Huset

när matilda kom förut gick jag och klädde på mej sen åkte vi ut till huset. tyvärr var de förra ägarna där och städade lite extra, de som de hade anställt hade inte varit så noga, så det kändes lite konstigt ändå. men det var så himla roligt att gå runt och titta hur det såg ut. längtar till dom har slipat golven och så så att man kan hjälpa till att flytta in :)
efter ett tag åkte vi bort till affären och handlade lite lunch sen åkte vi hem till deras lägenhet och åt den och drack lite kaffe och så. runt halv ett satte vi oss i bilen igen och åkte bort till huset. vi ville ju titta när dom inte var där också. hehe. och eftersom dom hade åkt så ringde vi till både emelie och mamma, så dom kom ut och tittade också. så himla rooligt :D ååh, jag kan inte riktigt släppa det. hehe.


        image31

Dumdidum

idag vaknade jag strax innan nio av att en liten doddan kom och slickade mej i ansiktet. dock inte så uppskattat när jag var så himla trött. drog täcket över huvudet och hoppades att hon skulle försvinna, vilket hon gjorde ganska snabbt. hehe. då klädde jag på mej och gick upp och åt frukost och drack kaffe tillsammans med mamma. tog även ett par limekakor. för någon som inte tycker om lime måste jag få säga att dom är väldigt, väldigt goda! jag och mamma pratade om det mesta mellan himmel och jord, som vanligt enda tills hon var tvungen att åka iväg till massage. är så fruktansvärt avundsjuk på henne. vill också ha professionell massage, dock tillåter inte min ekonomi det :b

idag vid halv tio, tror jag det var, skrev matilda och adam på alla papper angående huset så förhoppningsvis kan vi åka och kika på det sen innan matilda börjar jobba. är så himla nyfiken. så himla roligt :)

i eftermiddag kommer min älskade hit. vet inte riktigt vad vi ska göra under dagen men ikväll blir det iaf let´s dance :)

nej, nu kom matilda. ska gå nu. hejsvejs.

Hemma i Vimmerby

blev så himla lycklig när jag kom imorse. klockan var bara sju men det var ljust ute. så underbart :)

första lektionen hade vi idrott och då var det bowling som gällde. var jätteroligt. jag vann. hehe :D första gången jessica och nadja spelade, så det var roligt att titta på dom, men dom var så duktiga så :)
vid halv tolv var det lunch med alla nv-elever. vi fick lite information om stockholm-uppsalaresan. men tyvärr var det löksoppa till mat, och eftersom jag inte äter lök fick det enbart bli ostkaka för min del, vilket inte mitt huvud tyckte om, känner jag nu.

efter sista lektionen gick jag bort och fikade och satte mej i tidningsrummet och spelade kort och väntade på pappa och farfar. och nu är jag äntligen hemma. sitter och väntar på att mamma ska komma hem så hon kan laga lite mat.

om en halvtimma- timma kommer sara in hit. vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men vi brukar ju kunna ha roligt utan att göra något speciellt. blir nog jättetrevligt :)

nej, nu ska jag, tro det eller ej, läsa lite bloggar. hejsvejs.

Åter i Gamleby

eftersom leo har sin lediga dag idag så åkte jag aldrig till gamleby igår, utan leo skjutsade mej imorse. kom hit strax efter nio, tror jag. då packade jag upp och så gick jag och ställde mej i duschen. efter det sminkade jag mej och så. hade ju hur mycket tid som helst. började inte förrän tio över tolv.

nu har jag precis haft min första och enda lektion för dagen. vääldigt segt, måste jag få säga. men efter imorrn är jag av med den där jävla engelskan iaf. äntligen ska vi börja med nåt vettigt. inte är jag här för att lära mej om bandage och bölder! men som sagt, bara imorrn kvar :b

på fredag har jag i vanliga fall bara svenska och matte men vår svensklärare ska iväg så vi har ingen svenska, så då ska jag ta och fråga pelle om vi inte kan få göra matten hemifrån istället så vi kan få åka hem redan imorrn. blir en vääldigt kort och skön vecka, detta :)

nej, nu ska jag läsa lite bloggar. hejsvejs.

Linköping

igår tog jag och johan nio-bussen in till linköping. johan ville nämligen ha ett par nya jeans och när han vill handla är det bara för en annan att hänga med, eftersom det inte händer speciellt ofta. hur som helst.. först gick vi till jack&jones där han hade sitt presentkort. hittade ett par skitsnygga jeans för enbart 600 :) en eloge (stavas det så?) till expediten där inne. han var hur bra som helst. vääldigt hjälpsam men inte för på. kanon. efter det kommer jag inte riktigt ihåg vart vi gick men johan hittade iaf en t-shirt och fem par kalsonger också :D jag köpte bara tråkiga små örhängen. inte roligt alls. strax innan halv tolv gick vi bort till china och åt lunchbuffé. så mumsigt så. var egentligen meningen att vi skulle ha en heldag på stan men både johan och jag var så himla idiottrötta så efter maten gick vi bara och fördrev lite tid till halv ett då vi tog en buss hem. när vi kom tillbaka till åtvid åkte vi med leo hem.

när vi kom hem gick vi upp och tittade lite på tv, men det tog inte många minuter innan jag somnade. hehe. vet inte riktigt vad som hände med mej eftersom jag blev så trött :b menmen, så kan det vara ibland. resten av dagen gjorde vi inte speciellt mycket. tog det mest lugnt.

nu är klockan tolv och jag har varit vaken i en hel timma. hehe. blir nog en seg dag idag, tror jag. har ingen ork eller lust till någonting.
men ikväll bär det iväg till gamleby iaf. börjar ju skolan imorrn. ska bli trevligt att träffa flickorna igen :)

ojoj, så mycket svammel det blev. hehe. men nu ska jag iaf titta runt lite på anant. hejsvejs.

I don´t like Sundays

Ja, jag säger då det.. dessa söndagar.

idag vaknde jag vid tio. johan hade tydligen legat vaken i flera timmar men låg fortfarande kvar i sängen av nån anledning som jag inte riktigt förstår. hehe. hur som helst, gick upp och åt frukost strax efter tio. jättegod söndagsfrukost med ägg och massa pålägg till mackorna och så :)
efter vi ätit gick vi upp och la oss och tittade på tv lite. och nu sitter jag här och degar. tycker inte om söndagar.. de är så jävla tråkiga jämt och ständigt.
jag vill göra nånting. med vad?! det finns ju nada att hitta på. uscha.

aja.. ska väl gå ner och sätta mej och titta på tv eller nåt igen.. antar jag. blää..
hejsvejs.

åtvidaberg

igår strax innan tolv åkte jag och pappa ner till stan och mötte mamma på kina. åt jättegod lunch :) efter det satte jag och pappa oss i mammas saab och åkte en sväng på stan. uscha, så länge sen jag körde inne i stan bland folk och så. måste nog ta tag mer i det där, tror jag. men det gick jättebra. skötte mej exemplariskt :D

när vi bytt bil igen och jag packat åkte vi till åtvidaberg :) ääntligen fick jag träffa min lilla älskling igen.
kvällen bestod av let´s dance och lite annat myspys :)

idag har vi inte gjort så mycket. johan var och jobbade på förmiddagen och eftersom jag inte gjort någonting så är jag jättetrött och seg. min kropp klarar inte riktigt av att vara sysslolös :b

ikväll är det melodifestivalen som gäller :) får väl se om jag kan lura johan till att titta på det. hmm.. får väl erbjuda en massage eller pill på ryggen eller nåt, antar jag. hehe.

nej, nu ska jag gå och ta en tablett. har så jävla ont i kroppen. vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. uscha, stackars mej. aja.. ha det bäst. hejsvejs.

Vem är du?

http://cabaoo.com/listboxen/

[x] Har ett smeknamn
[  ] Är blyg
[x] Kan lyssna på samma låt flera timmar
[x] Kan spara pengar länge
[x] Har alltid haft vänner
[x] Har gått på simskola
[x] Har bra ordning på mina grejjer .
[  ] Jag har haft massa tejp i mitt hår
[x] Kan gråta till film / musik
[x] Har blivit sviken av någon
[x] Har svikit någon
[x] Gillar att sporta


SUMMA: 10


Utseende:

[  ] Jag har långt hår
[x] Jag använder smink
[x] Har färgat håret fler än 2 gånger
[x] Har tyckt att jag är ful
[  ] Är lång
[  ] Jag bär alltid mode
[x] Har blandfärg på ögonen
[  ] Har Paris Hilton eller någon liknande som förebild
[x] Jag har färgat hår just nu
[  ] Jag har min vanliga hårfärg just nu


SUMMA: 5


Förhållanden:

[x] Jag har kille/tjej
[  ] Jag är gift
[x] Jag är kär
[x] Någon är kär i mig
[  ] På G med någon


SUMMA: 4


Övrigt:

[x] Jag har fler än 5 bästa vänner
[x] Jag har mobil
[x] Kan numret till fler än 10 pers i huvet
[x] Kan sjunga när andra lyssnar
[x] Gillar att kolla på TV
[  ] Tar droger
[x] Dansat på mitt rum
[x] Varit på begravning
[x] Hoppat från en brygga
[x] Namngivit en insekt jag hittat
[x] Rullat ner från en pulkabacke


SUMMA: 10


TOTAL SUMMA: 29

0- 16, Du är onormal!
16- 22, Du är normal
22- 34 Du är ball!
34-38, Du är blajjig   


Hur är du som tjej?

http://cabaoo.com/listboxen/
 

UTSEENDE:
[x] Färgat håret (har färgat innan?)
[  ] Använder smink varje dag
[  ] Borstar håret varje dag
[  ] Plattar håret varje dag
[x] Du använder brunkräm / fundathion
[x] Du använder mascara
[x] Du använder puder
[x] Du använder rouge
[  ] Du använder kajal
[x] Du använder ögonskugga
[  ] Du använder läppglans
[  ] Du använder täckstift

Totalt:6


BEHANDLING PÅ KROPPEN:
[x] Dushar varje dag
[x] Tvättar håret varje dag
[x] Borstar tänderna varje dag
[x] Tvättar ansiktet varje dag
[x] Sätter på sig hudkräm efter att man duschat
[x] Byter underkläder varje dag
[x] Gör alltid rent öronen
[  ] Använder hårspray
[x] Använder hårgele
[x] Har hellre rakt hår än lockigt hår
[x] Brun hårfärg är snyggare än blond

Totalt:10


ÖVRIGT:
[  ] Läser alltid tidningar, som: vecko revyn, eve osv.
[  ] När en tjej bråkar med dig så vänder du bara ryggen och går
[x] Du har din egen stil och kopierar inte andras
[  ] Du går och köper kläder nästan varenda dag
[  ] Du skriker när din nagel går av 1 mm.
[x] Du har bra självförtroende
[  ] Du skryter ofta om dig själv framför vänner att du är snyggast i stan osv
[x] Du är mammas lilla flicka och skiter i om alla går ut en vardag medans du sitter hemma
[x] Du är en ganska lugn tjej och skriker nästan aldrig
[  ] När du går på stan har du alltid med dig din väska och klackade skor
[  ] Du går aldrig till skolan med mjukiskläder eller något som inte passar ihop.
[  ] Du kollar dig i spegeln så fort du ser en reflex
[  ] I skolan står du gärna mitt i korridoren och sminkar dig om du märkt att det gått bort lite smink
[  ] Du har alltid med dig smink till skolan varje dag för säkerhetsskull
[  ] Du är lärarnas favorit
[  ] Du är alltid hemma innan 21.00
[x] Du har ljugit/ljuger för dina föräldrar
[  ] Din favoritfilm är " Mean Girls! "
[x] Du älskar att ha klänningar på sommrarna
[  ] Rosa är din favoritfärg
[x] Dans är din favoritsport
[  ] Hockey är din favoritsport
[  ] Din smak av killar ska helst vara såna som du som pluggar hela tiden och aldrig är ute

Totalt: 7


totalt: 23


1-10 - Dags och få ordning på livet lite och sluta vara så lat kanske?
10-20 - Du är ganska normal men ändå lite slapp - slapp? :O jaha
20-34 - Du är helt okej och är en helt vanlig tjej!
34-47 - Så petig behöver du inte vara miss fjortis ..    


Besök hos syster

strax innan sex, tror jag klockan var, åkte jag och sara ut till matilda. först åt matilda och adam lite mat sen åt vi kladdkaka allihopa. efter det spelade vi lite bowling och tennis på wii och efter en stund kom lisa in. då började hon och sara spela kanin-spelet istället. så himla rooligt. fanken roligare att titta på än att spela. haha.  

mitt i spelet skulle jag hämta saft och vatten åt sara och lisa. matilda och adam har en bänkdiskmaskin som precis hade gått färdigt så jag skulle koppla bort slangen till den för att kunna få vatten. det var bara en liten, liten detalj som jag inte tänkte på.. man bör stänga av vattnet innan man drar ur slangen. halva jag och halva köket var fulla med vatten efter bara några sekunder. vi skrattade så att vi grät. men jag lär ju inte göra om det nån mer gång iaf ;)

nu har jag precis kommit hem. men jag vaknde ju så sent idag så jag är ju inte trött. kanske får lägga mej och läsa lite eller nåt. aja.. hejsvejs.

Mercatus

Nu har jag precis pratat med Anders på Mercatus. Han sa att det gick jättebra att jag praktiserade där :D så himla braa :) så himla skönt att äntligen ha fixat det där. nu längtar jag till vecka 19-20. hehe.

Lovely day

Jag tackar ashera för denna dag. jag kan äta och prata utan att min hals håller på att gå sönder. så enormt underbart! tacktacktack! och ett litet tack för det väl bli till mamma också som köpte yoghurt till mej för att det skulle slinka ner lite lättare ;)

vaknade alldeles för sent idag. inte förrän kvart i tolv :b men jag får väl skylla på att jag höll igång så mycket igår så att kroppen behövde lite extra sömn :)

nej, nu ska jag gå och gosa lite med doddan. hon står här och krafsar på mej :) hejsvejs.

Fikadag

någon timma eller nåt efter att mormor åkt hem idag åkte jag och mamma ut till matilda. först gick mamma, matilda och emelie ut och gick med alla hundarna, men eftersom jag är sjuk så passade jag på att spela lite guitar hero istället :) när dom kom in igen drack vi kaffe och åt chokladbollar och morotskaka som matilda och emelie bakat. var så himla gott så :D mamma åkte hem och började laga mat efter ett tag men vi andra tre satt kvar och gaggade vid köksbordet. var jättetrevligt :) runt kvart över fem, tror jag klockan var, åkte vi in till vimmerby igen. farfar fyller nämligen 78 idag så mamma bjöd honom på mat och fika. och naturligtvis var han tvungen att spela lite wii. han var jätteduktig. fick 168 p. eller nåt sånt första gången han spelade bowling :D

nej, nu ska jag nog gå tillbaka ut till vardagsrummet igen, tror jag. hejsvejs.

Rubrik?

Min hals har kastat in handduken.

igår åkte jag, som sagt, ut till syster en sväng på kvällen. efter att hon duschat lagade vi lite mat. eller ja, den här gången satt jag faktiskt bara och tittade på.. kändes elakt att en sjuk människa skulle beblanda sej med deras mat. hehe. men jag var ett gott sällskap iaf. hehe. förvånansvärt nog var det spagetti och köttfärssås på menyn :) efter vi ätit det blev det lite kladdkaka, grädde och banan. så mumsigt så. dock börjar vi tycka att den är väldigt söt, tro det eller ej.

nu har jag precis ätit frukost. vet inte riktigt vad jag ska göra idag. mormor kommer iaf hit och fikar snart :) ska bli trevligt att träffa henne.. ska bli skönt att ha någon som tycker lite synd om mej också ;)

nej, nu ska jag nog inta soffläge, tror jag. hejsvejs.

Mamma: Men nu ska vi inte kasta in handduken alltför tidigt.
Vikke: Nej, vi kastar in handgranater istället!

Kom och ta mej långt härifrån

Haha. ja, hur jag kom att tänka på den låten, det har jag ingen aning om, men ändå ;b

jaha, då var man tillbaka här igen.. för vad, tionde gången idag? kära nån, vad jag har alldeles för lite att göra :b

men nu har jag iaf precis pratat med systeryster. hon och emelie ska in till stan och träna om en timma så då kommer dom och plockar upp mej när dom ska hem. ska bara prata med mamma och pappa också så att dom kan komma och hämta mej ikväll, men det borde väl inte vara några problem, förhoppningsvis :b ska bli vääldigt skönt att komma ifrån huset ett tag. har ju bara varit utanför dörren en enda gång sen i fredags :b

kokade förresten nudlar förut och det gick faktiskt helt okej att äta. gjorde ont, men inte så ont som mackan. hehe.
nej, nu ska jag nog gå och ställa mej i duschen. det blir aldrig så förut. gick och gosade ner mej hos ozzy istället. nej som sagt, nu ska jag gå. hejsvejs.

Stackars mej!

goddagens. idag vaknde jag strax efter åtta. insåg då att jag inte kunde äta någonting eftersom jag har en enorm blåsa i munnen. kan inte prata eller nåt utan att jag håller på att dö, känns det som. men jag tog ett stort glas proviva som jag drack med sugrör så att jag skulle få i mej någonting.
hade fortfarande inte ätit nåt när klockan började närma sej tolv, men då var jag iaf duktig och plågade i mej en macka.. tog dock runt en kvart att mala i sej den.
nu kom jag precis in. jag och hundarna har suttit ute i solen på framsidan och haft det skönt. laban var också ute en sväng :)
nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. jag vet att jag borde äta någonting men jag vet inte vad. jag skulle kunna koka sönder makaroner, kanske? dom behöver man ju inte tugga isf. hmm.. aja, vi får se hur jag gör :b

ååh, vad jag har trååkigt. jag tycker att mamma kan komma hem från jobbet nu så att jag åtminståne har någon att umgås med :b

nej, jag ska nog gå och ställa mej i duschsen tror jag.. mensvärken börjar bli väääldigt påtaglig nu så det kanske är dags. hejsvejs.


Positiv förkylning?

goddagens, alla friska människor.
nu kom jag precis ut ur en lååång, vaaarm dusch. trodde jag skulle känna mej bättre, men det blev visst tvärt om. duschade nog för varmt så att jag fick lite för lite syre. hehe. men jag återhämtar mej nog snart :b

nu är pappa iväg och hämtar vikke så jag bad honom köpa med lite choklad och cola till mej :) det är så lyxigt när folk passar upp på en hela tiden.. får se till att utnyttja tillfället. mohaha.

har ingen aning om vad jag ska göra resten av dagen. mamma är iväg på årsmöte med migränföreningen så det blir bara pappa och jag.. ja, och så vikke men han sitter ju bara vid datorn. hehe. får hoppas att pappa tänker spela lite wii så att jag kan sitta och titta på :)
jag har förresten kommit på ytteligare en positiv sak med denna förkylning. jag tränar ju magmusklerna som en elitidrottare. hostmedicin? nejdu, jag föredrar muskler ;)

visst är det väl så att man brukar vara imun mot förkylning ett tag efter man själv varit förkyld? isf tycker jag helt klart att
sara ska ta och pillra sej in hit och spela lite wii. nog för att jag inte kan delta men hon får väl offra sej lite, eller hur? får se om jag kan ta till mina grisögon och övertala henne. wish me luck!

image30

Dundersjuk

när jag vaknade imorse kändes det som en ångvält eller nåt hade kört över mej. mår inte ett dugg bra :/ febern har iaf, i princip, försvunnit men istället hostar jag, är täpt i näsan och allt sånt jobbigt. uscha, det blir inget roligt lov detta :b men jag får se det positivt.. det är ju tur att jag är sjuk nu när det är lov så att jag slipper missa en massa i skolan.

nej, nu ska jag inta soffläge igen. hejsvejs.


Svammel

Sådär, nu har jag nog lugnat ner mej lite. hehe.

har precis ätit lite mat och druckit lite kaffe. mums :) mår inte ett dugg bra. näsan rinner, jag har feber, hostar fryser och svettas om vartannat. ja, nog är det synd om mej, alltid ;)

ikväll blir det mys framför tv:n med mami och pappsen. ska göra iordning lite fruktsallad, tänkte vi :)

har förresten fått ett jättebra tips om praktikplats. pappa, eller var det kanske mamma, kom på att jag kan va nere på mercatus (stavas det så?). tydligen håller dom på massor med miljögrunkor. kommer inte riktigt ihåg vad mina päron sa, men nåt i den stilen, och det lät väldigt intressant iaf. ska ringa dit på måndag, tänkte jag :)

nej, nu ska jag vara snäll och överlåta datorn till min kära bror.. jag gör ju ändå inget vettigt här. hejsvejs.

Datorhelvete!

hatar denna jävla idiothelvetiska dator!! hade skrivit ett jättelångt inlägg och så stängs allt ner. och det är ju inte första gången det händer!

orkar inte skriva om det heller.. min feber har nog stigit igen. hade 39,2 inatt.. har dock kännt bättre hela dagen idag men nu är det nog värre igen.

hejdå, jävla cp-dator!!!!

Meningslöst babbel

hejhoppsan. sitter i datasalen och har skittråkigt. just nu känner jag för att skaffa en häst så att man inte blir lämnad ensam hela tiden. får som sagt sitta här ensam eftersom flickorna är i stallet. hmm.. fast å andra sidan är jag glad att jag inte har en häst.. men ändå. haha. nej, men kära nån.. nu har jag verkligen tråkigt. vilket babbel.

ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. ska nog umgås med elinor och förhoppningsvis frida, men det är ju sånt som märks.

som sagt.. babbelbabbel.. ska ta och göra nåt annat nu. hejsvejs.

Hem ljuva hem

igår vid middagen berättade nadja att gunnar skulle komma och hämta henne eftersom hon är sjuk. då såg jag min chans att få komma hem. blev alldeles i extas :) så runt åtta kom jag hem till vimmerby. skönt att få träffa mamma och pappa igen. satt och tittade på tv och i badrumstidningar, vi pratade lite och sådär som vi brukar. så himla trevligt så :) vi gick och la oss strax innan elva. jag somnade som en stock i min älskade säng.
idag hade jag klockan ställd på 06.15. då klädde jag på mej och gick upp och åt frukost. strax innan sju skjutsade pappa ut mej till toverum där min lärare stod och väntade. när jag kom till skolan gick jag och la mej och sov igen eftersom jag inte började förrän halv elva. så skönt så.

nu har jag slutat och vet inte riktigt vad jag ska göra. har precis ringt till Torbjörn på djurskyddsinspektionen i vimmerby för att höra om jag kunde praktisera där, men han tyckte att jag skulle prata med hans chef istället, så jag ringde dit också. dock var han inte där.. kommer tillbaka kvart över fyra, så jag ska testa och ringa då, så får vi se hur det går.

nej, nu ska jag gå. hejsvejs.

kakel och kemi

när jag satt i matsalen förut ringde mamma. hon och pappa var nere på görans kakel och hade lite beslutsångest. tydligen har pappa rivit ner kaklet på lilla toan nere och nu skulle dom ju då bestämma vad dom skulle ha istället. jag och mamma hittade ett skitsnyggt brunt för ett år sen eller nåt, jag vet inte så noga, men nu hade dom hittat nåt ljusgrått, tror jag det var. men jag och mamma pratade lite fram och tillbaka och bestämde oss för att köra på det lite mer vågade. dock är hon rädd att hon kommer tröttna, men det tror inte jag.. det blir nog skitbra :D ska bli spännande att komma hem på helgerna nu och se hur mycket dom har gjort. eller dom kanske rent av blir klara nu när jag har lov. oh, det bara pirrar i hela mej.. så himla roligt :D bara vardagsrummet kvar nu, pappa ;)

måste även få tillägga att förut på kemin hade vi lite roligt. fråga mej inte hur vi kom in på det men iaf så kom vi att tänka på den dagen då jag och nadja kom ut från klassrummet och jag upptäckte att det regnar och brister desperat ut i "vad är detta?!". som svar för jag: Jadu, det är blöt materia som faller från himlen.
och på det spåret var vi alltså..
då undrar jag alltså om någon har svaret på vad fluffig, fast form av diväteoxid är? ;)
jag gav även svaret på frågan hur man får en tröja till flytande form. kom på den briljanta idén att man lägger den naturligtvis i vatten och den liksom bara weouweou (gör vågrörelser med händerna). mina klasskompisar tyckte inte att jag var riktigt klok, men skrattade gjorde vi. haha.


Älskade natur

när vi slutade idag och skulle gå till fikan insåg jag vilket otroligt fint väder det var ute. solen lyste och fåglarna kvittrade till och med. så när vi fikat färdigt tog jag på mej passande kläder och gav mej ut i solskenet. gick upp förbi paddocken upp till elljusspåret. var jättehäärligt ute. var tvungen att stanna ett par gånger, ta av hörlurarna och bara lyssna till naturen! gick typ 1,5 km på spåret sen vek jag av ut mot själva berget. och när jag kom fram till kanten av berget såg jag mer och mer av havet och solen som lyste upp allting himla så vackert. det var verkligen underbart. önskar att jag hade kameran med mej. sen gick jag ner för branten och bort till ica för att handla lite frukt. när jag var färdig där gick jag runt på byn lite. när jag gått runt där ett tag gick jag tillbaka samma väg som jag kom.. det vill säga uppför branten. det var vääldigt jobbigt. svetten bara rann på mej. men till slut kom jag upp. när jag stod där uppe och tittade ut över byn la jag plötsligt märke till hur solen färgade himlen rosa. var så himla fint! efter ett tag gick jag över berget sen tog jag trollstigen nerför. där var det jättegeggigt och jobbigt.. väldigt ansträngande. och som grädden på tårtan kom den sista biten.. den som sluttar hur mycket som helst. var vääldigt jobbigt för benen eftersom jag var tvungen att gå och hålla emot hela vägen ner. uscha. men jag kom även ner tillslut. efter det gick jag raka vägen hem.

var verkligen en häärligt promenad. bästa på länge. och jag var så lycklig där jag gick.. gick och log för mej själv hela tiden och mådde bara bra :)


måndag

hallojsan.
dagen började med matte. väldigt slappt.. hade bara genomgång. efter det var det idrott. körde handboll. var hur kul som helst! är helt slut i kroppen nu!
nu har vi precis ätit lunch. ska snart ha kemi. inte ett dugg roligt, faktiskt. men  det är väl bara att stå ut, antar jag :b

har ingen aning om vad som händer ikväll. men jag ska nog vara lite duktig och plugga.
nej, nu ska jag läsa lite bloggar. hejsvejs.

lugn helg

Goddagens.
igår kom jag till johan strax efter fyra. då åt vi lite tacos alla fyra och sen satte vi oss vid tv:n runt sex, eller nåt, tror jag klockan var. tittade på lite olika smått och gott... inväntade let´s dance. och det var ju naturligtvis lika bra som alltid :) häärligt att se när dom dansar. när det var slut gick jag och johan och la oss och tittade lite på tv uppe i sängen istället. somnade dock ganska snabbt.

imorse vaknade jag strax innan elva. gick då ner och åt frukost sen la jag mej och läste lite. när johan och leo kom hem från jobbet åt vi lite lunch. nu har jag precis duschat. sitter och väntar på att johan också ska vara färdig. vi fyra ska snart åka in till linköping och hälsa på johans farmor på sjukhuset.

resten av dagen vet jag inte riktigt vad vi ska göra. blir nog melodifestivalen ikväll,. trots johans protester. hehe.

nej, nu ska jag klicka vidare till nåt annat. hejsvejs.

Migränanfall

Igår fick jag lämnade flickorna strax efter åtta och gå och lägga mej för att jag hade så jävla ont i huvudet. tog ytterligare en tablett och somnade hyfsat fort. inatt vaknade klockan tio över två av att jag höll på att kräkas och dö och jag vet inte allt. låg kvar i sängen en halvtimma för att samla mod till att resa mej upp, gjorde så jävla ont såfort jag rörde på mej. men till slut kom jag iaf bort till min medicin och tog en imigran, trots att jag hatar det. låg vaken i två timmar, tror jag, men lyckades till slut somna om iaf. när jag vaknade imorse höll jag på att börja gråta. blev så lycklig när jag kände att migränen hade gått över. jag hade ställt in mej på en dag i sängen med jättesmärta. himla bra att det finns tabletter alltså.

så dagen har flutit på bra. har precis ätit tacobuffé här på skolan och nu sitter jag här och fördriver lite tid. ska åka med karin till åtvid klockan tre. får se vad jag ska göra till dess. men nu ska jag iaf läsa lite bloggar. hejsvejs

Livstal 1

http://www.ditthoroskop.nu/se/livstal.htm

Analys


Maj                                          21
  5=5                                    2+1=3
1991
1+9+9+1=20=2+0=2

Slutresultat
5+3+2=10=1+0=1


Livsväg 1, den typiska ledargestalten:
Personer som har 1 som livstal är ofta mycket energiska och handlingskraftiga. Inte sällan är de även ambitiösa och bra på att fatta snabba beslut. En negativ egenskap som de har är deras otålighet och bristande självkritik.

Har du livstalet 1 så är du troligtvis en populär person som gärna är den som tar initiativ och startar nya projekt. De flesta uppfattar dig som en trygg och självsäker människa som är något av en ledartyp. Din koncentrationsförmåga är god och din något djärva och originella framtoning hjälper dig att nå dina mål i livet. Du är också mycket självständig och föredrar att ta saker och ting i egna händer.

Du kan ha svårt att känna dig tillfredsställd och vill hela tiden förbättra ditt liv. Ibland kan du ha svårt att samarbeta med andra, och en orsak till detta kan vara att du är alltför otålig. Du får försöka lära dig att andra människor kanske inte har lika mycket energi som du.


Tråkigt

Tagen från anna

Höger- eller vänsterhänt: Höger. Ni vill inte se mej skriva med vänster.
Humör just nu: Piss åt helvete
Favoritgodis: CHOKLAD!
Är det nåt du absolut inte äter: Blogpudding, inälvsmat.
Kläder just nu: trosor, strumpor, bh, svarta mjukisbyxor, röd tröja, vita skor

Vad sa du senast: Kläder!
Sommarplaner: Ingen aning.. jag planerar inte så långt in i framtiden.
Är du bra på matte: Hell yeah!
Fisk eller badkruka: Hmm.. snarare sjöjungfru.
Saft eller alkohol:
 Hmm.. vatten.


Längd och vikt: 162 cm lång och alldeles för mycket i vikt :b
Hur många kuddar sover du med: oftast en
Favoritväder:
 Sol och lagom varmt
Spelar du nåt instrument: Haha. najdu.
Morgon- eller nattmänniska: Jag är en väldigt trött människa så ingetdera.

Sparare eller slösare:
 Jag skulle gärna vilja skriva sparare..
Vem/vilka är viktigast för dig: Mamma, matilda, johan.. ja, hela familjen.
Bästa film: Mysteriet på Greveholm!
Tror på liv på andra planeter: Inte mänskligt, men liv, helt klart!
Kommer du ihåg din första kärlek: Ja

Älskar du henne/honom fortfarande:
 Nej
Har du några homosexuella vänner: Nej, ingen vän. Men jag känner en
Tror du på mirakel: jadå.
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Det är väl en självklarhet.
Ser du på kärleken som ett misstag:
 Det är bland det bästa som någonsin hänt mej.

Hur många barn vill du ha när du blir stor:
 3, tror jag

Bio eller promenad: Bio kanske. Olika beroende på humör.
Är du kittlig: Nej, faktiskt inte.
Snarkar du? Nej.
Rädd för insekter? Ja, usch.. hatar dom.

Äckligaste insekten:
Fästing!
Största svaghet: Svårt att välja.
Det här är jag bra på:
 Sova, spendera pengar
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Läsa andras tankar
Chips, morötter eller godis? Varför inte allting?

Pizza eller hamburgare?
 Hamburgare.
Skriver du dagbok? Räknas blogg? 

Har du nån flickvän/pojkvän? Ja, den bästaste
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Skulle gärna vilja ha några tatueringar.
Stökigt eller välstädat? Städat.. iaf här i Gamleyby, mamma.

Gungar du på stolen?
 Ibland
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Inte en chans
Vilken hand håller du gaffeln i? Höger
Hur många syskon har du?
 två
Vad är du mest rädd för? Att bli lämnad av de jag älskar.

Saltar du på maten?
 Nej
Gillar du att sjunga? Ja, men omgivningen brukar inte gilla det.
Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför?
 Naturvetenskap- för att jag ville bort från Vimmerby

Anser du att du är stark? Nej, jag är inne i en väldigt svag period.. på alla sätt och vis.
Brukar du sola? Ja, på sommaren. nästan aldrig solarium.

Vad gör du om du får hicka?
 Hmm.. har inte haft det på flera år så jag vet inte.
Har du komplex och för vad? Hela mej själv.

Röker du? Nope, det gör jag inte.
Använder du knark? Skulle aldrig falla mig in.
Kaffe, te eller inget? Båda!


övernattning hos syster

runt halv tolv igår kom matilda och sara hit och hämtade mej. då åkte vi först ner och handlade lite fikabröd. sen åkte vi hem till toverum och gjorde makaroner och falukorv och efter det blev det lite kaffe och muffins.
efter det åkte vi hem till petra och hälsade på tvillingarna och linus :D så hiiimla söta. och jag vågade faktiskt hålla dom, efter mycket om och men. oh, så mysigt. så nu tycker jag faktiskt att matilda kan ta och skaffa sej en liten. haha.
efter det åkte vi och handlade lite mat och så och sen åkte vi tillbaka till toverum och satte igång och baka. först gjorde vi en banankaka med mango- och passionssås och efter det gjorde vi en morotskaka. så himla gott så :) lagom när det var inne i ugnen var det bara att sätta igång med maten, vilket bestod av potatisgratäng och kött :D mums, full i biblan.
när vi hade ätit färdigt kom mamma och pappa ut på en kopp kaffe. och efter lite guitar hero gick vi in till annelie och anders och hälsade på deras nya lilla hundvalp. en finsk lapphund, tror jag. såg ut som en lite björn.. så sööt så :)
vi var dock inte där så länge.. efter ett tag gick vi tillbaka in till matilda och spelade lite guitar hero igen, men utan mamma och pappa.. dom åkte hem :b men jag och matilda hade väldigt roligt iaf. och matilda spelade faktiskt på medium :) efter ett tag kom mårten och emelie ner så då satt vi och spelade allihop. gick och la oss runt tio, tror jag.

gick upp vid halv sju imorse.. klädde på mej och åt frukost och sen gick jag ut till busshållsplatsen för att invänta min lärare. när vi kom fram till skolan gick jag raka vägen till min säng och sov. gick inte upp förrän klockan elva. då gick jag och duschade och sen gick jag och åt lunch. vid tio över tolv började vår enda lektion för dagen. engelska, som var såå jäävla trååkigt. jag är till och med irriterad.. så mycket bortkastad tid. jag är inte här för att läsa djursjukvård!
menmen, nu har vi iaf slutat och nu sitter jag och nadja här och inväntar fikan. har ingen aning om vad vi ska göra resten av dagen. man kanske skulle ta och gå och dränka sej?

nej, nu ska jag läsa lite bloggar. hejsvejs.

måndag

LärarKarin: Det tycker jag är väldigt tråkigt för det hade varit väldigt roligt!

dagen började med matte. vi gick igenom provet och lite.. känns hemskt att bara tänka på det. efter det var det svenska. en väldigt slapp och skön lektion. efter det var det dags för kemi. lika hemskt som vanligt. ingen fattar någonting.. eller ja, alla utom nadja då. det är så himla jobbigt.
efter fikan letade nadja reda på numret till en frisör här i gamleby så jag ringde och beställde en klipptid åt henne. fick en tid 25 min efter det att jag ringde. är så stolt över att jag lyckats övertala nadja till att klippa sej kort igen (för hon har ingen egen vilja.. allt är tack vare mej) för hon är så snygg i det. hon blir snyggare för varje gång jag tittar på henne. hehe.

idag är jag och nadja övergivna. det är nämligen så att elinor, kajsa och sofia är i mantorp och frida och jojjo flyttar jojjos hästar. så jag och nadja tänkte att vi skulle vara duktiga och ta tillfället i akt och plugga lite. så ikväll har vi suttit och gjort jättemycket på vårt företag i småföretagande. nu sitter vi här för att nadja ska skriva sin svenska. vi har haft en vääldigt trevlig kväll med mycket skratt och massa religionsprat, hur vi nu lyckas komma in på det jämt vet jag inte, men så är det ;b
imorrn efter skolan komma min kära syster och hämta mej. då ska vi hem till henne och baka bullar och spela wii eller nåt annat trevligt :) jag hoppas även att mamma och pappa kommer ut till toverum på en fika så att jag får träffa dom också. jag ska nämligen sova hos matilda och sen åka med en lärare till skolan på onsdag morgon. blir nog vääldigt trevligt :)

nej, nu ska jag läsa lite bloggar. känns som det var jättelänge sen jag gjorde det. hejsvejs.

Väntan

hejhej. nu sitter jag i datasalen i skolan. slutade för två timmar sen. nu har jag precis packat och sådär. elinors hovslagare skulle komma så jag blev lämnad ensam ett tag. hehe. vet inte riktigt vad jag ska göra i två timmar, faktiskt. får se när elinor och sofia kommer tillbaka från stallet.
hur som helst, klockan tre ska jag möta karin för att åka med henne till åtvid.
ikväll ska johan och leo iväg på wiskeymässa och birgitta jobbar så jag blir ensam ett tag ikväll. men jag ska dricka lite vin och äta gott och så, tänkte jag så det blir nog mysigt ändå. kan vara skönt att vara lite själv också.

nej, nu ska jag göra lite teorifrågor på datorn. per-arne har låst upp så att jag kommer åt frågorna till personbil nu :)
hejsvejs.