shoppinggalen

i onsdags åkte jag till johan. vi gjorde inte alltför mycket på kvällen, utan vi tog det mest lugnt. väldigt skönt. igår jobbade johan till klockan sex så jag och birgitta satt och löste massa korsord och pimplade nog i oss en liter kaffe ;D även den kvällen blev lugn. tittade lite på tv och sånna saker. eftersom johan jobbar så var han trött så vi la oss tidigt. imorse hade jag ställt klockan på halv åtta så då gick jag upp och packade och gjorde mej iordning och åkte med johan och leo ner till station. därifrån tog jag 09:05- bussen in till linköping för att gå på stan. hittade riktigt mycket kul. det första jag gjorde var att köpa ett paraply eftersom jag skulle gå ute en del och det var pissväder. jag hittade även ett par svarta jeans, en höstjacka, en cardigan, ett halsband, mascara, lösnaglar, solglasögon och ett par strumpor :D (tror inte att det var mer) jag är verkligen helnöjd med dagen. har gjort massa klipp. (däremot har jag absolut ingen aning om hur mycket pengar jag har gjort av med men det är en annan femma. jag har iaf runt en tusenlapp kvar och så får jag ju lön snart) men runt halv tolv gav jag upp.. hade så jävla ont i fingrarna av att bära min packning. visste inte vart jag skulle ta vägen, så jag gick ner till station och väntade på mitt tåg som gick 13:10. det var riktigt roligt att sitta där och titta på allt lustigt folk. ibland undrar man ju vad det finns för människor alltså.

nu har jag precis ätit och alles snart ska jag fortsätta packa husvagnen. jag, mamma, pappa och sara ska åka till lofsdalen ikväll (mellanlandning tills imorrn någonstans).

nej, nu ska jag kila vidare så att vi kan komma iväg någon gång. hejsvejs :)

ljuva husvagn

vaknade runt halv elva idag och gick då upp och åt frukost och satte mej vid datorn en sväng. efter det gick jag ner för att börja packa. vi ska nämligen åka iväg med husvagnen i eftermiddag. ska bli sååå skönt att komma bort. vi ska åka till orrefors är det bestämt nu.. har ingen aning om vart det ligger eller så, men det blir nog bra. men det ska ju bli dåligt väder i veckan så jag har laddat upp med massa böcker, broderi och disneyfilmer :D

men nu börjar jag bli väldigt hungrig känner jag så jag kanske ska ta och gå och äta lite lunch och sedan ställa mej i duschen. japp, så får det bli. hejsvejs.

bilkörning och promenix

vid klockan kvart över två eller någonting åkte jag, johan och pappa och hämtade smörgåstårta och plockade upp farfar. var jättetrevligt här, men jag och johan gick ner och tittade på en film efter en och en halv timma eller någonting, för jag var lite myssugen och vi kommer ju inte träffas på minst två veckor nu :/
runt halv sex eller någonting skulle johan hem och vi skulle köra halvvägs så jag fick övningsköra. gick faktiskt väääldigt bra, måste jag få säga. och på hemvägen svängde vi höger efter horn så vi körde den stora 90- vägen hem. då blev kajsa väääldigt glad :D
när vi kom hem från bilturen kände jag att jag var väldigt rastlös så jag tog med mej pia och hundarna och gick halvmilen :D vi är så duktiga så! :) men nu är jag ganska trött känner jag så jag ska nog gå och lägga mej alldeles strax tror jag. ska bli väldigt skönt att få sova. godnatt.


smörgåstårta :)

goddagens. nu har även familjen leijon åkt hem. dom åkte igår kväll. efter det gick jag och johan in till sara och lånade lite filmer och jag, johan, pappa och mamma satte oss och tittade på Det. en väldig besvikelse måste jag få säga. ojoj, vilken dålig film. den var mycket bättre när jag var liten, eftersom jag då var hur rädd som helst ;b

idag har vi mest plockat och lite sånt här hemma. klockan tre kommer det nämligen folk hit för att fira pappa som fyllde 47 igår :D så i eftermiddag ska jag äta smörgåstårta tills jag spricker ;D

nehe, om jag skulle ta och gå och ställa mej i duschen så att jag blir färdig någon gång. japp, så får det bli. hejsvejs.

mästersovarn

hallå igen. vaknade nyss efter min middagslur. väääldigt skönt, faktiskt :) alla andra är ute hos mormor så nu sitter jag och väntar på att dom ska komma hem. och efter det någon gång ska vi åka halvvägs och hämta johan :D superjävlamys. vet inte riktigt vad vi ska hitta på ikväll, men det blir väl att sitta ute på nya trädäcket och äta lite onyttigt och gagga. också väldigt trevligt. hehe.

gud, nu höll jag visst på att somna.. haha. har nog inte vaknat till ordentligt. det är väl bäst att jag sätter mej framför tvn eller något istället. tjingeling.

dumdidum

oh, vilken dålig uppdatering från min sida. men jag får väl skylla på att jag jobbat och så har jag varit helt slut efter det, så jag har, i princip gått och lagt mej efter maten :b
i söndags kom familjen leijon hit. (stavar dom så?) men jag har ju jobbat så än så länge har vi inte gjort så mycket.
men igår när jag var på jobbet kom göran fram till mej och sa att han hade pratat med anette, min chef, och jag har inget mer jobb nu eftersom det inte finns mer att göra. himla hyggligt, tycker jag :/ men pappa ska prata med dom där uppe för tydligen är det så att jag ska få betalt för hela denna vecka också. hoppas verkligen att jag får det. får nämligen bara ca 3000 kr annars :b

och eftersom jag inte ska jobba mer denna vecka så kommer troligtvis johan hit ikväll, så det är ju lite positivt iaf :)

nej, nu ska jag göra nåt annat. ha det bäst. pusshej.

blabla

efter jobbet igår åkte jag, mamma, matilda och anna ut till krön och fikade lite. blev en snabbfika med råge med ändå trevligt. när vi kom hem åkte jag, matilda, anna, vikke och pia ut till mormor en sväng. åt lite plättar och drack kaffe och så. väldigt trevligt. på kvällen gjorde vi inte mycket alls. satt vid köksbordet och gaggade som vanligt :)

idag var det väääldigt jobbigt att gå upp, kan jag säga. var nära på att ge upp, men jag överträffade mej själv och min egen natur ;b när jag kom hem strax efter fyra gick jag raka vägen in i duschen och nu sitter jag här. jag har ingen aning om vad vi ska hitta på ikväll, men eftersom anna med resten åker hem imorrn så hoppas jag att det blir lite mys och något onyttigt att äta. hehe.

men nu håller mamma på och lagar maten och jag ska tydligen göra såsen så det är väl bäst att jag går kanske. tjingeling.

migrän

vaknade med världens migrän imorse, så jag skickade bara att meddelande till pappa att jag ville ha vatten, pronaxen och en macka, och han var så gullig och kom ut med det till mej i husvagnen. jag trodde att jag iaf skulle kunna åka till jobbet efter lunch men det gick inte det heller så jag har varit hemma hela dagen idag.. känns inte alltför bra, men vad gör man :b
idag har jag mest sovit hela dagen.. gick upp och åt mat runthalv fem eller något och nu precis var jag, kats och mamma ute och gick en sväng. så himla skönt så.

ikväll vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, men det blir väl prat, mys och nåt gott att dricka, kan jag tänka.. grabbarna är nämligen på speedway.

saknar dej, älskling. hur mycket som helst. vill så gärna krypa ner vid din sida och gosa med min lilla sötnos. är så otroligt glad att jag har dej, johan. ses på fredag :)

edsbybesök och sommarjobb

goddagens.
igår åkte johan hem vid klockan fyra. runt sex eller någonting åkte vi allihopa ut till mormor och fikade lite och jag körde både dit och hem :) blev dock livrädd när jag parkerade på garageinfarten för det rök massor ur motorhuven. det var ett hål i kylarslangen.. alltså ingenting som jag orsakat, så jag kunde lugnt andas ut igen ;b
senare på kvällen kom anna, kats, ulf, daniel och pontus. mycket mycket trevligt :) vi satt mest och gaggade och så på kvällen.
idag steg jag upp klockan sex för att bege mej till jobbet. har varit en skitjobbig dag. jag har varit så himla seg och trött hela dagen, så minuterna har verkligen krupit fram. men nu är jag äntligen hemma iaf.
har ingen aning om vad vi ska hitta på ikväll men det är väl sånt som får märkas ;b

nu ska jag gå och äta en macka eller någonting.. överlever nog inte tills maten är färdig :b

islandhästridning

igår gjorde jag absolut ingenting på dagen. runt halv tre- tre kom johan hit och då satt vi och drack kaffe med mamma, birgitta och leo och efter ett tag kom även ansi. var jättetrevligt. dom åkte hem runt klockan fem eller någonting, tror jag och då beställde vi kina- mat. mumsigt värre :) vid klockan sex ungefär satte jag, mamma, matilda och emelie oss i bilen och åkte iväg till storebro, där vi skulle rida islandshästar. jag blev tilldelad kattas häst, vilket jag tyckte var lite kul. hehe. men shit, så roligt det var att rida alltså. ojoj. vi var ute i två timmar och jag njöt hela tiden. var riktigt härligt att tölta. kändes som att man svävade fram. sörli, hästen jag red på, var så himla mjuk och lyhörd och så och det gjorde ju att allting kändes ännu bättre. hehe. när vi hade ridit kanske en kvart eller någonting så kände jag liksom hur allt satt i ryggmärgen, det var lite kul faktiskt, eftersom jag var lite osäker i början. sista gången vi gallopperade fick hästen min nåt glädjerus eller någonting.. han satte av i världens jävla fart.. men det gick bra.. jag lyckades ändå hålla igen honom ;b
jag kan säga att det känns i kroppen idag att jag inte ridit på länge. fy fan, så ont jag har. helt sanslöst! men det är det värt, för fy fan, så roligt det var :D tack mamma! :D

jaha.. just nu är johan ute med hundarna och när han kommer tillbaka ska vi gå ner till stan. tro det eller ej, men det är han som vill idag.. jag skulle helst bara vilja ligga i sängen, men jag får ju ställa upp för honom nu när han vill gå på stan. hehe. vi får hoppas att han hittar någonting.

oj, det kändes som att allting i detta inlägg bara blev en massa osammanhängande babbel, men det får ni stå ut med.. hoppas att ni fattade någonting iaf. hehe. ha en underbar dag. pusshej.

häärlig dag.

vaknade vid klockan tolv idag. så himla skönt att få sova ut. gick raka vägen och åt frukost för att sedan göra mej iordning för att invänta matilda. hon kom runt två eller någonting så då åkte vi ner till stan. först åt vi en macka på brödstugan och sedan gick vi runt i affärer till klockan fyra- halv fem. jag köpte en grå klänning, matilda handlade mer än jag för en gångs skull ;) när jag kom hem åt jag min ost- och skinksallad som jag köpt på ica och efter det satte jag mej vid datorn och spelade lite tillsammans med mamma. när klockan var runt.. hmm.. sju (?) så satte jag och pappa oss i bilen så att jag skulle få köra lite. gick inte superbra men det tar sej allt. hehe. blir lite jobbigt när det händer alltför mycket på en gång. men som sagt... det tar sej :b jag lär nog sova gott inatt för nu är jag hur slut som helst.

nu ska jag gå och göra iordning en macka med ishavssallad och sedan ska jag gå och lägga mej. godnatt.