Fika och massa mysigt prat

strax efter ett idag åkte jag ner till stan en sväng. strax innan två kom sara och mötte upp mej och då gick vi till epok och fikade en sväng. satt på deras uteservering och drack latte och pratade hur länge som helst. det var sååå skönt :) runt kvart över tre vi vidare till annelie, vår barndomsvän och granne. var flera år sen jag pratade med henne. men vi satt där i nästan en timma och hade det så trevligt så. gosade lite med hennes nya valp också. en svensk lapphund. såå himla sööt :) ser ut som en liten björn.

nu är jag hemma. vet inte riktigt vad jag ska göra i eftermiddag, men jag är väldigt sugen på att hitta på någonting trevligt. syster slutar jobba vid åtta, så man kanske ska ta och fråga om hon vill hitta på någonting efter det. vi båda är lediga imorrn, så det gör ju ingenting om vi är uppe sent ;b 

nej, jag ska faktiskt ta och gå och ringa henne. hejsvejs.


Bad och promenad

imorse skjutsade leo, birgitta och johan mej till vimmerby och efter det åkte dom vidare ner till milla.
när jag kom hem gick jag och la mej en stund och vid ett började jag att jobba.
det har varit en väldigt skön dag på jobbet idag. på eftermiddagen var vi och badade. det var såå skönt i vattnet :)
jag kom hem från jobbet vid halv tio, och då bytte jag bara lite kläder och sen gick jag ut på promenad i 50min. jag sprang även vissa sträckor för att få igång lite flås och få svettas lite. helt underbart må jag säga. detta är nåt jag absolut ska göra oftare i sommar :) 

nej, nu ska jag hoppa in i duschen. egentligen skulle jag börjat jobba klockan kvart i sju, men istället kan jag sova hur länge jag vill. inte helt fel del heller. men det är klart.. pengar hade ju suttit bättre ;b  

Transformers och smultronstället

hejhej. nu har det varit fint väder i flera dagar och det är såå härligt.
efter jobbet i torsdags åkte jag till åtvid. vi gjorde inte speciellt mycket på kvällen, för det blev ganska sent innan jag var här.

igår låg vi ute i solen hela dagen och hade det såå härligt. då är det skönt med pool så att man kan svalka sig emellanåt. igår var det 25 grader i vattnet, så det ska man väl inte klaga på ;b
strax innan sju åkte jag, johan, jocke, karlsson, lucas, timmy, totte, gustav och niklas in till linköping. först blev det donken och efter det gick vi och såg transformers på bio. den var faktiskt riktigt bra. jag trodde inte att jag skulle tycka det, men jag blev glatt överraskad :)

efter vi ätit frukost idag satte vi oss i bilen och åkte till söderköping och åt glass på smultronstället. riktigt, riktigt gott och mysigt, men ack så mätt man blir. jag orkade definitivt inte äta upp min och jag förstår inte hur andra lyckas med det. jag menar, jag brukar kunna äta en hel del, men det går bara inte. johan åt nästan upp hela sin, men han var smart och tog en med frukt och sorbet, så det var ju inte lika maffigt.


(denna glass tog birgitta. min fanns inte på bild på hemsidan)

nu kom vi precis hem iallafall. får se vad som händer ikväll. vi hade tänkt att åka och fiska med jocke x2, men det blir troligtvis inte så, men vi får se. det är ju sånt som märks.

nej, nu ska jag ut i solen igen. hejsvejs.

Badpremiär

jaha, då kanske det är dags att man skriver någonting här igen. det är fullt upp hela dagarna, och dessutom vackert väder, så jag har inte haft någon lust att blogga.
det har inte hänt speciellt mycket sen sist, faktiskt. har mest varit i husvagnen och så.

igår däremot, när jag och mamma åkte från västervik till vimmerby släppte hon av mej hos matilda. efter att vi ätit och så åkte matilda, jag, emelie och hundarna nova och buster ut till en sjö, som jag plötsligt inte kommer ihåg vad den heter. det var första gången jag var där, och det var sååå fint. dit ska jag absolut åka fler gånger. men hur som helst, så var det så otroligt varmt i luften, så vi tog oss faktiskt årets första dopp! det var väldigt kallt, men samtidigt oerhört skönt.
efter det la vi oss på varsin handduk och solade, åt frukt och kex och hade såå skönt.
när vi var nöjda med det åkte följde jag med hem till matilda och blev visst kvar där över natten. himla trevligt :)

nu sitter jag och väntar på att åka till korttids. ska jobba till 21:15 ikväll. vi får väl se vad vi hittar på i eftermiddag när det är så himla fint väder. något trevligt borde det allt bli :)

nej, nu ska jag faktiskt gå. hejsvejs.

Cirkus!

ojsan, nu var det visst ett tag sedan jag skrev någonting här. ber om ursäkt för det, men jag har verkligen inte haft någon ork alls ;b

i torsdags hade vi skolavslutning. jag har fortfarande inte fattat att jag inte ska tillbaka till skolan på måndag, så än så länge känns det varken skönt eller nåt annat ;b men det kommer väl längre fram, kanske.

på eftermiddagen åkte jag hem till johan och på kvällen gick vi två, linda och lucas på cirkus! det var superroligt! jag trodde inte alls att det skulle vara speciellt kul, men det var det. dom hade så himla mycket olika grejer. bland annat var det en tjej som höll på med hundar. dom hoppade över varandra och sprang slalom på bara två ben och allt möjligt. och det var en hund som klättrade upp för en stege som stod alldeles rakt upp. helt otroligt. och det var så roligt för man verkligen såg hur roligt hundarna hade. dom hade inte blivit piskade till dom konsterna kan jag säga. dom var så himla söta.
och lite senare hade dom katter som dom också gjorde konster med! det var ännu mer otroligt. jag menar, katter brukar man ju inte kunna lära saker lika lätt som hundar. men dom hoppade runt och gjort både det ena och det andra. helt otroligt!
efter det var det ett par som åkte runt, runt på rullskridskor på en liten platta, som bara var tillräckligt stor så att dom inte skulle hamna utanför. dom gjorde massa häftigt och jag var livrädd hela tiden. tack mamma, för dom nerverna ;) men hur som helst, mot slutet av deras nummer insåg vi att dom skulle ta upp någon från publiken.. och dom valde linda! hon fick alltså vara med i showen! vad dom gjorde var att dom höll henne mellan sig på nåt vis samtidigt som dom då snurrade runt på den där plattan. jag hade kräkts om jag hade varit linda, kan jag säga. haha.
men cirkusen var verkligen jätterolig! man borde gå på det oftare. det var verkligen helt otroligt. tack så mycket johan för att du bjöd mej på det så att jag fick vara med om det :)

Forever

nu har jag precis fått hem min första beställning från forever! så himla spännande. haha. helst av allt skulle jag vilja ha massa visningar nu med en gång, men tyvärr står skolan ivägen ytterligare en vecka. men snart så ;b men jag har ändå redan lyckats sälja fyra dunkar och en gelly. inte dåligt, alltså :) oh, detta är så himla roligt :)

snart ska iaf jag, mamma och pappa åka till västervik. ska vara där i helgen. ska bli väldigt skönt att bara göra ingenting, faktiskt. dock måste jag plugga massa matte, men det kan jag nog stå ut med :b utöver det hoppas jag bara på att det är fint väder så att jag kan ligga ute och sola och ha det skönt.

nej, nu ska jag faktiskt se ringa min kund igen.. det var upptaget alldeles nyss, så då tänkte jag att jag kunde passa på att skriva lite ;b hejsvejs.

Treårsdag

Idag har jag och johan varit tillsammans i tre år! :) Jag fattar inte riktigt vart den tiden tagit vägen, men jag är väldigt tacksam för att vi haft tillsammans :)
Förhoppningsvis kommer det att bli många fler härliga år. haha.