Underbara dag

Hej igen. efter jag skrivit här förut gick jag och la mej igen. då hade johan också vaknat så då tittade på sjätte sinnet. den filmen är såå bra. jag såg dock inte så mycket för jag somnade ganska snabbt. hehe. sov inte så bra inatt så jag hade en del att ta igen ;b
vi gick upp strax innan elva och runt halv tolv började vi med lunchen. vi gjorde varm smörgåstårta. var så duktiga så :)
efter det gick jag ut med hundarna en liten sväng och när jag kom tillbaka hade min lilla älskling diskat och allt sånt och höll precis på att hälla upp kaffe åt oss båda. så då tog vi med oss hundarna och satte oss ute på trappen och drack kaffe och jag åt mörk choklad. så mumsigt så :)
när vi kom in igen ringde jag till mormor och bjöd hit henne på fruktsallad och kaffe, så nu har hon precis varit här i lite mer än en timma. himla trevligt :)

om en timma, lite drygt, tänkte jag ta med hundarna på en lång promenad. får dock se hur det går med sigges höfter, men förhoppningsvis kan jag vara ute iaf en timma.
efter det är det väl bara att börja med maten, antar jag. det vankas tacos ikväll :) och efter det ska jag göra mej iordning lite för då ska vi gå och se sweeny todd på bio :)
låter som att det blir en härlig eftermiddag och kväll, detta :D

nej, nu ska jag läsa lite bloggar, sen ska jag krypa ner hos johan, tänkte jag. hejsvejs.

image27

Godmorgon

godmorgon. uppe i ottan idag. ja, helt frivilligt var det inte faktiskt.. ozzy kom och väckte mej vid halv åtta. och dom måste ju ut och kissa med en gång, dom små liven. väldigt skönt ute idag, måste jag få säga.
nu har jag precis ätit frukost. fil med grova flingor, solrosfrön, linfrön och hasselnötter. kan inte bli bättre, tror jag.

såg ni let´s dance igår förresten? så himla duktiga dom var. och så idiotglad jag blev när tina vann! ojoj, helt rätt! hon är ju så himla duktig och sås glad och sprallig. oh, jag älskar den bruden.

nej, nu ska jag nog gå ner och väcka min lilla älskling, tror jag. hejsvejs.

Myspyshelg

Dålig uppdatering från min sida.. ber om ursäkt för det. har haft fullt upp några dagar nu. har varit ute hos matilda. vi har plockat och fixat lite och så har vi varit på ikea. ojojoj, vilken resa, säger jag bara. tyvärr är jag för trött just nu för att berätta allt vad som hände. men det var en dag vi två sent kommer att glömma iaf ;)

nu sitter jag hemma. johan står i duschen så då passar jag på att sitta här lite.
mamma och pappa är hos maria och clas i helgen, så jag och johan lovade att vara hundvakt.
mamma och pappa åkte runt ett förut idag och strax efter det gick jag och johan ut med hundarna. var ute 30 min ungefär.. får ju ta det lite lugnt. både beroende på sigges höfter och för johans fot. men det var skönt att komma ut lite iaf :)
lite senare sen ska vi nog gå till hydro eller nåt. johan var sugen på poppisar, sa han. ikväll vankas det sedan plankstek. får hoppas att det går bättre denna gång. sist jag gjorde det låg det nå jox i ugnen så när jag öppnade den så forsade det ut rök och brandvarnaren satte igång att låta ;b men det blev gott. efter det blir det fruktsallad till finalen av let´s dance :) blir nog en trevlig kväll, tror jag.

nej, nu ska jag läsa vidare. hejsvejs.

Ännu en Göra-nytta-dag

Upp och hoppa, ligg inte och dra dig- ja, det vaknade jag av klockan nio imorse. tänkte att det kunde vara skönt att faktiskt gå upp lite tidigt idag även om jag gärna sover hur länge som helst. hehe.
direkt när jag gick upp körde jag iaf igång en tvätt. därefter gick jag och åt en jättegod frukost med bla fil med grova flingor, linfrön och solrosfrön :) smaskens.
efter det satte jag mej vid datorn en sväng och sen gick jag och städade min garderob. skulle byta korgställning med mamma och då passade jag på att rensa ur lite gamle kläder också. bra gjort av mej, tycker jag.
när jag var färdig med det satte jag mej och pluggade till biologin. har gjort det i ca fyra timmar. har dock tagit pauser lite nu och då för att göra lite nytta. jag har lagat mat till pappa och mej, diskat, plockat ur och i diskmaskinen, vikt handdukar och sorterat tvätt. hmm.. sen var det nog inte mer, tror jag.
har bara lite kvar att göra.. ska försöka borsta ozzy och sigge och så ska jag laga spagetti och köttfärssås.
hur som helst tycker jag iaf att jag förtjänar en relativt slapp kväll efter detta :) när vi ätit ska jag be pappa skjutsa mej ut till frödinge. ska sova över hos
systeyster. första gången jag sover i huset. spännande! vet inte riktigt vad vi ska hitta på ikväll, faktiskt, men troligtvis blir det väl mys framför tv:n och kanske lite wii :D


image5
Isn't she lovely?

Borta bra men hemma bäst

nu är vi äntligen hemma.. eller ja, vi har varit det i några timmar. resan hem gick jättebra. jag körde ungefär 23 mil, eller hur långt det nu är till örebro från edsbyn. var jättefint väder nästan hela vägen. åkte några mil i snö bara, men det gick bra ändå ;b

nu sitter jag och väntar på att maten ska bli färdig.. mamma håller på och gör varm smörgåstårta- ett recept hon fick av anna :) smidigt och gott, så det fick det bli idag.

resten av kvällen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, faktiskt. har precis duschat för att jag skulle få lite energi. egentligen borde jag plugga, men jag vet fanken om jag orkar det, alltså. nej, det får nog vänta till imorrn, tror jag.

nej, nu ska jag gå och äta. hejsvejs.

Vimmerby nästa

godmorgon. nu har jag precis ätit frukost och packat. vi ska alldeles strax bege oss hemåt till vimmerby. ska bli väldigt skönt att komma hem, men ändå vill jag vara kvar här. har varit några väldigt trevliga och behagliga dagar här uppe i byn. hoppas inte det dröjer lika länge som sist innan vi ses igen :b

nej, nu ska jag kika vidare. hejsvejs.

Första dagen i Edsbyn

resan igår gick jättebra. jag körde ca 30 mil, skulle jag tro. fick mycket träning. körde på motorväg, mitt i lunchrushen i örebro, på vinterväglag och gud vet allt. men nog var jag trött när jag väl kunde slappna av. hehe.

när vi kom fram åt vi varm smörgåstårta och satt och gaggade, som vanligt. vi gick faktiskt och la oss ganska tidigt, för alla var väldigt trötta. när jag väl somnade sov jag väldigt bra, faktiskt.

idag vaknade jag strax innan nio. då gick jag ner och åt frukost med dom andra. strax innan tolv, tror jag, åkte hela gänget, förutom klut och daniel, bort till strannastugan där vi grillade lite korv. var så mysigt så.
senare på eftermiddagen fick vi leta påskägg meed hjälp av hundarna. var en väldigt gullig gest men jag mådde extremt dåligt efteråt. har fortfarande väldigt lätt att få prestationsångest märkte jag.

nu ska vi äta lite mat.

Edsbyn nästa

godmorgon.
nu har jag precis gjort mej iordning och packat färdigt allting. som vanligt gick jag upp mycket tidigare än jag behöver. hehe. men jag slipper ju trängas i badrummet iaf ;b

nu håller pappa på att packa in alla väskor i bilen och jag börjar genast få den där pirriga känslan som jag bara får när jag är påväg upp till världens mest underbara by :) 
jag hoppas på att det är bra väglag längre norrut för då får jag köra :) har sagt åt pappa att han bara ska säga vilket vägnummer jag ska följa så får jag lite träning på att följa skyltar också. kanoners :)

nej, nu ska jag faktiskt gå och se om jag kan hjälpa till med nåt. 
Edsbyn, here we come! 

Dumdidum

idag har jag, som sagt, varit duktig och hjälpt till lite här hemma och så :) mamma har inte kommit hem från jobbet än så förhoppningsvis uppskattar hon det jag gjort extra mycket idag när hon inte har så mycket tid ;)

efter att ha hållt på och slitit så himla mycket, vilket jag inte är van vid att göra, satte jag mej och skulle titta på ett avsnitt desperate housewives för att ta en liten paus. slutade med att jag satt i mer än tre timmar. haha.

nu har jag, pappa och vikke precis ätit supergod ungstekt falukorv som pappa är proffs på att göra :) vet inte riktigt vad jag ska göra resten av kvällen, faktiskt. men jag måste försöka ta tag i biologin faktiskt. försökte förut, men jag blir bara så matt. usch, vad jag hatar det här jävla provet. ett ämne jag får förbereda mej på att inte få mvg i iaf. hehe ;b

nej, nu ska jag kika vidare. hejsvejs.

Göra-nytta-dag?

godmorgon! hade klockan ställd på tio i nio från gårdagen, och eftersom jag ändå vaknde då så tyckte jag att jag lika gärna kunde gå upp. direkt när jag gick upp tog jag hand om tvätten. tog ut ur tumlaren, hängde upp det som var i tvätten och körde igång nytt. jag är såå duktig :) tänkte även vika lite lakan och sånt sen. 

nu har jag precis ätit lite frukost och tänkte sätta mej här och glo lite. efter det ska jag sätta igång och plugga med en gång. lika bra och få det gjort. sen får jag ta en paus och gå och packa också för imorrn åker vi ju till edsbyn! har inte riktigt fattat att det är sant än, så just nu är jag inte så exalterad men jag vet att det alltid är lika underbart att komma upp dit :) saknar er så!

nej, nu ska jag läsa vidare. hejsvejs.

Hemma igen

idag tog jag bussen hem vid tjugo över tre. är ledig både imorrn och på torsdag. när jag kom hem åt jag lite och satt och pratade med mamma. runt klockan sex satte jag mej och räknade matte och efter en stund kom sara in och gjorde mej lite sällskap. jag räknade i hela två timmar. ojoj, vad slut jag är i huvudet nu. vid åtta satte jag, pappa och mamma oss och tittade på Sverige campar. jag har aldrig sett det förut eftersom jag inte har den kanalen, men det var väldigt bra faktiskt. och jag längtar så himla mycket till husvagnssäsongen. gud, så härligt det ska bli!

nu ska jag bara sitta här ett tag sen ska jag lägga mej och titta på desperate housewives :D hejsvejs.


SM-GULD!

Vi är från byn, bönder från byn. armar och klubbor upp emot skyn. edsbyn på is, vilken underbar syn. halleluja vi är från byn!

Edsbyn har precis tagit sitt femte raka sm-guld i bandy. 11-6. och vilken match sedan. ojojoj!

strax innan tre bänkade jag, mamma, matilda, hundarna och laban upp oss framför tvn. hade väl inte räknat med så mycket till match för, precis som vi gjort de senaste fyra åren, tänkte vi att dom kan inte göra det i år igen. men ack så fel vi hade. edsbyn bjöd på en hejdundrande show och ägde hela studenternas. vilka grabbar alltså.. ojojoj. ja, dom slutar aldrig att förvåna och hänföra.
det var flera mål som vi inte ens hängde med på. vi fattade ingenting förrän vi helt plötsligt såg att bollen var i mål. och ett antal gånger verkade det inte som att klacken hade hängt med heller. det var många som bara stod och stirrade.
nej, det var verkligen en underbar match. grattis grabbar!

image36 
Finalen 2006

Hairbeauty

igår hade jag äntligen klipptid vid kvart i sex. såå himla skönt att äntligen klippa sej :) blev supernöjd.. som alltid. har aldrig blivit missnöjd än på alla år mårten eller anna klippt mej, så jag skulle bli förvånad om jag blev det nu. nu har jag och mamma precis färgat håret. det sitter fortfarande i så jag vet inte än om jag är nöjd.

nu ska jag gå och skölja ur, sen ska jag, mamma och matilda ner på stan en sväng. hejsvejs.



Resultat:

image37 
 

NV- resa

i onsdags ringde klockan 4:45. då var det dags att gå upp och göra sej iordning för klockan halv sju gick bussen med alla nv- elever på skolan mot stockholm. resan upp var ganska lugn. dom flesta var trötta men vi lekte lite lekar och hade trevligt. vid tio stannade vi på strömsholm, en högskola där man kan utbilda sig till hippolog och sånt. det var jätteintressant faktiskt. riktigt fint och mysigt. när vi ätit lunch åkte vi vidare mot stockhom.

vet inte riktigt när vi kom fram men vi blev avsläppta utanför hovstallet (det kungliga stallet) där alla förutom jag och barbro, min lärare, skulle spendera en timma. jag och barbro tog istället t-banan till cosmonova. först gick vi på naturhistoriska riksmuseet, men det var en besvikelse. vi gick bara runt runt och visste inte vad vi tittade på typ. jag tror nästan att man måste ha en guide med sej om man ska få ut någonting av det. sen skulle vi titta på en sån där film, men den enda vi hann med att se handlade om mumier, vilket inte var speciellt roligt. var bara sand och berg överallt. men jag kan tänka mej att det kan vara riktigt mäktigt om man ser nån bättre film.

när filmen var slut mötte jag och barbro upp dom andra på stan för lite shopping. vi gick i affärer lite mer än en timma bara. gjorde ett par impulsköp och köpte en tröja och en scarf som jag troligtvis kommer att ångra sen eftersom jag inte har så mycket pengar. hehe.

när klockan var fya ungefär gick vi till kungshallen och åt god mat. jag åt nudlar med kyckling och biff från kina-resturangen. supergott :)

när vi ätit färdigt var vi fria fram till klockan sju så då gick jag, nadja, elin och denise på stan lite till. jag köpte ett par vita jeans för 99:- vilket superfynd! efter ett tag gick vi till vandrarhemmet för att göra oss iordning.

lagom trötta och sega var vi när klockan var sju och det var dags att gå iväg för att se musikalen footloose. vi gick en halvtimma innan det började för att vi skulle vara ute i god tid. dock märkte vi det när vi trodde att vi var framme att karin läst fel på adressen, det var på 81 och inte 18. vi hade alltså gott flera kvarter åt fel håll. klockan var nu tjugo över sju och föreställningen började vid halv och vi hade 30 hus att gå. mycket roligt. stackars elin som hoppade på kryckor. men vi kom iaf fram tillslut och vi var inte sist in i salongen heller.
föreställningen var underbar. den var såååå bra!! den var rolig, inhöll mycket dans och sång och ja.. jag vet inte.. den var bara super, helt enkelt!

när musikalen var slut, strax efter tio, gick vi till donken och åt och sen till vandrarhemmet och bums i säng. vi var så trötta så vi inte visste vart vi skulle ta vägen någon av oss. sov väldigt gott den natten, trots den stenhårda sängen.

på torsdagen ringde klockan vid 06:45. då hoppade jag in i duschen och sminkade mej lite snabbt och sedan packade jag. vid åtta serverades det frukost. mumsigt. och runt halv nio åkte bussen mot uppsala och ulltuna, universitet.
när vi kom dit bjöds vi på lite fika. efter det fick vi lite information om de utbildningar som finns där. efter lunch hade de gjort så att dom hade delat in alla utbildningar i olika grupper, så alla trädgård var i en och djuren i en osv, och så skulle man följa med den gruppen och få mer information om just de utbildningarna. jag valde att gå och lyssna på ekonomi. dom har nämligen en utbildning där som heter ekonomi-miljö som jag tyckte verkade jätteintressant. och visst hade jag rätt, det var intressant. faktum är att det var helt underbart. har nog aldrig tidigare i mitt liv varit så inspirerad och motiverad. jag vill sluta trean nu och börja utbilda mej till ekonom! (om jag orkade skulle jag berätta massor om detta, men jag pallar inte riktigt.)

strax efter klockan två åkte vi hemmåt. bussresan var jätterolig. hade allsång och gud vet allt. var hemma klockan sju ungefär.

har verkligen varit en underbar resa och upplevelse. kommer sent glömma dessa två dagar. tyvärr lyckades jag bara ta fyra kort.. är ju så himla glömsk av mej att jag glömmer bort det, men här kommer dom jag knäppte iaf.

  jag och nadja innan footloose

 lilla nadja på vårt rum

 elinpelin ligger utslagen på sängen

 innan föreställningen



Desperate Housewives

när vi kom tillbaka från byn för typ en kvart sen eller nåt jag vi in på fritid för att låna en film. och vet ni vad jag får se. kan nästan inte skriva det.
Desperate housewives- boxen, dvs hela säsong 1, 2 och 3!

så jag vet ju vad jag ska ägna mina kvällar åt en tid framöver :D

Promenis x3

igårkväll när jag kom tillbaka till gamleby pluggade jag lite biologi. strax innan nio kom frida till mej. hon vill e att jag skulle noppa hennes ögonbryn och det gör jag ju så gärna :) vid tjugo i elva var vi lagom uttråkade och rastlösa så då klädde vi på oss och tog en promenad på en halvtimma ungefär. inte så lång, men väldigt skön.
Idag var klockan ställd på 05:45. väldigt tidigt. då klädde jag på mej och sen gick jag och frida samma runda igen. såå skönt med morgonpromenad :) det är verkligen underskattat. får se om jag får med henne på det imorrn bitti också :)
nu har vi slutat. sitter i datasalen och försöker fördriva lite tid. ska göra det sista på engelskan, tänkte jag och sen skicka iväg det så att jag har det gjort. sen ska jag ta tag i biologin på riktigt, tror jag.
ikväll ska jag, nadja och frida och kanska någon mer vandra den hemska vägen ner till byn. måste handla lite, alla tre :b annars vet jag inte riktigt vad som händer ikväll, men det är ju sånt som märks.

nej, nu ska jag läsa lite bloggar. hejsvejs.

Hundutställning

Godmiddag. nu sitter jag hemma hos johan. jag har precis duschat och så. han är iväg och jobbar och kommer hem om en timma ungefär. då ska jag och birgitta iaf åka upp till brukshundklubben och titta på när emelie ställer ut lilla nova. ska bli såå roligt att se :) var så oerhört länge sen jag var på en utställning. har ju bara varit med mama, tror jag, och hon gav ju upp hoppet om sigge för ett antar år sen. haha. dessutom är det fint väder idag så det blir nog extra trevligt :)
ikväll bär det iväg hem till gustav, tror jag han hette, för lite partaj. blir nog dock ganska lugnt, tror jag :) har aldrig träffat killen förut och jag  tycker det är lika jobbigt varenda gång jag träffar någon av johans kompisar för första gången. hehe. men det ska nog gå bra.

nej, nu ska jag kika vidare. hejsvejs.

Ännu mer MVG

Nu har vi precis haft datalektion så då passade jag på att prata med pelle angående betyg. och om jag inte gör något alldeles drastiskt så kommer jag att få MVG i slutbetyg i Matte A och datorkunskap! kan inte riktigt beskriva hur lättad jag är. ojojoj, jag har legat vaken alldeles för många timmar över den där matten, alltså :b så nu kan jag pusta ut och bara fortsätta på samma vis så kommer allt att lösa sej :)

nej, nu ska jag passa på att läsa lite bloggar innan jag ska springa iväg till engelskan. hejsvejs.


Pluggpluggplugg

Har varit en helt okej dag, faktiskt. på småföretagandet fick vi tillbaka våra prov och jag fick MVG. hade tom fått full pott på den fråga jag trodde att jag skulle ha fel på. mycket trevligt. hehe. efter det var det äcklig lunch och sen engelska. äääntligen började vi med vanliga enegelska och lämnade all medicin-snack. och så fick vi tillbaka provet vi gjorde förra veckan. fick MVG på det också och det hade jag veeerkligen inte räknat med. det kom faktiskt som en smärre chock. hihi.

tyvärr så är det så att den migränen som jag slapp undan igår hade bara drygat ut sig och kom idag istället. har mått väldigt dåligt i några timmar nu, men tro det eller ej, den sista tabletten och maten gjorde susen och nu mår jag helt okej. är ju inte alltför smart att sitta framför datorn kanske, men jag kände att jag måste få skriva av mej lite och så innan jag förbereder mej för en kväll full med plugg. jo, ni läste rätt.. JAG ska plugga.. mycket! måste göra det i flera dagar nu :b dock är det ju så att vi ska vara borta två dagar nästa vecka så därför måste jag ju göra en hel veckas engelska till dess, till exempel. men ändå.. jag menar, jag har nästan glömt bort hur man pluggar. hehe. får se hur det kommer att gå :b

nej, nu ska jag faktiskt ta att gå, känner jag. hejsvejs.

Fridas blogg

Hej igen. nu sitter jag och hjälper lilla frida med att skapa en blogg. så himla rooligt :) Gå gärna in och kika!

Tjocka kvällen

efter maten förut bestämde jag, frida och sofia oss för att tjocka. så vi tre hoppade på varsin cykel och åkte ner till ica och köpte vaniljglass, chokladsås, maränger, grädde och bananer! sen åkte vi vidare till sofia och kajsas lägenhet och satt och smaskade i oss och tittade lite på tv. dock var vi inte kvar så länge för vi var lite småtrötta allihopa.
när jag och frida skulle cykla hem så kom vi inte typ tio meter så kör jag rakt ut i gräsmattan. var inget lyse och jag var helsäker på att det var där vägen gick. blev tokrädd. efter ytterligare tjugo meter hoppar kedjan på fridas cykel på nå himla konstigt vis. så hon sparkade sig fram och rullade i nerförsbackarna. låter inte speciellt roligt men vi skrattade så vi höll på att kissa på oss :) när vi kom till slutet av långa backen blev vi attackerade av smällare och skulle skynda iväg. det ledde till att när frida trampade hoppade kedjan helt plötsligt på så att hon kunde cykla igen och naturligtvis blev vi jätterädda för det också. haha. då skyndade vi vidare hem till tryggheten på valstad och gick och satte oss här i datasalen. och här är vi nu och sitter och lyssnar på musik.

nej, nu ska jag kika vidare. hejsvejs.

Tisdag

dagen började inte så himla bra, faktiskt. vaknade med hur jätteont i nacken som helst. tog tablett men det hjälpte inte, så jag ställde in mej på en eftermiddag och kväll med migrän eftersom spänningar i nacken lätt kan leda till det. men av någon outgrundlig anledning gick det över och det är jag väldigt tacksam för.
för övrigt har dagen varit väldigt bra, faktiskt. har inte hänt någonting, men jag mår, för en gångs skull, bra :)
i eftermiddag har jag varit duktig och suttit och pluggat lite. gjort lite matte och sådär. är så stolt så. nu behövde jag dock en paus, kände jag.

sitter här och är döhungrig och det är en hel timma kvar till maten. hur ska det gå? :b men som tur är så är det hamburgare så man kan ju äta sej mätt iaf :b
vet inte riktigt vad resten av kvällen har att erbjuda, men det är ju sånt som märks. det blir nog jättebra hur det än blir. hehe.

förresten var jag duktig och gjorde avslappningsövningarna igår också. dock har jag lite svårt med meditationsdelen.. har så himla dålig fantasi och så, men vad fanken övning ger färdighet ;)

nej, nu ska jag inte bubbla mer här. ska väl läsa lite bloggar eller nåt annat trevligt. hejsvejs.

Give me a life

Jaha, då var man tillbaka i datasalen igen :b
efter maten, som förresten bestod av varma mackor, gick jag och frida upp till hennes lucka där jessica, sara, göth och norris var. satt inne hos göth och norris och pratade en massa strunt. hade väldigt roligt, faktiskt :) som alltid. för tio minuter sen eller någonting kände vi dock att vi ville göra någonting så jag och frida gick ner hit för att träffa nadja, elinor och linnea. men så visar det sej att alla är väldigt, väldigt tråkiga och vill bara sitta här så jag funderar på att gå upp på mitt rum istället. tjänar ingenting till att sitta här och ha tråkigt :b

nej, så får det nog bli. hejsvejs.

Workout

ååh, jag är så himla sugen på att träna. vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. jag och nadja bestämde förut att vi skulle åka ner till gymmet, men kom sedan på att det inte var någon bra idé alls eftersom hon är sjuk :b just nu önskar jag att jag bodde hemma. finns så mycket mer man kan göra där. massa stigar man kan springa på, yogafilmer och gud vet allt, känns det som just nu. ååh, ge mej en boxningsklubb!

Måndag

Jaha, då var det måndag igen. har varit en väldigt bra dag, måste jag få säga. vet inte riktigt varför, har inte hänt nåt speciellt, men det är bra ändå :) fick tillbaka provet på svenskan förut.. fick vg. tycker det är jävligt tråkigt men ändå trodde jag inte att  jag skulle få mer ;b

igår när jag kom hit var jag duktig och gjorde avslappningsövningar. brände mammas skiva igår och snodde med mej. var såå himla skönt, men jag får orden på hjärnan. haha. har bestämt att jag ska göra det varje kväll framöver.

resten av dagen vet jag inte riktigt vad som händer. jag har tyvärr lite ont i huvudet, annars skulle jag vilja gå ut och gå för det är så himla fint väder, men det känns onödigt att riskera någonting. menmen, vi får se hur det blir.

nej, nu ska jag läsa lite bloggar. hejsvejs.

Middag och I am legend

vid halv sex idag skjutsade mamma ner mej och johan till ica så att vi kunde köpa lite godis. efter det gick vi upp till kinesen och åt jättegod mat. jag åt kyckling med cashewnötter och johan åt stekta nudlar med jätteräkor. superdupergott :) när vi ätit upp det beställde jag in en kaffe och en bananasplit. mumsigt det också. klockan sju gick vi vidare ner till biografen där vi skulle se I Am Legend. riktigt kanonbra film. jag trodde inte att jag skulle tycka att den var bra, men det var det verkligen. jag både grät, blev rädd och skrattade. wonderful. verkligen en film jag kan rekommendera.
nu ska jag gå och sminka av mej och sen ska jag och johan lägga oss och titta på en film och äta ännu mer onyttigt, tänkte vi :)

tack för en underbar kväll, älskling.