Halkan

Goddag. nu på morgonen har jag varit och kört halkan. så jääävla roligt! jag var dock hur nervös som helst. mina ben bara skakade så jag fick motorstopp det första jag gjorde. haha. men sen gick det bra. det var verkligen superroligt :) kändes väldigt konstigt att sitta själv i bilen dessutom. men som sagt, det var jättekul och det gick bra :)

först fick vi bara stanna i olika hastigheter och sen skulle vi stanna där var halt. efter det skulle vi ta en kurva där det var halt och sen göra någon undanmanöver typ :) och sist men inte minst bjöd hasse på fika. väldigt trevligt :) 

Tråkdag

hejhej. igår jobbade jag från sju till fem. det gick jättebra igår också. vi var och badade och så :) jag trivs verkligen på korttids, måste jag få säga :)
vid fem åkte jag hem och packade lite och sen följde jag med matilda hem till henne. oväntat va? på kvällen åt vi tacos. ännu mer oväntat? haha. men det var gott iaf :)
på kvällen spelade vi lite kort och tittade på tv och så. trevligt :)
vid åtta imorse skjutsade matilda hem mej för då skulle hon jobba. när jag kom hem la jag med och tittade på tv och sov i några timmar. har inte gjort mycket alls idag faktiskt. jag tål verkligen inte att vara ensam och inte ha någonting att göra. det är hemskt! dessutom har jag jätteont i huvudet så det är verkligen synd om mej alltså ;b

ikväll ska jag nog inte göra speciellt mycket. funderar på att följa med pappa upp till farfar en sväng. var så länge sen jag hälsade på honom. men vi får se hur det blir. beror lite på hur mitt huvud mår då :b
men nu är snart maten färdig. det blir potatismos och ugnsstekt falukorv :D sååå gott. pappa är världens bästa på det.

Kranio sakral terapi

på förmiddagen idag var jag på kranio sakral terapi igen. såå skööönt! :) sen sist har jag ju mått jättebra och kroppen har inte alls varit som tidigare. haha. kanske håller jag inte på att bli en sjuttio-årig tant, utan jag kanske kan hålla några år till ;b jag fattar verkligen inte vad det är hon gör, men fungerar gör det ju uppenbarligen ;b

när jag kom hem la jag mej ute på gräsmattan i bara bikini i några timmar. helt sjukt att man kan ligga ute så och att det är ändå är jättevarmt ;b men det är ju så himla skönt.

efter det gick jag och satte mej och gjorde lite matte. blev inte alls lika mycket gjort som jag hade tänkt mej. hjärnan ville inte riktigt hänga med bara. jag är så himla trött efter behandlingen så jag tänkte att jag får ta det någon dag nästa vecka istället. vill inte hjärnan så vill den inte, helt enkelt. ingen mening med att försöka tvinga fram någonting. det går ändå inte.

just nu sitter jag och läser massa forever living-material som maja skickat till mej. så himla roligt att läsa en massa intressant om kroppen. man lär sig så himla mycket. haha. och troligtvis kommer jag ju få otrolig nytta utav det där längre fram sen ;b

men nu ska jag läsa lite bloggar, faktiskt. hejsvejs.

Fredag

igår åkte vi ju som sagt till västervik. när vi kom dit satt vi först ute och solade en stund och sen åkte mamma och jobbade en sväng så då passade jag och matilda på att ta hundarna och gå en promenad. efter det blev det grillning. såå himla gott :) och på kvällen satt vi mest och pratade och hade det trevligt :)

idag har vi inte gjort speciellt mycket. åt lunch på pelles och det är precis lika bra och gott som mamma har beskrivit det :) efter det åkte jag och matilda till vimmerby och jag började "jobba" vid halv två och kom precis hem därifrån. kändes jättekonstigt att komma hem till ett helt tomt hus nu. mamma, pappa och hundarna är ju inte västervik och vikke är inte hemma, så det är bara kaninerna som kan hålla mej sällskap :b
dagen har hur som helst varit väldigt bra, men jag fattar inte riktigt vart alla timmar tar vägen :b men det är ju bra det iaf. haha. imorrn är jag ledig så då ska jag troligtvis inte göra någonting. är det fint väder så ska jag väl ta med mej kaninerna ut och sen ska jag bara ligga på gräsmattan :)

men nu ska jag sätta mej och titta lite på tv iaf. känns som det var evigheter sen jag gjorde det :b hejsvejs.

Husvagnsövernattning

jaha,  inte blev det en bara-vara-hemma-dag idag inte. alldeles strax ska mamma och jag åka till husvagnen i västervik. lite senare kommer även matilda dit, så hon och jag ska sova där hos mamma och pappa. ska bli skönt att sova husvagn. första gången för i år :) dock verkar det inte som att jag och matilda blir av med varandra.. vi har träffats varje dag hela dagen enda sedan i måndags nu. haha. det är ju tur att vi fungerar så bra ihop alltså :)

nej,  nu ska jag gå och ta in kaninerna innan mamma kommer hem. hejsvejs.

Bara babbel..

goddag. efter att jag ätit frukost idag var jag duktig och gjorde lite matte. skönt att ha det gjort :) så på lördag när jag är ledig kan jag börja på det jag egentligen hade tänkt göra om två veckor så blir det inte så stressigt då :)

efter att jag gjort matten gick jag ut och satte mej och pratade lite med kaninerna. det känns verkligen som att dom tycker om att vara ute på gräsmattan. dels är det ju mycket större och så får dom ju äta massa gräs och så :) nackdelen är att jag blir knäpp på ozzy. han bara gnäller och skäller heeeela tiden, så tyvärr går det inte att ha honom ute. spelar ingen roll om kaninerna har varit i uteburen i flera timmar och han har varit ute med dom hela tiden.. han ger sej inte ändå.

nej, nu ska jag nog gå och duscha, tror jag. hejsvejs.

Korttids

gårdagen på praktiken var väldigt lugn för två utav barnen var tyvärr sjuka, men dagen gick fort och bra ändå. var ute på promenad och sånna saker :)
efter praktiken följde jag med hem till matilda. när vi kom hem satte vi oss och tittade på tv en stund och så bara. var skönt och sitta och göra ingenting :b

på förmiddagen idag var jag och matilda ute och gick en promenad i en halvtimma ungefär. efter det åt vi lite lunch och så innan vi åkte in till korttids igen. dagen idag har också varit ganska lugn men bra :) kom precis hem nu och nu tänkte jag läsa lite bloggar och sen gå och lägga mej.

imorrn är jag ledig så då ska jag göra skolarbete istället. känns så väldigt roligt :/ men skönt att få lite gjort ändå så jag slipper vara stressad över det.

nej, nu ska jag som sagt läsa lite bloggar. man hamnar ju efter så mycket när man jobbar på kvällarna :b

Praktiken

igår hade jag min första dag på praktiken. det var jätteroligt och det gick bra. det var bättre än jag trodde att det skulle vara :) jag skrattade konstant i flera timmar. haha. barnen är så himla roliga. jag trodde inte riktigt att detta skulle vara någonting för mej men än så länge känns det väldigt bra :) får väl se vad jag tycker när dessa två veckor är över.

nu ska jag snart gå och göra mej iordning och vid ett ska jag upp till korttids igen. slutar kvart över nio även ikväll. nu ska jag läsa lite bloggar. hejsvejs.

Helgen som gått

hejhej. nu är det visst ett tag sen jag skrev här, så jag får väl ta och berätta lite kort vad som hänt dom senaste dagarna.

i torsdags följde jag med matilda ut till frödinge. vi tittade på film och åt dipp och morötter och sånt mysigt :) på fredagen gick vi ut och satte oss i solen tidigt på morgonen. mamma kom nämligen och lämnade hundarna vid sju och vi kunde inte somna om efter det. så vi satt och drack kaffe i solen och efter det gick vi och hämtade ett täcke och la oss och solade. helt otroligt :) men skönt var det. efter det gick vi en promenad och så. runt ett åkte vi in till stan igen för matilda skulle jobba på kvällen.

runt tre någon gång åkte jag och pappa till lysingsbadet i västervik där mamma väntade. vi ställde upp husvagnen och så och sen åkte jag vidare till åtvidaberg på kvällen. eftersom jag kom dit ganska sent gjorde vi inte speciellt mycket. låg och tittade lite på tv och så bara.

igår var det jobb som gällde fram till ett. fy för i fasen, vad mycket folk. helt sinnes! när jag tittar upp var kön ända bort till färgavdelningen och jag var ensam i kassan och fick inte tag på lasse. när cj äntligen kom och hjälpte mej hänger sej naturligtvis min dator.. när det är som mest folk. är det inte typiskt?! så cj fick ta hand om datorn eftersom jag är snabbare i kassan och tillslut fick vi bort kön och kunde få igång datorn. men det var verkligen full fart hela dagen. stressigt, men timmarna går ju lite snabbare då iaf.

när vi slutat jobba åkte vi hem och åt tacos. efter det skulle jag lägga mej och vila ett tag och naturligtvis somnade jag. haha. vid halv fem ungefär kom lucas och plockade upp mej och johan. då åkte vi hem till honom och grillade lite. väldigt trevligt. höll på att ta med mej hand katt hem också. han har en birma. såå sööt och jättemysig. jag tycker ju egentligen inte om katter sådär supermycket, men jumper föll jag verkligen för :)

idag har vi bara suttit framför tvn och latat oss. himla skönt :) just nu sitter jag hemma i vimmerby igen. nu ska jag faktiskt läsa lite bloggar. ligger ju efter en del.

oj, vilket roligt inlägg detta blev då. haha. menmen, ni fick ju veta vad jag gjort för allt i helgen iaf ;b hejsvejs.

Färdig med fysik-kursen

nu har jag precis gjort färdigt min muntliga examination på fysik. det gick åt helvete! men jag fick vg ändå. men det beror nog enbart på att jag fått så bra på uppdragen. hehe. men det är inget att hänga läpp för. min lärare på skolan kan ändå ändra det betyget, så jag har ändå chans att få mvg i kursen. hehe. men det beror faktiskt på att vi blivit så orättvist bedömda under hela kursen och inte fått samma resultat även att vi skrivit samma saker. så vi får väl se hur det blir ;b

nu är jag iaf huuur trött som helst. på alla sätt och vis. blev helt slut i hela kroppen också, inte bara psykiskt. men lite sol och kaffe hjälpte lite iaf.

nu ska jag gå ut och sätta mej på baksidan. så himla underbart. jag menar, det är bara april och man kan sitta i bikini. nej, nu ska jag ut. hejsvejs.

Västervik och Frödinge

hejhej. igår gick jag upp jättetidigt för att ta bussen till väservik redan tjugo över åtta :b vid tio var jag på sjukhuset. gick snabbt och smidigt och så, så det kändes ganska bra :b
efter det gick jag och åt en helt underbart god laxsallad på tant grön. det är vardagslyx, vill jag mena. får inte nog. jag skulle nog kunna äta hur mycket som helst av den.
efter den gick jag och hade en körlektion. gick också bra, så det känns inte helt hopplöst det heller.

när jag åkte hem från västervik hoppade jag av i frödinge och gick till matilda. vi gjorde inte speciellt mycket på eftermiddagen. åkte in till stan en snabbis bara. på kvällen grillade vi och gjorde potatisgratäng. matilda är en riktigt mästerkock. sååå himla gott! både köttet och potatisen blev helt underbart. efter det satt vi och tittade på tv och åt lite godis och så. gick och la oss runt halv elva eftersom både matilda och adam skulle upp och jobba idag.

så idag fick jag gå upp jättetidigt igen eftersom jag skulle åka med matilda in till stan. men jag råkade visst gå och lägga mej när jag kom hem och vaknade precis nyss. inte bra där, kan jag säga. är ju dubbelt så trött nu :b

nej, nu ska jag faktiskt gå och plugga fysik. på mitt påsklov, är det inte hemskt? men å andra sidan blir jag ju klar med kursen väldigt tidigt då :) nej, nu ska jag ta tag i mej själv. hejsvejs.

Inte lätt att blogga med nymålade naglar...

goddag. igår när vi kom hem till vimmerby bestämde sig johan för att han skulle vara kvar hos mej en natt, så så blev det :) på kvällen tittade vi på film och åt lite påskgodis. så mysigt så.

idag vaknade vi runt nio, tror jag klockan var. då gick vi upp och åt frukost och så. runt elva gick vi ner till station och väntade på hans tåg. passade på att ta en glass och så också. vid tolv, strax innan hans tåg gick, kom matilda och hämtade upp mej. då åkte vi hem och satte oss på framsidan och drack lite kaffe. passade på att släppa ut kaninerna också. det känns som att dom faktiskt tycker om att vara ute :)

nu har matilda åkt hem och jag har precis målat naglarna. sitter här och försöker skriva lite utan att förstöra lacket. det är inte helt lätt, men det går ;b

ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. och jag kan inte plocka upp telefonen och slänga iväg ett sms till någon heller, för då förstör jag definitivt mina fina naglar. haha. men vi får väl se vad som händer.

nu ska jag läsa lite bloggar. hejsvejs.

Heldag i parken och filmkväll

hejhej. igår var vi ute i parken nästan hela dagen och låg och solade, grillade och spelade kort och så. så himla hääärligt :) och jag brände naturligtvis näsan. haha. så nu ser jag, precis som varje år, ut som rudolf med röda mulen. men det var riktigt härligt igår :)
på kvällen låg vi hemma i soffan och tittade på film. först tittade vi på Die Welle. riktigt jävla bra film. väldigt skrämmande att det kan bli så. någon som sett den? den handlar om ifall hitler skulle kunna lyckas med det han gjorde idag. så en lärare utför ett kontroversiellt expriment på en skolklass och resultatet är helt sjukt. jag tycker helt klart att den borde visas i skolorna. man fick sej verkligen en tankeställare.
efter det tittade vi på Himlens Hjärtan. också väldigt bra film, men på ett helt annat sätt. den handlade om otrohet, skulle man kunna säga.

just nu sitter jag ensam i lägenheten. dom andra är i ekohallen, men jag kände att jag lika gärna kunde stanna hemma. har ju ändå inga pengar. bara onödigt att utsätta sig själv för frestelse ;b

när dom kommer hem därifrån ska vi åka tillbaka hemåt. ska bli skönt att komma hem samtidigt som jag skulle vilja stanna kvar här. precis så som det alltid är när man är någonstans :b

men nu ska jag passa på att läsa lite bloggar. dom borde vara tillbaka snart. hejsvejs.

Kristianstad

hejhej. igår åkte vi som sagt ner till kristianstad. var nere runt nio. på kvällen gjorde vi inte speciellt mycket. satt mest och pratade och så. jag skulle vilja flytta denna lägenhet upp till småland någonstans, för fy fasen, vilken härlig lägenhet. det är helt sanslöst. birgitta och dom har ju hela tiden sagt att det är jättefin, men jag kunde ändå inte drömma om att den skulle vara såhär. inte helt fel, som sagt.

nu har jag och johan precis varit ute och gått i solen. dom andra är i kivik en sväng. men eftersom alla ändå inte skulle få plats i bilen bestämde jag och johan att vi skulle vara hemma. men det var väldigt skönt att komma ute faktiskt. det är riktigt härligt väder ute idag och supervarmt. jag gick runt i t-shirt stor del av tiden nu när vi var ue :)

när dom andra kommer hem ska vi göra påskmiddag och äta massa gott. efter det har jag ingen aning om vad som händer. jag vet inte vad vi ska göra överhuvudtaget, faktiskt. men det är ju sånt som märks.

nej, nu ska jag läsa lite bloggar. hejsvejs.

MVG på fysik-uppdraget

ååh, jag skickade in mitt sista fysik-uppdrag förut idag och nu upptäckte jag att det blivit rättat så jag gick in och kollade vad jag fått. MVG!! alla rätt!! så jäääävla bra. och så underbart skönt! jag har fasen slitit som ett djur med det där i flera veckor och äntligen! nu har jag bara den muntliga examinationen kvar sen är jag färdig med hela fysik-kursen! så braaa :D

I Vimmerby fyra veckor framåt

jaha, då har ännu en dag gått. just nu sitter jag hemma i vimmerby. ska inte till skolan imorrn så jag åkte hem redan ikväll. så himla skönt :) tog hem kaninerna idag också. jag ska ju vara hemma nu i över fyra veckor så dom fick naturligtvis följa med. först har jag nämligen påsklov en vecka och så har jag tre veckors praktik. sen får dom vara kvar här till slutet av sommaren. nu är jag som sagt borta från skolan i fyra veckor, sen går jag i skolan en vecka, sen har jag lov en vecka och sen går jag typ tre veckor eller nåt och sen är det sommarlov. så det känns inte riktigt som att det är någon mening med att ta tillbaka dom igen. kommer kännas väldigt konsigt. men skönt för dom, för snart får dom ju komma ut och vara på gräsmattan och ha det härligt :)

på kvällen imorrn kommer johan, leo och birgitta och hämtar mej för då ska vi åka ner till milla :) jag har ju inte sett hennes nya lägenhet än, så det ska bli så roligt att äntligen få komma ner och hälsa på :)

men nu ska jag läsa lite bloggar och sen gå och lägga mej, tror jag. hejsvejs.

Fest ikväll :)

leva livet, kom så ska vi leva...
det är det jag sitter och lyssnar på just nu. man får ju skapliga sommarkänslor av gyllene tider ;b

ikväll är det  fest och alldeles snart kommer flickorna hit. blir lite sminkning och förfest här hemma hos mej för att sedan dra  vidare. kruxet är bara att vi troligtvis ska till udden först, vilket är utomhus, och sedan ska vi hem till en kompis så vad fan ska man ha på sej? det lär ju vara väldigt kallt ute om några timmar men samtidigt vill man ju inte ha alltför mycket kläder på sej när vi ska vara inne sen. haha. ja, dagens i-landsproblem.

nej, nu ska jag gå. hejsvejs.


Forever living-visning och körlektion

efter jobbet i lördags åkte jag hem till vimmerby där maria, claes, yenny och adam var :) på lördagen satt vi ute i solen hela eftermiddagen och på kvällen grillade vi. så himla hääärligt :) och naturligtvis satt vi runt köksbordet och gaggade i flera timmar ;b

igår efter att vi ätit frukost åkte vi ut till matilda och fikade hela bunten. så trevligt så :) efter det var det bara att åka hem och förbereda inför kvällen. vi fyra kom det massa folk till oss för då skulle maria nämligen hålla en forever living-visning. oerhört roligt att lyssna på och jag blir såå inspirerad till att sätta igång med mitt ännu mer nu :) visningen gick jättebra och det var många som handlade, så det var roligt. en lyckad visning, tycker jag. tänk, om bara några månader så är det jag som ska stå där och prata istället :)
på kvällen åkte jag tillbaka till gamleby. hämade uppe hos elinor, men kom ändå hem ganska skapligt.

nu har jag precis varit inne i västervik och haft körlektion. gick bra, tycker jag. tränade på att parkera. gick bättre än jag trodde. haha. så nästa gång ska jag köra landsvägskörning och efter det är det halka :) känns ganska bra, faktiskt :) börjar närma sej nu. hehe.

nu kommer anna snart hit för vi ska göra det sista på fysiken. förhoppningsvis hinner vi skriva in allt och även titta på webblabben så att vi kan skriva den rapporten imorrn och sen skicka in. men vi får se hur det blir ;b

nu ska jag passa på att läsa lite bloggar innan hon kommer iaf. hejsvejs.

Tripp till Linköping

goddagens. på förmiddagen idag var jag och johan ute och gick en sväng i solskenet. vi var ute ungefär en timma. tog oss en tripp upp på toppen på grusgropen. det var högt, vill jag mena. och brant :b men det var skönt där uppe. men skulle ju göra som johan och timmy gjorde när dom var små, nämligen släpa upp en soffa dit så man har någonting att sitta på. haha. jag fattar bara inte hur dom bar sej åt. det är ju hur brant som helst :b

efter lunch gjorde jag mej iordning och så åkte jag, johan, jocke och jocke in till linköping en sväng. mycket trevligt :) medan pojkarna var inne på systemet gick jag in på skopunkten. och det skulle jag inte gjort. rena självmordet. men jag var duktig nog och inte handlade någonting iaf. haha.

nu är vi hemma igen. blir enbart att ta det lugnt ikväll. både jag och johan är hur trött som helst. johan somnade i bilen påväg hem förut och jag var nära jag också. så det blir nog en tidig kväll ikväll. men det är ju skönt det också ibland :)

nej, nu ska jag läsa lite bloggar. hejsvejs.

En dag i solen

hejsan. på morgonen idag hade jag första lektionen med mitt uf. kändes riktigt bra :) var roligt att komma igång.

efter det hade vi idrott. spelade brännboll ute i solen. hur härligt som helst. var riktigt fint väder och alla var på topp. dessutom vann vårt lag. haha.

efter det gjorde jag färdigt min matte-tenta. sååå skönt att ha det gjort. nu är det bara fysik och svenska kvar som måste göras nästa vecka. satt ute i solen stor del av tiden jag gjorde matte. blev färdig med det runt kvart i två. efter det satt jag ute i solen i princip hela tiden fram till det att jag åkte hem klockan halv fem. såå otroligt underbart härligt. satt med uppkavlade ärmar på tröjan, med solglasögonen på och pratade med kajsa och elinor. riktigt härligt. ännu en dag med underbart väder, alltså :)

efter att vi ätit och så här i åtvid åkte jag och johan och tittade på film med jocke, jocke och niklas. riktigt trevligt det också, vill jag mena. har bjudits på mycket skratt ikväll :)

nej, nu ska jag faktiskt gå och lägga mej och titta lite tv. nu håller vi tummarna för att det är lika underbart väder imorrn också. hejsvejs.

myskväll med tjejerna

hejhej. ja, kvällen blev inte riktigt som jag trodde, men så mycket bättre. strax efter jag skrivit inlägget förut kom elinor och linnea upp till mej. då gick vi ner till ica för att handla lite och dom hämtade ut ett paket. när vi kom upp hit igen gjorde vi noblessmuffins. första gången jag gjorde det. blev riktigt goda :) efter det gjorde vi fruktsallad och lagom till det kom kajsa hit och gjorde oss sällskap :) så det har varit en väldigt trevlig kväll med mycket prat och skratt :) men nu har dom precis gått hem.

på fredag har inte jag några lektioner så jag åker till åtvid redan imorrn :) hur bra som helst.

nej, nu ska jag lägga mej. börjar redan vid åtta imorrn :b hejsvejs.

Våren är här!

sitter i lägenheten med balkongdörren öppen och solen i ansiktet. det är vår! fåglarna kvittrar utanför och man riktigt känner vilken energi man får. jag hör musik spelas och folk som pratar. kan det bli bättre?
just nu sitter jag och väntar på elinor. vi ska troligtvis gå och köpa en glass och ta en liten promenad. känns som det vore skönt :)

dagen har varit väldigt bra, och det känns som jag har rett ut väldigt mycket av allt jobbigt jag skrev att jag hade igår. känns väldigt bra just nu :)

nej, nu hoppar bosse fram till balkongdörren och är lite nyfiken så det är väl bäst att jag riktar min uppmärksamhet mot honom. hejsvejs.

Onsdag

hejhej. idag är det onsdag och det innebär att jag inte börjar förrän kvart i tolv. men jag gick upp vid halv nio. och när jag duschat och så så var jag duktig nog och dammade! och tro mej, det behövdes. haha. känns ganska bra att ha det gjort :b

nu sitter jag här och väntar på att klockan ska ticka lite snabbare. det är jättefint väder ute så jag bara längtar efter att få komma ut. det ser inte ens ut att blåsa ute så förhoppningsvis är det riktigt varmt och skönt :)

förresten, jag glömde berätta att igår pratade jag med karin och nu är det färdigt att jag kan ändra mitt projektarbete till uf-företag. sååå himla bra. det innebär troligtvis att jag mer kan fokusera på det jag verkligen vill och inte behöver hålla på och skriva en massa jävla skit. dock är det ju lite typiskt nu när jag skrivit färdigt den helvetiska bakgrunden. menmen, jag lärde mej ju en del av det så det var ju inte helt bortkastat :b men det känns väldigt bra iaf, och förhoppningsvis blir det kanon.

nej, nu sa jag titta lite på tv innan jag åker till skolan. hejsvejs.