Tripp till Årnäs

Jaha, nu har jag haft en veckas höstlov. så himla skönt! det var väldigt välbehövligt.

I torsdags åkte vi till maja och claes i årnäs. var där till igår :)
på torsdagen åkte vi efter fem någon gång så när vi kom fram drack vi bara lite te och så innan det var sängdags. På fredagen var vi först inne i mariestad och gick en sväng på stan. efter det åkte vi till yenny, deras ena dotter, och tittade på hennes lägenhet. efter det åkte vi tillbaka till årnäs och åkte till anna, deras andra dotter, och fikade lite. fick träffa deras lilla ebba. så himla mysig unge, så det finns inte. hon fyllde ett för ett par veckor sedan, och är verkligen helt underbar!
på fredagkvällen satt vi mest och gaggade, vilket alltid är trevligt :)

på lördagen gjorde vi inte något speciellt på dagen. vi tog det mest lugnt och skönt. på kvällen var vi i kyrkan på minnesgudtjänst eftersom det var allahelgona. mysigt med alla ljus och så :)
efter det åt vi gott och drack ännu mer vin och gaggade lite till :)

på söndagen var det hemfärd som gällde. åkte därifrån vid tio. första stoppet var falköping, där vi besökte falköpings ost. där fanns det massa goda ostar och korvar och dom hade en jättemysig prybutik som nu var full med julsaker :) 
efter det stannade vi på donken. när vi åkt ytterligare några mil stannade vi på A6 i jönköping. först gick vi i lite vanliga affärer där det inhandlades lite julklappar och så. efter det gick vi in på ikea :) jag köpte ljus och ett skivfodral. haha. storhandling. men mamma och matilda hittade allt lite smått och gott. och stackars pappa ville nog mest bara åka därifrån ;b

men till slut kom vi hem iaf. och när pappa och adam bytt däck och satt på extraljus på min lilla pärla kom jag äntligen iväg till gamleby efter en hektisk dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback