Sol och bad

igår jobbade mamma i västervik så hon skulle plocka upp mej i gamleby runt halv fyra. johan skulle ta ett tåg som var inne i gamleby tjugo i fyra, så det passade ju kanon. men när jag satt och väntade på mamma så ringde johan och sa att tåget han åkte med hade börjat brinna och dom stod och väntade på brandkår och grejer :b blev turbulent med vid tjugo i sex var dom framme i gamleby genom buss iaf. haha. så vi kom hem ganska sent :b när vi kommit hem gjorde vi inte speciellt mycket. gick och la oss ganska tidigt och tittade på emil i lönneberga :)

imorse vaknade vi vid halv elva. då gick vi upp och åt frukost och efter det kom matilda och plockade upp oss och hundarna och så åkte vi till krön och badade innan hon skulle åka och jobba. var där knappt en timma, men det var faktiskt lagom. kanonskönt i vattnet :)

nu sitter jag och johan och tar en paus från solen ett tag. är lite jobbigt att vara ute hela tiden. ska börja med maten alldeles strax, tänkte vi :) och så blir det tonfiskröra och rostade mackor till kvällen :D

nej, nu ska jag gå. hejsvejs.

Kommentarer
Postat av: Linda

Ha en strålande dag i solskenet.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback