traktorteori

imorse hade vi data och då satt jag och gjorde traktorteori. klarade få fas f, vilket innebär att nu har jag bara repetitionen kvar sen kan jag göra sluttest :D

nu sitter jag och väntar på att tiden ska gå så att jag kan få åka till johan :) saknar honom hur mycket som helst. ååh, jag har inget vettigt att skriva här, känner jag. jag ska nog göra nåt annat istället. hejsvejs.

träffa mamma

( imorse hade vi, som alltid på torsdagar, traktorkörning. idag klarade jag att backa med vagn :) så nästa gång ska jag backa slalom med vagn ;b )

har varit jättetrött och seg hela dagen idag. vet inte om det är migrän på g eller vad det är med mej riktigt. men man kanske måste ha dagar som denna också :b nu har vi iaf äntligen slutat och jag ska snart gå ner till station för att ta ett tåg in till västervik och träffa mamma :) saknar henne jättemycket. ska bli så mycket att gå sunt på stan och strosa och så.

nej, nu måste jag nog gå. hejsvejs.

traktorkörning och djurvård

på förmiddagen idag hade jag traktor. först fick vi köra lite och då klarade jag T-korset :) kändes jättebra. efter det hade vi lite teori på datorn och då klarade jag fas c. kändes väääldigt bra, faktiskt :D gjorde även fasen efter bara för kul och då fick jag 50 rätt av 70 så det kändes också jättebra. det har vi ju liksom inte läst någonting om utan det var ju bara sånt jag visste iaf :)

eftersom jag  var sjuk när min grupp hade djurvård för några veckor sedan fick jag ha det på eftermiddagen idag. först hade vi lite etologi, så vi fick träna hund. det gick jättebra. lärde aska att rulla runt :) när vi var färdiga med det höll vi på och gosade med ormarna och så.. men jag höll mej ju mest till min lilla leopardgecko :)

nu har jag slutat för dagen och har precis pluggat lite arbetsmiljö och säkerhet. så jääälva tråkigt. men det måste ju göras I guess :b vet inte riktigt vad som ska hittas på ikväll, men som vanligt så får vi väl se, helt enkelt :)

nej, nu ska jag läsa lite bloggar. hejsvejs.

armbrytning

igår kväll kom det armbrytarinstruktörer till fritid så jag var där och bröt massa arm igår. det var vääldigt roligt men det känns i armen idag, kan jag säga. ojojoj. tro det eller ej, men jag var faktiskt bättre i vänster. trodde jag verkligen inte.

idag vet jag inte riktigt vad som händer. men det är ju sånt som får märkas, tror jag ;b men troligtvis blir det väl att spela biljard eller någonting :)

nej, nu ska jag läsa lite andra bloggar. hejsvejs.

utmattad till max

när jag satt i matsalen i godan ro imorse och åt min gröt så insåg jag helt plötsligt att jag börjar klockan halv nio på måndagar vilket innebar att jag kunde gå och lägga mej och sova i nästan en timma efter frukost. oh, finns det nåt härligare? sen vaknade jag pigg och allert till svenskalektionen. efter den hade vi idrott. spelade lacross. ojoj, vad roligt det var. jag har nog aldrig varit så utmattad efter en idrottslektion förut i hela mitt liv, tror jag. när vi hade duschat och så var det dags för matte, och jag, sofia och kajsa var så otroligt duktiga för vi löste massa knepiga tal tillsammans :) sedan efter lunch var det dags för estet. och jag har ju då dans. det var väldigt roligt men jag var så fruktansvärt trött så jag orkade inte riktigt engagera mej.

när vi äntligen slutat för dagen så tänkte jag att jag skulle gå och lägga mej och sova i en timma eller någonting eftersom jag var helt färdig, men inte kunde jag somna inte. åååh, när man verkligen behöver. men jag var lite duktig och satte mej och pluggade körtkortsteori. denna del var väldigt enkel och självklar så resten av veckan ska jag nog jobba vidare i boken så att jag kan försöka klara av teorin innan jullovet. men vi får se hur det blir med det.

nej, nu ska jag nog gå bort till fritid och spela lite biljard. hejsvejs.

hemma!

nu är jag hemma i vimmerby igen. så otroligt skönt. har precis ätit lite glass och nu sitter jag här och fördriver tid. om en timma ungefär kommer johan hit. ååh, vad jag saknar honom. ska bli så häärligt att få träffa min lilla älskling igen.
jag vet dock inte riktigt vad vi ska göra ikväll. eller inte resten av helgen heller för den delen ;b men det är sånt som märks.. som vanligt.

hmm.. ja, det blev väl inte så mycket vettigt skrivet idag heller, men nu ska jag gosa lite med laban :) hejsvejs.

plöjning och traktorkörning

igår stod det jordbruk på schemat så hela förmiddagen fick jag hålla på och plöja :) eftersom det kom 15 mm regn i förrgår var det dock inte världens lättaste. det var jättegeggigt och det slirade och hade sig. men det gick iaf ;b
på kvällen igår hade inte jag och nadja nåt och göra så vi gick ner till ica, handlade hårfärg och jag färgade hennes hår. röd-lila typ.. det blev jätteläckert :)

på traktorkörningen idag fick jag koppla till vagn och backa och ha mej med. ojoj, det var inte världens lättaste men jag börjar fatta nu iaf och det märktes stor skillnad vid slutet av lektionen.
blev jättetrött i huvudet och åkte på migrän efter spänningarna, antar jag att det var, så det var bara att gå och lägga sej. jag sov i nästan två timmar så efter det var det mycket bättre, men långt ifrån bra.
nu har jag precis haft min sista lektion och tänkte att jag skulle fördriva lite tid här. tror nog att jag ska göra någon teorifas också. vore nog bra att repetera lite :)

nej, nu ska jag läsa lite bloggar. hejsvejs.

nöffnöff och mupphatt

japp, det är jag och nadja, det :)
på morgonen idag hade vi svenska och då höll vi på med betinget. efter det hade vi idrott och då skulle vi springa eller gå elljusspåret. nadja hade väldigt ont i lederna och jag var lite småseg så vi bestämde att vi skulle gå slingan, dock gick vi i väldig rask takt :) efter det hade vi matte och det gick faktiskt bra. men jag ska nog fortsätta lite med det ikväll, tror jag. på eftermiddagen hade vi estat och denna gång fick vi testa på trä. så jääävla tråkigt. men vi fick iaf sluta nästan en timma tidigare.
när dagen var slut var faktiskt jag och nadja duktiga och gick upp på mitt rum och pluggade lite, så nu är jag färdig med svenskan. är nöjd faktiskt :) efter det la vi oss i sängen och pratade massa strunt. det är faktiskt så att vi tagit alla tillfällen vi haft idag och legat i min säng och  prata. haha. himla mysigt :)

ikväll är det filmkväll på fritid så vi får väl se om vi kanske går dit en sväng sen. annars vet jag inte riktigt vad som händer, men som vanligt så är det ju sånt som märks. och nu ska jag, också som vanligt, läsa lite andra bloggar. hejsvejs.

husvagnsmässa

hade ställt klockan på sju imorse och när det ringde var det bara att gå upp och göra sej iordning. strax innan tio åkte jag, mamma och pappa iväg till jönköping för att gå på husvagnsmässa. var riktigt trevligt faktiskt. tittat på många fina husvagnar. vi var ju naturligtvis uppe i tvåvånings-husvagnen. haha. var lite häftigt faktiskt. det vore ju nåt att komma åkandes med den :b

nu håller mamma på med maten och jag håller på att dö av hunger. lääängtar efter att det ska bli färdigt. tydligen ska hon göra nåt som hon gjorde mycket förr. får väl se om vi fortfarande tycker att det är gott ;b

runt klockan åtta eller någonting ikväll ska jag åka tillbaka till gamleby. skönt att inte komma dit så himla tidigt. finns inget att göra på söndag- kvällarna :b

nej, nu ska jag nog göra någonting vettigare, tror jag. hejsvejs.


hemma igen

godmogon. var väldigt skönt att komma hem igår. men klockan halv fem, ungefär fick mamma ett ryck och sa att vi skulle åka upp till linköping och titta på tv-möbel för att den inte fanns här hemma. så det gjorde vi. åkte till em-möbler och efter det åkte vi till mcdonkan :) var vääldigt länge sen jag åt sån mat så det smakade väldigt gott. hehe. efter det åkte vi hem till vimmerby igen och då stannade vi på ica och handlade massa frukt till fruktsalladen som vi skulle göra. så på kvällen satt jag, matilda, mamma och pappa och åt fruktsallad och tittade på tv. mycket, mycket trevligt.

idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, faktiskt. mest ta det lugnt tror jag. hmm.. nej, gå och titta på tv ska jag göra nu, känner jag ;b hejsvejs.

fredag

godmorgon. nu sitter jag och väntar på att vi ska ha data. ganska skönt faktiskt. efter det är det traktorteori och sen kommer äntligen mamma och hämtar mej. ska bli så jääävla skönt att få komma hem. men, som vanligt, vill mamma handla så vi ska åka in till västervik och gå på mio först :) trevligt.

vet inte riktigt vad jag ska göra i helgen men förhoppningsvis kommer johan. men det är ju sånt som märks, det också.

nej, jag  känner att jag verkligen inte har nåt vettigt att skriva så jag ska nog ta och läsa lite bloggar istället :) hejsvejs.

traktorkörningsmästare

goddagens. på morgonen idag hade vi traktorkörning. denna gång bytte vi traktorer så det var lite småläskigt i början. men det gick skitbra för mej idag. är så stolt över mej själv. klarade både klossarna och backen på en lektion.. och jag har inte kört något av det tidigare. det var jana som tittade på mej och jag förklarade att jag vill ha mer än g på den kursen och hon sa att det absolut var mer än g på båda momenten. känns kanon :)

nu har vi precis ätit. asaballagod soppa. lite som den där korvgrytan som du gör, mamma. skitgott var det. och så massa grönsaker och lite nybakat bröd på det. kan knappt bli bättre ;b

om en halvtimma har vi sista lektionen för idag, vilket är biologi. så himla skönt att sluta tidigt. vet dock inte vad jag ska göra ikväll men det är ju sånt som får märkas.

nej, nu ska jag trippa vidare. hejsvejs.

ladugården

det var väldigt jobbigt när klockan ringde klockan fem imorse. var väldigt nära på att ligga kvar men jag tog mej själv i kragen och gick upp. först så mjölkade vi kossorna, vilket faktiskt var väldigt roligt. gick jättebra. efter det släppte vi ut dom och gick och åt frukost. sedan gick vi vidare upp till grisarna. där fick jag och elinor utfodra smågrisarna och lite sånt. det var jätteroligt. dom var sååå himla sööta. jättenyfikna men ändå reserverade och lite rädda. jag tror att vi var där uppe till klockan tio, men jag kommer inte riktigt ihåg. hehe. men klockan tio hade vi vår håla så jag gick och la mej. det var ju inte riktigt meningen att jag skulle somna, men jag hann nog inte ens lägga ner huvudet på kudden innan jag slocknade. men som tur var så känner jag ju mej själv så jag hade ställt klockan på halv ett :)
vid ett var det dags att gå till grisarna igen. då var vi vid smågrisarna ganska mycket och det var flera stycken som var halt och sånna saker. usch, jag tyckte det var jättejobbigt. började gråta tom. men johan gav dom antiinflammatoriskt så då kändes lite bättre. både för mej och för dom ;b
när klockan var halv tre var det dags för välbehövligt eftermiddagsfika och efter det var det dags att sätta igång och mjölka igen. var lika roligt den gången och det gick naturligtvis bättre. hehe. efter det diskade jag av maskinerna och spolade golvet och så. (vet inte riktigt vad dom andra gjorde) när vi var färdiga med det så slutade vi så då gick jag upp och duschade. så nu har jag precis ätit middag och ät mätt och belåten. skulle egentligen bara vilja gå och lägga mej, men då vaknar jag väl inatt. så jag tänkte att jag måste stå ut till klockan sju- halv åtta iaf. hehe.

nej, nu har jag pratat nog med strunt. ska läsa lite andra bloggar nu. hejsvejs.

003

jaha, då sitter man här ännu en gång. just nu väntar jag på att matan ska öppna.. är jättehungrig :b
när vi var nere på byn förut såg jag äääntligen en 003:a. har letat efter den i över två månader och så helt plötsligt kom det en körandes. jag bara skrek och alla tyckte att jag var helt dum i huvudet. haha ;b

imorrn måste jag gå upp klockan fem för vi har ladugård imorrn. blir nog jobbigt men kul. måste även ner på byn och handla lite frukost också, eftersom jag får migrän om jag inte äter. matan öppnar ju nämligen vid sju :b

nej, nu ska jag gå och leta upp nadja igen så att vi kan gå och äta.

saknar er allihopa där hemma. hejsvejs

mattemattematte

goddagens. nu har vi haft första passet matte och nu sitter jag här med en kopp kaffe. ska alldeles snart ha en och en halv timma matte till och sen en timma i eftermiddag. efter det ska vår klass åka till ungdomsmottagningen. fråga mej inte varför, för det vet jag inte. men vi ska väl säkert känna till vart det ligger och sånna saker. jag hoppas för guds skull att den timman hamnar då vi egentligen har arbetsmiljö och säkerhet, för det är så fruktansvärt tråkigt. menmen, det är sånt som märks.

tänkte att jag skulle hinna läsa lite bloggar innan lektionen börjar så.. hejsvejs.

boooring

nu är jag tillbaka igen. har slutat för dagen och jag och nadja är väldigt uttråkade så vi bestämde oss för att fördriva lite tid här.
idag har det inte hänt mycket alls. har haft estet sista lektionen och denna gång fick vi testa syslöjd. i vanliga fall brukar jag tycka att det är roligt men här ska jag definitivt välja dans, har jag bestämt mej för nu.

vet inte riktigt vad vi ska hitta på ikväll, men jag vill iaf ner på byn och handla lite. min nötter är slut och så. hehe. går ju inte att överleva utan mina cashewnötter ;b

nej, nu ska jag, som vanligt, läsa lite andra bloggar. hejsvejs.


fyndat

hejsan. linköpingsresan i lördags var jätterolig. först åkte vi till skopunkten och köpte tre par skor var :) skulle nog kunna köpt sex par men jag fick nöja mej med tre. hehe. därefter åkte vi till ikanohuset och handlade lite. jag köpte en kofta för 99:-, tre par örhängen för 50:-, ett bälte för 129:- och en tröja för 99:- åt johan. tror inte att det var något mer sen. gjorde massa klipp så jag var så nöjd så. efter det gick vi in på ikea och handlade lite. mycket trevligt.

men nu ska dom ha lektion här inne så nu måste jag gå. hejsvejs.

shoppingrunda i linköping

godmorgon. nu har jag precis gjort mej iordning och sitter här och väntar på att kaffet ska rinna ner. efter att vi fikat lite ska jag och matilda åka upp till linköping och shoppa lite :) jag har ingen aning om hur mycket pengar jag har än så länge så jag vet inte riktigt om jag kan handla något eller inte, men det får vi se. hehe. det blir nog väldigt roligt iaf.
när vi är klara där uppe så ska vi ta vägen förbi åtvid så att matilda kan släppa av mej hos johan :) oh, vad jag saknar min lilla älskling.

nej, nu ska jag fanken gå och hälsa på doddan :) hejsvejs

dumdidum

godmorgon. mådde inte alls bra när jag vaknde imorse men ville absolut pigga upp mej själv, så efter att jag ätit frukost så duschade jag och SMINKADE mej. ojoj, det har jag inte gjort på hur länge som helst nu. hehe. men det är skönt att göra sig lite fin ibland ;b
nu sitter jag i datasalen och ska snart ha data. tänkte bara kolla lite bloggar först. 

efter skolan åker jag troligtvis till västervik för att möta upp mamma eller så kommer hon hit och hämtar mej. jag ska dock försöka fjäska in mej hos jakke innan dess så att jag kanske kan åka med dom hem. haha.

nej, nu börjar vår lektion. hejsvejs.

lite av varje

(rubriken blev visst en speciell blink till matilda)

vaknade, som vanligt, vid sju imorse. gick då upp och åt frukost och efter det bar det iväg ner till körgården för lite traktorkörning. idag var det dags för mej att köra slalomen och jag klarade det. han sa att jag var jätteduktig. känns väääldigt skönt att höra :) vore ju lite trevligt med ett vg i den kursen, men vi får se hur dom andra momenten går.
efter det hade vi svenska och biologi. nu sitter jag här med nadja och har slutat för dagen. skönt att sluta tidigt, må jag säga. ändå har denna dag gått jättefort. också skönt. hehe.

idag har jag pratat med anton och jakke om samåkning och det ska nog kunna gå bra om jag hakar på dom, men vi får nog prata lite mer om det framöver sen men ändå ;b känns skönt va, mamma?

ikväll vet jag inte riktigt vad som händer faktiskt. är på jävla bra humör just nu och har världens överenergi så förhoppningsvis blir kvällen rolig och så :)

nej, nu ska jag nog ta och gå bort till fritid och spela lite biljard, tror jag. hejsvejs.

åter i gamleby

nu är jag åter i gamleby. körde pappas automat hela vägen hit. ojoj, så rooligt :) vill egentligen inte erkänna det men jag förstår varför han köpt en sån. hehe. fick köra i mörker för första gången också. det gick faktiskt bra. men en gång när jag skulle blända av så fick jag på blinkersen istället så det blev lite kaotiskt där ett tag men det löste sej. personen i den mötande bilen undrade nog vad fanken jag höll på med ;b
när vi kom hit så hängde pappa upp min spegel och skruvade bort överslafen på min säng. så jäääävla skönt. han hände även upp en krok bakom dörren som jag kan ha min handduk på. vi tog även med oss boxern hit för att jag skulle få lite kanaler. jättebra att vi kom ihåg den.. dock glömde pappa dosan till dej så det blev inga kanaler iaf. haha. men jag överlever nog två nätter :)

nej, nu ska jag gå till fritid igen, tror jag. det märks att jag legat still hela dagen.. är så fruktansvärt rastlös. hejsvejs.

vila-upp-mig-dag

vaknade vid halv elva imorse av att min telefon ringde. det var pelle, min mentor, som undrade hur det var med mej. väldigt trevligt att han hörde av sej, faktiskt. efter det gick jag upp och åt frukost och tittade på emil i lönneberga :) tröttnar aldrig på sådana filmer. hehe. när jag sett färdigt den satte jag i mysteriet på greveholm och bestämde mej för att göra lite läxor, så det gjorde jag. känner mej så himla duktig. efter det gick jag och ställde mej i duschen.
nu har jag precis skurit upp kycklingen som jag ska tillaga till middag sen. mamma jobbar nämligen i västervik idag så hon kommer hem sent och så ska hon iväg och rida så då får jag fixa maten :)

förhoppningsvis så är det någon som kan skjutsa tillbaka mej till gamleby ikväll. jag har nämligen traktorkörning imorrn bitti och jag missade ju den förra veckan pga migrän så jag vill inte vara borta imorrn också. blir så himla jobbigt att försöka ta igen det sen. mår ju inte fruktansvärt dåligt längre så jag ska iaf försöka gå hela dagen imorrn. slutar ju dessutom tidigt. jag mår ju så mycket bättre pyskiskt om jag klarar av skolan. men vi får se hur det blir med den saken.

nej, nu är det nog dags att jag sätter igång med maten, tror jag. jag har inte en aning om hur lång tid det där tar nämligen :b ha det bäst. hejsvejs.

hem ljuva hem

när jag vaknade imorse mådde jag verkligen piss. kändes som jag blivit överkörd av en ångvält eller någonting. men jag gick iaf upp och åt frukost eftersom det brukar bli bättre när man kommer på benen och äter och så. men det blev inte ett dugg bättre så jag ringde mamma och bad henne komma och hämta mej. så nu sitter jag här hemma i vimmerby och tycker synd om mej själv :b
snart kommer mormor hit och ska dricka kaffe och så. trevligt trevligt.
ikväll ska jag och matilda se på idol, hade vi tänkt. haha. uttagningarna är ju så jävla rooliga. förutom det ska jag nog mest ta det lugnt och försöka vila upp mej. får se när jag åker tillbaka till skolan. beror helt på hur jag mår. men jag har iaf tagit med mej lite böcker hem så att jag kan plugga lite iaf.

nej, nu ska jag läsa lite bloggar. hejsvejs.


jävla flyg!

godkväll. jaha, då sitter man här igen. för ungefär en halvtimma sedan gick jag från fritid för att jag skulle ta en varm, lång och häärlig dusch. och när jag stod där och skulle få må bra så upptäcker jag en harkrank och en nattfjäril som flög omkring där inne. och ni som känner mej vet ju hur mycket jag hatar sånt där så jag fick ju inte en lugn sekund.. var ju tvungen att stå där och hålla koll på dom två små jävlarna.
eftersom jag sov i tre timmar förut så är jag inte så himla trött så jag tänkte att jag kunde sätta mej här och fördriva lite energi. haha.

nej, nu orkar jag inte skriva mer. hejsvejs.

förkyld!

helgen har varit jättebra. johan kom till mej i fredags eftermiddag. vi tog det mest lugnt på kvällen och hade det trevligt. gick upp hyfsat tidigt på lördagen och åkte ner till stan en sväng. jag köpte ett par byxor och en polotröja och johan köpte en jacka och ett par jeans. supersnyggt :)
efter det fick mamma nåt ryck och ville baka så jag hjälpte henne lite med det. lite senare åkte vi ner och handlade lite till fruktsalladen som vi skulle äta på kvällen :) mycket trevligt.
igår tog vi det mest ganska lugnt och åkte till gamleby ganska tidigt. när jag packat upp och så tog jag en promenad upp på bergen och massa sånt. var så otroligt skönt. ojoj. på kvällen såg vi på film och lite sånna saker. trevligt.

idag vaknade jag och hade ont i halsen och massa, men det brukar ju alltid gå över framåt dagen, så jag gick upp iaf. hade svenska första lektionen och efter det skulle vi ut och paddla kanot, vilket kanske inte var jättebra när jag mådde som jag gjorde, men jag hade ju inte så stort val. efter matten sedan gick det inte längre, mådde jättedåligt och var hängig och så. så efter lunchen gick jag och la mej och vaknade för en timma sedan, alltså klockan fem. mår fortfarande skit. inte roligt alls detta faktiskt. så jag ska nog åka med ninni, fritidsledaren, ner på byn sen för att handla lite halstabletter och kanske cola eller nåt. det kommer nog gå åt, känns det som. får se hur jag mår imorrn. ska iaf vara med på matten på morgonen för pelle ska ha lite genomgångar som jag inte vill missa, sen efter det får vi väl se hur det går.

nej, nu har jag nog fått skriva av mej tillräckligt tror jag. saknar er där hemma. hejsvejs.