Kaninproblem..

Alltså, jag har ett litet problem. mina kaniner har alltid varit rumsrena och bara kissat och bajsat i sin toa. jättesmidigt och bra för då är det bara att tömma den några gånger i veckan. dessutom har det inte luktat någonting.
Nu har dom helt plötsligt börjat kissa och bajsa i buren istället! vet inte riktigt hur jag ska göra för att få dom att sluta. Jag har tvättat både buren och lådan riktigt noga och det känns inte som att det skulle hjälpa att byta underlag i toan.

Någon som har något tips om hur jag kan göra? står inte ut med stanken..

Babbel..

jaha, vad har hänt sedan sist? inte speciellt mycket, tror jag :b just nu sitter jag hemma hos johan och äter vindruvor och chilinötter. var ledig både igår och idag så jag har inte gjort någonting, vilket nu resulterat i att jag är jätterastlös. så då tänkte jag att jag skulle vara lite duktig och starta min samhäll B- kurs. (läser den på distans) men tror ni jag kommer in på hemsidan? icke :b trött man blir. så nu funderar jag istället på om jag inte skulle ta och sätta mej och spela lite tv-spel. mario på nintendo 64 är ju så himla kul :)

förresten, så har min söta lilla pojkvän gått och blivit helt besatt och tradera. så igår klickade vi hem en fm-sändare till min bil. så om en vecka, ungefär, kan jag koppla in min mp3 i bilen! hur bra som helst :) då slipper man bli irriterad för att det är massa repor i skivorna och sånna saker ;b

nej, nu är det nog tv-spel som gäller, faktiskt. hejsvejs.

Bilägare

Nu har jag varit och hämtat min bil som jag har köpt :) en svart saab 9-3 -98. 2,0T :) Den är såå himla fin, och den går jättebra! :) gav 30 000 för den, men jag fick oerhört mycket bil för dom pengarna. den är nybesiktigad, jag fick med fyra vinterdäck som bara gått en säsong och tack vare pappas volvo-kort är den nu fulltankad :)






Mallorca

Ojojoj, vilken dålig uppdatering. Ber så hemskt mycket om ursäkt för det ;b Det har helt enkelt varit fullt upp, så jag har inte haft tid.

Men som ni säkert alla vet så var ju jag och Matilda på Mallorca för några veckor sedan. Det var verkligen helt underbart! Underbart väder, varmt vatten, goda drinkar osv.

Måste bara berätta om en sjuk sak som hände. Jag hade en ljusblå, lite flammig, resväska. Och när vi stod på flygplatsen på mallorca och väntade på vårt bagage kom min väska och både jag och matilda blev lättade. Men nehe.. det var någon som tog den väskan. Menmen, det kan ju finnas två likadana. Men så kom en sådan väska igen... och samma människa tog den också! Både  jag och matilda var nära på att gå fram till honom och fråga om det verkligen var hans väska, men det kändes ju lite dumt :b men så kom det iaf en tredje väska.. tror ni det stod mitt namn på den?! Icke! Men vi lät den väskan åka runt ett varv ifall det var någons, men ingen tog den. Så vi tog med den och gick bort till ving-personalen. och eftersom vi hade hans väska så kunde hon leta reda på vilken transfer-buss han skulle åka i, och på så sätt leta upp honom. Så jag fick iaf min väska till slut :) Men gubben hade nog blivit lite snopen om han tex hade fått en bikini i sin resväska ;)


Vårt hotell


Jag och Matilda vid havet


En dag var vi med på vattengympa, och en del av det var att
spring upp till stranden och tillbaka. riktigt, riktigt jobbigt.

Nu är det så att det är nåt knas med internet så det tar en halv evighet att ladda upp en bild. Men matilda har flera bilder på sin blogg
aquaarius.blogg.se