Kranio-sakral terapi

hejhej. igår var jag med migränföreningen på en liten träff. vi skulle nämligen testa på kranio-sakral terapi. det var riktigt häftigt faktiskt. nu vet ju inte jag jättemycket, men det handlar om flödet i kroppen. och bara genom att hålla och röra kroppen försiktigt kan hon då förbättra kroppens flöda och rätta till de flesta fel man har. jag har ju till exempel problem med ichias och har ju flera gånger i veckan jätteont. jag fick lägga mej ner på hennes brits och så bad hon mej lägga händerna på mina höftben och säga om det var något jag kände var högre upp. och jag upplevde att det vänstra var högre än det andra, och det hade hon tydligen också känt. så rörde hon vid höfterna och vred försiktigt på mig och så släppte hon. och jag bara kände hur den vänstra sidan var mycket tyngre än den högra och att den liksom låg ner mer än tidigare. så la jag händerna på höftbenen igen och upptäckte att dom nu var lika höga. väldigt häftigt, faktiskt :)

hon gjorde lite annat också, men det var det som direkt var mest påtagligt och förhoppningsvis ska det hjälpa mej.
jag ska till henne igen om några veckor. ska bli spännande att se vad hon gör då. hehe ;b
hur som helst så var det jättetrevligt hela dagen igår. vi skrattade i princip hela tiden och hade jätteroligt, så jag tackar så hemskt mycket för det :)

efter det åkte vi, dvs jag, matilda, mamma, pappa och adam, ut till mormor och bg för att äta middag. där blev vi kvar till halv sju ungefär. var jättetrevligt där också. vi tittade på gamla kort på när vi var små och så. härligt :)

på kvällen satt jag, mamma och pappa och tittade på tv, åt lite chips och hade det trevligt. släckte ni lamporna igår då? det gjorde vi. det var jättemysigt. dom släckte gatlysorna här utanför också, så det var riktigt mörkt. vi tyckte alla tre att vi fick en väldigt stark brånhults-känsla, och det var verkligen härligt :)

nej, nu ska jag läsa lite bloggar, faktiskt. hejsvejs.

Kommentarer
Postat av: Denise

haha, jaXD Konstigt att man kan bli så jäkla arg bara sådär!:S Men idag är jag glad:)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback