Grönt veckoslut

Grönt veckoslut blev verkligen jättebra! på fredagen var det mest skolbarn där eftersom de vuxna jobbar. så för oss i serveringen var det ganska lugnt. däremot för dom som sålde glass var det fart. hehe.
på lördagen var det lite mer vuxna som var där. bla mamma, pappa, johan, matilda, emelie och tro det eller ej vikke också ;) var helt klart en lyckad dag med fint väder och jättemånga besökare. det brukar vara runt 10 000 och det var det nog helt klart.
runt tjugo i fyra, alltså tjugo minuter innan vi skulle börja plocka ihop vårt tält och så, kom det en ganska stark vind dom tog tag i vårt stooora tält och tyckte att nu var det dags att plocka ihop, det välte nämligen! det var ju iaf tur att det välte bakåt så att igen hamnde under. lite väl snopet. men det var bättre för oss för det var oerhört mycket enklare att plocka ner tältet då. haha.lite snopet, men bra, slut.

detta har verkligen varit en bra vecka för oss elever. vi har helt klart fått lära oss att samarbeta bättre och vi har kommit varandra närmare, känns det som. kanske bara är tillfälligt, men det är ju alltid något :) längtar redan till grönt veckoslut om två år igen :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback