mitt rum. hmm.. vet inte riktigt hur det ska gå till, men det är väl bara att bita ihop, antar jag ;b

kanske lika bra att jag tar tag i det nu med en gång när jag tänker efter. japp, så får det bli. hejsvejs.

lalala..

vaknade med världens mensvärk och huvudvärk idag så jag låg kvar i sängen enda till elva. ganska skönt.. det blåser ändå ute så man kan inte ligga och sola.
nu har jag precis duschat och gjort mej iordning. jag och mamma ska åka till BUP snart och träffa min läkare. jag ska troligvis börja trappa ner min medicin nu. känns konstigt.. men bra. men jag är orolig. tänk om det inte funkar alls :b men jag måste ju försöka, så är det ju bara.

i eftermiddag ska nog jag och sara måla lekerstugan, och efter det ska vi nog åka och bada, hade vi tänkt oss. himla himla mysigt :)

men nu ska jag ta och äta någonting.. magen kurrar hör jag. hehe. ha det bäst.
förresten så älskar jag johan hur mycket som helst :)

ja, jag säger då det..

jag har nog världens trögaste kompis, tror jag. jag skulle skicka bilderna från avslutningsmiddagen till sara, min klasskompis, så jag packade bilderna och skickade dom över msn. direkt när jag skickade undrade hon vad det där var, så då fick jag förklara det. sen skulle jag förklara hur man packar upp bilderna, så då sa jag tat hohn skulle högerklicka på symbolen med böckerna, men då sa hon förtvivlat att det bara kom upp "markera allt" och jag fattade ingenting först. men efter en stund slog det mej att hon hade högerklickat på symbolen i msn- fönstret och inte i mina mottagna filer. ojoj, vilken jävla trögboll. haha.


trögbollen

latmasken själv

måndag och ingen skola! så underbart skönt :) varmt ute idag också, men än så länge har jag inte varit utanför dörren. är så himla trött så det finns inte :b vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, faktiskt. men jag känner mest för att ligga nere på mitt rum i svalkan och ta det lugnt. kan ju göra det med gott samvete eftersom jag varit ute så mycket dom andra dagarna. hehe. kanske åker till johan sen ikväll också, får se. han ringde nämligen förut och sa att han är ledig resten av veckan så han tyckte att jag kunde komma redan idag. men som sagt, jag får se sen hur jag gör.

nu ska jag gå och lägga mej och titta på hitta nemo, tror jag. ha det bäst i sommarvärmen.

     
johan och jag på avslutningen/studenten


avslutning

avslutningen i fredags var jättebra, faktiskt. skönt. men på kvällen gjorde vi ingenting. var så jävla trötta allihopa så vi satt hemma och hade det trevligt. tom matilda som tagit studenten. haha.
igår hade vi däremot studentfest för matilda. var jättetrevligt. supergod mat och kanonväder. häärligt folk var det också. dessvärre var jag och johan trötta även igår så vi gick och la oss och tittade på film runt elva eller nånting sånt.
idag har vi mest legat nere på mitt rum eftersom det är det enda stället det går att vistas på i denna värme. brukar inte klaga men idag är det så hemskt kvavt också. uscha.

har sommarlov nu. så jävla skönt! finns nog inget bättre just nu. ojoj :) johan slutar inte förrän nästa vecka så jag kan mobba honom lite nu. mohaha.

nej, nu ska jag ta och göra nånting annat.

grattis syrran :D

sommaaaar :D

herre jesus vilket väder vi har. inte ett moln på himlen. gick ut och la mej direkt när jag vaknade, runt klockan tio. nu har jag precis duschat och gjort mej iordning. ska snart åka och klippa mej och färga håret. så underbart skönt. väl behövligt, vill jag mena.

just nu sitter johan i linköping och blir tattuerad. hoppas att det blir snyggt. hehe. men han kommer hit sen ikväll så jag behöver inte vara nyfiken så länge. hehe.

imorrn slutar vi skolan! har aldrig behövt sommarlov så mycket som jag gör nu! ojoj, vad jag längtar. ska bli så otroligt skönt. men det är helt klart vattenfast mascara som gäller imorrn, för om jag känner mej själv rätt kommer jag gråta en hel del. kommer kännas konstigt att lämna klassen och eftersom jag ska flytta så kommer jag ju inte träffa dom ofta alls :b men det är sånt som löser sej framöver. orkar inte tänka på det just nu :b

nu ska jag fortsätta mixtra lite med bloggen. är inte helt nöjd :b ha en underbar dag.

sola och bada :)

runt klockan ett eller nånting packade jag och matilda ihop lite fika, handdukar och badkläder, stoppade in alla tre hundarna i bilen och åkte iväg till hennes och annelies ställe vi krön. hehe. vad kanonvarmt i vattnet och stekhett i luften. tom sigge var långt ute med tassarna. hehe. var jätteskönt att ligga där på stranden och sola och så. men så helt plötsligt kom det fyra kanoter med tyskar, tror jag att det var, och dom skulle tydligen sova över där, så jag och matilda packade ihop och begav oss hemåt. när vi kom hem satte mamma på kaffe och vi satte oss ute under trädet och drack och när vi gjort det satte jag och matilda igång och måla lekerstugan. haha. ojoj, vad vi har skrattat. hmm.. men iofs så brukar ju vi göra det. nu har jag precis duschat, pappa är och hämtar vikke och farfar och när dom kommer tillbaka ska vi grilla :D väääldigt lyckad dag, måste jag få säga.

nu ska jag nog försöka göra färdigt min blogg så att det ser lite vettigt ut iaf. hehe. hejsvejs.

inte klar

ni får ursäkta utseendet just nu... jag blev avbruten av kaffe. haha.


Avslutningsmiddagen

avsluntingsmiddagen igår vad underbart rolig. det var länge sen jag skrattade så mycket. fick jättegod mat och underhållningen låg på toppennivå. allra bäst var helt klart min favoritlärare björn :) han drev med vår klass jättemycket och jag skrattade så att jag grät ;b tyvärr tänkte jag inte på att ta upp kameran och filma honom... det ångrar jag verkligen. menmen.. ja, som sagt, det var toppen igår :D

Björn när han gjorde sitt "framträdande": Ja, och matte... det får ju bara tjejerna användning för när dom skaffar hund.
Det var i princip bara jag och astrid som fattade det skämtet, men fy fan vad vi garvade. alla andra satt som frågetecken. haha. jävlar så kul det var. haha.


     
     


I´m done

jaha, jag åkte alltså till skolan förut. först rensade jag ur skåpet, lämnade tillbaka lite böcker och så. tog även hand om idrottsskåpet. efter det gick jag ner till mari för att göra mitt prov. jag har pluggat helt i onödan. vi gjorde ingenting med kapitlet överhuvudtaget. hon frågade lite basfrågot, typ var jag bor och sånna saker bara. men det gick bra iaf.
efter det gick jag ner till martina och prata lite. kändes väldigt skönt att göra det faktiskt. saknar henne :b men det kändes skönt att få tacka henne för allt och krama om henne och så :)
efter det åkte jag hem och då gick jag ut med vovvsarna. ojoj, vilket fint väder det är ute. ska nog sätta mej och läsa lite sen, tror jag.

ikväll har vi avslutningsmiddag på skolan. ska ha min svarta klänning på mej, tänkte jag. det blir nog trevligt förhoppningsvis.

usch, jag håller på att somna känner jag. ska ta och sätta på lite kaffe och sen sätta mej ute på framsidan med min bok. hundarna blir nog glada då också. kanske ska ta med mej laban ut också.. hmm.. får se vad han säger om det. hehe. hejsvejs.

skola

ojojoj. kajsa allvin är uppe och redo att gå till skolan idag! otroligt ;b
har mitt tyskaprov vid nio så jag måste ju gå dit. efter det ska jag städa mitt skåp och göra allt annat jag hade tänkt att göra igår. ska bli så jävla skönt när allting är färdågt. är ju trots allt sista skoldagen idag. blir alldeles exalterad bara av att tänka på det. kommer inte sakna stället för fem ynka jävla öre!

oh... om man skulle ta och gå och tatta lite valnötter ur skafferiet. gosh, så gott. japp, så får det bli. hej bulle!

hmm..

1.Sätt din musik på blanda
2Klicka på nästa knappen efter varje fråga.
3.Använd sångtiteln som svar på frågan.
4.Fuska inte.

1.Hur mår du idag?
The struggle continues 

2.kommer du komma långt i livet?
The spirit of the hawk

3.Hur ser dina vänner dig?
Keops pyramid

4.Kommer du gifta dig?
Hugger i sten

5.Vad är ditt livs themesong?
Take me away

6.Vad är ditt livshistoria?
Härifrån till överallt

7.Hur är skolan för dig?
Can´t keep it in

8.Hur kan du komma framåt i livet?
Dynamite

9.Hur kommer imorgon vara?
Fly on the wings of love

10.Vad är det bästa med dina vänner?
Wake me up when september ends

11.Vad finns i lager för nästa vecka?
Nå´n annan

12.Vilken sång beskriver dig bäst?
Tomorrow

13.Hur är det med ditt liv?
Poison

14.Vilken låt ska spelas på din begravning?
Var är vargen

15.Hur ser världen på dig?
Can´t help falling in love with you

16.Kommer du ha ett lyckligt liv?
Losing my religion

17.Vad tycker dina vänner om dig?
A thousand miles

18.Har du en djup och mörk hemlighet?
Every breath you take

19.Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
Bring me to life

20.Hur kan jag göra mig själv glad?
Another me

21.Kommer jag nånsin ha barn?
Break stuff

22.Vilken låt beskriver den du är attraherad av?
Speed of sound

23.Vad skulle du vilja säga till nästa generation?
Drama queen

24.Vad är några tips till mig?
Rolling on the river

25.Hur kommer jag att bli igenkänd?
800 grader

26.Vad är min danssång?
Tiggarens tal

ett år :)

idag har jag och johan varit tillsammans i ett år :) helt sjukt vda fort tiden går. men ändå är det som om jag känt honom hur länge som helst :)

vaknade runt nio, eller nånting idag. då gick vi ner och åt frukost. kändes lite konstigt att komma ner och så sitter mamma och pappa där. haha. efter att vi ätit frukost och babblat en hel del åkte vi hem iaf. nästan med en gång när vi kom hem bytte jag om och började gå halvmilen. väääldigt skönt måste jag få säga. sen kom hastarna hit och drack lite kaffe. dom har också köpt sej en husvagn nu :D när dom åkt gick jag ner och la mej, somnade väldigt fort och vaknade precis nu, trött som ett as :b nu sitter jag och gör ingenting. ska åka och sola om ett tag. hoppas det går bättre den här gången. haha.

imorrn ska jag faktiskt till skolan, har jag bestämt, och denna gång SKA jag verkligen det. hehe. ska rensa mitt skåp och samla ihop lite prov och så.

men nu ska jag gå och sätta mej vid tvn eller nåt. hejsvejs.

lalala...

hejhej. sitter här och väntar på att johan ska komma hem från jobbet. mami och papi kommer ju hit och ska äta middag sen. myspys :)

jag och johan har inte gjort så mycket i helgen. mest tagit det lugnt och så. vi var hos tandläkaren igår så johan mår bättre nu iaf. skönt :)

shit, så jävla uttråkad jag är. vet inte vart jag ska ta vägen :b vi ska äta snart så det är ingen idé att läga sej heller. hmm.. kanske ska gå ner och gosa med sixten lite. japp, det gör jag. hejsvejs.